günaydin kizlaaarrr ben bugün cok iyiyim dün hic bisey yapmadigim halde hemde 300 grlik hazir pizza yemistim :) bu sabah 72.7 ciktim ne is bende anlamadim ins kalicidir bugün karpuz ve kiraz alip su sari kirmizi diyeti yapmak istiyom bakalim ama daha spor yapabilecek hale gelmedim kafam kazan gibin hala
Kızlar benmi tartı beni mutlu ediyor sizde durum nedir?
Süpersin ne yapıyorsan devam et, zaten veriyorsun yürüyüşü kafana takma, kg. vermen durunca yürüyüşü devreye sokarsın.
Pizzayı öğlen yedin( afiyet olsun) akşam ne yedin peki?
canlarım ben bugün çok sıkıntı çektim..acaip sıkıntı çektim..diyet miyet kalmayacaktı..yine krize girdim..ama öyle tatlı falan değil sadece....yeme krizi...ne bulursam yiyebilirdim..inanın zor tuttum kendimi..offff berbat bi gündü...egzersizlerim tamamdır orti
canim aksam bisey yememistim canim istemedi yaptigim biseyde yoktu bi kac gündür saldiydim ama bu sabha adet olmusum belki bi kac gün önce sisligim vardi bilmyiomki anlamadim bende bu adette beni öldürecek daha ayin 1nde temizlendiydim gene adet oldm hayret ya bide dogum kontrol hapi kullaniyoz göya
ben daha olmadım yaaa..olmayada niyetim yok gibi..offf neden böyle oldu ne zaman olacağım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?