Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geldim tatlişşşleriiimmmm

Öğleye kadar izinliydim.
Gelincede iş vardı şimdiiii rahatım.

Pideyi reddeden banuya, akşam 1,5 saat yürüyen deryaya, 800 gr. veren Fundaya kocccamannnn bir alkışşş. (Kaçırdığım varsa özür.)

Ortim dün 65 dk. yürüdüm ancak. Senin bu haftaki durum nedir?

Sabah 1 dlim beyaz ekmekküçük bir üögen sucuklu yımırta
ara yok
öğlen 8-9 sarma yoğurt yarım dlm b. ekmek
ara 3 altınbaşak

Kızlar benmi tartı beni mutlu ediyor sizde durum nedir?

Pazar günü oğlanı babaya sattım, Kızımla alışverişe gittik. lcw den 40 beden elbise ve etek aldım. 42 pantolon büyük geldi 40 ı yoktu. Valla hayal gibi. Doğum sonrası işe başlarken 48 beden almıştım

Bu ara herkes diyor, hatta bazısı manken diye takılıyor.

e-xtra jeli sürüyorum. Günde 3 kez. Şimdi Haziran başında ölçü aldığım için tekrar almadım. 1-2 hafta geçsin bakarım, size bildiririrm.

Funda bu haftanın önemi biliyor ama NıLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SEN FARKINDA MISIN ŞEKER? Bu hafta 80,2 ye düşmen gerekiyor.
(yoksa takım dışı )

Bizimle yazışan bir arkadaş vardıTtubaydı sanırım, nerelerde acaba? Bu hafta Nurcan diskalifiye oldu. Düzenli girerse onu alırız ama oda yok piyasada.

Beci sen 2 li gruplara girmeyi düşünüyor musun?

Banu ölçü?

Süpersin ne yapıyorsan devam et, zaten veriyorsun yürüyüşü kafana takma, kg. vermen durunca yürüyüşü devreye sokarsın.

Pizzayı öğlen yedin( afiyet olsun) akşam ne yedin peki?

Şebocum ortim dün 40 dk bugün 20 dk
bu hafta toplam 60 dakikalık yürüyüşüm var maalesef hiç mutlu değilim

Son düzenleme:
canlarım ben bugün çok sıkıntı çektim..acaip sıkıntı çektim..diyet miyet kalmayacaktı..yine krize girdim..ama öyle tatlı falan değil sadece....yeme krizi...ne bulursam yiyebilirdim..inanın zor tuttum kendimi..offff berbat bi gündü...egzersizlerim tamamdır orti

Süpersin ne yapıyorsan devam et, zaten veriyorsun yürüyüşü kafana takma, kg. vermen durunca yürüyüşü devreye sokarsın.

Pizzayı öğlen yedin( afiyet olsun) akşam ne yedin peki?

canim aksam bisey yememistim canim istemedi yaptigim biseyde yoktu bi kac gündür saldiydim ama bu sabha adet olmusum belki bi kac gün önce sisligim vardi bilmyiomki anlamadim bende bu adette beni öldürecek daha ayin 1nde temizlendiydim gene adet oldm hayret ya bide dogum kontrol hapi kullaniyoz göya

canim azmine hayranim ben olsam sidiye coktan tika basa yediydim tebrik ederim seni

ben daha olmadım yaaa..olmayada niyetim yok gibi..offf neden böyle oldu ne zaman olacağım ki

özgecim iştahının açılmasına bakılırsa olman yakındır şeker

MİSAFİRLİGE GELDİM YOKSUN...:umursamaz:
KIZLAR HEPİNİZE MERHABA opuyorumnanaktan
AKREP İYİLEŞTİNMİ KIZ...

KIZ AKREP ÇİZELGEN DEKİ ÇİFT GERİ GERİ Mİ GİDİYO KI....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…