Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burada birbirimize destek olmak için varız daa :) benden sana sonsuz destek :)

bende bu hafta regliyim ama kilo vererek bitireceğim bu haftayı inşallah..artık bu kış lop lop olmayacağım ne giysem yakışsın sağım solum pötlemesin.azimliyim allahtan kim olsa şimdi çoktan pes etmişti.benim hikayem al ama vereme şeklinde devam ediyor canım..sağlık nedenlerim engel oluyor bazen ama genede son sürat devam ediyorum..hep birlikte el ele yanlışlarımızı düzelterek gayet güzel kilolar verebileceğimizi ben gördüm..

İşde bu benim...

İş yerinde çektim boydan alamadım,inş çıtır olduğum resimleride eklemek nasip olur :)

Eklentiler

• $DSC_0382.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC_0380.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
Sezeryanlı göbeğim ve benden ayrılmamak konusunda inat eden basenim :)

Ben artık ikisinden de kurtulmaya kararlıyımmmm

Çok geçmiş olsun öncelikle canım...

Çizelgende verebileceğini söylüyor,inş hep birlikde başarıcaz...

geçmiş olsun canım kuzular bu haftasonu hep hastaydı galiba .. biz de yeni toparlandık
geçmiş olsun canım menü güzel

yiyemiyorum yaa iki gündür açlıktan midem ağrıyodu dün ama hiç bişey yiyemedim zor günler geçiriyorum
noldikiii
Bende normale döndüm bugün hatta dun akşam. Hala hastalanmadim bikacgun gecti sanorim mevsim gecisinden.cok gergin hissediyorum kendimi birazda şekere duskunlugum artti 2-3 gündür.
off yaa ben de regl olucam perşembe falan, tatlı isteğim fulllll
hımmm gaza glemişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar ben geldim...

4. katıma kabul edildim çooook mutluyum :)
hoşgeldinnn
sakın bozma diyetini biraz kilo vermeye başlayınca eşin gerek yok verme artık diyecek.. sakın uyma onaa.. beraber vericez bu kilocukları..
ben geldim az işlerim vardı hallettim sayılır..reğli oldum karnım ağrıyor..
regl haftasıııııııııııııııııııııııııııı
kızlar çok pis radikal kararlar aldım hafta sonu çok pis yedim ama bu hafta en azından pazara kadar 2 kg vericem diyete ve spora tekrar başladım ayol :)
çok pis değilmiş yaaaa güzel bir karar
nihhoohaaaaaaa yalnız değilmişim haftasonu, ben de abarttım ama ben kilo almışım maalesef, belki regl olucam diyedir

afiyet olsun güzel menü. akşam şeytana uyma amaa

ben de yazayım menülerimi de, bana da kızın
cumartesi
sabah:2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zeytin, domates, sucuklu yumurta, kuşburnu marmelatı 2 tatlı kaşığı
öğle- akşam bir oldu: adana kebap, birazcık lavaş ekmek, ayran, üstüne de azcık künefe (eşimin tatlısından 3-4 çatal)
ara: ne arasıysa işte mandalina, biraz kruyemiş
pazar
sabah: yumurta salatası, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir,2 zeytin, yeşillk
öğle: koca bir dilim çikolatalı pasta, nescafe, 2 ufak tuzlu kuarbiye
ara: 1 elma
akşam: peynirli-ketçap-mayonezli tost, nescafe
su 2 şer lt
spor pazar yapamadım
cumartesi 1 saat yürüyüş

evet aramıza hoşgeldin..hepimiz azimliyiz az yada çok ama inşallah olcak bu iş

bende çok gaza geldim arkadaşım zayıflamış ya hoşuma gitti
ama sabır lazım çok birde yemek saatlerimi atlarsam çok acıkıp herşeye saldırıyorum onu anladım..keşke vaktim olsa bende spora gitmek isterdim ama 2 saatimi ayırmam bile zor malesef

Hosbulduk canim.

Telden yaziyorum alinto yapamiyorum.

Yok canim vazgecmek.yok.
55 i gorunce kendime alacagim hediyelerim var.

Ben kafada bitirdim zaman alcak biliyorum ama basaricam.
Hep beraber basaricaz.

Olmadı küçük askim başaramadık. Sen hayata tutunamadın, ben hayata yeniden başlayamadım. Dünyanın dönmesi veya hayatın devam etmesi umrumda bile değil artık. Bundan sonra iyi bir insan da olmayacağım. Kötü insan olmayı ne kadar becereceğim onu da bilmiyorum ya, boşver. Deneyeceğim işte.
Hem hatırlıyor musun, “Tanrı pes edenleri sevmez.” demiştim sana. Öğrendim ki, Tanrı iyi insanları da sevmiyormuş minik dostum. İşte, ben de bu yüzden kötü bir insan olmaya karar verdim. Herkese veya her şeye karşı duyduğum öfke daha da büyüdü ve onu artık kontrol edememeye başladım. Kontrolden çıkmak üzereyim ve hayata karşı savunmasız da değilim artık. Gözlerimin içindeki siyah halkaya kimse görmesin, bilmesin diye binbir türlü düşünce (kirli ve nefret dolu) sakladım. İnsanların hakkımda çok fazla şey bilmesini istemiyorum. Beni anlamasınlar veya sevmesinler. Onları umursamıyorum. Düşündüğüm tek varlık, sensin.
Ama senin için üzülmedim diyemem.. Hiç hissetmediğim kadar kendimi kötü hissettim. Ağladım, duvarları yumrukladım ve hayata en içten küfürlerimi sundum. Hiçbir şey değişmedi. Yüreğimize açılan büyük bir yarayla kalakaldık. Üstelik yarayan kanamıza (bazı şeyleri bilmediği halde) tuz basanlar bile oldu. Aldırmamaya çalıştık. Sustuk.
Boşver, bilme bunları. Senin bilmen gereken tek bir şey var: Günün birinde herhangi bir dünyada mutlaka buluşacağız.

Askitom nuveam bugunlerde hareketli gunler geciriyoruz gelemiyorum ama hep burdayim aslinda
Yazi yaz demssin Ben yazilani oku dedim.
Herkesin Ortak duygusundan
Seni seviyorum tatli kadin

kızcak yüzüm yok bende farklı değilim.
güzel menü canım.ama birgün önceki yani dünkü menünü paylaşman gerek.

sanada kızcak yüzüm yok.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

hoşgeldin menün güzel bende doğuma 80 le girdim şimdi 59 60 civarıyım diyetisyenede gittim sporda yaptım daha verilecek 8 kilom var takıntı yaparsan oluyor ama veriyorum diye gevşediğin an bozuluyor herşey hep dikkat edecen ben 2 senede verdim sabır ve azim gerek sanırım umarım bundan sonrada devam edebilirim hep baraber burdaki herkes kurtulur kilolardan umarım

dünkü akşama kadarki kötü menüm
sabah
1 adet tost ekmeğine karışık tost,omlet,domates maydanoz çay
öğlen
yarım eklerpasta
ekmek arası peynir domates
akşam
1 dilim ekmek ve 1 adet çipura ve salata
ara
4-5 badem 4-5 antep fıstığı
spor yok
su 1 litre anca vardır

bende seviyorum canım buradaki dostluk gerçek hayatta yok çünkü dışarda çıkar var menfaat vr ama burası sanal bile olsa sizin gibi insan gibi insanlar olduğu için çok mutluyum iyiki varsınız tombik kuşlarım

gonca bütün kuralları ezberledim vllahi :):2:

Kizlarr uc gunluk menumu yaziyorumm:)
Cuma günü:
Sabah:
1dilim ekmek, 1kk beyaz peynir, 2 zeytin, domates salatalik, şekersiz çay

Öğle:
4 kaşık aşure

Ara:
1 muz

Akşam:
4 kaşık ıspanak yemegi, 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav, yogurt, biraz salata

Spor: 2,5 km sahilde koşu, 150 mekik, 45 dk spor aletleri ile çalışma
Su: 2 litre

Cumartesi:
Sabah:
1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, domates maydanozdan olusan salata, peynir

Öğle:
4 kaşık aşure

Akşam:
Az patates kızartması( , 2 minik kuru biber dolması, 1 kaşık yoğurt, 1 elmalı soda

Spor: 2,5 km koşu, 150 mekik, 50 dk spor aletlerinde çalışma
Su: 2,5 litre

Pazar:
Sabah:
2 kepek unlu krep az yağlı, 2 kaşık pekmez, 1 şekersiz çay

Öğle:
4 kaşık aşure (biliyorum kaç gündür deli gibi aşure yedim ama bayılıyorum )

Akşam:
2 dilim pizza

Ara:
2 kaşık daha aşure ativerdim ağzıma
Dun cok duzensiz bi menu oldu biliyorum kizlar:/
Spor: yok
Su: 1.5 litre

Kızlar bilgisayardan girip hepinize yorum yapcam yarın, şimdilik yatıyorum ve sizi seviyorum iyi geceler:))

bence güzel menün hele de haftasonundaaa

aşure manyağı oılmuşsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…