Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ya dün gece yine uyudum kaldım işyeri çok yoğun, haftasonu deseniz yani resmne motor takmış gibiydim. inanaın pazarları o kadar yoruluyorumki artık mutsuz olmama neden oluyor. kızım uyumuyor hiç saatlerce uyutmaya uğraş uyanınca huysuzluğuyla uğraş çok yıpratıyor beni. burayı çok aksatıyorum farkındayım. gerçekten çok üzgünüm böhüüüüü

canım akşam et yesen daha iyi lurmuş
canım akşama biraz daha sebze yemeği en azından zeytinyağlı salata ekleyebilirsin.
canım o cici mamişlerden tırtıklamaya devam edersen gün gelir sınırları zorlarsın hayır diyemzsin o yüzden en gü<eli onlarsız yaşamayı öğrenmek. hem öğlen hem akşam sebze yerine 1 öğün et yemeni tavsiye ederim
kızlar merhaba dünkü menüm
sabah: kıymalı yumurta, 2 dilim ekmek
öğle:1 tabak karnabahar yemeği
ara: 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
akşam: 1 kase müsli

spor yok
su 3.5 litre
menün abrtı değil canım güzel
canım olmamış biraz. ama olsun önümüzdeki günlerde toparlarsın sen.
Bende normale döndüm bugün hatta dun akşam. Hala hastalanmadim bikacgun gecti sanorim mevsim gecisinden.cok gergin hissediyorum kendimi birazda şekere duskunlugum artti 2-3 gündür.
canım geçmiş olsun şimdiden. her ay törenle bekliyoruz ya regl dönemini çok sinir bir durum vücudumuz allak bullak oluyo haksızlık neden erkeklerde yok.
ay evet bende zayıflayan birini görünce gaza geliyorum hafiften.
canım hep söyledim yine söylüyorum. sebzeyi hayatına sokmalısın artık. yada en kötü al bir ice berg üzerine biraz tuz zeytinyağı yada salatalık. en azından sebze ihtiyacını bu şekilde karşılamalısın genel anlamda çok meyve de yemiyorsun.

afiyet olsun spor muhteşem olmuuşşşşş
afiyet olsun canım güzel olmuş
beğendiimmm afiyet olsun

Herkesin aşure kaçamağı olmuş kızlar:)

Bende hafta sonu yemişdim.
Evde hala var ama yemedim :)

Bu arada ben artık işlerime başlıyım.
Yine gelicem...

selam kızlar sakın aşure yemeyin diyetisyenimin en çok korktuğu yiyecekmiş
ben de bayılırım valla.. ama sadece bir kere 1-2 kaşık yedim, onun yerine pasta -künefe yedim ihihihih

Merhaba kızlar ben geldim...

4. katıma kabul edildim çooook mutluyum :)
hoşgeldin canım
canım inşallah hep beraber zayıflayacağız inşallah. buraya gidiysen kafanda bitirmişn demektir. devamı gelir inşallah.
bekliyoruz canım seni
kızlar çok pis radikal kararlar aldım hafta sonu çok pis yedim ama bu hafta en azından pazara kadar 2 kg vericem diyete ve spora tekrar başladım ayol :)
hımmm bakalım inşallah canım bekliyoruz sonuçlarını.

canım menün gayet başarılı

ülkemizde 93-94 ten beri çocuk felci görülmüyor, dünya sağlık örgütü ülkemizi poliodan yani çocuk felcinden arındırılmış bölge olarak kabul etmişti. ancak suriyede hala görülebiliyor ve oradan gelen mülteci çocuklar ile ülkemizde de yeniden görülme olasılığı var bu yüzden suriye ile komşu illerdeki çocuklara polio aşısı yapılması kararı alındı. bence tüm ülkedeki çocuklara yapılmalı, çünkü suriyeden gelenler sadece komşu illere değil tüm ülkeye yerleştrildiler.
ben de siirtte oturuyorum ve çocuğuma yaptırdım

dünkiü menüm
sabah:nesfir meyveli light sütle
ara: 3-4 badem nescafe
öğle:et döner 2 kaşık pilav-salata, 2 minik kare çikolata
ara: 1 elma, 2 ceviz
akşam kepekli ekmekle yapılmış beyaz peynir maydanozlu yağsız tost, nescafe
ara: yarım muz, 2 ceviz (oğlumdan artanlardı maalesef)
spor: 45 dk yürüyüş
su 2lt

Sezeryanlı göbeğim ve benden ayrılmamak konusunda inat eden basenim :)

Ben artık ikisinden de kurtulmaya kararlıyımmmm
aynı benim gibi görünüyorsun canım bunu söylerken fit olmayı çok isterdim.(((
herkesin içine şeytan kaçmış gibi yemiş bu hafta
ekler dışında iyi canım
canım çok karbonhidratlı olmuş hemde çok az yemişsin direkt yağ depolarsın.
gayet güzel olmuş menün karnıbahar bide kıymalıysa süper olmuş demektir.
canım menün güzel ama bir öğünde et olsa daha iyi olurmuş sanki.
iyi oldu canım bu bilgi hemen tarçın getireyim işyerine.
ay bende korktum kızıma yaptıları hatırlayamadım şimdi 2 yaşında.
ay bende korktum kızıma yaptıları hatırlayamadım şimdi 2 yaşında. sizinkiler kaç yaşında
canım menün güzel biraz daha yeşillik ekleyebilrisin domates salatalık filan.

ben de bayılırım valla.. ama sadece bir kere 1-2 kaşık yedim, onun yerine pasta -künefe yedim ihihihih

Ohhh afiyet olsun :)

Teşekkürler tatlım,hep birlikde başarıcaz inşallah :)

minik çikolatamı :) ben yemeyeli çok uzun zaman oldu tadını bile unuttum valla..

slm arkadaşlar ben geldim az işlerim vardı giremedim..dünkü menümü yazayım sonrada geçmişe bakabildiğim kadar bakayım..
sabah:
1 poğaça ve çay,
ara:kuru dut,
öğle:1 form biküvi tahtalardan,
1 meyve suyu
ara:1 elma,
akşam:tavuk döner az ekmek,
su:1 lt,
spor:1 saat yürüyüş,

aynen canım bende aynı durumdayım işe geliyorum eve gidiyorum hiçbir hayatımız sosyal aktivitemiz kalmadı yiyoruz içiyoruz mutfak kalıyor pazar günüfde hafta içi yapılan dağınıklığı toplamakla geçiyor yani şunu anlamıyorum bu yoğunlukta bu performansa dağlar bile dayanmaz da kilolarım benle geliyo benle gidiyor ilk hafta 3 kg verdim ondan sonra banamısın demiyor üzerime yapıştı resmen...

hani su yazmamışsın :) poğaça yememelisin sabahları direk boş mideye hamurişi hiç olmamış az domates az peynir 1 dilim ekmek 3 zeytinde belki daha çok kalori alabilirsin ama seni daha uzun tok tutar yada zamanım yok diyorsan müsli yiyebilirsin 1 bardak süt ile

benimki 4.5 yaşında.. ben 4-6 yaş aşıları içinde var polio aşısı yaptırdım o yüzden
aşılama şimdilik suriye ile komşu illerdeki çocuklara öneriliyor, nerde oturuyorsunuz
canım ankarada oturuyoruz

hahahahha bende şu yorumu yaptım sabah;

saçlarım çok yağlıdır benim. dedimki yediğim bütün yap saçlarımdan çıkıyor vücudumda nerden birikiyor anlamadım

Hımm biraz kaçamak yapılmış sanki tatlım...

Ben daha yeniyim öyle detaylı yorum yapamam ama,meyve suyu hazır tüketmediysen sıkmaysa güzel,ama hazırsa çok şeker var diye biliyorum...
Suyunda az olmuş sanki..

yinede afiyet bal şeker olsun...

Yürüyüş yapmanı çok beğendim darısı başıma :)

canım ankarada oturuyoruz

hahahahha bende şu yorumu yaptım sabah;

saçlarım çok yağlıdır benim. dedimki yediğim bütün yap saçlarımdan çıkıyor vücudumda nerden birikiyor anlamadım

sen yine bi tarafından saçından başından çıkarıyormuşsun bende oda yok benim karın ve popo bölgesinde toplanıyor. vücudumdaki genişlik konya ovasında yok.

selam kızlar yeniden öncelikle cuma günü diyetisyene gitmiştim size hemen listemi paylaşayım;

sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon meyve 5 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar et, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt yada ayran
akşam;8 y.k. sebze yemeği, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve

spor haftanın 4 günü dedi çok ağır spor yapma vücudun alışır herrgünde yapma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…