Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

töbe tööbee akşam akşam sinir etmeyemi geldin sen bacıılmaz:..bakcez bakalım cumaya hangimizinki geri gidiyomuşzemuszemus

bakıyom da yürüyüş grubunda gördüm seniii.....sengözlerimebaksanab
kız koşman lazım kızım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakıyom da yürüyüş grubunda gördüm seniii.....sengözlerimebaksanab
kız koşman lazım kızım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız ben hep ordaydımda sen napıyon oralardakaydirigubbakcemile3
sana yabancı oralar lülülülülülüsenki oturmaa alışmışın oralar seni bozmasın sooraaasositososito

seni arıyodum kı...sengözlerimebaksanab
2 gündür evde net yokta giremediydim...:1no2:
ne ettin merak ettim kaç kilo aldın diyekaydirigubbakcemile3

bak gene kaçtı kız...lmaz:
yürüyüşü orda yapmeycen anam bizim stada gel beni seni koşturem kaydirigubbakcemile3

anacım bende durumun farkındayım bende istemezmiyim kilo vermeği:umursamaz: ama bebek emdirdiğim için rejim yapamıyorumlmaz: diğer türlüde yavaş veriyorum eşim öğr buhafta bitince oda tatile girdi sayılır bende sporazemuszemus gideceğim o zaman vermeğe başlarım inşzemuszemus bana ekstıra zaman vermenizi istiyorum:Saruboceq: benim durumum sizlerden farklı biraz diyet yapmak istediğimde sütüm hemen azalıyor senin dediğin gibi ikindiden sonra yemiyorumlmaz: inş veririm artık karar sizin :gitme:

özgecim iştahının açılmasına bakılırsa olman yakındır şeker
millet olmayayım diye dua eder bende sıkıntı yaptı..valla aynı regl öncesi gibiyim..oooof of dün çok zor geçti.ipleri bi bıraksaydım kimse durduramayacaktı beni...inş yakındır dediğin gibi
sen bu zamana kadar olmadinmi canim

:1no2::1no2::1no2:CADIARZUCADIARZU

Özgecim şimdi hesap yapıyorum da ben doğumdan sonra tam 8 ayı doldurduktan sonra olmuşum...
Çok sıkıntılı bir durum Allah kolaylık versin...

Günaydın...
Akşam 20 dakika mini yürüyüş.. bu haftalık toplam 80 dk oldu orticime duyurulur.

Akşam fırında tavuk e bol salata yedim...
sabah 1 dilim çavdar
domates,salatalık,peynir, zeytin,yımırta yedim... şimdi şekersiz çayımı yudumluyorum..

günaydın şekerler
60 dk yürüyüşümü yaptım..
kahvaltımeynir,soğan,salatalık domates ekmek
şimdide suyumu içiyorum..şişe koydum masamın yanına aklıma gelsin diye..zaten içtikçe içesin geliyor suyu

günaydınn herkezee
akşam çok canım tatlı istedi 1 kaşık pekmez yedim onu yedim diye başka bişide yemedim

sabah 4/1 simit peynir 1 dilim ekmek

günaydın kızlar
dün akşam 5 kaşık domatesli makarna+3 misket köfte+cacık yedim+ 25 dakika yürüyüş
bu sabah 4kaşık mısır gevreği+3/2 bardak süt+60 dakika yürüyüş

sabah sabah moralim bozoldu.akşamları ve hafta sonları yürüyüş yaptığımız halı saha vardı.busabah da orada 2 tur atıcaktım ki heryer polis.yürüyenlerden biri ölmüş.kordon çine almıslar alanı.içim kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…