töbe tööbee akşam akşam sinir etmeyemi geldin sen bacıılmaz:..bakcez bakalım cumaya hangimizinki geri gidiyomuşzemuszemus
Iyileştin mi kı....
bakıyom da yürüyüş grubunda gördüm seniii.....sengözlerimebaksanab
kız koşman lazım kızım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hastamıydım ki:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız ben hep ordaydımda sen napıyon oralardakaydirigubbakcemile3
sana yabancı oralar lülülülülülüsenki oturmaa alışmışın oralar seni bozmasın sooraaasositososito
anacım bende durumun farkındayım bende istemezmiyim kilo vermeği:umursamaz: ama bebek emdirdiğim için rejim yapamıyorumFunda bu haftanın önemi biliyor ama NİLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SEN FARKINDA MISIN ŞEKER? Bu hafta 80,2 ye düşmen gerekiyor.
(yoksa takım dışı)
Bizimle yazışan bir arkadaş vardıTtubaydı sanırım, nerelerde acaba? Bu hafta Nurcan diskalifiye oldu. Düzenli girerse onu alırız ama oda yok piyasada.
Beci sen 2 li gruplara girmeyi düşünüyor musun?
Banu ölçü?
millet olmayayım diye dua eder bende sıkıntı yaptı..valla aynı regl öncesi gibiyim..oooof of dün çok zor geçti.ipleri bi bıraksaydım kimse durduramayacaktı beni...inş yakındır dediğin gibiözgecim iştahının açılmasına bakılırsa olman yakındır şeker
sen bu zamana kadar olmadinmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?