Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates maydanoz 1 dilim ekmek
Öğlen
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara
1 fincan sütlü neskafe
Ara
1.5 börek patatesli ve 1 mandalina
Akşam
4 yemek kaşığı nohut yemeği ve yoğurt
2 litre su
Spor yok

Son düzenleme:

sabah ve öğle çok iyi ama patatesli börek olmammış hamur işi börek kek çörek yok

merhaba herkese..
işten geldim şimdi ..hemen menümü yazayım
sabah:1 kase nesfit ve süt
ara:2 kuru kayısı
öğle:kabak yemeği yoğurt az ekmek
ara: sütlü nescafe 1 şekerli 1 armut
akşam:kıyma kavurması yoğurt salata az ekmek
ara: 1 portakal
su:2 lt.kesin
spor: 30 dk.yürüyüş

Menün gayet güzel cnm nesfit aldım bende kaç kaşık koyuyorsun ne kadar süt birde

afiyet olsun canım akşam acıkmadın mıııııııııı
kıyamam sanaaaaa... ahh bu eşleerr. ben de diyorum ikinci çocukta ilki gibi olmayacak. ilkinde bu başka odada yatıyordu, dinlenemiyormuş diye. sanki işe tek kendileri gidiyor valla
menün güzel ama
fiyet olsun çok beğendimmm
güzel ama keşke akşam patatesin yanına yoğurt da yeseymişsin
öğle az yiyince arada börekleri götürüsün tabii , bari 1 tane yeseydin 1.5 yemişsin..
çok güzel afiyet olsunnn

3-4 kaşık nesfit ve bir bardak süt koyuyorum vaktim olmadığı zamanlarda yiyorum genelde..
ama bayağıda tok tutuyor öyle hissettim..

1 porsiyon nesfit : 5 yemek kaşığı nesfit ve 1 bardak sütmüş kalorisi de ona göre haaaaaaaaaa
4- kaşık ne kadar da az değil miiiiiiiiiiiiiiii
benim koca göbüşüme yetmiyor

aynen ben artık bugün ayakta duramıyorum miğdem ağrıyor uykusuzluktan başım ağrıyor.kızı gece susturmaya çalışırken bir yumruk birde tekme attı gözüme ammada güçlüymüş gözlerim yerinden fırladı resmen okadar başım ağrıyorki bizimkide sabah evde uyudu geç gideceğim dedi.sinir nokta faceden kardesime gece boyu uğraştım demesi.akşam evde cinayet var..

ben servise verdim en azından kız gelinceye kadar yemeği yetiştirip az dinleniyorum çocukları daha moralli karşılıyorum
zaten bütün gün ayaktayım sende ver bence daha rahat edersin..
uykusuzluk çok zor üstelik bende kiloda yapıyor valla uykusuz kalınca herşeye saldırıyorum resmen..

1 porsiyon nesfit : 5 yemek kaşığı nesfit ve 1 bardak sütmüş kalorisi de ona göre haaaaaaaaaa
4- kaşık ne kadar da az değil miiiiiiiiiiiiiiii
benim koca göbüşüme yetmiyor

bugün dersim 06:30 da başlıyordu zaten 6 ya gelirken zorla yedim canımda istemiyordu ama işte poğaça yememek için yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…