canım aslında yiyiyorum da sen kaçırıyorsun yediğim zamanları sanırsamcanım akşam et yesen daha iyi lurmuş
canım akşama biraz daha sebze yemeği en azından zeytinyağlı salata ekleyebilirsin.
canım o cici mamişlerden tırtıklamaya devam edersen gün gelir sınırları zorlarsın hayır diyemzsin o yüzden en gü<eli onlarsız yaşamayı öğrenmek. hem öğlen hem akşam sebze yerine 1 öğün et yemeni tavsiye ederim
menün abrtı değil canım güzel
canım olmamış biraz. ama olsun önümüzdeki günlerde toparlarsın sen.
canım geçmiş olsun şimdiden. her ay törenle bekliyoruz ya regl dönemini çok sinir bir durum vücudumuz allak bullak oluyo haksızlık neden erkeklerde yok.
ay evet bende zayıflayan birini görünce gaza geliyorum hafiften.
canım hep söyledim yine söylüyorum. sebzeyi hayatına sokmalısın artık. yada en kötü al bir ice berg üzerine biraz tuz zeytinyağı yada salatalık. en azından sebze ihtiyacını bu şekilde karşılamalısın genel anlamda çok meyve de yemiyorsun.
canım ya menün güzel genel olarak bak ben diyetisyene gittiğimde 1 gün yumurta 1 gün peynir elinden geldiğince birlikte tüketme dedi.spor olarakta haftada 4 gün ağır spor yaptığında ama yürüyüş bisiklet vb.şeyler yormuyor canım kardiyo çalışırsan sürekli aletli çalışmalar kasları yoruyor ozaman 4 gün doğru ama tempolu yürüyüşü günde 1 saat herzaman yapmak lazımselam kızlar yeniden öncelikle cuma günü diyetisyene gitmiştim size hemen listemi paylaşayım;
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon meyve 5 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar et, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt yada ayran
akşam;8 y.k. sebze yemeği, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve
spor haftanın 4 günü dedi çok ağır spor yapma vücudun alışır herrgünde yapma dedi.
slm arkadaşlar ben geldim az işlerim vardı giremedim..dünkü menümü yazayım sonrada geçmişe bakabildiğim kadar bakayım..
sabah:
1 poğaça ve çay,
ara:kuru dut,
öğle:1 form biküvi tahtalardan,
1 meyve suyu
ara:1 elma,
akşam:tavuk döner az ekmek,
su:1 lt,
spor:1 saat yürüyüş,
Sadece karbonhidrat almışsan cnmhemencik menüyü yazıyımda işlerimi yapıcem herkese günaydın yoldaşlarım
sabah 4 galeta
öğle 1 kepçe bulgur pilavı 1 tabak salata
ara 4 galete
akşam 1 adet muz üzeri 1 tatlı kaşığı ballı
12 km yürüyüş
3,5 litre su
selam kızlar yeniden öncelikle cuma günü diyetisyene gitmiştim size hemen listemi paylaşayım;
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
akşam;8 y.k. sebze yemeği, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve
spor haftanın 4 günü dedi çok ağır spor yapma vücudun alışır herrgünde yapma dedi.
canım çok sıkıldı endoskopi sonucu çıktı..doktor miğdemde reflü,gastrit olduğunu bunun haricinde en önemlisi aşırı iltahap ve mikrop üzerimiş ilaç verdi 1 tane sadece sabah akşam 3 tane içecekmişim 14 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.dikkatli kullanmazsam çok kötü olabilir dedi.üzüldüm.miğdem hangi ara bu hale geldi bilmiyorum okadarda herşeye dikkat ediyorum.
selam kızlar yeniden öncelikle cuma günü diyetisyene gitmiştim size hemen listemi paylaşayım;
akşam;8 y.k. Sebze yemeği, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve
cANIM BEN SPOR OLARAK HAFTANIN 4 GÜNÜ 45 DAKİKA YÜZÜYORUM YÜZME ÇOK AĞIR BİR SPOR DEĞİL 4 GÜN APABİLİRSİN PROBLEM DEĞİL DEMİŞTİ. AMA İNANILMAZ VÜCUT YAPIYOR. İŞE BAŞLAYALI SADECE 2 KİLO VERDİM AMA ACAYİP ŞEKİLLENDİ VÜCUDUN HERKES ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN DİYOR. HALBUKİ YAĞDAN 2 KİLO GİTTİ AMA ÇOK FARKETTİ. BİRAZ DAHA ZAYIFLAYIM 4-5 KİLO DAHA VEREYİM O ZAMAN GÖBÜŞTE İNMEMİŞSE DEDİĞİN GİBİ PİLATES BAŞLICAM.canım aslında yiyiyorum da sen kaçırıyorsun yediğim zamanları sanırsam
canım ya menün güzel genel olarak bak ben diyetisyene gittiğimde 1 gün yumurta 1 gün peynir elinden geldiğince birlikte tüketme dedi.spor olarakta haftada 4 gün ağır spor yaptığında ama yürüyüş bisiklet vb.şeyler yormuyor canım kardiyo çalışırsan sürekli aletli çalışmalar kasları yoruyor ozaman 4 gün doğru ama tempolu yürüyüşü günde 1 saat herzaman yapmak lazımpilates yap 2 günde vücunuda dinlendirip kaslarını kuvvetlendirmiş olursun..
CANIM KIZACAKSIN BANA AMA MEYVE SEBZE HİÇ YEMİYORSUN, ÜLSER BİDE STES KÖKENLİ Bİ HASTALIKTIR. O KAYNANAN BİLDİĞİN ÜLSER SEBEBİ :))canım çok sıkıldı endoskopi sonucu çıktı..doktor miğdemde reflü,gastrit olduğunu bunun haricinde en önemlisi aşırı iltahap ve mikrop üzerimiş ilaç verdi 1 tane sadece sabah akşam 3 tane içecekmişim 14 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.dikkatli kullanmazsam çok kötü olabilir dedi.üzüldüm.miğdem hangi ara bu hale geldi bilmiyorum okadarda herşeye dikkat ediyorum.
CANIM EMZİRİYORSAN ÇOK RAHAT VERİRSİN ZATEN.Menün çok dengeli spor devamlı yapılacaksa iyi yoksa kilo alınıyor tam tersine demde diyetisyene gittiğimde hiç spor vermemişti ama emzirdiğim için kalori yaptırıyormuş zaten emzirmek şu anda haftada 2 gün filan yürüyüş yapıyorum daha çok bölgesel ihtiyacım var göbek için
bu menüler standart zaten canım diyetisyene gidip boşuna para verme benimde listemde aynı şeyler var
benimde diyetisyenim aynı şeyleri vermişti.
canım sebze yiyorum ben yemez olurmuyum.senin için daha çok yiyeceğim.artık kızda kreşe verdim direk eve gider yemeklerimi yaparım zaten ...baklım ilacımı bir kullanayım sonrasında sorunlar çözülmezse daha farklı bir yok denemeliyim..cANIM BEN SPOR OLARAK HAFTANIN 4 GÜNÜ 45 DAKİKA YÜZÜYORUM YÜZME ÇOK AĞIR BİR SPOR DEĞİL 4 GÜN APABİLİRSİN PROBLEM DEĞİL DEMİŞTİ. AMA İNANILMAZ VÜCUT YAPIYOR. İŞE BAŞLAYALI SADECE 2 KİLO VERDİM AMA ACAYİP ŞEKİLLENDİ VÜCUDUN HERKES ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN DİYOR. HALBUKİ YAĞDAN 2 KİLO GİTTİ AMA ÇOK FARKETTİ. BİRAZ DAHA ZAYIFLAYIM 4-5 KİLO DAHA VEREYİM O ZAMAN GÖBÜŞTE İNMEMİŞSE DEDİĞİN GİBİ PİLATES BAŞLICAM.
CANIM KIZACAKSIN BANA AMA MEYVE SEBZE HİÇ YEMİYORSUN, ÜLSER BİDE STES KÖKENLİ Bİ HASTALIKTIR. O KAYNANAN BİLDİĞİN ÜLSER SEBEBİ :))
SANA TAVSİYEM; KELLE PAÇA ÇORBASINI İÇ HEMEN ÜZERİNE 2 SU BARDAĞI SOĞUK SU İÇ BU MİDENDE DONMUŞ BİR TABAKAYA NEDEN OLACAK BU ESNADA MİDENİNDUVARLARI ÖRÜLÜP TAMİR OLACAK. MİDE KENDİSİNİ 2-3 DAKİKA YENİLEYEBİLEN BİR ÖZELLİKTEYMİŞ ANCAK DELİK OLDUĞUNDA AŞIRI ASİT NEDENİYLE TAMİR OLMASINA ENGEL OLUYORMUŞ BUDA ÜLSERE NEDEN OLUYOR.
CANIM EMZİRİYORSAN ÇOK RAHAT VERİRSİN ZATEN.
CANIM YA ASLINDA DİYETİSYENE YILLASRDIR GİDE GELE BENDE ENVAİ ÇEŞİT LİSTE VAR AMA BENİM SIKINTIM KONTROL MEKANİZMASI BURASI HAFTADA 2 GÖRÜŞÜYORUZ. ODA İYİ BİR KONTROL SAĞLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
canım çok sıkıldı endoskopi sonucu çıktı..doktor miğdemde reflü,gastrit olduğunu bunun haricinde en önemlisi aşırı iltahap ve mikrop üzerimiş ilaç verdi 1 tane sadece sabah akşam 3 tane içecekmişim 14 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.dikkatli kullanmazsam çok kötü olabilir dedi.üzüldüm.miğdem hangi ara bu hale geldi bilmiyorum okadarda herşeye dikkat ediyorum.
sorma regl olcam acayip canım tatlı çekiyor, aslında tutarım kendimi ama arkadaşım var yanımda incecik hatun, o kendine alıyor ikram edince de .........minik çikolatamı :) ben yemeyeli çok uzun zaman oldu tadını bile unuttum valla..
sabah poğaça yerine ekmek peynir yeseydin daha iyi olurdu. öğle hiç bişey yememişsinslm arkadaşlar ben geldim az işlerim vardı giremedim..dünkü menümü yazayım sonrada geçmişe bakabildiğim kadar bakayım..
sabah:
1 poğaça ve çay,
ara:kuru dut,
öğle:1 form biküvi tahtalardan,
1 meyve suyu
ara:1 elma,
akşam:tavuk döner az ekmek,
su:1 lt,
spor:1 saat yürüyüş,
ara;2 porsiyon meyve
menülerin süper çok beğendim..cumartesi
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 3 yarım ceviz1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon meyve 2 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar etli domatesli biberli yemek, 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. kabak yemeği 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve yerine 4 yemek kaşığı aşure diyetisyenimden 1 kerelik olmak üzere izin aldım üstelik ertesi günden 1 dilim ekmek azalttım.
spor malesef yok ama evi temizledim perişandım
su az 1-2 litre
pazar
sabah;3-4 halka sucuk,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 3 yarım ceviz, domates salatalık
ara;1 tatlı kaşığı çokokrem 1 lokma ekmek
öğlen;1 mandalina
ara;4 köfte kadar hamsi tava az yağlı
akşam;yok
ara;2 küçük svuç içi kadar kuru meyve
spor yok su 1-2 litre
pazartesi
ara;2 porsiyon elma 5 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar tavuk ızgara, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. yeşil fasulye, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase sütlü brokoli çorbası
ara;2 porsiyon mandalina elma karışımı
spor yok su;1-2 litre
geçmiş olsun canım..sen dikkat etsen bile sonuçta midende enfeksiyon var, helicobacter pylori isimli bir bakteri midede yerleşerek gastrit, ülser yapar. tedavisi doktorun sana verdiği 3 lü ilaç tedavisidir. ilaçları ihmal etme 2 hafta kullan farkı göreceksin..canım çok sıkıldı endoskopi sonucu çıktı..doktor miğdemde reflü,gastrit olduğunu bunun haricinde en önemlisi aşırı iltahap ve mikrop üzerimiş ilaç verdi 1 tane sadece sabah akşam 3 tane içecekmişim 14 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.dikkatli kullanmazsam çok kötü olabilir dedi.üzüldüm.miğdem hangi ara bu hale geldi bilmiyorum okadarda herşeye dikkat ediyorum.
Dünkü menüm
Sabah peynir zeytin 2 ceviz domates maydanoz 1 dilim ekmek
Ara yok kahvaltıyı geç yaptım
Öğlen
4 yemek kaşığı peyniri makarna
Ara
1 ceviz kadar kabak tatlısı 1 ceviz
Akşam
2 yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı nohut yemeği salata yoğurt
2 litre su
Spor yok
ara;2 porsiyon meyve
canım sebze yiyorum ben yemez olurmuyum.senin için daha çok yiyeceğim.artık kızda kreşe verdim direk eve gider yemeklerimi yaparım zaten ...baklım ilacımı bir kullanayım sonrasında sorunlar çözülmezse daha farklı bir yok denemeliyim..
canım benim spor çok etkili önemli olan görüntü zaten kilo baskülde kaç olduğu değil bence kasın çoktur ağırsındır ama yağın yoktur incecik görünürsün değilmi..
çok güzel ve sağlıklı gerçekten..
birşey sorcam bu hergün et işini nasıl hallediyorsunuz ben ayarlayamıyorum bir yol gösterin..
hızlı ve pratik şekilde tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?