akşamada kabaklı yemek yapıyorum eşim yine diyecek 'dışarıda mı yesek?'
canım 84 lüyüm 29 yani..
selam kızlaaaaaaarrrrrrr nasılsınız bakalım
:26::26: gelemedim ne zamandır biliyorum üzgünüüüümmm(
kafamı toparlıysmıyorum bi de işler yoğun ama kötü haber çok fazla acıkıyorum bu ara ve fazla yiyorum
yarından itibaren menü yazmak istiyorum aksilk olmazsa yoksa kilo alıcam(
aman dikkat çok sinirlenme çocuklara yansıtmamaya çalış. .cok bagirma dayağı at yeteraynen ben artık bugün ayakta duramıyorum miğdem ağrıyor uykusuzluktan başım ağrıyor.kızı gece susturmaya çalışırken bir yumruk birde tekme attı gözüme ammada güçlüymüş gözlerim yerinden fırladı resmen okadar başım ağrıyorki bizimkide sabah evde uyudu geç gideceğim dedi.sinir nokta faceden kardesime gece boyu uğraştım demesi.akşam evde cinayet var..
yoğurtla denemedim hic bi deniimya ben sütle yiyince doymuyorumda yoğurtla yiyince doyuyorum..
iyi yapmışsın ben de öyle yapıyorumbugün dersim 06:30 da başlıyordu zaten 6 ya gelirken zorla yedim canımda istemiyordu ama işte poğaça yememek için yedim..
ayy benim ki de sevmez hicc etli severBenim eşim kabağı hiç sevmez hep etli yemek olacak artık ona sormuyorum ne yapacağımı bulamıyorum yoksa
selam kızlaaaaaaarrrrrrr nasılsınız bakalım
kafamı toparlıysmıyorum bi de işler yoğun ama kötü haber çok fazla acıkıyorum bu ara ve fazla yiyorum
evet kızlar akşam yemeğinden önce 2bardak su içtim..lıkır lıkır oldum :122:
Neye güldün anlayamadım
bekliyoruz canım seni buradaselam kızlaaaaaaarrrrrrr nasılsınız bakalım
demekki bebişlerimiz yaşıt sayılırBende ücretsiz izindeyim 2 yıldır 1 ay kaldı bende sabahları nesfit yerim büyük ihtimal yada peynir ekmek
açım aççççççççç nasıl oliyim
kimsecikler yokmu hatunlar nerelerdesiniz bakıyım bugün uyumadım sizde uyumayın kalkın hadi
ben uyucam ama tam gidiyodum yatmaya aşure yaptım çok yoruldumm
ben uyucam ama tam gidiyodum yatmaya aşure yaptım çok yoruldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?