Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi sayilir yorgunum canım yaa is yogun ev yogun.haftaya evde tadilat baslama ihtimali var. Uçuşuyom bu aralar yanii.sen nasılsın canım yoldasim.

canımm kolay gelsin sana, ben bilmiyorum iyiyim sanırım çok yoğunum hem iş hem hayat olarak bir de 15 yıldır yapmadığım şekilde kendime yaşam alanları açma derdindeyim. kendimi dışarı atıyorum çoğunlukla yoksa durum feci :)))

Yapmak lazim canım insan surekli ayni rutinde yasamaktan bikiyo bu sene bende ayniyim her firsatga kendimi disari atiyorum.

Günaydınlar kızlar. Menümü yazayım yegenimle açlık oyunlari izlemeye gitcem.
sabah ılık su
1 yumurta peynir 2 dilim cavdar ekmeği salatalik

ara yok

öğlen yogurtlu karnıbahar kizarma 2 kaşık salata yogurtlu 1 dilim ekmek

ara 1 elma

aksam 1 pohaca 1 kasik kısır azcik tiramisu 1 minik dilim kete

su 2 lt
spor yok
cok sacma bi menu oldu farkındayım dun biraz saldim kendimi.toparlanmam laximda nasil olcak bakalim.

Öğlene kadar iyiyimiş alşam şaşmış menün:18: neyse hemen telafi etmezsen kilo olur onu yerine salata ağırlıklı beslen bence yada karnıbahar haşlaması falan...
bazen olur ama devamlı olmaması lazım..

selam kızlar
önce unutmadan msj sayımı yazayım 36 spor:4.5 saat
nasılısınız
bu sabah elektrikler kesikti giremedim, sonra da dışarı çıktık oğlumla kahvaltı yaptık
saat 11- 13 arası kahvaltı oldu. eve gelince de temizlik falan yaptım ancak otuırabildim
sizler neler yaptınız, umarım benden daha sosyal bir gün geçirmişsinizdir

akşam olmamış misafirliğe mi gittin

akşam olmamış misafirliğe mi gittin

Evet canım yeni evlenen bi arkadasa gittik butun amlyathane ekibi aksamustu dedim ya trafik karisti bi yandan herkes kim kimin arabasiyla gitsin bi taraftan telefon trafigi ev nerdeydi nasil gitcez o arada annemle görüşüyoruz sonra esim kizi getircekti falan derken karıştı hersey.arkadaslar otururken kacamak telden girdim nete baya yoğundum.

Arkadaslar paylaşım alanini takip ediyorsanız gormusunuzdurbazi takimlar zor durumda 5. Takimda cok zor durumda arada orayada girip menulerine yorum yazarmisiniz. Hepimiz yogunuz biliyorum ama diger takimlar zor durumda kapanma tehlikesi var icim rahat etmedi yardimlassak iyi olur diye düşünüyorum ne dersiniz.

oğluma kahvaltısını yaptırıyorum ben de yeşil çay içiyorum acıkmadım daha.. aç karna bişey olmaz di mi..
babam dönüyor bugün 11-12 gibi evde olur belki onunla yaparım kahvaltı

oğluma kahvaltısını yaptırıyorum ben de yeşil çay içiyorum acıkmadım daha.. aç karna bişey olmaz di mi..
babam dönüyor bugün 11-12 gibi evde olur belki onunla yaparım kahvaltı

programda izlemiştim haftasonu geç kahvaltı yapın metabolizmayı şaşırtın diyorlardı..yeşil çay bende hep içiyorum bişey olmaz

kızlar nerdesiniz
menümu paylaşayım
sabah öğlen beraber oldu
3 tane sigara böreği, çeyrek simit 2 kaşık Menemen, 1kasik patates salatası, 4zeytin, 2 dilim peynir, 1tatli kaşığı bal, 1portakal
aksam küçücük tost kahve şekersiz çikolata
ara patlamış Mısır
spor 1saat yürüyüs
su 1lt

eneeeeeee kimse ugramamis...
kizartma yedim şimdi. ..ufffff bulaşık var ütü vaaarr banyo yapılacak. ...canım kahve cekiyoooo siirte yakin kim var aranizda kahveye gelin banaaaaaaaa

eneeeeeee kimse ugramamis...
kizartma yedim şimdi. ..ufffff bulaşık var ütü vaaarr banyo yapılacak. ...canım kahve cekiyoooo siirte yakin kim var aranizda kahveye gelin banaaaaaaaa

Aa siirtte ilk goreve baslamistim bende.ne zaman bitiyo mecburi hizmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…