Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta ile omlet 6-7 patates kızartması
Öğlen
Yarım waffle
Akşam
2 parça et 2 yemek kaşığı makarna
1 kepçe mercimek çorbası
Ara çok az pasta
1 saat yürüyüş

Haftasonu menusu olmus ama benimkindan iyi.

Haftasonları hep birlikte kaçamak yapıyoruz galiba:)

Bende yazayim menümü
sabah 1 dilim ekmek 3-4 patates kizartmasi az omlet peynir

ara sinemada 1 paket misir
2. Bolumde 1 yesilcay ice tea

aksam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1parca firinda tavuk ayran

ara azcicik pasta azcik meyve

spor 2 saat avm dolasmasi yegenimle
su 2 lt.

Sendede pasta var benim gibi:) olsun yarın az yersin

slm kızlar bizde bu akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ben yarım kuşbaşılı pide yedim ayran içtim..
diyette olmak zor mesela pastalara hayır demek
yarın yine sebzelere devam..bu hafta çok yoğunum 15 sınıfı sınav yapacağım okunup internete gireceğim çünkü pazar veli toplantısı var..bende veli toplantısında bir kıyafet hedeflemiştim bakalım olacak mı?daha denemedim

Az kalmış nereye gitceksin ordan bellimi
belli değil canım yılda 3 kez kurumiçi atama yapılıyor ,yerleri onlar belirliyor hizmet puanına gçre tercihlerine göre atanıyorsun. atanamama ihtimalim yüksek. eşim bursada ve benim de tek tercihim orası ancak bursayı çok açmıyorlar açsalar da puanı yüksek
deniycem 1-2 kura olmazsa istifa edicem..
Seninde tüm günlerin güzel geçsin canım
teşekkürler canımmm senin deeee
haftasonu kaçamağı ama benimkinden kat kat iyi

afiyet olsun. haftasonuna göre iyi bir menü, kaçamak minimum

bir yerden duymuştum bir kere rejime başlıyorsan hayat boyu yapacaksın diye..bu beslenmeyi öğrenmem yaşam biçimim yapmam lazım şu çok yiyipte kilo almayıp zayıf olanlara gıcık oluyorum

kolay gelsin canım sana 15 sınıf çokmuş
kıyafetin elbise mi.. denesene merak ettim foto da isteriz

bizimde bu yaz tayinimiz çıkacak inşallah mayıs gibi belli olacak..şöyle çantamı koluma takıp alışveriş merkezlerini gezmeyi bile özledim..

kolay gelsin canım sana 15 sınıf çokmuş
kıyafetin elbise mi.. denesene merak ettim foto da isteriz

evet yarın bi bakacam artık..valla bir ideal kiloma ineyim kendimi o kiloda sabit tutmaya çalışcam geçen gün bir doktor şöyle dedi..
hep cuma ve pazartesi günleri diyet yapıyormuş cuma haftasonundaki kaçamaklar için,pazarteside kilo vermek için o yüzden hep sabitmiiş kilosu mantıklı değil mi_

bir yerden duymuştum bir kere rejime başlıyorsan hayat boyu yapacaksın diye..bu beslenmeyi öğrenmem yaşam biçimim yapmam lazım şu çok yiyipte kilo almayıp zayıf olanlara gıcık oluyorum

ben de gıcık oluyoruuuuuuuuumm:13: hele bir de polikliniğe bunun için geliyorlar.. herşeyine bakıyosun normal, yapın böyle metabolizman hızlıdır diyorsun ne yapmam lazım ne yemem lazım bıdı bıdı... gıcıklar..hayır kiloları da 40 falan değil 50 -55 civarı...

Ben kendimi bildim bileli özellikle evlendiğimden beri 13 yıldır yani hep dietteyim ya görümcem o çok yiyip kilo almayanlardan nasıl oluyor anlamıyorum hep dikkat etmek lazım salıverince gerisi geliyor

bizimde bu yaz tayinimiz çıkacak inşallah mayıs gibi belli olacak..şöyle çantamı koluma takıp alışveriş merkezlerini gezmeyi bile özledim..
hadi inşallah güzel bir yere gidersiniz..

mantıklı evet.. biz bir ideal kiloya gelelim de tek pazartesi bile yeter bence

Benim kardeşim maaşallah manken gibidir hep zayıf ama hep dikkat eder 1 kilo alsa telaşlanıyor yaşam biçimi bu kendini sevmek lazım sanırım özenle bakmak lazım vücuduna ancak o zaman aynı kiloda kalırız

neyse ben kızımı uyutmaya gidiyorum hadi herkese ii geceler...

Benim kardeşim maaşallah manken gibidir hep zayıf ama hep dikkat eder 1 kilo alsa telaşlanıyor yaşam biçimi bu kendini sevmek lazım sanırım özenle bakmak lazım vücuduna ancak o zaman aynı kiloda kalırız

evet o konuda haklısın. benim yakın bir arkadaşım var boylarımız hemen hemen aynı 46 kilo falan. herkes çok zayıf olduğunu söyler ama o kendini öyle beğeniyor. ama asla pasta , poğaça, tatlı vs yemez.. hamileyken bile 5-6 kilo aldı. doğumdan sonra yine 46.
yaşam biçimi haline getirmiş senin kardeşin gibi... keşke ben de olabilsem öyle. ben de hayat boyu diyet yapanlardanım iştah var arkadaş körolası iştah vaaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…