Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta ile omlet 6-7 patates kızartması
Öğlen
Yarım waffle
Akşam
2 parça et 2 yemek kaşığı makarna
1 kepçe mercimek çorbası
Araçok az pasta
1 saat yürüyüş
kızlar nerdesiniz
menümu paylaşayım
sabah öğlen beraber oldu
3 tane sigara böreği, çeyrek simit 2 kaşık Menemen, 1kasik patates salatası, 4zeytin, 2 dilim peynir, 1tatli kaşığı bal, 1portakal
aksam küçücük tost kahve şekersiz çikolata
ara patlamış Mısır
spor 1saat yürüyüs
su 1lt
Haftasonu menusu olmus ama benimkindan iyi.
Bende yazayim menümü
sabah 1 dilim ekmek 3-4 patates kizartmasi az omlet peynir
ara sinemada 1 paket misir
2. Bolumde 1 yesilcay ice tea
aksam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1parca firinda tavuk ayran
ara azcicik pasta azcik meyve
spor 2 saat avm dolasmasi yegenimle
su 2 lt.
belli değil canım yılda 3 kez kurumiçi atama yapılıyor ,yerleri onlar belirliyor hizmet puanına gçre tercihlerine göre atanıyorsun. atanamama ihtimalim yüksek. eşim bursada ve benim de tek tercihim orası ancak bursayı çok açmıyorlar açsalar da puanı yüksekAz kalmış nereye gitceksin ordan bellimi
teşekkürler canımmm senin deeeeSeninde tüm günlerin güzel geçsin canım
haftasonu kaçamağı ama benimkinden kat kat iyiDünkü menüm
Sabah
1 yumurta ile omlet 6-7 patates kızartması
Öğlen
Yarım waffle
Akşam
2 parça et 2 yemek kaşığı makarna
1 kepçe mercimek çorbası
Araçok az pasta
1 saat yürüyüş
Bende yazayim menümü
sabah 1 dilim ekmek 3-4 patates kizartmasi az omlet peynir
ara sinemada 1 paket misir
2. Bolumde 1 yesilcay ice tea
aksam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1parca firinda tavuk ayran
ara azcicik pasta azcik meyve
spor 2 saat avm dolasmasi yegenimle
su 2 lt.
slm kızlar bizde bu akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ben yarım kuşbaşılı pide yedim ayran içtim..
diyette olmak zor mesela pastalara hayır demek
yarın yine sebzelere devam..bu hafta çok yoğunum 15 sınıfı sınav yapacağım okunup internete gireceğim çünkü pazar veli toplantısı var..bende veli toplantısında bir kıyafet hedeflemiştim bakalım olacak mı?daha denemedim
kolay gelsin canım sana 15 sınıf çokmuş
kıyafetin elbise mi.. denesene merak ettim foto da isteriz
bir yerden duymuştum bir kere rejime başlıyorsan hayat boyu yapacaksın diye..bu beslenmeyi öğrenmem yaşam biçimim yapmam lazım şu çok yiyipte kilo almayıp zayıf olanlara gıcık oluyorum
bir yerden duymuştum bir kere rejime başlıyorsan hayat boyu yapacaksın diye..bu beslenmeyi öğrenmem yaşam biçimim yapmam lazım şu çok yiyipte kilo almayıp zayıf olanlara gıcık oluyorum
hadi inşallah güzel bir yere gidersiniz..bizimde bu yaz tayinimiz çıkacak inşallah mayıs gibi belli olacak..şöyle çantamı koluma takıp alışveriş merkezlerini gezmeyi bile özledim..
evet yarın bi bakacam artık..valla bir ideal kiloma ineyim kendimi o kiloda sabit tutmaya çalışcam geçen gün bir doktor şöyle dedi..
hep cuma ve pazartesi günleri diyet yapıyormuş cuma haftasonundaki kaçamaklar için,pazarteside kilo vermek için o yüzden hep sabitmiiş kilosu mantıklı değil mi_
ben de gıcık oluyoruuuuuuuuumm:13: hele bir de polikliniğe bunun için geliyorlar.. herşeyine bakıyosun normal, yapın böyle metabolizman hızlıdır diyorsun ne yapmam lazım ne yemem lazım bıdı bıdı... gıcıklar..hayır kiloları da 40 falan değil 50 -55 civarı ...
neyse ben kızımı uyutmaya gidiyorum hadi herkese ii geceler...
neyse ben kızımı uyutmaya gidiyorum hadi herkese ii geceler...
Benim kardeşim maaşallah manken gibidir hep zayıf ama hep dikkat eder 1 kilo alsa telaşlanıyor yaşam biçimi bu kendini sevmek lazım sanırım özenle bakmak lazım vücuduna ancak o zaman aynı kiloda kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?