Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özge valla bunu nasıl başarıyorsun, hayranım sana.. Ben h. sonları ciddi kaçırıyorum. ıçimdeki canavar çıkıyor.
Bu arada ben ilkinde 10 ay sonra ikincide 8 ay sonra regli olmuştum.

Niloşş senin durumunu biliyoruz. Ama seninle birlikte, özge, banu, esra, yaseminde emziriyor. Sen 81,5 la başladın hala aynı kg. dasın. Takımın kuralları var, ama şöyle birşey yapabiliriz, Fundaya regli nedeniyle tanıdığımız ek süreyi sanada 1 defaya mahsus bu hafta için tanıyalım ama sende vermek için birşeyleri değiştir canım. Takımdan kimsenin ayrılmasını istemem ama hiç ileri gidilmiyorsa kurallar çiğnenmiş oluyor. Bugünden itibaren yaklaşık 10 günün var ciddi şekilde spor yap, ayda % 1,5 vermek çok bişi değil canım. Hadi görelim seni.

ooooooooooh yemeklere menülere bak benim yanımda siz dünyayı yiyonus nan ...

herhalde dünyaları yiyormuşuz gibi gelir
sen aç geziyon :mymeka:

niloş bu %1,5 kuralı bizim kilo vermemizin sürekliliğini sağlayan bir kural...
seni çok iyi anlıyorum emzirme döneminde aldım bende bu kiloları lütfen benim hatama düşme. özgeyi örnek al... süt işini de kafana takma... beslenmen sağlıklı olsun süt yapıcak yiyeceklere ağırlık ver tatlılardan durabildiğince uzak dur... ben yandım eller yanmasın :gitme:

öle valla zuzum ama yarın son hafta sonu ara vermeyi düşünüyorum bugün sabit giden yok bakalım hele yarın olsun bide,
ama yarın yarışda bakcez dercem gayet iyi % bakımından ...

günaydııııın....
herkesler toplanmış..nasılsınız bakalım..gördüğüme göre iyi gidiyor gibi...yaw esra ve şebnem siz çok geç olmuşsunuz..bendemi 8-10 ay bekleyeceğimmafoldumben
yaa bu şişlik yapmıyormu peki..ben 14 yaşında ilk adet olduğumdan sonra 6 ay geçmişti..ve karnım davul gibi olmuştu..olmaya başlayıncada 12 gün sürdü bitmk bilmedi..ve bittiğinde göbek falan kalmamıştı..annaaaam göbeğim o kadar şişerse yandım ben...senağlama ülen düğünler var elbise giycem ben..ne güzel eski halime döndüm çok az kaldı derkene off off

sabah salatalık,domates,peynir yedim...
öğlene ızgara tavuk ve salata yapacağım..

akşamada çorba ve salata olur herhalde..

özgecim maalesef şişlik yapıyor
benim vücut adetten sonra toparlanmaya göbek çekilmeye başladı... :sinifsinif:

nan betüş bu öğle yemeğini görmesin açlıktan bayılmadı hırsından bayılır ,
lilyum kendini kasma gülüm şimdiden,bizim bi abla var 4 ayda oldu 1 seneye kalmadan hamiş kaldı geri süt korura inanmış süttee korumamış...

bende şebo gibi tam 8 ay sonra oldum ve ilk olduğumda sevinçten o günkü takvimime kalp işareti çizmiştim

öle valla zuzum ama yarın son hafta sonu ara vermeyi düşünüyorum bugün sabit giden yok bakalım hele yarın olsun bide,
ama yarın yarışda bakcez dercem gayet iyi % bakımından ...

hayalcim nasılsın,
ya ne zamandır sormyı unutuyorum sana sen yeni mezun olmamışmıydın..kaldığın yerden mi devam ediyorsun yoksa kilo mu aldın..yada başka takımamı transfer olmuştun..çok soru sordum kusura bakma ama çok fazla geçmişi takip edemiyorum eskisi gibi..ne zaman vakit bulursam şöyle hızlıca bir göz atıyorum..bahsettiysende kaçırmışımdır:kedi:

süt korur mu yaa hangi devirde yaşıyoruz..neden böyle şeylere inanırlar ki..ay Allah korusun 1 sene olmadan bari hamile kalmayayım

cevap1. iyiyim canım benim çok şükür sağol,takip ettiğim kadarıyla sende iyisin şükür,
cevap 2. ben mezun olaı baya oldu
cevap 3. kaldığım yerden devam edmiyorum ilçalar düzensiz yemem dikkat etmem aldırdı biraz,
cevap 4. transfer değil mezun olduktan sonra gelen yoğun isteklere dayanamayıp 7. takıma üye olarak tekrar giriş yaptım :roflol::roflol:,
he bu ka ne dimek gülüm sen ne istersen sor ben cevap vererim sanaŞenizŞenizŞeniz...

:roflol::roflol::roflol:
bu akdar çok soruya anca böyle cevap verilir dimi....
olsun canım sağlıklı olda verirsin inş gerisi mühim değil..

günaydın cadılar naparsınız nasılsınız,
funda nasıl gidiyo...

canım dün akşamüstü eve yürürken düşecem sandım ayaklarım tutmadı eşim de çok kızdı bana akşam 4 kaşık yemek 2 kaşık pilav yedim cacıkla yani canım benim sağlık orucundan çıktı yani sabah tartıldım 100 gr daha vermişim ama şu var bu sağlık orucu bana az yemekle yetinmeyi öğretti inanmazsınız belki ama bir günde midem küçüldü fazla yiyemiyorum artık inşallah oburluğum tamamen biter artık, senin nasıl gidiyo artık eziyet etme kendine gülüm maşallah çok güzel verdin

özgecim dün için tebrik ederim seni çok azimlisin maşallah, ben de 40 ım çıktı bir ay sonra adet gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…