yarın bi tartıl bakalım sonuç ne olmuş?neyse hayatın düzelmiş en azından
kızlar çoğu arkadaşımız izinli değil mi?nueva,beril,cimcime sude ne yapsak?
yellowda yok galiba pozitifde yoğun galiba kim vardı başka?
biz de seni çok özlediiiiiiiiiiiikkkkk, bitti mi dönüyor musun, çok sevindim evdeki durumun düzelmesineSelam hanimlar gelebildim nihayetinde
Neler var bakalim
Bende eskide ki huzura donus var, esimin isi daha iyi suan
Cocuklar iyi, elif hanimi oyun grubuna yazdiracam
Tartim bozuldu
Sanirim kiloda aldim
Ama sizi özledim
Nuveanin yazilarini, gogosum amaliyat sonrasi stresini, dilosun esine ozlemini snlatmasini, defnenin manitadina hasretini, topragin arada burdayim leynnnnn unutmayin deyisini, zeynosumun kulak cekmesini.......
Bilemiyomki yarin bir tarti alacam kirilanin aynindan ayrildigim kiloya dusmeden gelmem ama cenem biralarda artikin
Yavriiiiii direnci kirmissin 800 gr vermissin
iyilik tam gaz çalışıyoruz bende boş vakitlerimde diyet kitapları okuyorum çok şeyler öğrendim yakında paylaşcam
hırs yaptım yılbaşında güzel olcam diye
Ben burdayim ya
evet evet ben kızımı uyutmaya gidiyorum hadi herkese ii geceler
Ay inşallah berom yaa surpriz oldu tartı bana bakalım bu hafta nolcak.Bilemiyomki yarin bir tarti alacam kirilanin aynindan ayrildigim kiloya dusmeden gelmem ama cenem biralarda artikin
Yavriiiiii direnci kirmissin 800 gr vermissin
Canim izinli beril ve yeni cimcimesude istedi digerleri bildirim yapmadı. Beyza diskalifiye zaten.katilmak isteyenler bölümüne bakiyorum ama 5. Ve 14. Takim cok zor durumda onlar o haldeyken yeni üye cagirmak etik olmiycak diye düşünüyorum. Bakalim artik ileriye.kızlar çoğu arkadaşımız izinli değil mi?nueva,beril,cimcime sude ne yapsak?
Anlat bebeem öğrendiklerini. Bendede diyetle ilgili kitaplar varda hiç birini uygulayamiyom.iyilik tam gaz çalışıyoruz bende boş vakitlerimde diyet kitapları okuyorum çok şeyler öğrendim yakında paylaşcam
biz de seni çok özlediiiiiiiiiiiikkkkk, bitti mi dönüyor musun, çok sevindim evdeki durumun düzelmesine
inşallah almamışsındır kilo da hemen dönersin :))
beriiiiiiiiiiiiiiiiilll nereye kayboldun hemen yarın da geeelllll
Kızlar bu arada cumt Dr gittim hipotiroidi var bende ama ilaç çok gelmiş hipertiroidi olmuşum ondan kolay kilo vermişim çok sinirliydim ayrıca ellerim filan uyuşup titriyordu ilacı azalttı Dr umarım kilo vermemi etkilemez
Hergün farklı birşeyimi yiyorsun canım?evet kızlar yedik içtik artık toparlanma zamanı..
bu ayın sonu yılbaşı..
yılbaşına kadar en az 2kilo hedefledim makul benim için...işe gitmeden yemeğimide yapıyorum bugün bakliyat günüm
Geçmiş olsun bende balığı çok zor yiyorum ama kızım ve kocam için yiyorum işte:)menün çok güzel canımMenümü yazayım.
Sabah gec kahvaltı yaptım.
Peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek cay
ara nescafe az fındık
ara 3 kuru kayısı
Akşam 3 cinekop salata brokoli salatasi
ara yarim cennet hurması
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
aksam yediklerimi gece cikarttim bi guzel.normalde hamsi dokunuyo bana seviyorum ama yedikten sonra cikartiyorum cinekopta meğer hamsiyle besleniyomus bilmiyodum dun ogrenmis oldum.luferde cinekopun buyuguymus onuda yemem hic artik.
Eskişehir çok soğuk yarın dahamda soğuk olacakmışkızlar havalar nasıl burada fena değil hala güneş var..
Benim çok işim var canım hem evde hem dışarda hafta içi çıkamıyorum dışarı fazla ev işlerini yapıyorum kardeşim evlencek şehirdışından birsürü misafir filan vsssskızlar çoğu arkadaşımız izinli değil mi?nueva,beril,cimcime sude ne yapsak?
Hangilerini okuyorsuniyilik tam gaz çalışıyoruz bende boş vakitlerimde diyet kitapları okuyorum çok şeyler öğrendim yakında paylaşcam
Pek diyet modunda degilim ama yinede yazayim
Sabah
Soyle Baba iki dilim ekmek
Bir yumurta
Yarim sigara paketi buyuklugunde peynir
Iki zeytin
Biber
Ära
Elma
Ogle
Yogurt
Aksam
Bir Tb pirasa yemegi
Tavuklu salata
Ära
Ayvaaaaaaa
Susuz ve sporsuz bir gun
Gecmis olsun Canim ya
Peking ne yapacakmissin
Bugunlerde sporadisch baslarsam super olacak bebisim yaHergün farklı birşeyimi yiyorsun canım?
Geçmiş olsun bende balığı çok zor yiyorum ama kızım ve kocam için yiyorum işte:)menün çok güzel canım
Eskişehir çok soğuk yarın dahamda soğuk olacakmış
Benim çok işim var canım hem evde hem dışarda hafta içi çıkamıyorum dışarı fazla ev işlerini yapıyorum kardeşim evlencek şehirdışından birsürü misafir filan vssss
Hangilerini okuyorsun
Diyet menüsü olmuş canım zaten
Sadece ilacımı azalttı o kadar o düzelecek kendisi ama bende seviniyordum hızlı kilo veriyorum filan diye fosmuş:)) bakalım bundan sonra nasıl kilo verecem
Sagligin yerinde olsunda yavas Kilo ver bosver
Bence ilacin duzenlendiginde kilonda normale donecek .tro.lular zor verirmis diyorlar ama bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?