Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar çoğu arkadaşımız izinli değil mi?nueva,beril,cimcime sude ne yapsak?
yellowda yok galiba pozitifde yoğun galiba kim vardı başka?

iyilik tam gaz çalışıyoruz bende boş vakitlerimde diyet kitapları okuyorum çok şeyler öğrendim yakında paylaşcam
hırs yaptım yılbaşında güzel olcam diye

biz de seni çok özlediiiiiiiiiiiikkkkk, bitti mi dönüyor musun, çok sevindim evdeki durumun düzelmesine
Bilemiyomki yarin bir tarti alacam kirilanin aynindan ayrildigim kiloya dusmeden gelmem ama cenem biralarda artikin
Yavriiiiii direnci kirmissin 800 gr vermissin

inşallah almamışsındır kilo da hemen dönersin :))

Bilemiyomki yarin bir tarti alacam kirilanin aynindan ayrildigim kiloya dusmeden gelmem ama cenem biralarda artikin
Yavriiiiii direnci kirmissin 800 gr vermissin
Ay inşallah berom yaa surpriz oldu tartı bana bakalım bu hafta nolcak.
Canim izinli beril ve yeni cimcimesude istedi digerleri bildirim yapmadı. Beyza diskalifiye zaten.katilmak isteyenler bölümüne bakiyorum ama 5. Ve 14. Takim cok zor durumda onlar o haldeyken yeni üye cagirmak etik olmiycak diye düşünüyorum. Bakalim artik ileriye.
iyilik tam gaz çalışıyoruz bende boş vakitlerimde diyet kitapları okuyorum çok şeyler öğrendim yakında paylaşcam
Anlat bebeem öğrendiklerini. Bendede diyetle ilgili kitaplar varda hiç birini uygulayamiyom.

Dünkü menümü yazayım hemen çok yoğunun evt kardeşim evlenecek işe başlıycam yakında bir sürü ev işi var gardrop düzenleme vs.e birde evde tatlı cadım var
Sabah
1 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
Öğlen yarım simit yarım kurabiye çay
Akşam1 lahmacun çok az içli köfte tadına baktım
Ara
Mandalina
Ara
1 adet bisküvi
Spor tüm gün koşturdum spordan sayılırmı:)
Su 1.5 litre

Kızlar bu arada cumt Dr gittim hipotiroidi var bende ama ilaç çok gelmiş hipertiroidi olmuşum ondan kolay kilo vermişim çok sinirliydim ayrıca ellerim filan uyuşup titriyordu ilacı azalttı Dr umarım kilo vermemi etkilemez

biz de seni çok özlediiiiiiiiiiiikkkkk, bitti mi dönüyor musun, çok sevindim evdeki durumun düzelmesine

inşallah almamışsındır kilo da hemen dönersin :))

beriiiiiiiiiiiiiiiiilll nereye kayboldun hemen yarın da geeelllll

Dilosum Ben Kilo bildirmesemde burdayim
Esimin Is yaptigi serefli arkadasi Pat diye ayrilmak istemis hatta ya sen kal ya Ben kaliyim demis
Esimde Ben kalirim demis ama para olayini halledememis.mebla bayagi buyuk. Neyse halletti ama karisisin arabasiz birakti domuzcuk. Epey ona bindim
Aman huzursuz olsunda gerisi bos.....

Sizler. Ne yaptiniz bacilarrrrrrr
Bende 14 e takiliyorum bilesiniz arada gelin leynnnnn

Gecmis olsun Canim ya
Peking ne yapacakmissin

Pek diyet modunda degilim ama yinede yazayim
Sabah
Soyle Baba iki dilim ekmek
Bir yumurta
Yarim sigara paketi buyuklugunde peynir
Iki zeytin
Biber

Ära
Elma

Ogle
Yogurt

Aksam
Bir Tb pirasa yemegi
Tavuklu salata

Ära
Ayvaaaaaaa

Susuz ve sporsuz bir gun

evet kızlar yedik içtik artık toparlanma zamanı..
bu ayın sonu yılbaşı..
yılbaşına kadar en az 2kilo hedefledim makul benim için...işe gitmeden yemeğimide yapıyorum bugün bakliyat günüm
Hergün farklı birşeyimi yiyorsun canım?
Geçmiş olsun bende balığı çok zor yiyorum ama kızım ve kocam için yiyorum işte:)menün çok güzel canım
kızlar havalar nasıl burada fena değil hala güneş var..
Eskişehir çok soğuk yarın dahamda soğuk olacakmış
Benim çok işim var canım hem evde hem dışarda hafta içi çıkamıyorum dışarı fazla ev işlerini yapıyorum kardeşim evlencek şehirdışından birsürü misafir filan vssss
Hangilerini okuyorsun

Diyet menüsü olmuş canım zaten

Bugunlerde sporadisch baslarsam super olacak bebisim ya

Sadece ilacımı azalttı o kadar o düzelecek kendisi ama bende seviniyordum hızlı kilo veriyorum filan diye fosmuş:)) bakalım bundan sonra nasıl kilo verecem

Sagligin yerinde olsunda yavas Kilo ver bosver
Bence ilacin duzenlendiginde kilonda normale donecek .tro.lular zor verirmis diyorlar ama bilemiyorum....

Sagligin yerinde olsunda yavas Kilo ver bosver
Bence ilacin duzenlendiginde kilonda normale donecek .tro.lular zor verirmis diyorlar ama bilemiyorum....

Sorma canım hayatım diyetlerle geçti bu tiroid çok fena bişey kilo tiroide yaramıyor ama kilo vermeside çok zor kısır döngü yani aç geziyorum hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…