Olmaz sen dön izinden cuma günü lojman ya bizim ev işleri yıl sonuna birakiyolar evin herseyini yikip yapcaklar banyo wc kapilar mutfak yerler vs.adamlar haftaya kırmaya baslicaz dediler ama sonrada gelebilirler isler baslayinca fazla gelemem buraya diye düşünüyorum ama yinede cumaları gelirim yemek duzenimiz falan bozulcak. Sonraki haftalardada gelebilirler bilmiyom işte.
Mönüyü yazayimda görün kizceler
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Maydanoz, Biber 5 ceri dom, hiyar
4 y.zeytin
Ära
3yk yogurt
Ogle
Koca bir tavuklu salata
Aksam
Salata
Tavuk
Yogurt
Ära
Bir elma, bir dilim ayva
3 lt su
40 dakika bantta yuruyus
40 dakika step
100 mekik
200 ip atlama
yaa ben de yazıcam menümü ama ne yedim hatırlamıyorum
dur bi deneyeyim
sabah: mantarlı-kaşarlı omlet, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 küp kaşar peynir, domates-salatalık, 2-3 zeytin, kaymak, bal, nutella
ara: 2 kurabiye
öğle-akşam bir oldu: 1 tabak şehriyeli kıymalı domates öorbası, 1 dilim peynir
ara: 3 kurabiye, 1 avuç Siirt fıstığı
su 1 lt
spor 1 saat yürüyüş
menümün ne kadar korkunç olduğunu biliyorumbi de bunlar hatırladıklarım:44:
Daha kötü Birsey aldimwuhhuuuu sabaha kadar deprem diyosun
gecelik mi aldin yoksa
heee yaaaa icapciyim. 2 saattir acil deyim 2hasta yatırdim 1 hastaya yoğun bakım yeri aradım. . offf gece aramasalar bariii
Ne tatli kusu tombul kebrlekkkkkkkGünaydınlar tatlı kuşlar
Günaydin cigerparemherkese günaydın..dün sohbet iyiymiş.)
Hiiiii eccik oyle olduvay be geri dönüşün muhteşem oldu
Hamurcu olma Yolunda saglam adimla ilerluyon bakiyomGünaydın hanımlar menümü yazayım fırçamı yiyim.
sabah 3 kaşık müsli y.yagli sut
ara bi parça simit
öğlen çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık eriste salata yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 küçük cipura salata 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
asıl olay burda koptu 1 parça çikolata ve 1 dilim trabzon ekmeği arasinda tahin helvası 3 kuru kayısı tatli krizi bu sanırım.
Su 2 litre
Spor 45 dk. Yürüyüş
Günaydın hanımlar menümü yazayım fırçamı yiyim.
sabah 3 kaşık müsli y.yagli sut
ara bi parça simit
öğlen çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık eriste salata yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 küçük cipura salata 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
asıl olay burda koptu 1 parça çikolata ve 1 dilim trabzon ekmeği arasinda tahin helvası 3 kuru kayısı tatli krizi bu sanırım.
Su 2 litre
Spor 45 dk. Yürüyüş
Kızlar bir kaç gün annemlerde kalıcam kardeşlerimin ödevlerine falan yardım ediyorum çok yazamayabilirim mazur görün :) ama cepten konuşmaları takipteyim :)
Evin içinde tadilat çok zor oluyor heryer batiyor Allah kolaylık versinOlmaz sen dön izinden cuma günü lojman ya bizim ev işleri yıl sonuna birakiyolar evin herseyini yikip yapcaklar banyo wc kapilar mutfak yerler vs.adamlar haftaya kırmaya baslicaz dediler ama sonrada gelebilirler isler baslayinca fazla gelemem buraya diye düşünüyorum ama yinede cumaları gelirim yemek duzenimiz falan bozulcak. Sonraki haftalardada gelebilirler bilmiyom işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?