Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü de yazayım
sabah peynir tere 1 dilim ekmek

ara elma

ara 1 ince börek

akşam çiğ köfte durumu ayran yarım dilim börek

su 2 lt
spor 30 dk Leslie
öğlen yok sabah gec kalktım o yüzden yok.menude pek iyi olmadı onume ne gelse yedim sanki.

Topik ahalisi nerdesiniz yaaa. Yeni başlık acicam topik üyeleri kayip görenler duyanlar haber versin diye yakında
Canim Ben gelemiyorum belginin bebegi hastalandi iki gundur perisan etti bacaksiz Bizi
Elifte bebegi kiskaniyor hic durmadan ya kucakta ya aglamada
Insallah gelecem ama

Canim Ben gelemiyorum belginin bebegi hastalandi iki gundur perisan etti bacaksiz Bizi
Insallah gelecem ama

Geçmiş olsun canım. Kıyamam ben elife üzme kuzuyu taşıtabi kucağında karakuzumu

selam
sabahtan öğleden sonraya kadar işteydim sonra eşim aldı beni izni cumaya kadar..
biraz dolandık markete gittik
hemen menüme geçeyim
sabah:nesfit ve süt
ara:1 mandalina 5 badem
öğlen:1 tabak çorba salata yoğurt
ara: biraz kuru üzüm
akşam: 2 kaşık mantı ama sossuz 2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal 5 fındık
su:2 lt.spor yok
aralarda 2 fincan yeşil çay ve çay

Biraz az yemişsin sanki.

aslında koşturmadan az yedim..ama akşam olunca herşeyi yemek istiyorum bende..en iyisi yeşil çay ve leblebi..ama eşimde alıyor kuruyemişler fındık fıstık ooo ...

benimde zaafım var yinede iyi tutuyorum kendimi alsak bile az miktarda almaya çalışıyorum ama gözümün önünden uçuşuyo herşeyy

kilo vermek zor valla..akşam ne biçim içim kıyılıyor bazen
ama düşünsenize bahara fit olcaz inşallah o zaman zaten yürüyüş falanda yaparız..şimdi havalar soğuk akşamları hep evdeyiz..

benimde zaafım var yinede iyi tutuyorum kendimi alsak bile az miktarda almaya çalışıyorum ama gözümün önünden uçuşuyo herşeyy

boşver bu kadar emek verdik....kazanan biz olcaz
bizde bahara mezun olalım artık buraya yazmak için bazen çok vakit yaratmaya çalışıyorum emek harcıyoruz sonuçta..

boşver bu kadar emek verdik....kazanan biz olcaz
bizde bahara mezun olalım artık buraya yazmak için bazen çok vakit yaratmaya çalışıyorum emek harcıyoruz sonuçta..

evet ya geçen seneden beri çabalıyorum ben ama dönmek yok çıtır olcazzz

evet diyetin tam zamanı..aslında diyet demeyelimde sağlıklı beslenme olsun..ben kızartma,hamur işi tatlı falan yememeye çalışıyorum o zaman birer birer gidiyor kilolar aslında ama aralarda kaçamaklar oluyor tabii..aslında çok fazlada kısmıyoruz yada midemiz küçüldü galiba
arkadaşım farketti sen zayıfladın dedi çok mutlu oldum

Topik ahalisi nerdesiniz yaaa. Yeni başlık acicam topik üyeleri kayip görenler duyanlar haber versin diye yakında
Aç valla böyle çok sıkıcı burası motivasyonum düşüyor
Olsun yarın güzel bir menü yapar toparlarsın :)
Insallah gelecem ama
Geçmiş olsun ve kolay gelsin bekliyoruz :)
Ne güzel azcık yemişin ben tutamıyorum kendimi iştahım çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…