Bende geldim kizim yatti kociste haber izliyoo
Canım hoşgeldin bu ara çok sakin sanki topik
bazen öyle oluyor diyet psikolojisiyle..ama moral bozmak yok yola devam..hatalarımızdan ders almamız lazım bende artık bu bahara istediğim kiloda olmak istiyorum
Gunaydin arkadaslar
Dogru soyluyorsunuz takim boslandi.kistanmi, gunler kisaldi ondanmi yoksa yilbasindanmi bilemiyorum icim rahat degil ama kalabalik bir aile olunca zaman sorunu bende kacinilmaz.
Evet sakin kışın agirligi çöktü üstümüze sanki. Az kisi kaldik zaten herkeste yoğun bu ara.
Aklima bir fikir geldi gunluk 5 mesaji yazmayana sari Kart verelim, ikinci sarikarttan sonrada kirmizi Kart verip diskalifiyemi etsek
Dünkü menümü yazivereyim hemencik
sabah yarım yumurta 2 dilim ekmek peynir
ara kuru meyve az
öğlen az peynir ekmek nescafe
ara 1 muz küçük
aksam çorba yarım dilim lazanya salata yoğurt
ara yarım nar
su 2 lt
spor yok malesef
Kurallarda var zaten canım az kisi kaldik yılbaşı geliyo sakinlik normal ama yavaş yavaş canlanalim.Aklima bir fikir geldi gunluk 5 mesaji yazmayana sari Kart verelim, ikinci sarikarttan sonrada kirmizi Kart verip diskalifiyemi etsek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Menün guzel olmus ama ekmegi ve meyveyi kesme bence.Günaydın kızlar geçmişi okudum şimdi yazıyorum kusura bakmayın bir iki gündür yazamadım demiştim ya rahatsızlandım diye yatıyordum pasoŞimdi iyiyimde döndüm aranıza sanırım benle beraber bir kaç kişi daha yokmuş hep çok sakin diye bahsetmişsiniz gevezelik yapmaya geldimmm :))
evet kızlar bende şehirdışını çıktığım için fazla uğrayamadım artık önümüzdeki hafta daha çok takılalım buraya..yılbaşı için pek bir plan yok bizde..belki bir arkadaşımız gelecek akşam yemek falan..o kadar..ama burayıda boşlamayalımyoksa konsantremiz düşüyor
Kendi aramizda ikili yarislarami baslasak gazlarız birbirimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?