Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menümü yazivereyim hemencik
sabah yarım yumurta 2 dilim ekmek peynir

ara kuru meyve az

öğlen az peynir ekmek nescafe

ara 1 muz küçük

aksam çorba yarım dilim lazanya salata yoğurt

ara yarım nar

su 2 lt
spor yok malesef

Gunaydin arkadaslar
Dogru soyluyorsunuz takim boslandi.kistanmi, gunler kisaldi ondanmi yoksa yilbasindanmi bilemiyorum icim rahat degil ama kalabalik bir aile olunca zaman sorunu bende kacinilmaz.

Aklima bir fikir geldi gunluk 5 mesaji yazmayana sari Kart verelim, ikinci sarikarttan sonrada kirmizi Kart verip diskalifiyemi etsek

Günaydın kızlar geçmişi okudum şimdi yazıyorum kusura bakmayın bir iki gündür yazamadım demiştim ya rahatsızlandım diye yatıyordum paso Şimdi iyiyimde döndüm aranıza sanırım benle beraber bir kaç kişi daha yokmuş hep çok sakin diye bahsetmişsiniz gevezelik yapmaya geldimmm :))

Gunaydin arkadaslar
Dogru soyluyorsunuz takim boslandi.kistanmi, gunler kisaldi ondanmi yoksa yilbasindanmi bilemiyorum icim rahat degil ama kalabalik bir aile olunca zaman sorunu bende kacinilmaz.

Evet sakin kışın agirligi çöktü üstümüze sanki. Az kisi kaldik zaten herkeste yoğun bu ara.

Bu ara evet bi yoğunluk var ben hastaydım ama dediğiiniz gibi yılbaşının da etkisi olabilir mesela ben birazdan hediye alışverişine gidicem kaç gündür yatıodum gidemedim bir yere şimdi toparlamaya başladım kendimi hem burdayım hemde kalan işleri halledicem :) Ayrıca yılbaşında aman deyim diyeti elden bırakmayalım geçmişte gördüm yılbaşından abur cubur yenilir şimdiden kısalım denilmiş ama diyetisyenim geçen hafta alkol calorilerini söylemişti de şok olmuştum özellikle alkolden çok uzak durmak lazım bi bardak votka 500 Kalori falan

Menümü yazayım fakat gayet sıkıldım kendisinden hep aynı hep aynı ama gelecek hafta biraz değişicek inşallah :))

2 Kuru erik + ılık su
Yumurta beyazı kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık ıhlamur + 2 dilim ekmek
2 Kuru kayısı + Beyaz çay
4 köfte kadar et tavuk balık + salata + 1 yk yogut
1 activia yogurt
1meyve
1 kase çorba + 8 yk sebze yemeği + 4 yk yogurt + 1 dilim ekmek + bol salata
Tarcınlı süt + meyve

Her ne kadar bazen ekmekleri çıkartam meyveleri es geçsemde tam gaz devam ediyorumm :)

Aklima bir fikir geldi gunluk 5 mesaji yazmayana sari Kart verelim, ikinci sarikarttan sonrada kirmizi Kart verip diskalifiyemi etsek

Canım zaten buna benzer birşey kurallarda var ama işte yılbaşı kış iş yoğunluk falan derken herkesin meşguliyeti oluyo bence bu kadar katı olmaya gerek yok ama siz birlirsiniz tabi gene önemli olan grubun irtibatta kalabilmesi bence 5 mesaj yazmayınca sarı kart diyorsun ama 10 mesaj yazılınca da kimse madalya vermiyor :) Önemli olan konuyu takip edip er yada geç dönüp katılımda bulunmak diye düşünüyorum Tabiki gene siz bilirsiniz :)

Lazanyaaaa Çok iyiimiş yaa arada bi güzel olur :)

Son düzenleme:
evet kızlar bende şehirdışını çıktığım için fazla uğrayamadım artık önümüzdeki hafta daha çok takılalım buraya..yılbaşı için pek bir plan yok bizde..belki bir arkadaşımız gelecek akşam yemek falan..o kadar..ama burayıda boşlamayalım yoksa konsantremiz düşüyor

Kurallarda var zaten canım az kisi kaldik yılbaşı geliyo sakinlik normal ama yavaş yavaş canlanalim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Menün guzel olmus ama ekmegi ve meyveyi kesme bence.

Evet artik yılbaşı gecsin canlanalim.

Akşam listeyi çıkarırım evde.twlefondan zor oluyo yanlış yapıyorum. Bakalim son durum neymissis.

kızlar kızmayın inanın yılbaşı öncesi işler felaket yoğun ama yılbaşından sonra inşallah rahatlayacaz ve hepinize söz veriyorum günde 10 mesaj 100 beğenme yapıcam :) hep aklım burda gogocum ben demiştim izin verin bana diye ama okuyamadın sanırım mesajımı hepinizi öpüyorum :) sabah akşam toplantı inanın bu iş temposundan çok sıkıldım ama yapacak bişey yok çok özür diliyorum hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…