kızlar çok yoğunum sürekli toplantı oluyor katılmak zorundayım dün akşam işten 11 de çıktım sabah yine toplantı vardı giremiyorum benden haber gözlemenizide istemiyorum bana 1 hafta izin verin ama girdikçe yazıcam sizi takip edeceğim yanlız bırakmayacağım kilom 96,5 olmuş ama yediklerime dikkat etmedim etseydim daha iyi sonuçlar alabilirdim kendinize çok iyi bakın tombik kuşlarım
kızlar kızmayın inanın yılbaşı öncesi işler felaket yoğun ama yılbaşından sonra inşallah rahatlayacaz ve hepinize söz veriyorum günde 10 mesaj 100 beğenme yapıcam :) hep aklım burda gogocum ben demiştim izin verin bana diye ama okuyamadın sanırım mesajımı hepinizi öpüyorum :) sabah akşam toplantı inanın bu iş temposundan çok sıkıldım ama yapacak bişey yok çok özür diliyorum hepinizden
Bendede hep bir telaseler oluyor.buyuk basin derdi bitmiyor.ben yarin kizlarin hediyesini alacam c't de Hasan cocuklara bakacak kendime birseyler alacam bitti. C't aksam Ankaraya gideriyoruz zaten yilbasi icinBu ara evet bi yoğunluk var ben hastaydım ama dediğiiniz gibi yılbaşının da etkisi olabilir mesela ben birazdan hediye alışverişine gidicem kaç gündür yatıodum gidemedim bir yere şimdi toparlamaya başladım kendimi hem burdayım hemde kalan işleri halledicem :) Ayrıca yılbaşında aman deyim diyeti elden bırakmayalım geçmişte gördüm yılbaşından abur cubur yenilir şimdiden kısalım denilmiş ama diyetisyenim geçen hafta alkol calorilerini söylemişti de şok olmuştum özellikle alkolden çok uzak durmak lazım bi bardak votka 500 Kalori falan
Gitsinde gr gr gitsin raziyimBakalım yarın neler olucak tartıda umarım herkes yarın tartıda çok mutlu olur :))
Bircok Takimda olan Grup ici bir uygulama
Canım zaten buna benzer birşey kurallarda var ama işte yılbaşı kış iş yoğunluk falan derken herkesin meşguliyeti oluyo bence bu kadar katı olmaya gerek yok ama siz birlirsiniz tabi gene önemli olan grubun irtibatta kalabilmesi bence 5 mesaj yazmayınca sarı kart diyorsun ama 10 mesaj yazılınca da kimse madalya vermiyor :) Önemli olan konuyu takip edip er yada geç dönüp katılımda bulunmak diye düşünüyorum Tabiki gene siz bilirsiniz :)
Yilbasi gecer yine birseyler hep cikarki.....Kurallarda var zaten canım az kisi kaldik yılbaşı geliyo sakinlik normal ama yavaş yavaş canlanalim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Menün guzel olmus ama ekmegi ve meyveyi kesme bence.
Evet artik yılbaşı gecsin canlanalim.
Iyi fikir Ben varimKendi aramizda ikili yarislarami baslasak gazlarız birbirimizi.
Herkesin kilosuna uygun biri varmi canimAkşam listeyi çıkarırım evde.twlefondan zor oluyo yanlış yapıyorum. Bakalim son durum neymissis.
Sanırım ustteki mesajdan soz etmişsin canım. Katılım konusunda çoğu zaman idare ediyoruz herkesi.evet msj ina cvp yazmamisim ama ozel msj yazabilirdin izin için 2 haftadan az izin olmuuo zaten. Katılım ve msj sayısı konusunda kuralimiz var ama yinede idare edip cezayla falan gecistiriyoruz. Ama sen hic haber vermeden 3 hafta bildirimde bulunmadin.2. Bildirimde bulunmadiginda topige ugramistin yazdiklarima da bakmadin. Takım değil yarisma kuralları geregereği 3 hafta bildirimde bulunmadığın icin diskalifiye oldun.o yuzden 6 ay yarismaya donemiyosun. Bu kinuda ne yapılabilir bilmiyorum yine aynı sekilde davranmiycaksan püsküüt e sorarım. .
listemizi çıkartıcam şimdi bakalım durum nedirBendede hep bir telaseler oluyor.buyuk basin derdi bitmiyor.ben yarin kizlarin hediyesini alacam c't de Hasan cocuklara bakacak kendime birseyler alacam bitti. C't aksam Ankaraya gideriyoruz zaten yilbasi icin
Gitsinde gr gr gitsin raziyim
Bircok Takimda olan Grup ici bir uygulama
Bir fikirdi zaten
Yilbasi gecer yine birseyler hep cikarki.....
Iyi fikir Ben varim
Herkesin kilosuna uygun biri varmi canim
Listeye girmeden kendi aramizda yarisabilirsin istersen
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Menün guzel olmus ama ekmegi ve meyveyi kesme bence.
.
Kendi aramizda ikili yarislarami baslasak gazlarız birbirimizi.
Bence mantıklı kilosu birbirine yakın olanları eşleriz birbirleri ile :)
Bencede bu yolla daha cabuk citiriklasiriz
herkes seçsin kendine bi rakip yalnız yılbaşı akşamı çok yimeyin heee
gogo2405: (67.8/ / / %)
beril77: (78.2/ / / % )
defne2222 : (59.6/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva81.3/ / /% )
masumcuk87/ / /%)
Durumlar böyle iken
Masumcuk vs EbruEva
gogo2405 ve beril77
Pozitif vs defne22
Kiloları en yakın eş olabilecekler gibi siz ne dersiniz ?
gogo2405: (67.8/ / / %)
beril77: (78.2/ / / % )
defne2222 : (59.6/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva81.3/ / /% )
masumcuk87/ / /%)
Durumlar böyle iken
Masumcuk vs EbruEva
gogo2405 ve beril77
Pozitif vs defne22
Kiloları en yakın eş olabilecekler gibi siz ne dersiniz ?
güzel olmuş eşleştirme ben beğendim..hehe beril beni yere serer ama olsun
Uleynnnn 10 kiloyla sen beni amele sümügü gibi yere yapistirirsin spatulayla yerden kazitirsin
Yavrum neyapuyon. Aramizda 10 Kilo var bacim
Canlar sonuçta beril ile benim aramdada 6 7 kilo var bana en yakın olan beril ama ben berille olursam gogo ile masumcuk eşleşmek durumunda kalıt o zamanda aralarında 20 kilo fark olur o daha alakasız olmamı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?