Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanırım ustteki mesajdan soz etmişsin canım. Katılım konusunda çoğu zaman idare ediyoruz herkesi.evet msj ina cvp yazmamisim ama ozel msj yazabilirdin izin için 2 haftadan az izin olmuuo zaten. Katılım ve msj sayısı konusunda kuralimiz var ama yinede idare edip cezayla falan gecistiriyoruz. Ama sen hic haber vermeden 3 hafta bildirimde bulunmadin.2. Bildirimde bulunmadiginda topige ugramistin yazdiklarima da bakmadin. Takım değil yarisma kuralları geregereği 3 hafta bildirimde bulunmadığın icin diskalifiye oldun.o yuzden 6 ay yarismaya donemiyosun. Bu kinuda ne yapılabilir bilmiyorum yine aynı sekilde davranmiycaksan püsküüt e sorarım. .

Bendede hep bir telaseler oluyor.buyuk basin derdi bitmiyor.ben yarin kizlarin hediyesini alacam c't de Hasan cocuklara bakacak kendime birseyler alacam bitti. C't aksam Ankaraya gideriyoruz zaten yilbasi icin
Bakalım yarın neler olucak tartıda umarım herkes yarın tartıda çok mutlu olur :))
Gitsinde gr gr gitsin raziyim
Bircok Takimda olan Grup ici bir uygulama
Bir fikirdi zaten
Yilbasi gecer yine birseyler hep cikarki.....
Kendi aramizda ikili yarislarami baslasak gazlarız birbirimizi.
Iyi fikir Ben varim
Akşam listeyi çıkarırım evde.twlefondan zor oluyo yanlış yapıyorum. Bakalim son durum neymissis.
Herkesin kilosuna uygun biri varmi canim

Listeye girmeden kendi aramizda yarisabilirsin istersen

listemizi çıkartıcam şimdi bakalım durum nedir
Listeye girmeden kendi aramizda yarisabilirsin istersen

evet olabiliri bencede isterse tabi

***4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.8/ / / %)
beril77: (78.2/ / / % )
defne2222 : (59.6/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva 81.3/ / /% )
masumcuk 87/ / /%)

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
herkes seçsin kendine bi rakip yalnız yılbaşı akşamı çok yimeyin heee

gogo2405: (67.8/ / / %)
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva 81.3/ / /% )
masumcuk 87/ / /%)

Durumlar böyle iken

Masumcuk vs EbruEva
gogo2405 ve beril77
Pozitif vs defne22

Kiloları en yakın eş olabilecekler gibi siz ne dersiniz ?

güzel olmuş eşleştirme ben beğendim..hehe beril beni yere serer ama olsun

Yavrum neyapuyon. Aramizda 10 Kilo var bacim

Canlar sonuçta beril ile benim aramdada 6 7 kilo var bana en yakın olan beril ama ben berille olursam gogo ile masumcuk eşleşmek durumunda kalıt o zamanda aralarında 20 kilo fark olur o daha alakasız olmamı =)

Canlar sonuçta beril ile benim aramdada 6 7 kilo var bana en yakın olan beril ama ben berille olursam gogo ile masumcuk eşleşmek durumunda kalıt o zamanda aralarında 20 kilo fark olur o daha alakasız olmamı =)

Doğru diyosun en makul eşleştirme bu şekilde.

***4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.8/ 67.6/ 0.2/ %0.29)
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva 81.3/ / /% )
masumcuk 87/ / /%)

4. Takım Ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…