Ogle
1 boyoz
1 peksimet
Ara
1 limon
1 elma
1 mandalin
Aksam
Yarim tabak eriste
1 kase corba
1 kahve
Spor yok
1 litre su
Dünkü menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su 2 dilim yumurtalı ekmek az peynir
ara elma
ara mandalina
akşam 1 kase çorba karnıbahar kızartması Yoğurt
ara yarım nar
su 2 lt
spor 15 dk Leslie 15 dk be fit diye bisey 100 hoplama
Ogle
1 boyoz
1 peksimet
Ara
1 limon
1 elma
1 mandalin
Aksam
Yarim tabak eriste
1 kase corba
1 kahve
Spor yok
1 litre su
Kahvaltı oglene doğru yaptım canım o yuzden yok.öğlen öğününü naptın canım.karnıbaharı haşlayıp soslayıp yeseydin daha iyi olurdu.
ben de bir ara lesli yapıyordum bakim ben de.
Güzel ama birer dilim ekmek te yesen iyi olur.SABAH:KKpeynir,iki dilim tam tah. ekmek
ARA:elma,yeşil çay
ÖĞLEN:tavuk şinitsel(dünden kalan:)salata,yoğurt,iki dilim tam tah ekmek
ARAortakal
AKŞAM:bir porsiyon barbunya,salata,yoğurt
ARAortakal,havuç,iki bardak çay.
SU:1,5 lt
SPOR:yok
Tebrikler canim. Senin bebisin 10 aylikmiydi. Doğum kilosu coj zorlamaz yerlesmedigi icin gider emziriyosan cok zorlama kendini.kızlar kendimi tebrik ediyorum:)) neden mi?
dün eşim şam tatlısı getirmişti.önce bi yemeye niyetlendim ama sonra kendime hakim oldum ve yemedim.tatlıya dayanamzım normalde.bir de emziriyorum hala.daha geçen aya kadar bu tatlıyı gelip gidip dilim dilim yerdim.şimdi irademe hakim olmaya başlamışım:)
şimdi form çayımı yudumluyorum.inşallah sağlıkla kiloları verir.eski halime dönerim. kendimi şuanda fil gibi hissediyorum.hiç bu kiloda olmamıştım.giyim tarzım değişti bu yüzden.eski kıyafetlerimi istiyorum.istediğim gibi alış veriş yapmak ve acaba oram buram fırlarmı diye düşünmek istemiyorum.
kendime kısa bir zaman dilimi vermiyorum.çünkü yeniden almak istemiyorum.yavaş ama emin adımlarla.muhtemelen yaza kadar bir bölüm gider .yazın da spora tam başlarsam.allaaaaaaaaahhhhhhhh tutmayın beni.kendimi alış verişe vurucam:))
bunları niye mi yazdım.birazcık sizi de heveslendireyim dedim:))
hadi kızlar.her şey yemek değil.hayatta çok daha güzel şeyler var.aynanın karşısında kendinden emin ve mutlu bireyler görmek istiyorum.
Hayal kurmayı çok seviyorum bende.ben 3 sene olmuştur 50-59 kilo grubuyla bi dönem yine diyet yapmışrım. o zamanda 58 den 54 e inmiştim.tabi şimdiki kadar çok değil vermem gereken.halk oyunlarına yazılmıştım haftanın 3 günü.2-4 gün de akşamları 1 saat yürüyüş yarım saat aletle çalışıyordum.öğle arası hızlı tempoyla eve gelip namaz kılıp.yemek yiyip gerş okula gidiyordum.akşam yine yürüyordum eve.ve bu şekilde istediğim kiloya rahtça geldim.hiç de aç kalmadım.şimdiki gibi besleniyordum.önemli olan porsiyonların boyutu.yoksa herşeyi yiyordum.ama akşamları yemekten sonra bişe yemiyordum.ve tabiki hareket.
şimdi yine aynı sistemdeyim.hareketedevek zamanım yok.onun için de kendimi kasmıyorum açıkçası.nisan ayını bekliyorum.günler uzadığında.kızada alıp kendimi yürüyüş parkuruna atarım.
ahh hayal etmek çok güzel geldi.tavsiye ederim
Günaydın ben nöbeti bitirdim eve gidiyorum.günaydın arkadaşlar bugün evdeyim.sizler ne yapıyor sunuz
dün ki menü
sabah
2 dilim ekmek arasi biraz tereyağı beyaz peynir çay
ara
yarım muz
ogle
bi kase çorba yarım dilim ekmek
ara
yarım portakal.1 ceviz
akşam
5 6 kasık bulgur pilavı fırında patates
ara
kahve şu 1.5 litre
Kahvaltı oglene doğru yaptım canım o yuzden yok.
Güzel ama birer dilim ekmek te yesen iyi olur.
Tebrikler canim. Senin bebisin 10 aylikmiydi. Doğum kilosu coj zorlamaz yerlesmedigi icin gider emziriyosan cok zorlama kendini.
Hayal kurmayı çok seviyorum bende.
Günaydın ben nöbeti bitirdim eve gidiyorum.
Aksam kk lı olmus öğlen az olmuş. Sabah ve öğlen ne yersen ye aksam az yemek etkili oluyo.
Kahvaltı oglene doğru yaptım canım o yuzden yok.
Güzel ama birer dilim ekmek te yesen iyi olur.
Tebrikler canim. Senin bebisin 10 aylikmiydi. Doğum kilosu coj zorlamaz yerlesmedigi icin gider emziriyosan cok zorlama kendini.
Hayal kurmayı çok seviyorum bende.
Günaydın ben nöbeti bitirdim eve gidiyorum.
Aksam kk lı olmus öğlen az olmuş. Sabah ve öğlen ne yersen ye aksam az yemek etkili oluyo.
dün ki menü
sabah
ara
yarım muz
ogle
ara
yarım portakal.1 ceviz
akşam
ara
kahve şu 1.5 litre
Ben 78 le doğum yapmıştım kizim 16 aylikti ise dondum 68 69 gibi.1 ayda 63 e falan inmistim.simdi yas ilerleyimce zor veriliyo birde o zamanlar sigara kullaniyodum oda metabolizmayi calidtiriyo tabiiama bi daha asla kullanmak istemiyorum.bugün bir dilime geçtim zaten canım.
17 gün sonra yaşına girecek.inşallah öyle olur.
Gunaydin
Dun ,
Sabah
2 dilim peynir, 1 yumurta beyazi
Ogle
1 käse Tarhana corbasi yarim lahmacununu
Bol salata
Aksam
2 kasik pilav bol salata
Buyuk bir käse yogurt
1 dilim ekmek
Ära
3 porsiyon meyve
Meyve hakkimi gece kullaniyorum bu sira uyuyamiyorum 2-3 gibi anca yataga gidiyorum
Su 3 lt
7 km bantta yuruyus
Karbonhidrat fazla olmuş... meyve dışında hepsi ekmek yerine geçen şeyler. ..Ogle
1 boyoz
1 peksimet
Ara
1 limon
1 elma
1 mandalin
Aksam
Yarim tabak eriste
1 kase corba
1 kahve
Spor yok
1 litre su
Güzel olmuşSABAH:KKpeynir,iki dilim tam tah. ekmek
ARA:elma,yeşil çay
ÖĞLEN:tavuk şinitsel(dünden kalan:)salata,yoğurt,iki dilim tam tah ekmek
ARAortakal
AKŞAM:bir porsiyon barbunya,salata,yoğurt
ARAortakal,havuç,iki bardak çay.
SU:1,5 lt
SPOR:yok
Ne güzel iradeye hakim olmak başka bir şey :)kızlar kendimi tebrik ediyorum:)) neden mi?
dün eşim şam tatlısı getirmişti.önce bi yemeye niyetlendim ama sonra kendime hakim oldum ve yemedim.tatlıya dayanamzım normalde.bir de emziriyorum hala.daha geçen aya kadar bu tatlıyı gelip gidip dilim dilim yerdim.şimdi irademe hakim olmaya başlamışım:)
şimdi form çayımı yudumluyorum.inşallah sağlıkla kiloları verir.eski halime dönerim. kendimi şuanda fil gibi hissediyorum.hiç bu kiloda olmamıştım.giyim tarzım değişti bu yüzden.eski kıyafetlerimi istiyorum.istediğim gibi alış veriş yapmak ve acaba oram buram fırlarmı diye düşünmek istemiyorum.
kendime kısa bir zaman dilimi vermiyorum.çünkü yeniden almak istemiyorum.yavaş ama emin adımlarla.muhtemelen yaza kadar bir bölüm gider .yazın da spora tam başlarsam.allaaaaaaaaahhhhhhhh tutmayın beni.kendimi alış verişe vurucam:))
bunları niye mi yazdım.birazcık sizi de heveslendireyim dedim:))
hadi kızlar.her şey yemek değil.hayatta çok daha güzel şeyler var.aynanın karşısında kendinden emin ve mutlu bireyler görmek istiyorum.
ben 3 sene olmuştur 50-59 kilo grubuyla bi dönem yine diyet yapmışrım. o zamanda 58 den 54 e inmiştim.tabi şimdiki kadar çok değil vermem gereken.halk oyunlarına yazılmıştım haftanın 3 günü.2-4 gün de akşamları 1 saat yürüyüş yarım saat aletle çalışıyordum.öğle arası hızlı tempoyla eve gelip namaz kılıp.yemek yiyip gerş okula gidiyordum.akşam yine yürüyordum eve.ve bu şekilde istediğim kiloya rahtça geldim.hiç de aç kalmadım.şimdiki gibi besleniyordum.önemli olan porsiyonların boyutu.yoksa herşeyi yiyordum.ama akşamları yemekten sonra bişe yemiyordum.ve tabiki hareket.
şimdi yine aynı sistemdeyim.hareketedevek zamanım yok.onun için de kendimi kasmıyorum açıkçası.nisan ayını bekliyorum.günler uzadığında.kızada alıp kendimi yürüyüş parkuruna atarım.
ahh hayal etmek çok güzel geldi.tavsiye ederim
Günaydın ben işteyim...günaydın arkadaşlar bugün evdeyim.sizler ne yapıyor sunuz
Biraz daha dengeli olabilir bence sebze ve protein ekleyebilirsin :)dün ki menü
sabah
ara
yarım muz
ogle
ara
yarım portakal.1 ceviz
akşam
ara
kahve şu 1.5 litre
Gunaydin
Dun ,
Sabah
2 dilim peynir, 1 yumurta beyazi
Ogle
1 käse Tarhana corbasi yarim lahmacununu
Bol salata
Aksam
2 kasik pilav bol salata
Buyuk bir käse yogurt
1 dilim ekmek
Ära
3 porsiyon meyve
Meyve hakkimi gece kullaniyorum bu sira uyuyamiyorum 2-3 gibi anca yataga gidiyorum
Su 3 lt
7 km bantta yuruyus
Bol kurabiyeli olmuşSabah
4 kaşık müsli 1 bardak süt
Ara 2 kuru kayısı
Öğle
Yarım dilim börek
2 kurabiye
Çay
Ara
1 kurabiye
1 mandalina
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
4 kaşık pilav
Salata
Su 3 litre
spor 30 dakika yürüyüş
Öğlen yemeğim yoktu biraz geçiştirme oldu
Ben hep meydandayim sekerimmmmmBen 78 le doğum yapmıştım kizim 16 aylikti ise dondum 68 69 gibi.1 ayda 63 e falan inmistim.simdi yas ilerleyimce zor veriliyo birde o zamanlar sigara kullaniyodum oda metabolizmayi calidtiriyo tabiiama bi daha asla kullanmak istemiyorum.
Ooo meydanlara döndün. Sabah ekmek yokmu.
bir sonraki misafire Kadar buralaraGünaydın ben işteyim...
Biraz daha dengeli olabilir bence sebze ve protein ekleyebilirsin :)
Nerelerdesin özledik seni :)
Canim k.bahar cok yagli olmuyormu kizartinca.haslasan benceBende pazartesi menümü yazıyım
sabah ılık su az peynir 2 dilim ekmek 2 zeytin bi lokma reçel
ara 2 k. Kayısı
öğlen az karnıbahar kızartması 1 dilim ekmek
ara nescafe
akşam 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek
Ara çeyrek nar çeyrek ayva çeyrek elma
su 2 lt
spor 100 zıplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?