Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hep meydandayim sekerimmmmm
Belgin Varken duzgun bir ögun yapmadim yazmadim oka....
bir sonraki misafire Kadar buralara

Canim k.bahar cok yagli olmuyormu kizartinca.haslasan bence

elemanlar kızartma seviyolar bende haşlama yada sulu yemeğini yiyomda bu sefer canım istedi onlara takıldım

Kizceler Ben haydarlayim 1 Saat sonrada yol nereye Ben oraya Ben gelenece su icin, göbis attirin, spor yapin.biz oturuyorken kari spor yapiyor diye Hirslanin leyn....

baktım şimdi.ne diyim bilmem ben kendi adıma her türlü ilaca karşıyım mecbur kalmadıkça kullanmam eşime kızımada vermem ateşlendiğinde bile mecbur kalmadıkça ilaç vermem,o derece yani.ama sen bilirsin yinede

sabah 12:00
10 zeytin
2 dilim ekmek
omlet
açık şekersz çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay

saat 18:00
çorba
3 yemek kasıgı kadar havuc kızartması ( yağsız tarafından)
yoğurt
yarm dilim ekmek

saat 11:00
2 mandalina

2,5 litre de su tükettim

Havuç kizartmasini çok severim. Ama çiğ tüketmek masum pisince glisemik indeksi yukseliyoo

Havuç kizartmasini çok severim. Ama çiğ tüketmek masum pisince glisemik indeksi yukseliyoo

haklısın canm ama şunu çiğ yemesine bir türlü alışamadm, sevemedm bir türlü. bir de o akşam ki menüde dişe dokunur baska birşey olmayınca da mecbur yedm. çok yemedm ama yaa valla bak :/

Evet kızlar ben döndüm geçmişi okudum artık buralardayım ben yeni gelen arkadaşlar için diyet listelerimi tekrar paylaşıyım hoş bu cuma günü tekrar değişicek ama olsun diğer ilk iki diyetimide görmüş olursunuz. Ayrıca kilo sabit bi kilo alımı olmamış gogo :) Normalde İzmir ziyaretlerinde 2 3 kilo alarak geri dönüyorum bu sefer gittiğim gibi geri geldim ellimden geldiğince diyeti bozmamaya çalıştım ama ne olursa olsun misafirlikte insan kendi düzenini yüzde yüz kuramıyor şimdi kilo vermeye tam gaz devam diyorumm =))

Biraz önce 20 dakka hızlı tempoda bir yürüyüş yaptım ancak yaktığım mumlar eriye eriye halıya damlamışlardı sporu bıraktım temizledim bir güzel şimdi biraz daha spor yapıciğimm Hepinizi öpüyorum artık buralardayımm :)

Evet yeni arkadaşlar benim diyet listem hergün aşağıdaki şekilde her diyeti iki hafta uygulayıp sonra yeni diyete geçiyorum yeni diyet listelerim geldikçe burda paylaşıyorum :)

Hoşgeldin canım özletiyon kendini kaybolma :)

Evet yeni arkadaşlar benim diyet listem hergün aşağıdaki şekilde her diyeti iki hafta uygulayıp sonra yeni diyete geçiyorum yeni diyet listelerim geldikçe burda paylaşıyorum :)

Eki Görüntüle 923283

ne iyi yapıosun canm diyet listelerini paylaşarak. bizde ( özellikle de ben) çok faydalanırız. tşk ederm kendi adıma :)

Ebrucum verdigin liste eski diyetistyeniminkiyleayni nerdeyse

Kizlar bugun raporum yok biliyorum kizcaksiniz ama ben sadece bugun bi topkek bir portakal yedim.gripten oluyorum kafami kaldiramiyorum.su an bile zor yaziyorum inanin

Hoşgeldin canım gitme bi dahaa
Ebrucum verdigin liste eski diyetistyeniminkiyleayni nerdeyse

Kizlar bugun raporum yok biliyorum kizcaksiniz ama ben sadece bugun bi topkek bir portakal yedim.gripten oluyorum kafami kaldiramiyorum.su an bile zor yaziyorum inanin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Ebrucum verdigin liste eski diyetistyeniminkiyle ayni nerdeyse

Geçmiş olsun canım bu arada sen de şuan bu diyetimi uyguluyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…