Ben hep meydandayim sekerimmmmm
Belgin Varken duzgun bir ögun yapmadim yazmadim oka....
bir sonraki misafire Kadar buralara
Canim k.bahar cok yagli olmuyormu kizartinca.haslasan bence
Evet yaa maalesef evde pek birşey yoktu bulduğumu yedim gibi oldu :)Bol kurabiyeli olmuş
Gogo l carnitin almayi dusunuyoum ne dersin
sabah 12:00
10 zeytin
2 dilim ekmek
omlet
açık şekersz çay
saat 15:00
1 kupa yeşil çay
saat 18:00
çorba
3 yemek kasıgı kadar havuc kızartması ( yağsız tarafından)
yoğurt
yarm dilim ekmek
saat 11:00
2 mandalina
2,5 litre de su tükettim
Havuç kizartmasini çok severim. Ama çiğ tüketmek masum pisince glisemik indeksi yukseliyoo
Ogle
1 boyoz
1 peksimet
Ara
1 limon
1 elma
1 mandalin
Aksam
Yarim tabak eriste
1 kase corba
1 kahve
Spor yok
1 litre su
Evet kızlar ben döndüm geçmişi okudum artık buralardayım ben yeni gelen arkadaşlar için diyet listelerimi tekrar paylaşıyım hoş bu cuma günü tekrar değişicek ama olsun diğer ilk iki diyetimide görmüş olursunuz. Ayrıca kilo sabit bi kilo alımı olmamış gogo :) Normalde İzmir ziyaretlerinde 2 3 kilo alarak geri dönüyorum bu sefer gittiğim gibi geri geldim ellimden geldiğince diyeti bozmamaya çalıştım ama ne olursa olsun misafirlikte insan kendi düzenini yüzde yüz kuramıyor şimdi kilo vermeye tam gaz devam diyorumm =))
Biraz önce 20 dakka hızlı tempoda bir yürüyüş yaptım ancak yaktığım mumlar eriye eriye halıya damlamışlardı sporu bıraktım temizledim bir güzel şimdi biraz daha spor yapıciğimm Hepinizi öpüyorum artık buralardayımm :)
Evet kızlar ben döndüm geçmişi okudum artık buralardayım ben yeni gelen arkadaşlar için diyet listelerimi tekrar paylaşıyım hoş bu cuma günü tekrar değişicek ama olsun diğer ilk iki diyetimide görmüş olursunuz. Ayrıca kilo sabit bi kilo alımı olmamış gogo :) Normalde İzmir ziyaretlerinde 2 3 kilo alarak geri dönüyorum bu sefer gittiğim gibi geri geldim ellimden geldiğince diyeti bozmamaya çalıştım ama ne olursa olsun misafirlikte insan kendi düzenini yüzde yüz kuramıyor şimdi kilo vermeye tam gaz devam diyorumm =))
Biraz önce 20 dakka hızlı tempoda bir yürüyüş yaptım ancak yaktığım mumlar eriye eriye halıya damlamışlardı sporu bıraktım temizledim bir güzel şimdi biraz daha spor yapıciğimm Hepinizi öpüyorum artık buralardayımm :)
Evet yeni arkadaşlar benim diyet listem hergün aşağıdaki şekilde her diyeti iki hafta uygulayıp sonra yeni diyete geçiyorum yeni diyet listelerim geldikçe burda paylaşıyorum :)
Eki Görüntüle 923283
Hoşgeldin canım özletiyon kendini kaybolma :)
ne iyi yapıosun canm diyet listelerini paylaşarak. bizde ( özellikle de ben) çok faydalanırız. tşk ederm kendi adıma :)
Hoşgeldin canım gitme bi dahaaEvet kızlar ben döndüm geçmişi okudum artık buralardayım ben yeni gelen arkadaşlar için diyet listelerimi tekrar paylaşıyım hoş bu cuma günü tekrar değişicek ama olsun diğer ilk iki diyetimide görmüş olursunuz. Ayrıca kilo sabit bi kilo alımı olmamış gogo :) Normalde İzmir ziyaretlerinde 2 3 kilo alarak geri dönüyorum bu sefer gittiğim gibi geri geldim ellimden geldiğince diyeti bozmamaya çalıştım ama ne olursa olsun misafirlikte insan kendi düzenini yüzde yüz kuramıyor şimdi kilo vermeye tam gaz devam diyorumm =))
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Ebrucum verdigin liste eski diyetistyeniminkiyleayni nerdeyse
Kizlar bugun raporum yok biliyorum kizcaksiniz ama ben sadece bugun bi topkek bir portakal yedim.gripten oluyorum kafami kaldiramiyorum.su an bile zor yaziyorum inanin
Ebrucum verdigin liste eski diyetistyeniminkiyle ayni nerdeyse
Kizlar bugun raporum yok biliyorum kizcaksiniz ama ben sadece bugun bi topkek bir portakal yedim.gripten oluyorum kafami kaldiramiyorum.su an bile zor yaziyorum inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?