- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
erken kalksan dahadüzenli olur aslında...
ebruEva hoşgeldin canım.güzel bir diyet listen var.benim yediklerimde senin listene yakın.
evet canm 2 öğün yiyorum geceleri çok geç yattığım için de sabahları çok geç uyanıyorum. sonrasında da durum bu :/
evet canm daha düznli olur ama alese ve kpssye çalışıyorum gündüz çok kendimi veremiyorum ders çalışma konusunda. maşallah eve gelen giden bitmiyor bide yeğenlerm illa bize geliyor koskoca gün onlara bakıyorum derken kitap yüzü açamıyorum :/ böyle olunca de gece hem çok daha rahat ders çalışıyorum hemde o sessizlikte kendimi daha çok derse veriyorum bu da iyi oluyor. ama gece çok geç yatınca da erken kalkamıyorum ne yazık ki
Güzel olmus suda olsaymissabah 13:00
omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
açık şekersz çay
akşam 18:00
çorba
tavuk
yoğurt
dün takip edemedm ama çok su içemedm nedense :/ 2 litreyi geçmez diye düşünüyorum
spor olarak da 100 kere ip atladm 100de oklava hareketi yaptım
Bir kurabiye kötü degil benceMenüm
Sabah
4 Kaşık müsli 1 bardak süt
Ara yok
Öğle
1 kase yoğurt
omlet
2 dilim ekmek
Yeşillik
Ara
1 kurabiye(bitmedi daha :)
çay
1 mandalina
Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak karnabahar fırında
Az yoğurt
2-3 dilim fırında patates
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Canım 2 öğün yiyerek sağlıksız kilo verirsin sen yemek yedikten 3 saat sonra metobolizma duruyor tekrar ufakta olsa bir şeyler yemelisinki metebolizman tekrar çalışsın
Karatay iki ogunu oneriyor.arayida onermiyor
Canım bazen bende geç kalkıp geç yatıyorum mesela bugun sabah yedide yattım 3 te kalktımama yinede bol öğünüm olucak sen 2 öğün yesen bile birkaç ara öğün koy ara ögünlerde de çay iç kayısı ye 2 3 tane 3 4 kaşık yogurt ye bir tane meyve ye yoksa 2 öğünle vucudunun dengesini bozarsın :/
Karatay iki ogunu oneriyor.arayida onermiyor
iki öğünle zayıflaman zor olur gece uyumamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.ama karatay gibi olmuş sanki.evet canm 2 öğün yiyorum geceleri çok geç yattığım için de sabahları çok geç uyanıyorum. sonrasında da durum bu :/
benimde istemişti her zaman yapamıyorum evdeyken yapıyım dedimSu az olmuş bi deee canım sarma istedi :)
Kizlar bugun daha iyiyim bir topkek 2 kivi ve 1 kase tarhana corbasi ictim
böyle iyleşemezsin ama bol limonlu karabiberli şehriye çorbası iç bolca. bide ballı karabiberli sıcak süt iç çok iyi geliyo
Gogocum alisveris yapmam lazim kalkabilsem super olur
2 tane elma yedim simdi
İşe yarıyor mu sende de ben çok memlunum :)
Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)bakıyorum da gece kuşu olmuşsunuz.o saatlerde kendimi uyanık düşünemiyorum.
dün doğru düzgün giremedim zaten.sağolsun öğrenciler ve veliler akın akın gelmeye başladılar.dönem sonu karne yaklaşıyor,dersler düşmüş soluğu okulda alıyorlar.neyse.
Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acabaGünaydınlaaarrr ben ise gidiyom kitabimi iste bırakmıştım bari telefona bakiyim didim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?