Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

erken kalksan dahadüzenli olur aslında...

evet canm daha düznli olur ama alese ve kpssye çalışıyorum gündüz çok kendimi veremiyorum ders çalışma konusunda. maşallah eve gelen giden bitmiyor bide yeğenlerm illa bize geliyor koskoca gün onlara bakıyorum derken kitap yüzü açamıyorum :/ böyle olunca de gece hem çok daha rahat ders çalışıyorum hemde o sessizlikte kendimi daha çok derse veriyorum bu da iyi oluyor. ama gece çok geç yatınca da erken kalkamıyorum ne yazık ki

evet canm 2 öğün yiyorum geceleri çok geç yattığım için de sabahları çok geç uyanıyorum. sonrasında da durum bu :/

Canım 2 öğün yiyerek sağlıksız kilo verirsin sen yemek yedikten 3 saat sonra metobolizma duruyor tekrar ufakta olsa bir şeyler yemelisinki metebolizman tekrar çalışsın

Canım bazen bende geç kalkıp geç yatıyorum mesela bugun sabah yedide yattım 3 te kalktım ama yinede bol öğünüm olucak sen 2 öğün yesen bile birkaç ara öğün koy ara ögünlerde de çay iç kayısı ye 2 3 tane 3 4 kaşık yogurt ye bir tane meyve ye yoksa 2 öğünle vucudunun dengesini bozarsın :/

Güzel olmus suda olsaymis
Bir kurabiye kötü degil bence

Canım 2 öğün yiyerek sağlıksız kilo verirsin sen yemek yedikten 3 saat sonra metobolizma duruyor tekrar ufakta olsa bir şeyler yemelisinki metebolizman tekrar çalışsın

Karatay iki ogunu oneriyor.arayida onermiyor

Karatay iki ogunu oneriyor.arayida onermiyor

aslında ebrunun tavsiyesi de yernde fakat zaten öğünler arası o kdr kısıtlı ki ben o süre zarfında da hiç acıkmıyorum. hatta akşam yemeğini bile pek iştahlı yemem. sonrasında da gece ytarken de yemek yeme ihtiyacı duymuyorum. sadece bazen aklıma gelirse 1 çay bardagı kadar yoğurt tüketiyorum. onu da bu aralar bıraktm

evet canm 2 öğün yiyorum geceleri çok geç yattığım için de sabahları çok geç uyanıyorum. sonrasında da durum bu :/
iki öğünle zayıflaman zor olur gece uyumamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.ama karatay gibi olmuş sanki.
Su az olmuş bi deee canım sarma istedi :)
benimde istemişti her zaman yapamıyorum evdeyken yapıyım dedim
Kizlar bugun daha iyiyim bir topkek 2 kivi ve 1 kase tarhana corbasi ictim

böyle iyleşemezsin ama bol limonlu karabiberli şehriye çorbası iç bolca. bide ballı karabiberli sıcak süt iç çok iyi geliyo

İşe yarıyor mu sende de ben çok memlunum :)

daha önce de uygulamıştım gayet işe yaramıştı.ama spor da yapıyordum.

şimdi yine aynı sistemi deniyorum ama spor ve su içimi olmuyor.daha bir hafta oldu ancak.bakalım ilerleyen zamanlarda tam olarak işe yarayıp yaramadığını ancak anlarım.bu hafta çok gitmedi benden.önümüzdeki hafta bekliyorum eksilmeyi.

bakıyorum da gece kuşu olmuşsunuz.o saatlerde kendimi uyanık düşünemiyorum.

dün doğru düzgün giremedim zaten.sağolsun öğrenciler ve veliler akın akın gelmeye başladılar.dönem sonu karne yaklaşıyor,dersler düşmüş soluğu okulda alıyorlar.neyse.

Günaydınlaaarrr ben ise gidiyom kitabimi iste bırakmıştım bari telefona bakiyim didim.

SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,az peynir

ARA:form çay,yeşil çay,armut

ÖĞLEN:4 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık barbunya,bir kase tavuklu şehriye çorbası,bir dilim tahıllı ekm,salata,haşlama brokoli,4-5 kaşık yoğurt

ARA:yarım çay bardağı tarçınlı süt,bir mandalina ,bir portakal.

AKŞAM:yok

ARA:yok

SU:1 lt

evvvvet gelelim açıklamalara,kahvaltımı saat 6:15 te yaptım öğlen yemeğimi 15:40 da yaptım arada çok uzun bir zaman aç kaldım bu sebeple öğlen menüm çok kalabalık oldu.geç yiyince de akşama birşey yiyemedim.bu aralar istediğim gibi bir düzen kuramadım.bugün inşallah pazara alışverişe gidicem.sebzelerimi alıcam.önümüzdeki haftaya daha iyi bir beslenme programı hazırlayacağım.

şunu anlıyorum ki hareket kesinlikle şart.çünkü yediklerimizden ziyade yakamadıklarımızdan dolayı kilo alıyoruz.ne kadar az yesekte gerekli kaloriyi yakmadığımız için bir işe yaramıyor.bu hafta verdiğim gramdan onu anlıyorum.bir yolunu bulmam lazım spor yapmak için.ama nasıl?

aklıma bişe geldi.reklamda bir kadın vardı bir durak yürüyüp biniyorum bir durak önce iniyorum diye.belki ben de onu yapabilirim.onun dışında ekstra vakit maalesef yok.hem bizim eve doğru eğim var.yani yokuş çıkıcam biraz.bu da ekstra efor yapar.bakalım.bugün yapayım.

günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında

Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)
Günaydınlaaarrr ben ise gidiyom kitabimi iste bırakmıştım bari telefona bakiyim didim.
Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acaba
günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında

Gunaaydiiinn

Bugun daha iyiyim hafif agrilarim disinda bisey kalmadi gibi o da cok yatmaktan sanirim.Guzel bir gun olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…