Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş ama öğlenle akşam ye değişse daha güzel olur.

benim sabahlarım hep böyle canm. gece yarılarına kadar ders çalışıyorum hal böyle olunca da güne geç başlıyorum :)

Aynen aynen sorma:)

Simdi kaptancim bizim durumlar nolucak takimdamiyiz haftaya mi bildirim yapicaz. Hastaliginda etkisiyle 1 kilo verdim . Deneme surecindeki baslangic kilom mu baz alinicak

Aynen aynen sorma:)

Simdi kaptancim bizim durumlar nolucak takimdamiyiz haftaya mi bildirim yapicaz. Hastaliginda etkisiyle 1 kilo verdim . Deneme surecindeki baslangic kilom mu baz alinicak

canım başladığınızda dediğim gibi takıma alınmak için deneme süresi normalde 2 hafta..şu anda 4 yeni arkadaşımız varsınız.katılım güzel olursa bu hafta oylama yapalım diye düşünmüştüm .az önce msj sayılarınızı çıkarttım 1 i 2 si ve 3 ünde başlamışsınız .
girl85=32 msj
adigegupse=18 msj.
oluroylebazen=24 msj.
tutaste85=39 msj

bu konuda berilinde fikrini almak istedim henüz dönüş yapmadı.
ama tek benim kararım olacaksa bugün msj sayısı 35 i geçtiği için tutaste85 için oylama yapmak olur.
berilden cvp gelsin oylamayı yarında yapmamız mümkün...

tüm bu açıklamadan sonra diyorumki sizler yinede kilonuzu bildirin sabah motivasyon açısından iyi olur..

sabah kikomu yazarım kaptan baklım sonuçlar ne olacak:)

Benim baslangicim 3 ocak mı simdi ?

Başlangıç 81.8
Bu hafta 80.8

Yazalim bakalim ne olur ne olmaz :)

allahım ya yarın nobetçıyım 24 e gıdecem ve ben netteyım. gıdıp dınlenmem lazım . herkese iyi geceler

Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)

Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acaba

Gunaaydiiinn

Bugun daha iyiyim hafif agrilarim disinda bisey kalmadi gibi o da cok yatmaktan sanirim.Guzel bir gun olsun herkese

rehber öğretmenim canım.
iyi olmana sevindim.ılık bir duş ve oksijenli temiz bir hava iyi gelir sana.

güzel ve hafif bir menü olmuş arkadaşım tebrik ederim.

öğün içeriklerin güzel ama ara öğün sadece bitki çayı ile olmaz şekerim.bir elma ya da bir kase yoğurt ya da bir kaç badem fındık vs. mutlaka olmalı.ve sabah ile akşam arası o kadar fazla ki aradaki çayın sana hiç artısı olmaz:)

bu arada sen çerkez misin.adige nikin.biz çerkeziz de dikkatimi çekti

güzel omuş canım.ikinci arada da bir meyve ya da yoğurt vs. olsaydı daha iyi olurdu.

sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)gerçi pek iç açıcı bir sonuç değil ama bu beni daha da hırslandırdı:)

eveeet geçmişi okuduğuma göre günaydııııııııııııııııııııııııın deme zamanı geldi.çok mutluyum haftanın sonu geldi.bu hafta oldukça yorucu geçyi.

eşim yeni grip virüsü ile savaşıyor üç gündür.kız tamamen bana kaldı.yoruldum ama güzeldi.bugün de arkadaşlarla buluşacağız.tek sosyal aktivitem:)zaten hafta sonu temizlik vs ile geçiyor malum.

SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,peynir

ARA:bir armut,form çayı,yeşil çay

ÖĞLEN:bir tabak mercimek çorbası,bir kaşık bulgur pilşavı,salata,yoğurt

ARA:hatırlayamadım.yapmamış da olabilirim.:)

AKŞAM:bir tabak paça çorbası,4 tane küçük bot lahana satması,salata,4-5 kaşık yoğurt

ARA:yok

SU:1,5 lt

SPOR:15 dk tempolu eğimli yürüyüş.(dolmuştan erken indim de)

kızlar aslında dha fazla vermiş olmama rağmen tartıda sabahları bunu görmek mümkün olmuoyr.öğlen tartıldığıma göre 800gr vermişim sabah tartıldığıma göre de 300gr vermişim.ben sabahı baz alacağım.

başlangıç:64.4
bugün:64.3

verdiğim:0,3

kilo çizelgemde değişiklik yapmayacağım.haftaya ikisiyle beraber daha anlamlı olur.

ben daha önceki diyetimde de farketmiştim.bir hafta az diğr hafta daha fazla kilo veriyorum.bakalım haftaya nasıl olucak.

geçen akşam zahidenin programındaki bayan 21 günün önemini anlatıyordu.bir diyetin kişinin hayatında yer edebilmesi 21 günde olurmuş.yani 21 den önce asla kaçamak yapmayın diyor.

kaptancımdaha önceki grupta şöyle bir sistem vardı.bilmem hoşuna gider mi.

her öğünün bir puanlama sistemi vardı ve sağlıksız beslenme olmaması için çaba sarfediliyordu.yani

SABAH:kahvaltı şartı vardı ve uygulayan (1 puan alıyordu)
ARALAR:meyve,kuru meyva,kuruyemiş---süt,ayran yoğurt,,meyve,meyve suyu(1 puan)
Öğünler:sebze,baklagil,et, tavuk, balık--ekmek,pilav,makarna---ayran,yoğurt,salata,meyve suyu(3 puan)
sabah:1
ara:1
öğlwn:3
akşam:3
toplam:10 puan yapıyordu.
bu şekilde de haftanın sağlıklı beslenen birincisi seçiliyordu.

yani kilo vermek için öğün atlamak,sağlıksız ürünler tüketmek vs. yasak.öğünlerini bunlarla geçirene de eksi puan veriliyordu.

hoşunuza giderse uygulaması eğlenceli oluıyor.

özellikle adige ve oluroylebazen arkadaşlara duyurulur .öyle olmaaaaaaaaazzzzz.valla hasta olacaksınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…