- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)bakıyorum da gece kuşu olmuşsunuz.o saatlerde kendimi uyanık düşünemiyorum.
dün doğru düzgün giremedim zaten.sağolsun öğrenciler ve veliler akın akın gelmeye başladılar.dönem sonu karne yaklaşıyor,dersler düşmüş soluğu okulda alıyorlar.neyse.
Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acabaGünaydınlaaarrr ben ise gidiyom kitabimi iste bırakmıştım bari telefona bakiyim didim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında
Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)bakıyorum da gece kuşu olmuşsunuz.o saatlerde kendimi uyanık düşünemiyorum.
dün doğru düzgün giremedim zaten.sağolsun öğrenciler ve veliler akın akın gelmeye başladılar.dönem sonu karne yaklaşıyor,dersler düşmüş soluğu okulda alıyorlar.neyse.
Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acabaGünaydınlaaarrr ben ise gidiyom kitabimi iste bırakmıştım bari telefona bakiyim didim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında
Geçmiş olsun :)Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)
Ne kitabi okuyorsun? Cok nu soru soruyorum ben acaba
Gunaaydiiinn
Bugun daha iyiyim hafif agrilarim disinda bisey kalmadi gibi o da cok yatmaktan sanirim.Guzel bir gun olsun herkese
Biraz acele etmişsin galibaAy ben napmışım boyle
selam kızlar bendeniz izinli üyehaftaya kadar 2 haftalık izin aldım çok yoğunum inanın..notlar sınavlar veliler başa çıkamıyorum..
birde bu hafta akşamları akıllı tahta kullanımı kursu var zor işim birde 2 yaramaz çocuk tabii
dikkat etmeye çalışıyorum aralarda uğrayacağım yine
yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada..herkese mutlu sağlıklı kilo vermeler...
sabah 12:15
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 adt haşlanmş yumurta
şekersz çay
saat 16:00
1 kupa yeşil çay
saat 18:00
çorba
balık
salata
ne kadar su içtiğime dün de dikkat edemedm. bugnden itibaren yine su şişemi yanımdan ayırmıyorum. en azından ne kadar su içtiğimi daha net görebiliyorum.
Yediklerini begendim canim senin de benim gibi sabahlar oglene karismis :)
Ay ben napmışım boyle
Polisiye kitap masum ölümTutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)
Gunaaydiiinn
Bugun daha iyiyim hafif agrilarim disinda bisey kalmadi gibi o da cok yatmaktan sanirim.Guzel bir gun olsun herkese
Hoşgeldin canım.selam kızlar bendeniz izinli üyehaftaya kadar 2 haftalık izin aldım çok yoğunum inanın..notlar sınavlar veliler başa çıkamıyorum..
birde bu hafta akşamları akıllı tahta kullanımı kursu var zor işim birde 2 yaramaz çocuk tabii
Güzel olmuş beğendimMerhabalar
Sabah
kepekli tost beyaz peynirli
1 haşlanmış yumurta
çay
Öğle
1 kase çorba
1 tabak karnabahar
az yoğurt
Ara
1 kurabiye
1 küçük havuç
Akşam
6 tane ekşili köftenin köftesinden suyu yok
5 kaşık pilav
2 bardak ayran
Su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 adt haşlanmş yumurta
şekersz çay
1 kupa yeşil çay
çorba
balık
salata
ne kadar su içtiğime dün de dikkat edemedm. bugnden itibaren yine su şişemi yanımdan ayırmıyorum. en azından ne kadar su içtiğimi daha net görebiliyorum.
O makale benim uygulaxipta Kilo verdigimdi.ben karatay hocanin dedigini ve savundugunu soyledim.bugunlerde benmi yanlis anlatiyorum kendimi bilemiyorumCanım bir kaç hafta önce günde 6 öğün 3 saatte bir beslenilmesi ile ilgi bir makale paylaşmıştın hatırlatırım :)
Hele Ben nasil özledim bilemezsinberilimçok özlendin güzellik
Benim ikizler ona hasta corbasi diyorlar harbi isede yariyoriki öğünle zayıflaman zor olur gece uyumamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.ama karatay gibi olmuş sanki.
benimde istemişti her zaman yapamıyorum evdeyken yapıyım dedim
böyle iyleşemezsin ama bol limonlu karabiberli şehriye çorbası iç bolca. bide ballı karabiberli sıcak süt iç çok iyi geliyo
Vitamin Bari al kuzumGogocum alisveris yapmam lazim kalkabilsem super olur
2 tane elma yedim simdi
Spor yapamiyorsan en azindan bir durak önce in gidecegin gelecegin yere asansör kullanma gibi ufak degisikliklerle hareket Kat yasantinaSABAH:bir dilim tahıllı ekmek,az peynir
ARA:form çay,yeşil çay,armut
ÖĞLEN:4 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık barbunya,bir kase tavuklu şehriye çorbası,bir dilim tahıllı ekm,salata,haşlama brokoli,4-5 kaşık yoğurt
ARA:yarım çay bardağı tarçınlı süt,bir mandalina ,bir portakal.
AKŞAM:yok
ARA:yok
SU:1 lt
evvvvet gelelim açıklamalara,kahvaltımı saat 6:15 te yaptım öğlen yemeğimi 15:40 da yaptım arada çok uzun bir zaman aç kaldım bu sebeple öğlen menüm çok kalabalık oldu.geç yiyince de akşama birşey yiyemedim.bu aralar istediğim gibi bir düzen kuramadım.bugün inşallah pazara alışverişe gidicem.sebzelerimi alıcam.önümüzdeki haftaya daha iyi bir beslenme programı hazırlayacağım.
şunu anlıyorum ki hareket kesinlikle şart.çünkü yediklerimizden ziyade yakamadıklarımızdan dolayı kilo alıyoruz.ne kadar az yesekte gerekli kaloriyi yakmadığımız için bir işe yaramıyor.bu hafta verdiğim gramdan onu anlıyorum.bir yolunu bulmam lazım spor yapmak için.ama nasıl?
aklıma bişe geldi.reklamda bir kadın vardı bir durak yürüyüp biniyorum bir durak önce iniyorum diye.belki ben de onu yapabilirim.onun dışında ekstra vakit maalesef yok.hem bizim eve doğru eğim var.yani yokuş çıkıcam biraz.bu da ekstra efor yapar.bakalım.bugün yapayım.
Benim kizimda kulak iltihabi olmus. Geceden beri huysuz.bugun antiboyotik kullanmaya basladik.günaydın arkadaşlar nasılsınız .ben iyiyim çok şükür kızımın mız mız ligi dışında
Iyi olmana sevindimTutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)
Gunaaydiiinn
Bende Onu soracaktimki......Ay ben napmışım boyle
Sanada Canim mutlu Kilo vermeler, cabuk gelllllllselam kızlar bendeniz izinli üyehaftaya kadar 2 haftalık izin aldım çok yoğunum inanın..notlar sınavlar veliler başa çıkamıyorum..
Kurabiyeye rahmen güzelMerhabalar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
çay
Öğle
1 kase çorba
1 tabak karnabahar
az yoğurt
Ara
1 kurabiye
1 küçük havuç
Akşam
5 kaşık pilav
2 bardak ayran
Su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
Menüde, kararinda güzelsabah 12:15
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 adt haşlanmş yumurta
şekersz çay
1 kupa yeşil çay
çorba
balık
salata
Allah zihin acikligi versinbenim sabahlarım hep böyle canm. gece yarılarına kadar ders çalışıyorum hal böyle olunca da güne geç başlıyorum :)
Kızlar listem herzamanki gibi artı 30 dkka yürüyüş yaptım[/B
Kitap okumak hayal gibi suan banaPolisiye kitap masum ölüm
Hoşgeldin canım.
Güzel olmuş beğendim
Iyi iki öğün e göre. Şişe taşımak iyi oluyoo
Canım bir kaç hafta önce günde 6 öğün 3 saatte bir beslenilmesi ile ilgi bir makale paylaşmıştın hatırlatırım :)
berilimçok özlendin güzellik
iki öğünle zayıflaman zor olur gece uyumamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.ama karatay gibi olmuş sanki.
benimde istemişti her zaman yapamıyorum evdeyken yapıyım dedim
böyle iyleşemezsin ama bol limonlu karabiberli şehriye çorbası iç bolca. bide ballı karabiberli sıcak süt iç çok iyi geliyo
Gogocum alisveris yapmam lazim kalkabilsem super olur
2 tane elma yedim simdi
SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,az peynir
ARA:form çay,yeşil çay,armut
ÖĞLEN:4 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık barbunya,bir kase tavuklu şehriye çorbası,bir dilim tahıllı ekm,salata,haşlama brokoli,4-5 kaşık yoğurt
ARA:yarım çay bardağı tarçınlı süt,bir mandalina ,bir portakal.
AKŞAM:yok
ARA:yok
SU:1 lt
evvvvet gelelim açıklamalara,kahvaltımı saat 6:15 te yaptım öğlen yemeğimi 15:40 da yaptım arada çok uzun bir zaman aç kaldım bu sebeple öğlen menüm çok kalabalık oldu.geç yiyince de akşama birşey yiyemedim.bu aralar istediğim gibi bir düzen kuramadım.bugün inşallah pazara alışverişe gidicem.sebzelerimi alıcam.önümüzdeki haftaya daha iyi bir beslenme programı hazırlayacağım.
şunu anlıyorum ki hareket kesinlikle şart.çünkü yediklerimizden ziyade yakamadıklarımızdan dolayı kilo alıyoruz.ne kadar az yesekte gerekli kaloriyi yakmadığımız için bir işe yaramıyor.bu hafta verdiğim gramdan onu anlıyorum.bir yolunu bulmam lazım spor yapmak için.ama nasıl?
aklıma bişe geldi.reklamda bir kadın vardı bir durak yürüyüp biniyorum bir durak önce iniyorum diye.belki ben de onu yapabilirim.onun dışında ekstra vakit maalesef yok.hem bizim eve doğru eğim var.yani yokuş çıkıcam biraz.bu da ekstra efor yapar.bakalım.bugün yapayım.
Tutaste ne ogretmenisin? Cok cok kolay gelsin :)
Gunaaydiiinn
Ay ben napmışım boyle
selam kızlar bendeniz izinli üyehaftaya kadar 2 haftalık izin aldım çok yoğunum inanın..notlar sınavlar veliler başa çıkamıyorum..
Merhabalar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
çay
Öğle
1 kase çorba
1 tabak karnabahar
az yoğurt
Ara
1 kurabiye
1 küçük havuç
Akşam
5 kaşık pilav
2 bardak ayran
Su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 adt haşlanmş yumurta
şekersz çay
1 kupa yeşil çay
çorba
balık
salata
benim sabahlarım hep böyle canm. gece yarılarına kadar ders çalışıyorum hal böyle olunca da güne geç başlıyorum :)
Kızlar listem herzamanki gibi artı 30 dkka yürüyüş yaptım
B ne yaaaa yazdigi geri geliyorPolisiye kitap masum ölüm
Hoşgeldin canım.
Güzel olmuş beğendim
Iyi iki öğün e göre. Şişe taşımak iyi oluyoo
Gogocum elif rahatsiz gelemedim bgun kusura bakma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?