Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

evet canm haklısın. şu uyku düzenimi bir yoluna koysam gerisi gelicek zaten

günaydın millet.yorgun ve uykusuz bir gün daha.
Hayirdir kuzum ne oldu

Fena degilde 1200 metreyi anlamadim.kac takikada yurudum canim yanlis mi yazdin ki....
merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben harıl harıl çalışıyorum ama bu cumadan sonra aranızdayım inşallah..
Eeeee Gel gayriiiii
Kurabiyeler bitsinnnnnnn
Ama güzel olmus
Daha kimse gelmemiş ben oğluşumu tekrar uyuttum yemeğimi bile yaptım :)
Eeeee haklisin Canim ins. Aksam burdayim

Kızlar brokoli yapicam eve gidince bol limonlu
Biraz zeytin yagi koyayim mi? Bir de 1 porsiyon icin brokolinin ne kadarını haşlamalıyım

Hayirdir kuzum ne oldu

Fena degilde 1200 metreyi anlamadim.kac takikada yurudum canim yanlis mi yazdin ki....

Eeeee Gel gayriiiii

Kurabiyeler bitsinnnnnnn
Ama güzel olmus

Eeeee haklisin Canim ins. Aksam burdayim

Bitiyor da eşim yenisini alıyor kendisinin kilo problemi yokta bol bol yiyor :)

Kızlar brokoli yapicam eve gidince bol limonlu
Biraz zeytin yagi koyayim mi? Bir de 1 porsiyon icin brokolinin ne kadarını haşlamalıyım
Brokolide yag olmayinca sinir koymuyorum Ben.zeytin yagda 1 tk diyorlar porsiyon basina
Bitiyor da eşim yenisini alıyor kendisinin kilo problemi yokta bol bol yiyor :)

O zaman akan sular durulur.yapacak, soyleyecek Birsey yok

Kızlar bugün girdim çıktım ama pek gelen giden olmamış bende yazmadım bugun pek muhabbet olmamış heralde herkes spor yapıyordu Bende bugun 30 dk yürüyüş yaptım hızlı tempoda :)

Brokolide yag olmayinca sinir koymuyorum Ben.zeytin yagda 1 tk diyorlar porsiyon basina

O zaman akan sular durulur.yapacak, soyleyecek Birsey yok

Tesekkurler canim

Kizlar sakinmis bugun ama olsun.aksam yemeginde sebze yapicaktim yapmadim brokoliyi yumurta kirdim ama ekmegi fazla kacirdim su an pismanlikla birlikte cok uzuluyorum

Eeee nerdesiniz kızlar bu aksam sakin ben uyuyunca mı geliyorsunuz
Ben aksamlari giremiyorum pek ikizlerin dersleri, elif hanimin hizmeti vs..... Yetisemiyorum buraya

Kızlar bugün girdim çıktım ama pek gelen giden olmamış bende yazmadım bugun pek muhabbet olmamış heralde herkes spor yapıyordu Bende bugun 30 dk yürüyüş yaptım hızlı tempoda :)
Spor tamamdir canimda lütfen girdinizde birseyler yazin ki sizden sonra gelene sohbet konusu olsun

Tesekkurler canim

Kizlar sakinmis bugun ama olsun.aksam yemeginde sebze yapicaktim yapmadim brokoliyi yumurta kirdim ama ekmegi fazla kacirdim su an pismanlikla birlikte cok uzuluyorum

Bende sizin pismanlinizin ifadesini cuma tarti sonrasi alacagim icin uzülüyorum

tebrik ederim arkadaşım ideal bir menü olmuş.çok ayarında bir menü.

Gunaydin fistiklarim.
Haydiiiii kipirdayin bakiyimmmmmmmm ocak ayininda ortaladik.bahar gelecekkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…