merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben harıl harıl çalışıyorum ama bu cumadan sonra aranızdayım inşallah..
öncelikle hepimiz için iyi bir hafta olsun kızlar.
bir kaç gündür pek yediklerime dikkat edemiyordum. dünde rahatsızlandm koskoca gün migren ağrısı çektm derken en sonunda akşam acile gittik. tansiyonum düşmüş 7/3e kadr. o halszliğimin sebebi de oymuş. anca anca kendime geldm.. bugnde geçen sene gittiğim diyetsyenin verdiği listeyi buldm dolabıma yapıştırdm artık o listeye göre yemeye calısıcam.
çok geçmiş olsun canım.sen de migren var ve çok düzensiz besleniyorsun.senin bizden daha dikkatli olman lazım.migren açlığa gelmez.daha doğrusu monoton düzenli hayat ister.dikkat edeceksin yoksa hayat kalitesini düşürüyor
Hayirdir kuzum ne oldugünaydın millet.yorgun ve uykusuz bir gün daha.
Fena degilde 1200 metreyi anlamadim.kac takikada yurudum canim yanlis mi yazdin ki....SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:iki tavuk but,üç dilim patates(fırında),yoğurt,iki kaşık pilav,iki bardak çay
ARA:brokoli,karnabahar kökü:) (soyup yemesini çok swverim de.)
AKŞAM:haşlanmış karnabahar,brokoli,havuç bir tabak.bir kase yoğurt
ARA:yarım muz
SU:1 litre
SPOR:1200 mt yürüdüm,15 dk alet çalıştım.
eve geçiyordum annem kızı da almış parka indirmiş.benim sporları da getirmiş.orada sporları giydim başladım yürümeye.süper oldu.inşallah devamı olur.
Eeeee Gel gayriiiiimerhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben harıl harıl çalışıyorum ama bu cumadan sonra aranızdayım inşallah..
Kurabiyeler bitsinnnnnnnMerhba hemen menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım...
Sabah
Kepekli yağsız tost, çay
Ara
1 kuru erik
Öğle
1 kase çorba 2 dilim ekmek yeşillik
Ara
Sütlü nescafe
2 kuru incir
Akşam
5 kaşık kıymalı taze fasulye
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Ara
1tane küçücük kurabiye çay
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş bide evim 8. katta yürüyerek çıkıyorum haftanın 3 günü diger günler oğluşumla birlikte eve dönüyoruz o yüzden asansörle çıkıyorum...
Eeeee haklisin Canim ins. Aksam burdayimDaha kimse gelmemiş ben oğluşumu tekrar uyuttum yemeğimi bile yaptım :)
Kizlar nasilsiniz bugunn? Dersteyim suan yoruldummm
Hayirdir kuzum ne oldu
Fena degilde 1200 metreyi anlamadim.kac takikada yurudum canim yanlis mi yazdin ki....
Eeeee Gel gayriiiii
Kurabiyeler bitsinnnnnnn
Ama güzel olmus
Eeeee haklisin Canim ins. Aksam burdayim
Brokolide yag olmayinca sinir koymuyorum Ben.zeytin yagda 1 tk diyorlar porsiyon basinaKızlar brokoli yapicam eve gidince bol limonlu
Biraz zeytin yagi koyayim mi? Bir de 1 porsiyon icin brokolinin ne kadarını haşlamalıyım
Bitiyor da eşim yenisini alıyor kendisinin kilo problemi yokta bol bol yiyor :)
Brokolide yag olmayinca sinir koymuyorum Ben.zeytin yagda 1 tk diyorlar porsiyon basina
O zaman akan sular durulur.yapacak, soyleyecek Birsey yok
Brokolide yag olmayinca sinir koymuyorum Ben.zeytin yagda 1 tk diyorlar porsiyon basina
O zaman akan sular durulur.yapacak, soyleyecek Birsey yok
Tesekkurler canim
Kizlar sakinmis bugun ama olsun.aksam yemeginde sebze yapicaktim yapmadim brokoliyi yumurta kirdim ama ekmegi fazla kacirdim su an pismanlikla birlikte cok uzuluyorum
Ben aksamlari giremiyorum pek ikizlerin dersleri, elif hanimin hizmeti vs..... Yetisemiyorum burayaEeee nerdesiniz kızlar bu aksam sakin ben uyuyunca mı geliyorsunuz
Spor tamamdir canimda lütfen girdinizde birseyler yazin ki sizden sonra gelene sohbet konusu olsunKızlar bugün girdim çıktım ama pek gelen giden olmamış bende yazmadım bugun pek muhabbet olmamış heralde herkes spor yapıyorduBende bugun 30 dk yürüyüş yaptım hızlı tempoda :)
Tesekkurler canim
Kizlar sakinmis bugun ama olsun.aksam yemeginde sebze yapicaktim yapmadim brokoliyi yumurta kirdim ama ekmegi fazla kacirdim su an pismanlikla birlikte cok uzuluyorum
Merhba hemen menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım...
Sabah
Kepekli yağsız tost, çay
Ara
1 kuru erik
Öğle
1 kase çorba 2 dilim ekmek yeşillik
Ara
Sütlü nescafe
2 kuru incir
Akşam
5 kaşık kıymalı taze fasulye
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Ara
1tane küçücük kurabiye çay
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş bide evim 8. katta yürüyerek çıkıyorum haftanın 3 günü diger günler oğluşumla birlikte eve dönüyoruz o yüzden asansörle çıkıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?