Çok güzel olmuş...
Gunaydin fistiklarim.
Haydiiiii kipirdayin bakiyimmmmmmmm ocak ayininda ortaladik.bahar gelecekkkkkkkkkk
Takima hevesle gelip kaybolan arkadaslar nerdesiniz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacaz biliyorsunuz.
Eva sakin Ödem tutayim deme.birincilik gormeyeli cokkkk uzun zaman oldu sekerim.
Sabah tartildim durum ic acici degil, birde bugun adet olmam lazim insallah ondandir.
günaydın canım.senle ben sabah kuşlarıyız.ben de geçmişi okuyordum da ncak baktım.
1200 metre yürüdüm canım.onu sormuşun ya.parkta yürüyüş parkuru var.bir tur 600 metre ben de tempolu iki tur atmıştım.
gerçi dün çıkamadık hava kapalıydı.
Gitmeden menüde yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim Wasa
4 zeytin
Salatalik
Ögle
3 kuru patlican dolmasi
Minik käse yogurt
Aksam
Izgara cupra
Bol salata
1 dilim ekmek
Ära
1 nar
Spor
Bantta 1.5 Saat yuruyus
Su 3 lt den fazla
günaydın canım.senle ben sabah kuşlarıyız.ben de geçmişi okuyordum da ncak baktım.
1200 metre yürüdüm canım.onu sormuşun ya.parkta yürüyüş parkuru var.bir tur 600 metre ben de tempolu iki tur atmıştım.
gerçi dün çıkamadık hava kapalıydı.
valla ben bu hafta bir atak yapacağım canım.çok şükür istikrarla ilerliyorum.bu arada vücuttaki suyu atmaya beşi bir yerde form çay çok iyiymiş.dün teyzem dedi.
çok güzel olmuş.hafif ve sağlıklı bir menü.sadece araları göremedim:)
bende mi balık yapsam bugün.ne yapacağını düşünmek yoruyor insanı der hep annem çok haklı gerçekten.bütün gün aklımda.siz bugün napıcaksınız akşama .bana fikir verin kızlar.bekarlara lafım yok.ne isteseler yaparlar.ama eş ve çocuk olunca maalesef seçici davranılıyor
Boyle azimli olmaniz benim de istahimi kesiyor sagolun ya
Canim o caylari abatma lütfen sonra vucut alisiyor bilesin.
Evdede yürüyüs programlari var disari cikamadin gunlerde deneyrbilirsin.
Bende
Pilav, z.fasulye, yayla corbasi ve firinda tavuk olacak.
Kolay gelsin sanada.pisirmek degilde ne pisireyim diye dusunmek yoruyor.
Haydi sekerler kaciyorum Ben,
Tutaste gorusuruz canim
Kızlar bugün girdim çıktım ama pek gelen giden olmamış bende yazmadım bugun pek muhabbet olmamış heralde herkes spor yapıyorduBende bugun 30 dk yürüyüş yaptım hızlı tempoda :)
Ben aksamlari giremiyorum pek ikizlerin dersleri, elif hanimin hizmeti vs..... Yetisemiyorum buraya
Spor tamamdir canimda lütfen girdinizde birseyler yazin ki sizden sonra gelene sohbet konusu olsun
Bende sizin pismanlinizin ifadesini cuma tarti sonrasi alacagim icin uzülüyorum
tebrik ederim arkadaşım ideal bir menü olmuş.çok ayarında bir menü.
Günaydın valla zaman ne çabuk geçiyorGunaydin fistiklarim.
Haydiiiii kipirdayin bakiyimmmmmmmm ocak ayininda ortaladik.bahar gelecekkkkkkkkkk
Adettendir o yoksa spor menüler gayet iyi:)Takima hevesle gelip kaybolan arkadaslar nerdesiniz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacaz biliyorsunuz.
Eva sakin Ödem tutayim deme.birincilik gormeyeli cokkkk uzun zaman oldu sekerim.
Sabah tartildim durum ic acici degil, birde bugun adet olmam lazim insallah ondandir.
Gitmeden menüde yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim Wasa
4 zeytin
Salatalik
Ögle
3 kuru patlican dolmasi
Minik käse yogurt
Aksam
Izgara cupra
Bol salata
1 dilim ekmek
Ära
1 nar
Spor
Bantta 1.5 Saat yuruyus
Su 3 lt den fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?