Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takima hevesle gelip kaybolan arkadaslar nerdesiniz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacaz biliyorsunuz.
Eva sakin Ödem tutayim deme.birincilik gormeyeli cokkkk uzun zaman oldu sekerim.
Sabah tartildim durum ic acici degil, birde bugun adet olmam lazim insallah ondandir.

Gunaydin fistiklarim.
Haydiiiii kipirdayin bakiyimmmmmmmm ocak ayininda ortaladik.bahar gelecekkkkkkkkkk

günaydın canım.senle ben sabah kuşlarıyız.ben de geçmişi okuyordum da ncak baktım.

1200 metre yürüdüm canım.onu sormuşun ya.parkta yürüyüş parkuru var.bir tur 600 metre ben de tempolu iki tur atmıştım.

gerçi dün çıkamadık hava kapalıydı.

Gitmeden menüde yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim Wasa
4 zeytin
Salatalik

Ögle
3 kuru patlican dolmasi
Minik käse yogurt

Aksam
Izgara cupra
Bol salata
1 dilim ekmek

Ära
1 nar

Spor
Bantta 1.5 Saat yuruyus
Su 3 lt den fazla

valla ben bu hafta bir atak yapacağım canım.çok şükür istikrarla ilerliyorum.bu arada vücuttaki suyu atmaya beşi bir yerde form çay çok iyiymiş.dün teyzem dedi.

Gunaydin tatlisin
Ben acaba adi sayarda adimmi diyecektim.olsun Canim kac Tür kac Metre olursa yeterki hareket olsun

çok güzel olmuş.hafif ve sağlıklı bir menü.sadece araları göremedim:)

valla ben bu hafta bir atak yapacağım canım.çok şükür istikrarla ilerliyorum.bu arada vücuttaki suyu atmaya beşi bir yerde form çay çok iyiymiş.dün teyzem dedi.

Boyle azimli olmaniz benim de istahimi kesiyor sagolun ya
Canim o caylari abatma lütfen sonra vucut alisiyor bilesin.
Evdede yürüyüs programlari var disari cikamadin gunlerde deneyrbilirsin.

bende mi balık yapsam bugün.ne yapacağını düşünmek yoruyor insanı der hep annem çok haklı gerçekten.bütün gün aklımda.siz bugün napıcaksınız akşama .bana fikir verin kızlar.bekarlara lafım yok.ne isteseler yaparlar.ama eş ve çocuk olunca maalesef seçici davranılıyor

Bende
Pilav, z.fasulye, yayla corbasi ve firinda tavuk olacak.
Kolay gelsin sanada.pisirmek degilde ne pisireyim diye dusunmek yoruyor.

Boyle azimli olmaniz benim de istahimi kesiyor sagolun ya
Canim o caylari abatma lütfen sonra vucut alisiyor bilesin.
Evdede yürüyüs programlari var disari cikamadin gunlerde deneyrbilirsin.

ayy sevindim.kesilsin kesilsin.hele de adet olacaksan daha da kesilsin.bahjar aylarını hayal et ince tiril tiril elbiseler beyaz pantolonlar gömlekler fit bir vücut.şimdi az yemek zamanı.

yok ya çok içmiyorum.ama uzmanlar yeşil çayı günlük tüketin diyorlar.ben de günde bir iki bardak tüketiyorum.

bu spor ben de şimdilere sorun evde kıza bakan olmazsa imkansız oluyor.tek yapacağım erken durakta inip yürümek:)

Haydi sekerler kaciyorum Ben,
Tutaste gorusuruz canim

Bende
Pilav, z.fasulye, yayla corbasi ve firinda tavuk olacak.
Kolay gelsin sanada.pisirmek degilde ne pisireyim diye dusunmek yoruyor.

maşallah canım mükellef bir sofra olacak desene.ben de dün kuru fasulye pilav yaptım.şimdi de tazesi olmaz sanırım.ama balık oloabilir.sen dün yedin biz de bugün yiyelim bakalım.

Menüm
Sabah
1 kuru erik( ise geç kaldığım için kahvaltı yapamadan çıktım)
Ara
Sütlü neskafe
Öğle
Omlet
yarim kase yoğurt
yesillik
2 dilim ekmek
Ara
2 tane ceviz biraz leblebi
akşam
1 tabak pirasa
Az yoğurtlu makarna
Ara 1 kuru erik çay

Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş.

Kızlar bugün girdim çıktım ama pek gelen giden olmamış bende yazmadım bugun pek muhabbet olmamış heralde herkes spor yapıyordu Bende bugun 30 dk yürüyüş yaptım hızlı tempoda :)

Yazsaydin bir şeyler ben ara ara bakiyordum .telefondan girdiğim için kimlerin gelip gittigini görmüyorum :)

Anlıyorum canım bende her zaman giremiyorum hele Utku'nun huzursuzlugu tutunca çok yoruluyorum hemen uyuyorum...

Gunaydin fistiklarim.
Haydiiiii kipirdayin bakiyimmmmmmmm ocak ayininda ortaladik.bahar gelecekkkkkkkkkk
Günaydın valla zaman ne çabuk geçiyor
Adettendir o yoksa spor menüler gayet iyi:)

Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…