Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasıl oluyor elmalı?bir lahana var balkonda o bana ben ona bakıyorum..ben hiç yapmadım yemek dışında bişey..bi zamanlar sarma denemiştim..

Gecen sene 23 Kilo verdim lahana benim Bad yemegimdi.istersen sana neler yazarsin yaziyimmmi aksam.unutursam hatirlatmak.sarma yapma zaten cok kalorili

yok ben öğlen menünü görünce içim acıdı sana..bari tavuk ızgara yeseydin demeye çalışmıştım..

Askimmmmmmm bana sen aciyonda bu gobek yaglarim hic acimiyor.sanirim mdemde kuculdu Canim istemiyor.3 sipadan birer isirirsam bir porsiyon ediyor zateb

yav sınıfın yaramazı misali ilk ben mi aldım cezayı.neyse katlanacaz.cezamızı çekeriz.

yav sınıfın yaramazı misali ilk ben mi aldım cezayı.neyse katlanacaz.cezamızı çekeriz.

Hersey sizin icin canlarim.icim aciyarak veriyor czalari .......
Bugun siftah diye hafif tuttum cezalari.su diyetin olmazsa olmazi spora bahaneniz var suya ne bulacaksinz merakla bekliyrum

Günaydın kızlar

pazartesi menüm

kahvaltı : Evden aceleyle cıktıgım için kahvaltılık alamadım 1 avuç tuzsuz leblebı

ara:yok

öğlen: 1 porsiyon barbunya 2 yemek k.pilav yoğurt

ararta şekerli türk kahvesi

akşam 2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği 1 dlm kepek ekmeği,yoğurt

gece 2adet meyve

spor:1 saat
su:1,5 lt

aslında benimde midem küçülmüş ..birde psikoljik yemekten sonra çok yedim diyorum
tv.de seyrettim karman çorman salata yapıyorum mesela dün marul,yeşil soğan,tere,roka,havuç,turp hepsinden yaptım böyle renkli renkli olunca çok yedim zannediyorumgözüm doyuyor valla..

Hersey sizin icin canlarim.icim aciyarak veriyor czalari .......
Bugun siftah diye hafif tuttum cezalari.su diyetin olmazsa olmazi spora bahaneniz var suya ne bulacaksinz merakla bekliyrum

sağol ya.pek bi vicdanlı gördüm seni:)

suya bahane yok canım.okulda gelen giden derken aklıma gelmiyor.evde de kızın peşinde dolanmaktan helak oluyorum .aslında şişeyle yasnımda taşımam lazım.geçen sene hamişlikte günlük 4 lt içiyordum.duyum çok azdı.heralde bi bıkkınlık oldu.ama dikkat edeveğim canım

su az geldi bana cezayı alcan sende onun dışında akşamki meyveler muz ve hurma değilse güzel olmuş

Barbunya br Tabak ........kizlar nörüyonuz bacim siz
Kactir yaziyom yawwwww bakliyat 4 kasik yenecek bir porsiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…