mervecim nerdesin kuzummmmmm
ben hiç duymamıştım bu tarifi
Canim esim orali Ben balikesirliyim.ammaaaaaan dimek oralara gittin heeee.urfalıyım diyince acaba ordamısın didimdi.
denemeni şiddetle tavsiye ederim.internetten araştır istersen.adana yöresinde yapılır.hatta bugün arkadaş yapıp okula gettirecek öğle arasında kısır partisi var da.muhtemelen ben olamam.koştor koştur eve giderim.annemler akşam mangal yapacaklar bizde hazırlık var anlayacan.
merak etme berilim çok yemem:)
Canim esim orali Ben balikesirliyim.
Gorecegiz.siz yemekten bikmadiniz surece Ben cezalardan bikmammmmmmmmmm
denemeni şiddetle tavsiye ederim.internetten araştır istersen.adana yöresinde yapılır.hatta bugün arkadaş yapıp okula gettirecek öğle arasında kısır partisi var da.muhtemelen ben olamam.koştor koştur eve giderim.annemler akşam mangal yapacaklar bizde hazırlık var anlayacan.
Merak etme berilim çok yemem:)
bu akşamda ıspanak yapcam suya bastım..
bu arada lahana salatası dedi arkadaşlar hem tok tutuyormuş hemde besleyici..yapan varmı akşama yapsam diyorum böyle yoğurtlu havuçlu tarif ettiler..
kızlar tarçın çatı denediniz mi.müthiş bişe.şimdi aşağıya sıcak su almaya inmiştim.hizmetli bayan demlemiş. o kdar leziz bişe ki.hem de çook faydalı.normalde hergün lohusa şerbeti kaynatıyordu kış herkes hasta oluyor diye.şimdi de tarçın demlemiş.çok çeşnili bir okuluz.
canim tarcini surekli tuketme
Aynen canim calisiyomusun ? Ne alemdesinbu arada dun takip ettim youtube hesabindan da faceden de :) adımî forumda yazmak istemedigimden taniyamamissindir haliyle
Cepten yazmak zor oluyor kizlar olurken zorlaniyonuz biliyom kusura bakmayin
Ayy bende nohut yediim suyumda az yandım benEtli nohut yemegini bir porsiyonu 4 yemek klasigi.sen kac porsiyon yedin.su 3 lt den az olmayacak.icmedigin 1 lt su icin 100 mekik istiyorum bugun.itiraz etme sakin nohutlarin cezadinida eklerim
Sarmasına bayılıyorum ben allahtan zorda yapmıyorum hic yoksa bol bol yerdim.nasıl oluyor elmalı?bir lahana var balkonda o bana ben ona bakıyorum..ben hiç yapmadım yemek dışında bişey..bi zamanlar sarma denemiştim..
Hersey sizin icin canlarim.icim aciyarak veriyor czalari .......
Bugun siftah diye hafif tuttum cezalari.su diyetin olmazsa olmazi spora bahaneniz var suya ne bulacaksinz merakla bekliyrum
Menün bence güzel olmuş canım ama suyu artırman lazimGünaydın kızlar
pazartesi menüm
kahvaltı : Evden aceleyle cıktıgım için kahvaltılık alamadım 1 avuç tuzsuz leblebı
ara:yok
öğlen: 1 porsiyon barbunya 2 yemek k.pilav yoğurt
ararta şekerli türk kahvesi
akşam 2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği 1 dlm kepek ekmeği,yoğurt
gece 2adet meyve
spor:1 saat
su:1,5 lt
Ne güzel ben salatayi pek sevmiyorum arada yiyorum ama aramız yok :)aslında benimde midem küçülmüş ..birde psikoljik yemekten sonra çok yedim diyorum
tv.de seyrettim karman çorman salata yapıyorum mesela dün marul,yeşil soğan,tere,roka,havuç,turp hepsinden yaptım böyle renkli renkli olunca çok yedim zannediyorumgözüm doyuyor va lla..
Bunlar size ikaz olsun cumaya neler diyecegim tahmin bile edemezsiniz.
Merhabalar
Sabah
1 dilim börek
çay
Ara Yok
Öğle
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
Ayran
Akşam
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
biz lahana ekşilisi yaparız bilir misin acaba.lahana haşlanır ama çok değil.sonra da tavada sarımsak,yağ,az pul biber,nane yakıyorsun.haşlanmış ve hafif sulu olan lahanaları karuştırıyorsun.üzerine limon ya da nar ekşisi döküp afiyetle yiyorsun.gayet hafif
Canım hem börek yemişsin hem pilav çok fazla karbonhidrat olmuş biraz azaltman lazım ve meyve yok hiç birazda meyve öneririm :)
Maalesef dün cok dengesiz oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?