Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hiç duymamıştım bu tarifi

denemeni şiddetle tavsiye ederim.internetten araştır istersen.adana yöresinde yapılır.hatta bugün arkadaş yapıp okula gettirecek öğle arasında kısır partisi var da.muhtemelen ben olamam.koştor koştur eve giderim.annemler akşam mangal yapacaklar bizde hazırlık var anlayacan.

merak etme berilim çok yemem:)

kızlar tarçın çatı denediniz mi.müthiş bişe.şimdi aşağıya sıcak su almaya inmiştim.hizmetli bayan demlemiş. o kdar leziz bişe ki.hem de çook faydalı.normalde hergün lohusa şerbeti kaynatıyordu kış herkes hasta oluyor diye.şimdi de tarçın demlemiş.çok çeşnili bir okuluz.

ammaaaaaan dimek oralara gittin heeee.urfalıyım diyince acaba ordamısın didimdi.
Canim esim orali Ben balikesirliyim.

Gorecegiz.siz yemekten bikmadiniz surece Ben cezalardan bikmammmmmmmmmm

Canim esim orali Ben balikesirliyim.

Gorecegiz.siz yemekten bikmadiniz surece Ben cezalardan bikmammmmmmmmmm

balıkesirliysen açık tenli balık etli olman muhtemel.balık etli olduğunu biliyoz da açık tenli misin :)güzel olurlar oraların kızları da.kocan yaşadı.

canım.ben herşeyden ye ama ölçülü ye felsefesini benimsiyorum:)meraklanma yani.zaten ızgara et ya da tavuk yani sonuçta.ekmek temediğimiz sürece problem yok:))))

ohhh afiyet olsun

bu akşamda ıspanak yapcam suya bastım..
bu arada lahana salatası dedi arkadaşlar hem tok tutuyormuş hemde besleyici..yapan varmı akşama yapsam diyorum böyle yoğurtlu havuçlu tarif ettiler..

Ben yapiyorum surekli canim cok guzel oluyor beyaz lahanayla

Coleslaw, mayonezli bir çeşit lahana salatası. Genel olarak etlerin yanında servis ediliyor. Amerika’da sandviçlerin arasına da konmakta. Çok fazla çeşidi bulunuyor. Kentucky Fried Chicken (KFC)’da yapılan coleslaw tarifi diye geçen ve tarifler arasında yüksek puanlar alan tarifi koyuyorum.k
Malzemeler:
- 8 su bardağı dolusu ince ince doğranmış lahana (ufak bir baş lahana ediyor)
- 1 adet rendelenmiş kereviz
- 1 adet rendelenmiş havuç
- Çeyrek su bardağı ince doğranmış taze soğanSosu için malzemeler
:- Yarım su bardağı mayonez
- Çeyrek su bardağı süt
- Çeyrek su bardağı ayran
- 1 yemek kaşığı toz veya pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı hardal
- 2.5 yemek kaşığı limon suyu
- 1.5 yemek kaşığı sirke

Genişçe bir kase içinde sosun tüm malzemelerini karıştırıp, pürüzsüz bir kıvam elde edin. Ardından tüm sebzeleri de ekleyip, iyice harmanlayın. Sebzelerin çok ince kıyılmasına dikkat edin. Salatayı yemeden önce bir gün buzdolabında bekletmeniz tavsiye ediliyor; lezzeti çok farkediyormuş. Izgara etlerin veya pizzanın yanında ikram edebilirsiniz.Coleslaw salatasının toplam kalori değeri:.845 kkal1 porsiyon coleslaw salatasının kalori değeri:.141 kkal
Tavsiye:.Bence salatayı verilen ölçülerle bir kez yapıp, sosundaki maddelerin oranlarını kendi damak tadınıza göre belirlemelisiniz. Aynı zamanda meze olarak da tüketilebilecek bir salata.

Canim mayonezi azalt ayrani cok koy hem kaloriyi dusurursun hem daha hafif oluyor.bir de hardal koymasan da olur

Son düzenleme:

Canim tarcini surekli tuketme

Aynen canim calisiyomusun ? Ne alemdesin bu arada dun takip ettim youtube hesabindan da faceden de :) adımî forumda yazmak istemedigimden taniyamamissindir haliyle

Canım çalışmıyorum şuanda evden ingilizce çeviri yapıyorum belgeseller tv programları için takip ettiğin için teşekkür ederim daha videolarımız olucak inşallah bakalım iyi bi kanal oluruz :) Dediğin gibi adını yazmadığın için bilemedim ama facebook sayfasındanda takip ediyosan mesaj atarsan tanıyabilirim :)

Merhabalar
Sabah
1 dilim börek
çay
Ara Yok
Öğle
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
Ayran
Akşam
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Etli nohut yemegini bir porsiyonu 4 yemek klasigi.sen kac porsiyon yedin.su 3 lt den az olmayacak.icmedigin 1 lt su icin 100 mekik istiyorum bugun.itiraz etme sakin nohutlarin cezadinida eklerim
Ayy bende nohut yediim suyumda az yandım ben
nasıl oluyor elmalı?bir lahana var balkonda o bana ben ona bakıyorum..ben hiç yapmadım yemek dışında bişey..bi zamanlar sarma denemiştim..
Sarmasına bayılıyorum ben allahtan zorda yapmıyorum hic yoksa bol bol yerdim.
Hersey sizin icin canlarim.icim aciyarak veriyor czalari .......
Bugun siftah diye hafif tuttum cezalari.su diyetin olmazsa olmazi spora bahaneniz var suya ne bulacaksinz merakla bekliyrum

Ooo sabah sabah coşmuşsun bacim ver cezami da rahatlayayim strese girdim valla :)

Menün bence güzel olmuş canım ama suyu artırman lazim
Ne güzel ben salatayi pek sevmiyorum arada yiyorum ama aramız yok :)
Bunlar size ikaz olsun cumaya neler diyecegim tahmin bile edemezsiniz.

İnşallah kilolar giderde duymak zorunda kalmayiz ben bu hafta kötü gidiyorum

Canım hem börek yemişsin hem pilav çok fazla karbonhidrat olmuş biraz azaltman lazım ve meyve yok hiç birazda meyve öneririm :)

Çok hafif bir yemekmis bende deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…