Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet kızlar bu her balkona çıktığımda bana bakıp vicdan azabı çektiren lahanayı ne yapcam?
öyle bir tarif olsunki tadı güzel besleyici az kalorili olsun nasıl?

Merve su cezani yazmayi unutmusum 15 dakika kosacaksin.eve yuruyerek geluyorsun zaten vucut isinmis oluyor,evdekilere reil lurum dersen gir banyoya oldugun yerde kos .belki aklin basina gelir suyu 3 lt amamlasin

aslında ölçülü sayılır.kahvaltı olsa daha iyi olurdu.tabi su az.ceza kaçınılmaz.

benimkilerdede bu günlerde akşamları tost isteği çıktı ..yemekten 2 saat sonra tv.karşısında tost yiyeceklermiş adam gibi yemiyorlar acıkıyorlar..dün bende yemeyeyim diye eşime yaptırdım ancak kokusunu duydum...:18:

Cepten yazmak zor oluyor kizlar olurken zorlaniyonuz biliyom kusura bakmayin

merve su cezani yazmayi unutmusum 15 dakika kosacaksin.eve yuruyerek geluyorsun zaten vucut isinmis oluyor,evdekilere reil lurum dersen gir banyoya oldugun yerde kos .belki aklin basina gelir suyu 3 lt amamlasin

iyimiş onu yapabilirim zaten akşam yürüyüş yapamıcam günüm vaar oraya gidicem

Eeeeeeee konusuna duydum diye yiyecekmisin. Canin istediginde iki Bardak su icin bastirir

evet kızlar bu her balkona çıktığımda bana bakıp vicdan azabı çektiren lahanayı ne yapcam?
öyle bir tarif olsunki tadı güzel besleyici az kalorili olsun nasıl?

biz lahana ekşilisi yaparız bilir misin acaba.lahana haşlanır ama çok değil.sonra da tavada sarımsak,yağ,az pul biber,nane yakıyorsun.haşlanmış ve hafif sulu olan lahanaları karuştırıyorsun.üzerine limon ya da nar ekşisi döküp afiyetle yiyorsun.gayet hafif

Ben o sosu yogurda karistiriyom lahanayla oda cabuk doyuruyor.

ben hiç duymamıştım bu tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…