Bugun dıyetım yıne istedığım gıbı gıttı ama akşama günne gıdıcem inş kendımı pastalara kaptırmam
bence aç gitme mesela kahve falan iç çay iç o zaman daha az yersin:)
Canim esim orali Ben balikesirliyim.
Esmerceyim Canim solaryumla marako cingenesini aratmiyorum.uzun ince olma Yolunda saglam adimlarla ilerliyorum.balıkesirliysen açık tenli balık etli olman muhtemel.balık etli olduğunu biliyoz da açık tenli misin :)güzel olurlar oraların kızları da.kocan yaşadı.
canım.ben herşeyden ye ama ölçülü ye felsefesini benimsiyorum:)meraklanma yani.zaten ızgara et ya da tavuk yani sonuçta.ekmek temediğimiz sürece problem yok:))))
Denemek lazim.nir kenara kesip kopyalandiBen yapiyorum surekli canim cok guzel oluyor beyaz lahanayla
Coleslaw, mayonezli bir çeşit lahana salatası. Genel olarak etlerin yanında servis ediliyor. Amerikada sandviçlerin arasına da konmakta. Çok fazla çeşidi bulunuyor. Kentucky Fried Chicken (KFC)da yapılan coleslaw tarifi diye geçen ve tarifler arasında yüksek puanlar alan tarifi koyuyorum.k
Malzemeler:
- 8 su bardağı dolusu ince ince doğranmış lahana (ufak bir baş lahana ediyor)
- 1 adet rendelenmiş kereviz
- 1 adet rendelenmiş havuç
- Çeyrek su bardağı ince doğranmış taze soğanSosu için malzemeler
:- Yarım su bardağı mayonez
- Çeyrek su bardağı süt
- Çeyrek su bardağı ayran
- 1 yemek kaşığı toz veya pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı hardal
- 2.5 yemek kaşığı limon suyu
- 1.5 yemek kaşığı sirke
Genişçe bir kase içinde sosun tüm malzemelerini karıştırıp, pürüzsüz bir kıvam elde edin. Ardından tüm sebzeleri de ekleyip, iyice harmanlayın. Sebzelerin çok ince kıyılmasına dikkat edin. Salatayı yemeden önce bir gün buzdolabında bekletmeniz tavsiye ediliyor; lezzeti çok farkediyormuş. Izgara etlerin veya pizzanın yanında ikram edebilirsiniz.Coleslaw salatasının toplam kalori değeri:.845 kkal1 porsiyon coleslaw salatasının kalori değeri:.141 kkal
Tavsiye:.Bence salatayı verilen ölçülerle bir kez yapıp, sosundaki maddelerin oranlarını kendi damak tadınıza göre belirlemelisiniz. Aynı zamanda meze olarak da tüketilebilecek bir salata.
Canim mayonezi azalt ayrani cok koy hem kaloriyi dusurursun hem daha hafif oluyor.bir de hardal koymasan da olur
Tarcinin faydasi cok nedenki bizim bilmedimiz birseymi varCanim tarcini surekli tuketme
Bende meraklandimneden ki zararlımı çok tarçın merak ettimde?
Eski halinede raziyimEvet canım katılıyorum sana cepten yazmak çok zor oluyo malesefki keşke bi app i falan olsaydı forumun
50 mekik , 50 Squart bu s cezanMerhabalar
Sabah
1 dilim börek
çay
Ara Yok
Öğle
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
Ayran
Akşam
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Arti cikmayin yeterMenün bence güzel olmuş canım ama suyu artırman lazim
Ne güzel ben salatayi pek sevmiyorum arada yiyorum ama aramız yok :)
İnşallah kilolar giderde duymak zorunda kalmayiz ben bu hafta kötü gidiyorum
Bende cezalara kaptirmayim diyomBugun dıyetım yıne istedığım gıbı gıttı ama akşama günne gıdıcem inş kendımı pastalara kaptırmam
Hc Birsey giymememek daha makbul sanirimooo hadi gözün aydınn kusum yeni cicilerini giymeyi unutma hee
eşinle de hemşeri çıktık bak
Hc Birsey giymememek daha makbul sanirim1:
bir iş gününün daha sonuna geldikkkkkk
kız Allah seni ne yapmasın
hadi gözün aydın bacım
Atiyorum simdi canimCanım çalışmıyorum şuanda evden ingilizce çeviri yapıyorum belgeseller tv programları için takip ettiğin için teşekkür ederim daha videolarımız olucak inşallah bakalım iyi bi kanal oluruz :) Dediğin gibi adını yazmadığın için bilemedim ama facebook sayfasındanda takip ediyosan mesaj atarsan tanıyabilirim :)
Tarcinin faydasi cok nedenki bizim bilmedimiz birseymi var
Yok canim cok faydali da fazlası regli geciktiriyor ve vucut bitki caylarina vs cok alışırsa kullanmayı kestiginde problem yasanabilor diye okudum .regl geciktirme olayini da denedim.neden ki zararlımı çok tarçın merak ettimde?
Canim tarcini surekli tuketme
Merhabalar
Sabah
1 dilim börek
çay
Ara Yok
Öğle
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
Ayran
Akşam
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Çok hafif bir yemekmis bende deneyeyim.
Atiyorum simdi canim
Yok canim cok faydali da fazlası regli geciktiriyor ve vucut bitki caylarina vs cok alışırsa kullanmayı kestiginde problem yasanabilor diye okudum .regl geciktirme olayini da denedim.
güzel menü canım ama şu mısafırler bızı mahfedıyorrSABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tah.ekm.,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kaşık lahana ekşilisi,bir kaşık roka salatası,iki kaşık kısır,bir bardak ayran
ARA:yok
AKŞAM:avuç içi kadar ızgara et,bol salata,bir bardak ayran
ARA:üç bardak çay,incecik bir dilim kek.(misaferim vardi yememek ayıp olurdu:))
SU:2 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?