salı günü menüm
sabah:1dlm kepek ekmeği,1y.kaşığı kaşar loru
ara:1 avuç tuzsuz leblebi
öğlen:1kase çorba,3y.kaşığı karnıbahar,yoğurt
ara:1orta şekerli kahve
1mandalına
akşam:günde sadece 1 küçük kase rus salatası
2 lt su
Günaydın
Sabah
Yine işe geç kaldim kahvaltı yapamadan çıktım
2 kuru erik
Öğle
4 kaşık pilav
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yeşillik
Ara vakit olmadı
Akşam
1 porsiyon ciğer şiş
1 parça lavas ekmeği
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
güzel menü canım ama şu mısafırler bızı mahfedıyorr
Gunaydin hanimlar
Oluroylebazen tarcinli bilgi icin tsk
Masum yeteri Kadar su ictigin icin beni ciddiye aldigim icin tsk
Geleyim genele sanirim dünkü cezalar gexik muabbeti olarak topik sayfalarinda kayboldu gitti. Sorun degil herkez kendine zayifliyor sonucta.
beriiiiil günaydın.geçmişi mi okuyosun.kime ne ceza versem diye mi düşünüyorsun:)
kız ben cezamı çektim.dün de 2 lt suyumu içtim.bak şimdi aşağı inip ılık suyumu alıp geliyorum.bekle beni.
tebrik ederim canım.günde kendini tutmayı başarmışsın.önemli bir sınav atlattın sayılır:)
uykuyu sevenlerden misin canım.kahvaltıyı uykuya değişenlerden:)ben de bugün neredeyse geç kalacaktım.ne iş yapıyordun sen canım
Gunaydin hanimlar
Oluroylebazen tarcinli bilgi icin tsk
Masum yeteri Kadar su ictigin icin beni ciddiye aldigim icin tsk
Geleyim genele sanirim dünkü cezalar gexik muabbeti olarak topik sayfalarinda kayboldu gitti. Sorun degil herkez kendine zayifliyor sonucta.
Menulerinizde yapilan sporlarin birindede goremedim yapildigini.o nedenle kustum gidiyom.
Neyse kizlar Biz oyungrubuna gidiyoruz.gelince devam ederiz
Canım benim ben cezami bugün yerine getiricem dün temizlik yaptım çok yorgundum.
ben de geçen hafta öyle oldum.ben giderken mızmız olunca .emzir tıpışla derken geç çıktım evden.en büyük yardımcım eşim sağolsun.ona emanet gidiyorum.bazen benimle kalkıyor.zavallı kocişim annem gelene kadar ilgileniyor.
Bizde de aynı eşim bakıyor öğlene kadar. Eşim öğretmen. Öğlen de ben devraliyorum .
sağolsunlar işyerinde n anlayışlı davranıyorlar süt iznini biraz uzun kullanıyorum :)
benim eşimde öğretmen biz bu sene zaten sabahçı öğleci olarak ayarladık okulları o şekilde biraz daha iyi oldu.bana süt izni vermedilerhayatımda duyduğum en saçma sebeple bi de.ben sonuçta 657 ye tabi bir memurum .neymiş o sadece 8-5 çalışanaymış.yönetmeliğin hiç bie yerinde böyle bir ibare yok.sadece bu şehirde uygulanan bi saçmalık.neyse.artık geçti.sen nasıl aldın
Ben psikoloğum 8-5 çalışıyorum normalde ama iki arkadaş daha var beni idare ediyorlar yönetim de ses çıkarmiyor süt iznini 3-4 saat olarak kullaniyorum
çok güzel ya.anlayış önemli işte.maalesef bizim burada öyle birşey yok.ben de zaten yarım gün çalışıyorum diye üstelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?