Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ederim canım.günde kendini tutmayı başarmışsın.önemli bir sınav atlattın sayılır:)

uykuyu sevenlerden misin canım.kahvaltıyı uykuya değişenlerden:)ben de bugün neredeyse geç kalacaktım.ne iş yapıyordun sen canım

Gunaydin hanimlar
Oluroylebazen tarcinli bilgi icin tsk

Masum yeteri Kadar su ictigin icin beni ciddiye aldigim icin tsk

Geleyim genele sanirim dünkü cezalar gexik muabbeti olarak topik sayfalarinda kayboldu gitti. Sorun degil herkez kendine zayifliyor sonucta.

kız ben cezamı çektim.dün de 2 lt suyumu içtim.bak şimdi aşağı inip ılık suyumu alıp geliyorum.bekle beni.

beriiiiil günaydın.geçmişi mi okuyosun.kime ne ceza versem diye mi düşünüyorsun:)

Gecmisi okudum canm.kimseye ceza vermeyi dusunuyorum.hic kimsede dedigim sporcuk lari yapmamis.o nedenle ic sesim bosver isime bak beril diyor.

Neyse kizlar Biz oyungrubuna gidiyoruz.gelince devam ederiz

tebrik ederim canım.günde kendini tutmayı başarmışsın.önemli bir sınav atlattın sayılır:)

teşekkur ederım canım evet kendımı tuttum çok sevınçlıyım

berıl ben yapamadım gercekten,ama zamanım olmadı yaa bu akşam eve gıdınce hemen yapıcam:44:

uykuyu sevenlerden misin canım.kahvaltıyı uykuya değişenlerden:)ben de bugün neredeyse geç kalacaktım.ne iş yapıyordun sen canım

Günaydın sabah uykusunu severim ama bebek olduktan sonra sabahları uyumak pek mümkün olmuyor. Oğluşum ben cikmadan kalkinca böyle oluyor emzir altini değiştir üstünü değiştir derken bana vakit kalmiyor :)

Canım benim ben cezami bugün yerine getiricem dün temizlik yaptım çok yorgundum.

Menulerinizde yapilan sporlarin birindede goremedim yapildigini.o nedenle kustum gidiyom.

cannıııııııım aman da aman hassas bünye küsermiş de.küsme kııııı.sen ver cezayı biz çekeriz.yani gerek olmadan her bi şeyi yapamayı isteriz ama.olmuyor işte.arada bi düzen kaçıyor.sıkıyı vermek gerek.

Neyse kizlar Biz oyungrubuna gidiyoruz.gelince devam ederiz

allahııııım bir de aktif anneyiz ki sorma.ouyn kursu gitar kursu bilmem ne.maşallah süphanallah.

Canım benim ben cezami bugün yerine getiricem dün temizlik yaptım çok yorgundum.

ben de geçen hafta öyle oldum.ben giderken mızmız olunca .emzir tıpışla derken geç çıktım evden.en büyük yardımcım eşim sağolsun.ona emanet gidiyorum.bazen benimle kalkıyor.zavallı kocişim annem gelene kadar ilgileniyor.

Bizde de aynı eşim bakıyor öğlene kadar. Eşim öğretmen. Öğlen de ben devraliyorum .
sağolsunlar işyerinde n anlayışlı davranıyorlar süt iznini biraz uzun kullanıyorum :)

Bizde de aynı eşim bakıyor öğlene kadar. Eşim öğretmen. Öğlen de ben devraliyorum .
sağolsunlar işyerinde n anlayışlı davranıyorlar süt iznini biraz uzun kullanıyorum :)

benim eşimde öğretmen biz bu sene zaten sabahçı öğleci olarak ayarladık okulları o şekilde biraz daha iyi oldu.bana süt izni vermedilerhayatımda duyduğum en saçma sebeple bi de.ben sonuçta 657 ye tabi bir memurum .neymiş o sadece 8-5 çalışanaymış.yönetmeliğin hiç bie yerinde böyle bir ibare yok.sadece bu şehirde uygulanan bi saçmalık.neyse.artık geçti.sen nasıl aldın

Ben psikoloğum 8-5 çalışıyorum normalde ama iki arkadaş daha var beni idare ediyorlar yönetim de ses çıkarmiyor süt iznini 3-4 saat olarak kullaniyorum

Ben psikoloğum 8-5 çalışıyorum normalde ama iki arkadaş daha var beni idare ediyorlar yönetim de ses çıkarmiyor süt iznini 3-4 saat olarak kullaniyorum

çok güzel ya.anlayış önemli işte.maalesef bizim burada öyle birşey yok.ben de zaten yarım gün çalışıyorum diye üstelemedim.

merhaba kızlar işten yeni geldim..hemen menümü yazayım
dün:
sabah:
4 kaşık nesfit ve süt
ara.1 şekersiz kahve
öğlen:yoğurtlu ıspanak ve yarım kase çorba
ara: 5 badem
akşam:az çorba
ıspanak yoğurt 1 ısırık börek
ara:1 portakal

3 lt.su 30dk.yürüme
100 mekik 20şer 20 şer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…