Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam çok yorucu bir yılbaşı öncesi ve sonrası geçirdim. şimdilik işlerimi yoluna koydum. hafiflemedim ama biraz daha sakinleştim gruba çok gelenler olmuş hoş gelmişler tadığım gonca ve beril var sanırım diğerlerini göremedim forumda kızlar bu defa çok başka geldim yarından itibaren gümbür gümbür geliyorum. kahvaltımdan tutunda yediğime içtiğime kadar anlatıcam yanlış yapınca uyarın beni lütfen bu arada hamilede olabilirim çok karışığım ne yapıcam bilmiyorum :) desteğinize çok ihtiyacım var bu kiloyla bide hamilelik bilemiyorum dua edin benim için :)

Emin ol kiloyla hamile olmak daha iyi ben 10 kilo verdim artık cocuk istememeye başladım galiba Aslında diyetisyene gitmemdeki ilk amac kilo verip sağlıklı hamilelikti ama ben artık hiç bir daha kilo almak istemiyorum :) Sen sanırım daha önceden takımdaydın ve geri döndün sanırım hoş geldin :)

evet canım önceden takımdaydım şimdi tekrar başlamak istiyorum ne yediğimin ne içtiğimin farkında olmak istiyorum. ben öznur bu arada memnun oldum umarım herşey istedğimiz gibi olur :)

anammmm tehdite bak :)

hoşgeldin sefalar getrdn canımcım :)

Takimca 3. yuz
Askitom mervisim 1. olmus bireyselde
Eeeee kaptan Kim ayyyyy ne gicigim ya her yastikta bas koyuyommmm

aşkıtomm 1. oldukta nolduuu kımse bı tebrık bıle etmeddi kıskandınızmıııı benı sınırlendırmeyın tebrık edın yoksa haftaya yıne 1. olurummm olucam işte

hoşgeldın canımmm aramızzaaaa

msj sayım 1 haftada 49 adet

bugunki menum

sabah: 1 lt su 1 bardak vişne suyu

öğlen günde :2parça börek 1 küçük kurabiye

ararta şekerli kahve

akşam: ölenki yedıklerım dolayısıyla bişey yemedım

1 saat yürüyüş
50 adet mekık

2,5 lt su

Merhaba kızlar nasılsınız.. ben küçük yaramaz ve evle uğraştım bütün gün. şimdi küçük bey oyuncakları ile oynuyor bende bi bakayim ne yapiyor kızlar dedim

Tebrikler canım eşim ol her hafta sen birinci ol :)
hoşbulduuuuk herkese merhabalar
Hoşgeldin..

Habire gün mü yapıyorsun sen çok tehlikeli :)

İLK GÜN RAPORUM:
SABAH:uyanınca 30 mekik bir bardak elma sirkeli ılık su
KAHVALTI:1 haşlanmış yumurta 2 bardak çay
ARA:1 bardak biberiye çayı 5 bardak su
ÖĞLE:büyükçe bi kase yağsız tuzsuz yeşil salata 3 adet ızgara köfte
ARA:30 mekik daha bi kase light yoğurt 5 bardak su
AKŞAM:1,5 yemek kaşığı taze fasulye ve bir bardak ayran

akşam yemeği yemeyecektim ama dayanamadım içim kıyıldı.onu da altıda yedim başka da bişey yemem artık bol bol su ve form çayları içicem.hiç kaçamak yapmadım ilk gün ya acayip gazdayım.akşam yatmadan bir bardak tarçınlı süt içicem ki hem tatlı ihtiyacım karşılansın hem de sabaha çok aç uyanmayayım diye.
BU ARADA SABAH UYANINCA TARTILDIM 77,8 KİLOYUM BOYUM 168 CM YAŞ 31 HEDEFİM 60-63 KG MAYIS AYINA KADAR
NOT:Bana destek verecek gaza getirecek olumlu olumsuz eleştirecek ve yanlışlarımı uyaracak herkese şimdiden teşekkürler.sevgiyle kalın

evet canım önceden takımdaydım şimdi tekrar başlamak istiyorum ne yediğimin ne içtiğimin farkında olmak istiyorum. ben öznur bu arada memnun oldum umarım herşey istedğimiz gibi olur :)
Hoşgeldin.
Hamilelikte dikkat edersin çok kilo almazsin :) benim gibi her önüne geleni yemezsin. kilo icin bebekten vazgeçilmez..
Kimse yok mu yahu bugün bak valla beril gelince çok kızcak heee :)

Valla fena yaaar bizi :)

Selam bugunun obezi yarininda lopezleri caniskolarim

Kiz ebru bu ne güzellik yawwww ic sesim sari sekerim hadi bize gidelim derdi erkek olsaydi
Mervisim Canim her hafta birinci ol sen tatlim.sonrada hos Närin bir hämis ol emi Canim
Oluyoroylebazen Canim nasilsin Ben yokken katilimi es gecmeyin lütfen
Adigegupse sana deyimmmmm ic sesim cumaya Kadar kaplama dislerini sik cuma gunude az kaldi diyor.sen nirdesinnnnnn bacimmmm hani katilim, hani birlik beraberlik.gece 2lerde 3 lerde tarot topiklerinde ne ISIN var.bende bir fal bakacak cumaya topigin yaramak sevimlisi
Zutäte tatil girdi Sabah sohbetletine Ära veriyoz mecburennnn.sabahlari seninle sohbet hos oluyor tatlisss
Poemcim dengele beslenmeye dikkat et Canim.metabolizmanin calisiyorum vucudun kendini Kritik moduna sokmamasi icin.insallah yarin sana kurallarimizi yapacagim.merak ettigin herseyi sor lütfen benm kizlar cevvaldir diyet konusunda

Kuzular sindik bu Kadar.sipayi uyutursam evde bosalirsa gelirim

Kiz masum sana ekstrem yazmak istedim
Ne yanicime bebis oyuncaklarina dalmasa gelmiyecnmi.dogrumu anlamisim

Äb arada her seferinde ödül olarak cumalari Birsey yapiyordum.b haftada Moral olsun diye yaptim.

Kiz masum sana ekstrem yazmak istedim
Ne yanicime bebis oyuncaklarina dalmasa gelmiyecnmi.dogrumu anlamisim

Gelicem tabi gelmem mi uyumasini bekliyordum :) Esim sinava girecek yarin harıl harıl ders çalışıyor herşey bana kaldı ev bebek yemek...

İyi ki çekmişsin fotoğraf fark çok net görülüyor. Çok iyi .

Ya unuttum soylemeyi,
Merve paylasim alanina basari öykunu yapman gerekiyor yoksa takim ceza alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…