kızlar selam çok yorucu bir yılbaşı öncesi ve sonrası geçirdim. şimdilik işlerimi yoluna koydum. hafiflemedim ama biraz daha sakinleştim gruba çok gelenler olmuş hoş gelmişler tadığım gonca ve beril var sanırım diğerlerini göremedim forumdakızlar bu defa çok başka geldim yarından itibaren gümbür gümbür geliyorum. kahvaltımdan tutunda yediğime içtiğime kadar anlatıcam yanlış yapınca uyarın beni lütfen bu arada hamilede olabilirim çok karışığım ne yapıcam bilmiyorum :) desteğinize çok ihtiyacım var bu kiloyla bide hamilelik bilemiyorum dua edin benim için :)
Emin ol kiloyla hamile olmak daha iyi ben 10 kilo verdim artık cocuk istememeye başladım galibaAslında diyetisyene gitmemdeki ilk amac kilo verip sağlıklı hamilelikti ama ben artık hiç bir daha kilo almak istemiyorum :) Sen sanırım daha önceden takımdaydın ve geri döndün sanırım hoş geldin :)
Gunadinlarrrrrr
Kizlar birazdan yola cikacaz kaynanama gidiyom.diger eltislerde gelmis. 7 eltiyiz.biri haric hepsiyle iyi sevisiriz.bugun gelemem belkide sonrasi burdayim. Su kadinim deterjanli sularindanda kurtulurum.kadin beni 3 gunde fistik etti.merdivenin basliklarini bile Camsille siliyor.yok ya Birgun bir Kurs acacam terminlich nasil yapilir diye.kirlileride toplayim arabaya koydum allahtan hatun yikamadi.kolum duzelsin evi 40 liyacam.
Sindikkkkkk gidiyommmm
Aksama mutlaka ugrayacam mesaj sayilirini istiyom.eee buyuk yengeyim degilmi Canim int.icin zaman bulurum.hiiii dedikodudan biraz zor ama neyse......
Öpüldünüz , hafta sonu yoldan cikani spor manyagi yaparim.bu sefer gecen gunku gibi kusup köseme gecmem.topik topik gider rezil ederim sizi
slm kızlar bu takıma gelmem söylendi.ama şu an tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım.takıma alındım mı ki bilmiyorum ama ben dün itibariyle başladım.bu sabah uyanınca 30 mekik çektim bir bardak ılık elma sirkeli su içtim.kahvaltıda 1 yumurta yedim 2 bardak şekersiz çay içtim.arada bir fincan biberiye çayı içtim beş bardak da su.hayatımdan pilav makarna kola ve ekmeği çıkardım.ve de akşam yemeklerini.öğle yemeğimi 16.00 gibi yiyip bir daha bişey yemicem.yatana kadar bol su yeşil çay iççem.yatarken de bir bardak süt.spor salonuna da gidiyorum her gün 1 saat yürümeyi düşünüyorum.nasıl bunlar zayıflayabilir miyim sizce?
Takimca 3. yuz
Askitom mervisim 1. olmus bireyselde
Eeeee kaptan Kim ayyyyy ne gicigim ya her yastikta bas koyuyommmm
teşekkür ederim.gerçekten yardımcı olur ve cvp yazarlarsa sevinirim.inanılmaz motive olduğumu hissediyorum.bugüne kadar zayıflamak için neler yaptığıma gelirsem kendimce diyetler uyguladım.ayrıca hızlı kilo artışından hamilelikte hipoglisemi hastası oldum.yani şekerim düşük ve glisemik indeksi yüksek yiyecekler tüketince fenalaşıyorum.ayrıca kilolar nedeniyle kemik yapım yağlarımı kaldırmakta zorlandığı için bel fıtığı oldum.bu nedenlerden dolayı çok dikkatli yemeli ve dikkatli spor yapmalıyım.ama ben çok kararlıyım bu iş bu kez kesin bitecek başka yolu yoooook!!!!
Tebrikler canım eşim ol her hafta sen birinci ol :)aşkıtomm 1. oldukta nolduuu kımse bı tebrık bıle etmeddikıskandınızmıııı benı sınırlendırmeyın tebrık edın yoksa haftaya yıne 1. olurummm olucam işte
hoşgeldın canımmm aramızzaaaa
Hoşgeldin..hoşbulduuuuk herkese merhabalar
msj sayım 1 haftada 49 adet
bugunki menum
sabah: 1 lt su 1 bardak vişne suyu
öğlen günde :2parça börek 1 küçük kurabiye
ararta şekerli kahve
akşam: ölenki yedıklerım dolayısıyla bişey yemedım
1 saat yürüyüş
50 adet mekık
2,5 lt su
Hoşgeldin.evet canım önceden takımdaydım şimdi tekrar başlamak istiyorum ne yediğimin ne içtiğimin farkında olmak istiyorum. ben öznur bu arada memnun oldum umarım herşey istedğimiz gibi olur :)
Hamilelikte dikkat edersin çok kilo almazsin :) benim gibi her önüne geleni yemezsin. kilo icin bebekten vazgeçilmez..Emin ol kiloyla hamile olmak daha iyi ben 10 kilo verdim artık cocuk istememeye başladım galibaAslında diyetisyene gitmemdeki ilk amac kilo verip sağlıklı hamilelikti ama ben artık hiç bir daha kilo almak istemiyorum :) Sen sanırım daha önceden takımdaydın ve geri döndün sanırım hoş geldin :)
Kimse yok mu yahu bugün bak valla beril gelince çok kızcak heee :)
kızlar msjları hangi günden hangi güne kadar sayıyorduk ki unuttum :18:
Tebrikler canım eşim ol her hafta sen birinci ol :)
Hoşgeldin..
Habire gün mü yapıyorsun sen çok tehlikeli :)
Kiz masum sana ekstrem yazmak istedim
Ne yanicime bebis oyuncaklarina dalmasa gelmiyecnmi.dogrumu anlamisim
Evet kızlar elimde sizi motive edicek bir bilgi var işte oda bu ta taaa
Oha ben neymişim ne olmuşum yuh ben bile şimdi anlıyorum kendime ne olduğunu ne kadar değiştiğimi daha yeni fark ediyorum farkındaysanız yüzüm bile incelmiş boynum incelmiş ve bu daha yolun yarısı :) 10 kilo verince böyle olduysam diğer 10 kiloyuda verince manken olucam hehe :)
İyiki diyete başlamadan bi resim çekmişim ve bugun madem 10 kilo verdim bir daha giyiyimde şu kıyafetleri bi resim çekeyim dedim ve sonuç bu amacım sizleri gaza getirmekUmarım işe yarar
Eki Görüntüle 949617 Eki Görüntüle 949623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?