Tesekkür ederim bu güzel sonuc icin.eslesmede esin oldugum icin cezada raziyim kizlar
Aksama cezani yazin cekeyim.kolumu felan bahane etmeyin.vereceniz cezayi begenmezsem kendi gobegimden kendim keserim
berilcim gerçekten özür dilerim ama kaçamaklarımın oldugu bir hafta değildi. Yediklerime dikkat ettim 3 günde yürüyüşüm vardı 45er dk. Dün gece böyle şişliğimde yoktu ayrıca. Arkadasların vereceği cezayı ben çekerim sonucta benim yüzümden olan bir sonuctu.
kaçamakların yoksa zaten o ödemdırr sıkma canınnı haftaya patlatırsın bombayıııı
kaçamakların yoksa zaten o ödemdırr sıkma canınnı haftaya patlatırsın bombayıııı
Aynen katılıyorum bencede ödemdir adet döneminden ötürü
ne bileym yine de önce berile sonra da sizlere mahçup oldum kendimi kötü hissettim kızlar. Sonucta çok güzl kilolar veren arkadaslar vardı benm yüzümden takımın yüzdesi olumsz etkilendi.
Sen bu tombul kelebeklige fazla alismak azimli kelebekcanım kendı içimizde yarışıyo olabılırız ama bız takımız kılo verememiş olabılırsın haftaya o kılo veremeyen bende olabılırım önemlı olan azmımızzı kaybetmemek tombul kelebeklerın uçtuğunu görebılmek
Benim seni sevdigimi Kadar sevemezsin.gerci oglusunada hastayim ama.....berilcigim avatar resmini cok begendim canım tabikide seni cok seviyorum :)
kilo veren herkesi cok tebrik ediyorum
arkadaşlar kilo veren,veremeyen ya da alan hiç farketmez herkesi tebrik ederim.
beril ve adigegupse hiiiiç canınızı sıkmayın ben haftaya sizden ciddi atılımlar bekliyorum.çünkü böyle haftaların ertesi genelde yüksek rakamlarla eksiler görülüyor.bu sadece sizi daha da hırslandırmıştır eminim.
Gecen haftalar da güzel kilolar vermiştin normal bence arada duraklamalar olabiliyormus sıkma canını haftaya güzel verirsin yine :)Hayirli cumalar olsun arkadaslar
Gunaydin benim fistiklarima
Ben hic kacamak yapmadim, kolum bu duruma gelene kadarda sporumu duzenli yaptim sonuc gram fark Yok nedenki
Hedefine uygun bir kilo vermişsin bence güzel canım.kız buraya yazıyorum diye gidip yeni konu açmişim.bana noluyor böyle
neyse
geçen haftaki kilo:62,6
bu haftaki kilo:62
verilen liko:600 gr
idare eder:)
geçen haftaki kılom:81,5
şimdiki kilom:78,1
fark: 3,4
hedef kilom 60 kg
(81,5/78,1/3,4/ %4,17)
Ebrucum yine iyi vermişsin maşallah azmine hayranım :)Geçen haftaki kilom : 78.1
Bu haftaki kilom :77.0
Fark 1.1
Yüzdem ise 1.41 :)
Süpersin canim.Ayrıca 56 gün önce diyete 87.1 ile başlamıştım ve bu 56 günde 77.0 oldum yani 56 günde tam 10.1 kilo vermiş bulunmaktayım :)
Bilgisayarı ele geçirebilirsem izleyeceğimKızlar bu arada youtube kanalıma iki video daha ekledim yakında verdiğim kilolar ile ilgili bir video daha çekicem vaktiniz olursa incelemenizi beğenirseniz abone olmanızı rica edeceğim :) Kanalım : Bi Meric Bi Ebru http://www.youtube.com/user/bimericbiebru
Tebrikler canımgünaydın kızlar..karneleri verdik geldim..
hemen kilo bildirim yapayım
geçen hafta 59.5
bu hafta 59.0
fark 500 gr.
birazdanda oğlumun karnesini almaya gitcez ama sonrada kızımın ilk karnesini..
öğleden sonra ancak bakabilirim..kilo veren herkei tebrik ederim..
canım doktorumun dedığı gecen sene 60 kg inmişsin senin üzerindeki oturmamış kılolar bu kılolları kolay verırsın demişti acaba.ben bu haftakı kılomun hızını ona bağlıyorum.ayrıca ben lıpokrıyo ve kavıtasyonda yaptırıyorum yağlarımıparçalamak için ve ve tabıykı sıkıbir diyet tek amacım verdıkten sonra kılomu korumak.artık eski hatalara düşmicem hamıle kalsam bile dr kontrolunde kılo allıcam.artık obez olmak istemiyorum.her gezmeye giderken 5-6 tane kıyafet deneyıpte en son bol çuvalgıbı kıyafetler gıyıp kılomu saklamak amacıyla yarım dunya gıbı gözükmekten bıktım.hele kendımı çıplak aynada görünce kaçak kat çıkmış gıbı katlarımı görünce kendımden soğudum son zamanlarda bide kocamı düşünüyorum benım yanımda fıt ve genş görünmesini ödüm patlıyor birileri yanımıza gelip ablanmı dıcek dıye :26: korkularım var yanı benım.bu ben değillim ve ben böyle kalmak istemiyorum.
Doğru canım inşallah bunu hafta boyunca devam ettirebilirim.ohhh harikasın dıyetin bence olmazssa olmazzı yürüyüş ve suuuu
***4. takim 345. etap***
beril77 (73.4/ 73.4/0/%0) kilosu sabit
Ebrueva(78.1/77.0/1.1/%1.41)
masumcuk(85.4/ 85.3/0.1/%0.12)
Adigegupse(71.2/ 72.3/+1.1/%-1.54)
oluyoröylebazen(80.0/ 79.7/%0.38)
tutatse85(62.6/ 62.0/0.6/%0,96)
Defne222(59.5/ 59/0.5/%0.84)
Merve10er(81.5/78.1/3.4/%4.17) yeni üye hedef kilosu 60
4.takim ortalamasi = %0.79
berilcim gerçekten özür dilerim ama kaçamaklarımın oldugu bir hafta değildi. yediklerime dikkat ettim 3 günde yürüyüşüm vardı 45er dk. dün gece böyle şişliğimde yoktu ayrıca. arkadasların vereceği cezayı ben çekerim sonucta benim yüzümden olan bir sonuctu.
Kimse ceza vermeiden Göre ben cezami eksiydim 1100gr.ma 11 km yuruyus
Ebrucum yine iyi vermişsin maşallah azmine hayranım :)
Süpersin canim.
Bilgisayarı ele geçirebilirsem izleyeceğim
Tebrikler canım
kısa sürede verirsin bu azimle :) boyun kaç merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?