Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

HTML:
Genelde bizde toplu mesaj yazisiriz ama....
Dikkat et Canim Gogo gelene Kadar dikkat t.ben kural uygulamak istemem
ben varım canım benm. bende bu pazarı evde geçirenlerdenim. burda hava bugn baya kötü bir de hasta olunca çıkamadm bir yerlere :2:
Hayirdir nen var yavruuuuu
Valla bende misafirim diyorum ama yokya sikldim buyuk gelin olnaktan.yarin kayinpederle dukkan acmaya gidecem.
kızlar kimsecikler yok mu yahu. küstüm bende gidiyorum ...
Küsmeeeee küssen küsen hayrola

slm kızlar ben de bugün çok yoğundum.misafirlerim vardı biraz da kızım keyifsiz.bütün gün uğraştım durdum.ama yediğime içtiğime dikkat ettim tabiki.

Gecms olsun Canim.misafir Varken dikkat edenlere hastayim Abi ya

Poemcim takim kurallarimizi bunlar Canim Kabul ediyorsan baslangic kilonu hedef kilonu yaz Not edeyim.deneme Suren baslasin.deneme suresi normalde iki hafta ama senin aktifligine Gore bu sure kisalir.tabiii diger kizlarin fikirleride onemli

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Mm

Bu arada cumalari herkez 14 e Kadar bildirimini yapsin lütfen yoksa beklemiyecegim.mazereti olanlarda persembeden yapabilir.
Ayrica kurallardaki herhangi bir diyeti uygulamasini Mädddesi varya dukan, karatay vs.... Kuralida kaldirsakmi.ben karatayi denemek istiyom, duka n da uygulayan cok üye var.

dün bildirmiştim berilcim başlangıç kilomu ama yine yaziim.
ağırlık:78kg boy:168 cm yaş:31 hedef:60-63 kg mayısa kadar bir çocuk annesiyim bu arada

bu saatten sonra bişey yemiyeceğim için günlük raporumu yaziim
sabah:uyanınca bir bardak ılık sirkeli su
kahvaltı: iki dilim ekmek peynir ve domatesle yapılmış yağsız tost iki fincan şekersiz çay
arada:2 fincan form çayı içtim 2 adet form bisküvi yedim 30 mekik çektim
öğle:dolu bir tabak taze fasulye.sossuz bol salata.bir kase yogurt
arada:misafirlerle iki adet kurabiye ve misafirlerden sonra ceza olarak ebru şallı ile 1 saat pilates karın göbek hareketleri yaptım
akşam:bişey yemedim yemiycem kurabiye için vicdan azabı çekiyorum
yatarken 1 bardak tarçınlı ılık süt içicem

Aksam yinede hafif brseyler yemeluydin be sekerim.iki kurabiye o Kadar buyutulecek degil.meyve yemiyormusun canim.süoruna bayildimmmmmmmm
Su ne Kadar iciyorsun.sana tavsiyem 3 lt. Haaa icmezsen ne olur kizlar sana soyler Merak etme
Kurallari Kabul ediyormzsun

aslına bakarsan bende bir ara karatay diyeti uygulamıştım canım ve 6 kilo felan vermiştim 2,5 ay içinde. insanı halsz bırakan bir diyette değil üstelik. ama ben çalıştıgım iş yernde sürekli dısardan yeme alışkanlığı kazanınca bıraktım tabi. ama yine de siz bilirsiniz. diğer kızların da fikrini almak lazım. karatay vücut direncini bozmuyor bence ama dukan konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. o sağlıksız gbi geliyor.

bi de regl dönemimdeyim tatlı krizlerim oluyor bunu nasıl atlatıyosunuz tecrübelerinizden yararlanmak isterim

ne tesadf ki bende o dönemlerdeym canım bu ay hiç bir şekilde elime çikolata almadım. yarm litre su şişem var hep yanımda ne zaman canım o cısslı şeylerden istese elim su şişeme gidiyor

kuralları tabi ki de kabul ediyorum.su içmeyi çok severim aslında ama bugün misafire hazırlanmaktan ve cocukla uğraşmaktan düzenli içemedim.ama 1,5 -2 lt olmuştur sanırım.kış meyveleriyle pek aram yok.bi de hipoglisemi problemim olduğu için meyve şekeri tehlikeli.meyveyi yerken süt içmeli ya da yoğurt tüketmeliyim yanında.tavsiyeleriniz için çok teşekkürleeeeer

Teskekkurler canim :)
Degisime bayildim hemen ben de cekicem

Pek iyi sayilmam iyi hissetmiyorum cok duygusalim ve alinganim.kendimi degersiz hissediyorum bu aralar

slm kızlar ben de bugün çok yoğundum.misafirlerim vardı biraz da kızım keyifsiz.bütün gün uğraştım durdum.ama yediğime içtiğime dikkat ettim tabiki.
Tebrikler valla ben birileri varken çok dikkat edemiyorum.

Benim için sakıncası yok kaldırabiliriz diğer gruplarda Karatay uygulayanlar vardı.

İki kurabiye için akşam aç mı yatıcan zaten sporunu yapmışsın hafif birşeyler yiyebilirdin bence.
bi de regl dönemimdeyim tatlı krizlerim oluyor bunu nasıl atlatıyosunuz tecrübelerinizden yararlanmak isterim

Kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum ama pek kesmiyorlar beni tatlıya çok düşkünümdür de çok şükür uzun zamandır yemiyorum.

Aynen canım bence sizde çekin bir fotoğraf sonradan farklı görmek çok iyi geliyo...
Yarın çekicem inşallah fırsat bulamadım bir türlü
Evet canım evdeyim valla yazıyorum paso sıkıldıkça ama benden başka kimse yok işte :)
Nerdesin biz geldik sen yoksun bu sefer :)
görüşürüz :)
kızlar kimsecikler yok mu yahu. küstüm bende gidiyorum ...

Bu ne alınganlık yahu herkes küsüyor:)... Beril sen başlattın bu küsme işini, kimse küsmesin artık fırsat buldukça hepimiz gelelim yazalım :)

Kimse gelmiyor yaa bende gidiyorum işte küstüm :) İyi geceler herkese tatlı rüyalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…