Genelde bizde toplu mesaj yazisiriz ama....sana da iyi pazarlar tatlım :)
evli olsam erken kalkmam için bir sebep olacak ama böyle olunca pek kalkamıyorum :/
özel bir sebebim yok canım ama artık dha dikkat ederim. aslında her girdiğimde geçmişi okuyup muhakkak yazıyorum ama genelde msjları toplayıp tek mesajla yazınca böyle oluyor sanırım, bilemedm. uyarını dikkate alıcam :18:
Hayirdir nen var yavruuuuuben varım canım benm. bende bu pazarı evde geçirenlerdenim. burda hava bugn baya kötü bir de hasta olunca çıkamadm bir yerlere :2:
Valla bende misafirim diyorum ama yokya sikldim buyuk gelin olnaktan.yarin kayinpederle dukkan acmaya gidecem.slm kızlar dün çocukları karne hediyesi alışverişe falan götürdük oyun yerlerine gittik pek eğlendiler..yarın daha fazla katılacağım inşallah
bugünde misafir var çünkü..hadi bakalım görüşürüz..
Küsmeeeee küssen küsen hayrolakızlar kimsecikler yok mu yahu. küstüm bende gidiyorum ...
slm kızlar ben de bugün çok yoğundum.misafirlerim vardı biraz da kızım keyifsiz.bütün gün uğraştım durdum.ama yediğime içtiğime dikkat ettim tabiki.
bu saatten sonra bişey yemiyeceğim için günlük raporumu yaziim
sabah:uyanınca bir bardak ılık sirkeli su
kahvaltı: iki dilim ekmek peynir ve domatesle yapılmış yağsız tost iki fincan şekersiz çay
arada:2 fincan form çayı içtim 2 adet form bisküvi yedim 30 mekik çektim
öğle:dolu bir tabak taze fasulye.sossuz bol salata.bir kase yogurt
arada:misafirlerle iki adet kurabiye ve misafirlerden sonra ceza olarak ebru şallı ile 1 saat pilates karın göbek hareketleri yaptım
akşam:bişey yemedim yemiycem kurabiye için vicdan azabı çekiyorum
yatarken 1 bardak tarçınlı ılık süt içicem
bi de regl dönemimdeyim tatlı krizlerim oluyor bunu nasıl atlatıyosunuz tecrübelerinizden yararlanmak isterim
Genelde bizde toplu mesaj yazisiriz ama....
Dikkat et Canim Gogo gelene Kadar dikkat t.ben kural uygulamak istemem
özür dilerm bir daha olmucak reis :18:
Hayirdir nen var yavruuuuu
reglim ya canım karın ağrısı ilk 3 gün fena bende. hava da kötü olunca çıkmadm bugn evcazımdan
Bu arada cumalari herkez 14 e Kadar bildirimini yapsin lütfen yoksa beklemiyecegim.mazereti olanlarda persembeden yapabilir.
Ayrica kurallardaki herhangi bir diyeti uygulamasini Mädddesi varya dukan, karatay vs.... Kuralida kaldirsakmi.ben karatayi denemek istiyom, duka n da uygulayan cok üye var.
bi de regl dönemimdeyim tatlı krizlerim oluyor bunu nasıl atlatıyosunuz tecrübelerinizden yararlanmak isterim
Teskekkurler canim :)Evet canım bi aralar 64 kiloydum hatta bi ara 59 a kadar düşmüştüm ve artık zayıflık çirkinlik boyutuna ulaşmıştı çünkü 1.75 boyda aşırı çöküyodum benim tek istediğim yine 64 olmak 67 de olur hedefim şimdilik 20 kilo vermek 10 gitti 10 kaldı :) Ayrıca çok teşekkür ederim beni tatlı bulduğun için sende çok tatlısın :) Tatlıyım tatlısın tatlıyız :))
Degisime bayildim hemen ben de cekicemEvet kızlar elimde sizi motive edicek bir bilgi var işte oda bu ta taaa
Oha ben neymişim ne olmuşum yuh ben bile şimdi anlıyorum kendime ne olduğunu ne kadar değiştiğimi daha yeni fark ediyorum farkındaysanız yüzüm bile incelmiş boynum incelmiş ve bu daha yolun yarısı :) 10 kilo verince böyle olduysam diğer 10 kiloyuda verince manken olucam hehe :)
İyiki diyete başlamadan bi resim çekmişim ve bugun madem 10 kilo verdim bir daha giyiyimde şu kıyafetleri bi resim çekeyim dedim ve sonuç bu amacım sizleri gaza getirmekUmarım işe yarar
Eki Görüntüle 949617 Eki Görüntüle 949623
Pek iyi sayilmam iyi hissetmiyorum cok duygusalim ve alinganim.kendimi degersiz hissediyorum bu aralarSelam bugunun obezi yarininda lopezleri caniskolarim
Kiz ebru bu ne güzellik yawwww ic sesim sari sekerim hadi bize gidelim derdi erkek olsaydi
Mervisim Canim her hafta birinci ol sen tatlim.sonrada hos Närin bir hämis ol emi Canim
Oluyoroylebazen Canim nasilsin Ben yokken katilimi es gecmeyin lütfen
Adigegupse sana deyimmmmm ic sesim cumaya Kadar kaplama dislerini sik cuma gunude az kaldi diyor.sen nirdesinnnnnn bacimmmm hani katilim, hani birlik beraberlik.gece 2lerde 3 lerde tarot topiklerinde ne ISIN var.bende bir fal bakacak cumaya topigin yaramak sevimlisi
Zutäte tatil girdi Sabah sohbetletine Ära veriyoz mecburennnn.sabahlari seninle sohbet hos oluyor tatlisss
Poemcim dengele beslenmeye dikkat et Canim.metabolizmanin calisiyorum vucudun kendini Kritik moduna sokmamasi icin.insallah yarin sana kurallarimizi yapacagim.merak ettigin herseyi sor lütfen benm kizlar cevvaldir diyet konusunda
Kuzular sindik bu Kadar.sipayi uyutursam evde bosalirsa gelirim
Teskekkurler canim :)
Degisime bayildim hemen ben de cekicem
Pek iyi sayilmam iyi hissetmiyorum cok duygusalim ve alinganim.kendimi degersiz hissediyorum bu aralar
Tebrikler valla ben birileri varken çok dikkat edemiyorum.slm kızlar ben de bugün çok yoğundum.misafirlerim vardı biraz da kızım keyifsiz.bütün gün uğraştım durdum.ama yediğime içtiğime dikkat ettim tabiki.
Bu arada cumalari herkez 14 e Kadar bildirimini yapsin lütfen yoksa beklemiyecegim.mazereti olanlarda persembeden yapabilir.
Ayrica kurallardaki herhangi bir diyeti uygulamasini Mädddesi varya dukan, karatay vs.... Kuralida kaldirsakmi.ben karatayi denemek istiyom, duka n da uygulayan cok üye var.
İki kurabiye için akşam aç mı yatıcan zaten sporunu yapmışsın hafif birşeyler yiyebilirdin bence.bu saatten sonra bişey yemiyeceğim için günlük raporumu yaziim
sabah:uyanınca bir bardak ılık sirkeli su
kahvaltı: iki dilim ekmek peynir ve domatesle yapılmış yağsız tost iki fincan şekersiz çay
arada:2 fincan form çayı içtim 2 adet form bisküvi yedim 30 mekik çektim
öğle:dolu bir tabak taze fasulye.sossuz bol salata.bir kase yogurt
arada:misafirlerle iki adet kurabiye ve misafirlerden sonra ceza olarak ebru şallı ile 1 saat pilates karın göbek hareketleri yaptım
akşam:bişey yemedim yemiycem kurabiye için vicdan azabı çekiyorum
yatarken 1 bardak tarçınlı ılık süt içicem
Yarın çekicem inşallah fırsat bulamadım bir türlüAynen canım bence sizde çekin bir fotoğraf sonradan farklı görmek çok iyi geliyo...
Nerdesin biz geldik sen yoksun bu sefer :)Evet canım evdeyim valla yazıyorum paso sıkıldıkça ama benden başka kimse yok işte :)
görüşürüz :)slm kızlar dün çocukları karne hediyesi alışverişe falan götürdük oyun yerlerine gittik pek eğlendiler..yarın daha fazla katılacağım inşallah
bugünde misafir var çünkü..hadi bakalım görüşürüz..
kızlar kimsecikler yok mu yahu. küstüm bende gidiyorum ...
Ne oldu tatlım neden kendini değersiz hissediyorsun bakayım senle ilgilenen kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?