- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Tatlim sikma cannini olur boyl
Kurali ben koydum cezada benim
Kimse cezada vermiyor baksana sekerim
Suan hala okzldayiz diyetime iyi bir seker yuklemesi yaptim
Ikizlerin karnesi güzel ama dereceye girmediler onlar üzgun ben neseli
Hepinizi seviyorum Ley nnnnnn
Tombul kelebeklerim
canım kendı içimizde yarışıyo olabılırız ama bız takımız kılo verememiş olabılırsın haftaya o kılo veremeyen bende olabılırım önemlı olan azmımızzı kaybetmemek tombul kelebeklerın uçtuğunu görebılmek
arkadaşlar kilo veren,veremeyen ya da alan hiç farketmez herkesi tebrik ederim.
beril ve adigegupse hiiiiç canınızı sıkmayın ben haftaya sizden ciddi atılımlar bekliyorum.çünkü böyle haftaların ertesi genelde yüksek rakamlarla eksiler görülüyor.bu sadece sizi daha da hırslandırmıştır eminim.
Bu cumayıda tamamlamış bulunmaktayız kızlar iyi kötü herkez kilo vermiş berilin kolundan dolayı sabit olması normal diye düşünüyorum çünkü şişlik oluyor vucutta adigegupse ninde kilo aldıgını düşünmüyorum acıkcası regl den dolayı boyle cıkmıstır hadi bir cumayı daha atlatmış bulunuyoruz tam gaz onumuzdeki cumaya odaklanalım :)
Ebrucum yine iyi vermişsin maşallah azmine hayranım :)
Süpersin canim.
Bilgisayarı ele geçirebilirsem izleyeceğim
Gunadinlarrrrrr
Kizlar birazdan yola cikacaz kaynanama gidiyom.diger eltislerde gelmis. 7 eltiyiz.biri haric hepsiyle iyi sevisiriz.bugun gelemem belkide sonrasi burdayim. Su kadinim deterjanli sularindanda kurtulurum.kadin beni 3 gunde fistik etti.merdivenin basliklarini bile Camsille siliyor.yok ya Birgun bir Kurs acacam terminlich nasil yapilir diye.kirlileride toplayim arabaya koydum allahtan hatun yikamadi.kolum duzelsin evi 40 liyacam.
Sindikkkkkk gidiyommmm
Aksama mutlaka ugrayacam mesaj sayilirini istiyom.eee buyuk yengeyim degilmi Canim int.icin zaman bulurum.hiiii dedikodudan biraz zor ama neyse......
Öpüldünüz , hafta sonu yoldan cikani spor manyagi yaparim.bu sefer gecen gunku gibi kusup köseme gecmem.topik topik gider rezil ederim sizi
slm kızlar bu takıma gelmem söylendi.ama şu an tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım.takıma alındım mı ki bilmiyorum ama ben dün itibariyle başladım.bu sabah uyanınca 30 mekik çektim bir bardak ılık elma sirkeli su içtim.kahvaltıda 1 yumurta yedim 2 bardak şekersiz çay içtim.arada bir fincan biberiye çayı içtim beş bardak da su.hayatımdan pilav makarna kola ve ekmeği çıkardım.ve de akşam yemeklerini.öğle yemeğimi 16.00 gibi yiyip bir daha bişey yemicem.yatana kadar bol su yeşil çay iççem.yatarken de bir bardak süt.spor salonuna da gidiyorum her gün 1 saat yürümeyi düşünüyorum.nasıl bunlar zayıflayabilir miyim sizce?
slm kızlar bu takıma gelmem söylendi.ama şu an tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım.takıma alındım mı ki bilmiyorum ama ben dün itibariyle başladım.bu sabah uyanınca 30 mekik çektim bir bardak ılık elma sirkeli su içtim.kahvaltıda 1 yumurta yedim 2 bardak şekersiz çay içtim.arada bir fincan biberiye çayı içtim beş bardak da su.hayatımdan pilav makarna kola ve ekmeği çıkardım.ve de akşam yemeklerini.öğle yemeğimi 16.00 gibi yiyip bir daha bişey yemicem.yatana kadar bol su yeşil çay iççem.yatarken de bir bardak süt.spor salonuna da gidiyorum her gün 1 saat yürümeyi düşünüyorum.nasıl bunlar zayıflayabilir miyim sizce?
teşekkür ederim.gerçekten yardımcı olur ve cvp yazarlarsa sevinirim.inanılmaz motive olduğumu hissediyorum.bugüne kadar zayıflamak için neler yaptığıma gelirsem kendimce diyetler uyguladım.ayrıca hızlı kilo artışından hamilelikte hipoglisemi hastası oldum.yani şekerim düşük ve glisemik indeksi yüksek yiyecekler tüketince fenalaşıyorum.ayrıca kilolar nedeniyle kemik yapım yağlarımı kaldırmakta zorlandığı için bel fıtığı oldum.bu nedenlerden dolayı çok dikkatli yemeli ve dikkatli spor yapmalıyım.ama ben çok kararlıyım bu iş bu kez kesin bitecek başka yolu yoooook!!!!
Bolu yolundan sevgiler
Biri sizi gözetliyor söyleyim
Ay ben bugün çok güzel hissediyorum kendimiKilo verdikçe bir moral patlaması yaşamaktayım :))
Eki Görüntüle 949519
Pek tatlisiiin yaaa :) sen bi ara cok zayifmissin aldim haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?