Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta kızlar insaflı davrandılar şükürler olsun. bnde malum regl olunca çikolata krizine girdm bzimkide yanıma gelirken durumu bildiği için en sevdiğimden çikolata almış gelmiş yanıma ama kendimden utandgm için yemedm aldm elime 1 litre su çıktım bir güzl yürüdüm yarimle 1,5 saat felan. iyi geldi ama bana da. yağmurda vardı burda hem spor oldu hem romantizm yaptık.

doğru söylüyorsun kuzum haftaya daha bir azimliyim o yüzden..

kesinlikle öyle oldu canım benim.

Ben de oyle dusunuyorum gupseden de haftaya atak bekliyorum kendimden de tabiki :)
Cok sevindim kilo vermene super gidiyorsun :)

Kizlar bugun giremedim kusuruma bakmayin. Saat 11 e geliyodu toplanti bittiginde yoruldum cok yarin da acikogretim sinavi var calismadim hic diger derslerden

Gunadinlarrrrrr
Kizlar birazdan yola cikacaz kaynanama gidiyom.diger eltislerde gelmis. 7 eltiyiz.biri haric hepsiyle iyi sevisiriz.bugun gelemem belkide sonrasi burdayim. Su kadinim deterjanli sularindanda kurtulurum.kadin beni 3 gunde fistik etti.merdivenin basliklarini bile Camsille siliyor.yok ya Birgun bir Kurs acacam terminlich nasil yapilir diye.kirlileride toplayim arabaya koydum allahtan hatun yikamadi.kolum duzelsin evi 40 liyacam.
Sindikkkkkk gidiyommmm
Aksama mutlaka ugrayacam mesaj sayilirini istiyom.eee buyuk yengeyim degilmi Canim int.icin zaman bulurum.hiiii dedikodudan biraz zor ama neyse......
Öpüldünüz , hafta sonu yoldan cikani spor manyagi yaparim.bu sefer gecen gunku gibi kusup köseme gecmem.topik topik gider rezil ederim sizi

Sabah sabah güldüm alemsin beril =) Hadi iyi gezmeler size :)

cuma gunu menum

sabah:1 elma
ara 1 avuc leblebı
öğlen: 1 kepçe corba salata
ara 1 ayva
akşam 3 köfte yarım patates

1 saat yuruyuş
2 lt su

Bolu yolundan sevgiler
Biri sizi gözetliyor söyleyim

Takima ceylan adayi birini cagirdim ben yokken gelirse iyi agirlayin

Takimca 3. yuz
Askitom mervisim 1. olmus bireyselde
Eeeee kaptan Kim ayyyyy ne gicigim ya her yastikta bas koyuyommmm

slm kızlar bu takıma gelmem söylendi.ama şu an tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım.takıma alındım mı ki bilmiyorum ama ben dün itibariyle başladım.bu sabah uyanınca 30 mekik çektim bir bardak ılık elma sirkeli su içtim.kahvaltıda 1 yumurta yedim 2 bardak şekersiz çay içtim.arada bir fincan biberiye çayı içtim beş bardak da su.hayatımdan pilav makarna kola ve ekmeği çıkardım.ve de akşam yemeklerini.öğle yemeğimi 16.00 gibi yiyip bir daha bişey yemicem.yatana kadar bol su yeşil çay iççem.yatarken de bir bardak süt.spor salonuna da gidiyorum her gün 1 saat yürümeyi düşünüyorum.nasıl bunlar zayıflayabilir miyim sizce?

Poem hosgeldin sekerim
Seni bekledim simdi yoldayim ama aksama bol bol konusuruz.istersen bu gune Kadar zayiflamak icin ne yaptigini yaz.
Kendinden bahset.bizim Ceylon olacak, kelebek olacak citirik olacak kizlar gelir.takimim icin soylemiyom cok cicislerimmmmm.
Mervisim hafta birincisi
Ebrum gecen hafta birinciydi Kilo vermeide
Bu hafta neden sen olmayasin.
Simdilik öpüyorum seni.hosgeldin canim

teşekkür ederim.gerçekten yardımcı olur ve cvp yazarlarsa sevinirim.inanılmaz motive olduğumu hissediyorum.bugüne kadar zayıflamak için neler yaptığıma gelirsem kendimce diyetler uyguladım.ayrıca hızlı kilo artışından hamilelikte hipoglisemi hastası oldum.yani şekerim düşük ve glisemik indeksi yüksek yiyecekler tüketince fenalaşıyorum.ayrıca kilolar nedeniyle kemik yapım yağlarımı kaldırmakta zorlandığı için bel fıtığı oldum.bu nedenlerden dolayı çok dikkatli yemeli ve dikkatli spor yapmalıyım.ama ben çok kararlıyım bu iş bu kez kesin bitecek başka yolu yoooook!!!!

Hos geldin canim raporunu aksama yazarsin.bi şekilde gidersen verirsin tabiki :) rapor orneklerine bak bi istersen

Canım hoşgeldin ben sana berilin yerine biraz takımdan bahsediyim burada ne yaptığımızdan bahsedeyim. Şincik :) Bir kere katılım çok önemli hem motive olmak açısından hemde kilo veremediğimizde moralimizin düşmemesi açısından bir şeyleri fazla kaçırıp pişmanlık duyduğumuzda paylaşıyoruz ve fikir alıyoruz burdaki arkadaşlardan veya çok iyi gidip güzel kilo verince takdir alıyoruz yani burada iyi yada kötüde gitsek hem moralimiz yüksek oluyo böylelikle kilo vermek için daha çok çabalıyoruz. Katılım önemli demiştim söyleki günde en az 5 mesaj atmak gerekiyor tabiki ama yeri gelir kimi gün 15 mesaj atarsın kimi gün atamayabilirsin hastasındır meşgülsündür burda bir birimize saygı gösterip bilgilendirdikçe birbirimizi sorun olmuyo böyle şeyler :) Onun dışında her cuma kilo bildirimi yapıoruz ve yüzdeler hesaplanıyor nasıl yüzde hesaplandığını cuma günü görüceksin şuan anlatsamda karışık gelebilir Sonracığıma beril bizi dürtükleyen kişi Nam-ı diğer takım kaptanı :) Bizlerde buranın bir çare kilo vermeye çalışan üyeleriyiz sen şimdilik kaç kilo olduğunu ve hedef kilonu yaz soruların varsa sorarsın herkes cevaplamaya çalışır ve ayrıca önümüzdeki perşembe günü tüm arkadaşları senin hakkındaki fikirlerini söylicekler katılımını ve uyumuna göre bızımle değilsin yada bizimlesin dicez :) Tabiki ben sana zamanında okuduğum takım kurallarını hatırladığım kadarıyla özetledim istersen geçmişe de bakabilirsin Başka eklicek birşeyi olan varmı ? Yada yanlışım varsa düzelt berilcim :) Aramıza hoşgeldin bu arada sende :)

Pek tatlisiiin yaaa :) sen bi ara cok zayifmissin aldim haberlerini

Evet canım bi aralar 64 kiloydum hatta bi ara 59 a kadar düşmüştüm ve artık zayıflık çirkinlik boyutuna ulaşmıştı çünkü 1.75 boyda aşırı çöküyodum benim tek istediğim yine 64 olmak 67 de olur hedefim şimdilik 20 kilo vermek 10 gitti 10 kaldı :) Ayrıca çok teşekkür ederim beni tatlı bulduğun için sende çok tatlısın :) Tatlıyım tatlısın tatlıyız :))

Evet kızlar elimde sizi motive edicek bir bilgi var işte oda bu ta taaa

Oha ben neymişim ne olmuşum yuh ben bile şimdi anlıyorum kendime ne olduğunu ne kadar değiştiğimi daha yeni fark ediyorum farkındaysanız yüzüm bile incelmiş boynum incelmiş ve bu daha yolun yarısı :) 10 kilo verince böyle olduysam diğer 10 kiloyuda verince manken olucam hehe :)

İyiki diyete başlamadan bi resim çekmişim ve bugun madem 10 kilo verdim bir daha giyiyimde şu kıyafetleri bi resim çekeyim dedim ve sonuç bu amacım sizleri gaza getirmek Umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…