Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh yedm fırçayı :) napm kuzum ya alışamadm erkenden yatmaya bende can sıkıntısına oraya grdim. kız kapat bir kahve sana da bakayım

Vallahi ben bugun herkeslere küstüm o kadar paylaşım yaptım bütün gün sabahtan akşama buralardaydım bi kişi de olmazmı kendi kendime konuştum durdum bakıyorum popolar inceldikçe beni poposuna takan olmadı :)

Olur mu tatlım biliyorsun haftasonu hep sakin oluyor.. herkes gezmelere gidiyor :)

Iyi pazarlar hatunlar mesaj sayarimda kalorisi yakarak dediniz.goreemiyorum allahin yoksa körmü oldum

bu haftaki mesaj sayım 14
spor olarak da 3 gün boyunca 1er saat dısarda yürüyüşüm var.

Tatlim mesajini saydigin icin tesekkürler.gecen hafta odul olsun dedim mesaj sayilarini onemsemedim.13 mesajla ilk ihtarini aldin sekerim hayirli ugurlu olsun.bu Kadar az mesaj yazmanin bir sebebi varsa bildir ihtarini geri alip ceviz sandigima koyayim.bu arada gunluk 5 mesaj haftalik 35 mesaj gibi takimin bir kurali var yeri gelmisken bir daha hatirlatayim

Günaydın iyi pazarlar herkese :))

sana da iyi pazarlar tatlım :)

Sabah erken kalk birkaç gün bak nasıl uykun geliyor erkenden :)

evli olsam erken kalkmam için bir sebep olacak ama böyle olunca pek kalkamıyorum :/

özel bir sebebim yok canım ama artık dha dikkat ederim. aslında her girdiğimde geçmişi okuyup muhakkak yazıyorum ama genelde msjları toplayıp tek mesajla yazınca böyle oluyor sanırım, bilemedm. uyarını dikkate alıcam :18:

slm kızlar dün çocukları karne hediyesi alışverişe falan götürdük oyun yerlerine gittik pek eğlendiler..yarın daha fazla katılacağım inşallah
bugünde misafir var çünkü..hadi bakalım görüşürüz..

slm kızlar ben de bugün çok yoğundum.misafirlerim vardı biraz da kızım keyifsiz.bütün gün uğraştım durdum.ama yediğime içtiğime dikkat ettim tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…