- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Selam bugunun obezi yarininda lopezleri caniskolarim
Kiz ebru bu ne güzellik yawwww ic sesim sari sekerim hadi bize gidelim derdi erkek olsaydi
Mervisim Canim her hafta birinci ol sen tatlim.sonrada hos Närin bir hämis ol emi Canim
Oluyoroylebazen Canim nasilsin Ben yokken katilimi es gecmeyin lütfen
Adigegupse sana deyimmmmm ic sesim cumaya Kadar kaplama dislerini sik cuma gunude az kaldi diyor.sen nirdesinnnnnn bacimmmm hani katilim, hani birlik beraberlik.gece 2lerde 3 lerde tarot topiklerinde ne ISIN var.bende bir fal bakacak cumaya topigin yaramak sevimlisi
Zutäte tatil girdi Sabah sohbetletine Ära veriyoz mecburennnn.sabahlari seninle sohbet hos oluyor tatlisss
Poemcim dengele beslenmeye dikkat et Canim.metabolizmanin calisiyorum vucudun kendini Kritik moduna sokmamasi icin.insallah yarin sana kurallarimizi yapacagim.merak ettigin herseyi sor lütfen benm kizlar cevvaldir diyet konusunda
Kuzular sindik bu Kadar.sipayi uyutursam evde bosalirsa gelirim
Vallahi ben bugun herkeslere küstüm o kadar paylaşım yaptım bütün gün sabahtan akşama buralardaydım bi kişi de olmazmı kendi kendime konuştum durdum bakıyorum popolar inceldikçe beni poposuna takan olmadı :)
ohh yedm fırçayı :) napm kuzum ya alışamadm erkenden yatmaya bende can sıkıntısına oraya grdim. kız kapat bir kahve sana da bakayım
Olur mu tatlım biliyorsun haftasonu hep sakin oluyor.. herkes gezmelere gidiyor :)
Peki ozaman temam küsmiyim :)
bu haftaki mesaj sayım 14
spor olarak da 3 gün boyunca 1er saat dısarda yürüyüşüm var.
Küsme seker kiz.zayifladikca alinganmi oldun sen yaw
Hafta sonlari millet hangi cissssi yesem diye dort dolaniyor
İyi ki çekmişsin fotoğraf fark çok net görülüyor. Çok iyi .
Yanlış saymadıysam mesaj sayım 44 canlar
Yok yav alınganlıktan değilde o kadar yazdım yazdım kimse cevap vermedi iyimi :)
Sen bu hafta sonu evdemisin.sende olmasan takim sayfasini Guncel tutacak olmayacakms breeeeee
Günaydın iyi pazarlar herkese :))
Sabah erken kalk birkaç gün bak nasıl uykun geliyor erkenden :)
Tatlim mesajini saydigin icin tesekkürler.gecen hafta odul olsun dedim mesaj sayilarini onemsemedim.13 mesajla ilk ihtarini aldin sekerim hayirli ugurlu olsun.bu Kadar az mesaj yazmanin bir sebebi varsa bildir ihtarini geri alip ceviz sandigima koyayim.bu arada gunluk 5 mesaj haftalik 35 mesaj gibi takimin bir kurali var yeri gelmisken bir daha hatirlatayim
Evet canım evdeyim valla yazıyorum paso sıkıldıkça ama benden başka kimse yok işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?