Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rica ederim canım abonede ol emi :)

olurum tabi kuzum :)

Hehehe meriçle bi 14 şubatta sevgiliye ne alınır videosu çekmeyi planlıyoruz bakalım izleyin bizi :))

ayy vallahi çok makbule geçer. kaç sene sevgililer gününü sap olarak geçirince bu sene affalladım ne alsam diye karaları bağladım düşünüyorum hala :/

Eve gidiyim abonen olacam
Ne alacamki kendime aldiklarimdan faydalaniyor Iste
Kocaya hediye Almaya karsiyim
Bas Bas paralari berile bu sarKiyida pek severim

sende haklısın kendine aldıklarında bi nevi kocana hediye oluyor mesela gecen cuma aldıkların . adamın gözü bayram etmiştir

Hehehe meriçle bi 14 şubatta sevgiliye ne alınır videosu çekmeyi planlıyoruz bakalım izleyin bizi :))

14 Şubat gereksiz ama öyle bir empoze ediyorlar ki bir şey yapmak zorundayız gibi işte :)) kaç kapitalizm kaç bir de hediye ara :))

bu arada 1 saat yürüdüm bugün yağmur falan dinlemedim :)

Tanistimiz sene Ben yurtta kaliyorsunuz ozel bir gundu simdi hatirlamiyorum bana su isitici almisti, yaninda kahveyi sirin bir kupa felan vardi.ogun Onu oyle bir benzettimki hediye ile ihtiyaci bir daha karistirmadi.sonra onun dogum gunu oldu Ben bir mutfak legeni aldim Minik Birsey.yasin gelmis ceyizine koy diye.ayyyy cok traji komikti.benimle 4 Gun konusmadi 5. Gun miyav miyav geldi, bende hediye almadim.amaaaaaa bir Paket olmasada ona unutulmaz anlar planladim.bazen Minik videolarda cektim.eccik cilgin seyler yaptim.evlilikte degil ama cikarken hedye almayin. Kendini degerli sanmasin totisi kalkmasin.
Adamdan hep istiyecen ama yontemiyle Canim kedi gibi Minik Minik yanasacan miyav miyav tatli tatli istiyecen.
Hatta o alacaksa Yok istemem Yan cebime koy hesabi yap ki zorla aldim Karim istemedi diye egosunu sissirsin.hic guclu bir kadin oldugunuzu gostermexin o yapar Basinin caresine bakar etiketi yemeyin.sanki esiniz olmasa kor sagir colak aciz gibi olunki Adam yetisebilmek icin paralasin kendini.
Eeee yeter Ken bu Sabah ders.

Gunaydinnnnnnn

Eva sekerim epey bir sure cumalari Birsey yapmiyacam.70 oldugum Gun yuzumu soyduracam.oncesinde bir donem Krem vs, kullanmak lazim oda biraz tuzluca.sonra ayak tirnagimda bire grillig var o yapilacak hedef 65 te hatta 68 de.offff cok Planini var ya.
Tikkat......tikkattttt
Menü yazmiyorum niden dimiyonuz lennnn
Cunku cisssssslarla mesgülüm
6 elit, bir görümce. 20 kusur sipa gerisini dusunun

Son düzenleme:

evet canım cumaya listeye gireceğim.ama artılarla döndüm tam 67 kg olmuşum ama çok büyük gayret sarf ediyorum inşallah tez vakit gidecek hepsi.

Son düzenleme:
dünki menüm:
sabah:
az peynir,
6 adet yeşil zeytin ,2 dilim çavdar ekmeği,
ara:az leblebi,
öğle:
sabahın aynısı,
ara:1 avuk balık krekar,
akşam:
12 tane hamsi,
bol salata,
1 kase çorba,
spor:
1 saat yürüyüş,
2 lt su.

evet canım cumaya listeye gireceğim.ama artılarla döndüm tam 67 kg olmuşum ama çok büyük gayret sarf ediyorum inşallah tez vakit gidecek hepsi.
Ne Kadar artidasin
Balik kizartmaysa kotu, Balik kraker yerine elma vs....yeseydin.suyu biraz arttirmalisin

Tatiller özel gunler, bayramlasmaya vs....diyeti kotu vuruyor ya

Ortalamayi cok dusurecek bu 3 Kilo bakalim kizlar ne diyecek

ortalamıyı düşürecekse eklemeyin canım benim için problem olmaz ben yine girer günlük menülerimi yazarım sizlerin desteğiyle hep beraber kilo veririm inşallah listede sizleri etkilemek istemem asla.listede olmak önemli değil zaten burda desteğiniz yeter..

[MENTION][/MENTION]
Biz bir takimiz kimseylede yarisimiz Yok.kaptan olarak Ben aliyim isterim cunku senin kac haftada verecegin belli degil.egerki kimse itiraz etmezse olur Canim.

Ama gecen sen Kilo almadim demedinmiydi

Bunlardan bazılarına katılmıyorum canım.kedi gibi minik minik yanasamam nedense.egosunu da şişirmem. Hele hele aciz asla görünmem.bunun biraz da benim karakterimle de alakası var ama erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır.Kendilerine bağımlı kadınlardan kacma egilimi gosterirler.yetisebilmek icin kendini paralaması yorar bir sure sonra.sevgisi baskınsa belli etmez sadece.Tabi genelleme yapmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…