Isvecte ne yaptin okulmu, oralimisin
olurum tabi kuzum :)
ayy vallahi çok makbule geçer. kaç sene sevgililer gününü sap olarak geçirince bu sene affalladım ne alsam diye karaları bağladım düşünüyorum hala :/
Teşekkür ederim canım ama daha hala olmamışsın heralde :) Ayrıca belki % 100 fikir veremeyiz belki ama yararlı olmaya çalışırız :)
Yine cevap Yok neyse........
[MENTION][/MENTION]
Biz bir takimiz kimseylede yarisimiz Yok.kaptan olarak Ben aliyim isterim cunku senin kac haftada verecegin belli degil.egerki kimse itiraz etmezse olur Canim.
CimcimeSude konusunda siz bilirsiniz benim icin Problem yok
Tanistimiz sene Ben yurtta kaliyorsunuz ozel bir gundu simdi hatirlamiyorum bana su isitici almisti, yaninda kahveyi sirin bir kupa felan vardi.ogun Onu oyle bir benzettimki hediye ile ihtiyaci bir daha karistirmadi.sonra onun dogum gunu oldu Ben bir mutfak legeni aldim Minik Birsey.yasin gelmis ceyizine koy diye.ayyyy cok traji komikti.benimle 4 Gun konusmadi 5. Gun miyav miyav geldi, bende hediye almadim.amaaaaaa bir Paket olmasada ona unutulmaz anlar planladim.bazen Minik videolarda cektim.eccik cilgin seyler yaptim.evlilikte degil ama cikarken hedye almayin. Kendini degerli sanmasin totisi kalkmasin.
Adamdan hep istiyecen ama yontemiyle Canim kedi gibi Minik Minik yanasacan miyav miyav tatli tatli istiyecen.
Hatta o alacaksa Yok istemem Yan cebime koy hesabi yap ki zorla aldim Karim istemedi diye egosunu sissirsin.hic guclu bir kadin oldugunuzu gostermexin o yapar Basinin caresine bakar etiketi yemeyin.sanki esiniz olmasa kor sagir colak aciz gibi olunki Adam yetisebilmek icin paralasin kendini.
Eeee yeter Ken bu Sabah ders.
Gunaydinnnnnnn
Eva sekerim epey bir sure cumalari Birsey yapmiyacam.70 oldugum Gun yuzumu soyduracam.oncesinde bir donem Krem vs, kullanmak lazim oda biraz tuzluca.sonra ayak tirnagimda bire grillig var o yapilacak hedef 65 te hatta 68 de.offff cok Planini var ya.
Tikkat......tikkattttt
Menü yazmiyorum niden dimiyonuz lennnn
Cunku cisssssslarla mesgülüm
6 elit, bir görümce. 20 kusur sipa gerisini dusunun
canlarım teşekkür ederim ben yine sizlerle birlikte olurum ama kız kardeşim yeni bir grup kurmuştu dün eğer sizler içinde bir sorun olmazsa ben o grupta yer alacağım burdada sizleri etlememiş olurum benim kilo vermem biraz zaman alıyor takıma takımlar arası yarışta zarar da vermemiş olurum ben bu konularda hassasım.sizlere çok teşekkür ediyorum berilciğim çok sağol ama beni eklememeniz daha iyi olacak gibi görünüyor.
kımden cevap beklıyorsun canım
Ama gecen sen Kilo almadim demedinmiydi
Ahaha koptum leğen almış yaaa sen az cadı değilsin he :) Ayrıca sen dayanamazsın bence yine cumaları ödüller alırsın kendine ufakta olsa o senin motivasyon şeklin ve çok güzel bi yöntem bende biraz yapıyorum her cuma olmasada mesela geçen cuma mac ten 4 tane makyaj fırçası aldım artık her hafta alıcam eşim artık kilo verme bence demeye başladıBana da kötü örnek oldun iyimi :)
slm herkese
SABAH:1 bardak ılık su
1 puaça 2 fincan çay
ARA:2 kuru kayısı
ÖĞLE:2 kaşık yeşil mercimek
bir kase yogurt
AKŞAM:1 dilim meyveli pasta
NOT:kızlar bugün doğumgünüm benim.kızımla eşim bana pasta yaptılar sürpriz.yemesem olmazdı.ama akşam yemeği yemedim onu yiyince.gün boyu 3 lt ye yakın su içtim.1 saat yürüdüm.bugün biraz pasif geçti.pek spor yapamadım yarın telafi edicem artık.iyi akşamlar
herkese iyi akşamlar kızlar.çoooook özürdiliyorum.oldukça yoğun bir hafta geçiriyorum.çalışırken daha düzenliydi hayatım.ama şimdi her şey üzerime yığılmış gibi hissediyorum.pazar günü kızın doğum günü partisi vardı.iki gün hazırlıkla uğraştım.bu arada kızçem diş çıkarmakla meşgul ve geceleri kabus.gündüzleri de yapışıyor ve hiç bşey yaptırmıyor.
bu arada ev almaya karar verdik nasip olursa inşallah.fellik fellik ev arayışındayım.tatil diye gelen giden.oooof okul başlasa daha iyi ssanırım.
geçmişi okuyamadım maşallah.yazmış da yazmışınız.
bir de adet oldum ki.onun üzerimdeki gerginliği hat safhada.neyse.bu arada düzen müzen kalmadı.ne yedim ne içtim hiç saymayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?