Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

[MENTION][/MENTION]

Biz bir takimiz kimseylede yarisimiz Yok.kaptan olarak Ben aliyim isterim cunku senin kac haftada verecegin belli degil.egerki kimse itiraz etmezse olur Canim.

CimcimeSude konusunda siz bilirsiniz benim icin Problem yok

canlarım teşekkür ederim ben yine sizlerle birlikte olurum ama kız kardeşim yeni bir grup kurmuştu dün eğer sizler içinde bir sorun olmazsa ben o grupta yer alacağım burdada sizleri etlememiş olurum benim kilo vermem biraz zaman alıyor takıma takımlar arası yarışta zarar da vermemiş olurum ben bu konularda hassasım.sizlere çok teşekkür ediyorum berilciğim çok sağol ama beni eklememeniz daha iyi olacak gibi görünüyor.

Ahaha koptum leğen almış yaaa sen az cadı değilsin he :) Ayrıca sen dayanamazsın bence yine cumaları ödüller alırsın kendine ufakta olsa o senin motivasyon şeklin ve çok güzel bi yöntem bende biraz yapıyorum her cuma olmasada mesela geçen cuma mac ten 4 tane makyaj fırçası aldım artık her hafta alıcam eşim artık kilo verme bence demeye başladı Bana da kötü örnek oldun iyimi :)

Herkes için hayırlısı benim için fark etmes nasıl istersen canım :)

Kocanı dinleme sen kendini en iyi nasıl hissedieceksen onu yap bence :)

Kızlar spor salonu ayarladım evimin bir sokak altında diyetistyen kaldı bir tek ona da gidersem spor + diyetistyen super olucak benim icin

28 ocak salı

Sabah
1 kahve
1 peynirli puaca

oglen
Coban salata
1 şinitzel

aksam
1 kase corba
Yarim kase yogurt
1 dilim ekmek

2 litre su
1 saat tembolu yuruyus

slm herkese

SABAH:1 bardak ılık su
1 puaça 2 fincan çay
ARA:2 kuru kayısı
ÖĞLE:2 kaşık yeşil mercimek
bir kase yogurt
AKŞAM:1 dilim meyveli pasta

NOT:kızlar bugün doğumgünüm benim.kızımla eşim bana pasta yaptılar sürpriz.yemesem olmazdı.ama akşam yemeği yemedim onu yiyince.gün boyu 3 lt ye yakın su içtim.1 saat yürüdüm.bugün biraz pasif geçti.pek spor yapamadım yarın telafi edicem artık.iyi akşamlar

Ben annemdeyim kızlar bir iki gün yazamıcam cuma kilo bildirimimi sabah yaparım haberleşiriz öprüm herkesi.

Bisey yeme yeme aksam meyveli pastayi götür oldu mu şimdi :)
Canım biraz aha zengin beslen de bayilma

Sabah
1 dilim light krem peynirli ekmek

Ara
nescafe

oglen
iki yumurta
Ekmek yok

aksam
Yarım brokoli
1tabak corba
1 dilim tam tahıllı ekmek

Spor yok
2litre su

herkese iyi akşamlar kızlar.çoooook özürdiliyorum.oldukça yoğun bir hafta geçiriyorum.çalışırken daha düzenliydi hayatım.ama şimdi her şey üzerime yığılmış gibi hissediyorum.pazar günü kızın doğum günü partisi vardı.iki gün hazırlıkla uğraştım.bu arada kızçem diş çıkarmakla meşgul ve geceleri kabus.gündüzleri de yapışıyor ve hiç bşey yaptırmıyor.

bu arada ev almaya karar verdik nasip olursa inşallah.fellik fellik ev arayışındayım.tatil diye gelen giden.oooof okul başlasa daha iyi ssanırım.

geçmişi okuyamadım maşallah.yazmış da yazmışınız.

bir de adet oldum ki.onun üzerimdeki gerginliği hat safhada.neyse.bu arada düzen müzen kalmadı.ne yedim ne içtim hiç saymayım

ben sizden biraz izin istiyorum bu aralar hiç giremiyorum.ara ara fırsat buldukça girerim.okullar başlarsa aynen devam.

Cok bogma kendini canim :) ev icin cok sevindim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…