Bende seyretmek ıstıyorum link varmı
bende izlemek istiyorum bu hafta motıvasyonnummu düştü acabba
Tabi canım veriyim https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3tmsGSz0thA iyi seyirler :)
videouyu bende izlemek istiyorum ama linki nerde ola ki derken saolsn canmcım paylaşmışsn yine :)
Aynen ama işte sonunda doğru yolu bulunca inançta geliyo ve veriyosun :) Sanırım ikinci bi video daha çekicem bu konuyla ilgli :)
Bekliyorum canim :) sevgilimle izliyoruz sizi
Hehehe meriçle bi 14 şubatta sevgiliye ne alınır videosu çekmeyi planlıyoruz bakalım izleyin bizi :))
Listeni bizimkiler gibi yazsan daha iyi olur sanki :) menü güzel...
salı menum
sabah:1 avuç leblebı
öğlen:ıspanak,yoğurt 1 dlm ekmek
ara:1 portakal,az şekerli kahve
akşam:1 bardak ayran
45dk yuruyüş
2 lt suu
kendini nasıl hissediyorsun bilmem ama bana kahvaltı biraz zayıf gibi geldi.bence kahvaltı çok önemli iyi yersen gün içinde çok acıkmaz hem de halsiz olmazsın.en azından benim için böyle
Sen gunleri bir donem Birak Canimbende izlemek istiyorum bu hafta motıvasyonnummu düştü acabba
Hosgeldin cuma liste ye girecekmisinhoşbulduk canım.
evet canım işlerimi hallettim.günlük işlerim kaldı.eş çocuk onlar zaten herzaman var
dünkü menümü yazayım:
sabah: 1 simit,
öğle:2 dilim çavdar ekmeği,
az peynir ve zeytin,
ara:1 avuç b.leblebi,
akşam:düğündeydik ve yarım lavaş ekmek arası sade kebap
1 kase çorba ve
1 dilim baklava yedim.
spor :1 saat yürüyüş..
su 1 lt.[/QUOTE
Seker krizimi.yasadin her ögun kh li
Süper olmusssss kedinin hapsirunu seviyimAynen ama işte sonunda doğru yolu bulunca inançta geliyo ve veriyosun :) Sanırım ikinci bi video daha çekicem bu konuyla ilgli :)
Ben 3 yil oldu biraktimKizlar sigarayi birakmaya calisiyorum nasıl sitresliyim nasil sinirliyim anlatamam ağlıycam nerdeyse bilerek paket almadım ama bugun cok zorlandım
Ben hediye almam kiiiiHehehe meriçle bi 14 şubatta sevgiliye ne alınır videosu çekmeyi planlıyoruz bakalım izleyin bizi :))
Bakliyata dikkat et 4 yk bir Por. Yaklasik 300-500. kaloripeki o zaman yeni liste şeklimle karşınızdayım:
28 OCAK 2014 SALI
SABAH: bir bardak sirkeli ılık su
iki kayısı kıvamında yumurta 4-5 küçük dilim sucuk
1 domates 1 salatalık 1 biber
2 fincan şekersiz çay
ARA:1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1elma
ÖĞLE:1 dolu tabak yeşil mercimek yemeği
sossuz yeşil salata
AKŞAM:1 adet peynirli puaça
1 bardak ayran
NOT:2 lt su içtim henüz spor yapamadım.kızım hep oyun istiyor beni evde bulmuşken.puaçalar da onun sayesinde oldu hamurla onu oyalamaya çalıştım malum oyun hamurları bitince çare evde hamur yapmak.20:00de spora gidiyorum kızım uyudu babaya teslim edildi.görüsürüz
canım sabah evde kahvaltı yapamıyorum oyuzden iştede yemek ıstemıyorum ağar şeyler yememek ıcın geçiştırıyorum
Merve Uzuyorsun beni
Süper olmusssss kedinin hapsirunu seviyim
Ben hediye almam kiiii
iyi akşamlar kızlar..bu aralar çok yoğunum oğlumun kolunda hala damar yolu var 6 gün iğne olcak.yatılı misafirlerde var memleketten burayla ilgilenemiyorum..ben en iyisi 2 hafta kadar izne ayrılayım beril ne dersin olurmu?
Iyi seyirlerrrrbakliyata dikkat ederim tabiki şimdi geldim spordan 2,5 km yürüdüm.şimdi de çalıkuşunu seyredicem.iyi akşamlar herkese
Gecmis olsun Canimiyi akşamlar kızlar..bu aralar çok yoğunum oğlumun kolunda hala damar yolu var 6 gün iğne olcak.yatılı misafirlerde var memleketten burayla ilgilenemiyorum..ben en iyisi 2 hafta kadar izne ayrılayım beril ne dersin olurmu?
Eve gidiyim abonen olacamSen anca kendine hediye al zatenHer cuma ödüller ödüler koca ya gelince ben hediye almam oh maşallah :))) Şaka bi yana zuzu garip bi kedi o benim bitanem onun dışında videoyu beğenmene sevindim sizden böyle güzel yorumlar geldikçe bu kanal olayına dahada olumlu bakıyorum :)
Eve gidiyim abonen olacam
Ne alacamki kendime aldiklarimdan faydalaniyor Iste
Kocaya hediye Almaya karsiyim
Bas Bas paralari berile bu sarKiyida pek severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?