Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar sigarayi birakmaya calisiyorum nasıl sitresliyim nasil sinirliyim anlatamam ağlıycam nerdeyse bilerek paket almadım ama bugun cok zorlandım

ebrucum bayıldım videona.ne güzel de anlatmışsın aslında hepimizin genel olarak yaşadığı sorunları.çok teşekkürler.ağzına sağlık

Listeni bizimkiler gibi yazsan daha iyi olur sanki :) menü güzel...

peki o zaman yeni liste şeklimle karşınızdayım:

28 OCAK 2014 SALI
SABAH: bir bardak sirkeli ılık su
iki kayısı kıvamında yumurta 4-5 küçük dilim sucuk
1 domates 1 salatalık 1 biber
2 fincan şekersiz çay

ARA:1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1elma

ÖĞLE:1 dolu tabak yeşil mercimek yemeği
sossuz yeşil salata

AKŞAM:1 adet peynirli puaça
1 bardak ayran

NOT:2 lt su içtim henüz spor yapamadım.kızım hep oyun istiyor beni evde bulmuşken.puaçalar da onun sayesinde oldu hamurla onu oyalamaya çalıştım malum oyun hamurları bitince çare evde hamur yapmak.20:00de spora gidiyorum kızım uyudu babaya teslim edildi.görüsürüz

salı menum

sabah:1 avuç leblebı

öğlen:ıspanak,yoğurt 1 dlm ekmek

ara:1 portakal,az şekerli kahve

akşam:1 bardak ayran

45dk yuruyüş
2 lt suu

salı menum

sabah:1 avuç leblebı

öğlen:ıspanak,yoğurt 1 dlm ekmek

ara:1 portakal,az şekerli kahve

akşam:1 bardak ayran

45dk yuruyüş
2 lt suu

kendini nasıl hissediyorsun bilmem ama bana kahvaltı biraz zayıf gibi geldi.bence kahvaltı çok önemli iyi yersen gün içinde çok acıkmaz hem de halsiz olmazsın.en azından benim için böyle

kendini nasıl hissediyorsun bilmem ama bana kahvaltı biraz zayıf gibi geldi.bence kahvaltı çok önemli iyi yersen gün içinde çok acıkmaz hem de halsiz olmazsın.en azından benim için böyle

canım sabah evde kahvaltı yapamıyorum oyuzden iştede yemek ıstemıyorum ağar şeyler yememek ıcın geçiştırıyorum

bende izlemek istiyorum bu hafta motıvasyonnummu düştü acabba
Sen gunleri bir donem Birak Canim

hoşbulduk canım.

evet canım işlerimi hallettim.günlük işlerim kaldı.eş çocuk onlar zaten herzaman var
Hosgeldin cuma liste ye girecekmisin

bakliyata dikkat ederim tabiki şimdi geldim spordan 2,5 km yürüdüm.şimdi de çalıkuşunu seyredicem.iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar kızlar..bu aralar çok yoğunum oğlumun kolunda hala damar yolu var 6 gün iğne olcak.yatılı misafirlerde var memleketten burayla ilgilenemiyorum..ben en iyisi 2 hafta kadar izne ayrılayım beril ne dersin olurmu?

Süper olmusssss kedinin hapsirunu seviyim

Ben hediye almam kiiii

Sen anca kendine hediye al zaten Her cuma ödüller ödüler koca ya gelince ben hediye almam oh maşallah :))) Şaka bi yana zuzu garip bi kedi o benim bitanem onun dışında videoyu beğenmene sevindim sizden böyle güzel yorumlar geldikçe bu kanal olayına dahada olumlu bakıyorum :)

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

bakliyata dikkat ederim tabiki şimdi geldim spordan 2,5 km yürüdüm.şimdi de çalıkuşunu seyredicem.iyi akşamlar herkese
Iyi seyirlerrrr

Gecmis olsun Canim

Eve gidiyim abonen olacam
Ne alacamki kendime aldiklarimdan faydalaniyor Iste
Kocaya hediye Almaya karsiyim
Bas Bas paralari berile bu sarKiyida pek severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…