Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın canım her hafta 1 kg versem ıyı ama bu kılolar ver ver bıtmez eşimde dr gıdelım yıne deyıp duruyor bebek için yenden başlarsam yıne hormon ilaçları yıne kılooo ufff çok yoruldummm

Allah sabır versin canım bende de polikislikover olduğu için başladım diyete mecbur gider kilolar merak etme :)

Kitlik mi var yoksa ölüm diyetimi yapixorsun
O etin yanina bol salata bir Dili m ekmek
Varsa bir kase corba iciyorsu4n Yoghurtta var
İlahi berilcim ya o kadar güldüm ki.kıtlık diyil hayatım.sadece az şey yemeye çalışıyorum.sadece miğdem doysun da acıkmıyım diye,metobolizmam çalışsın diye yiyorum.ha bi desöyledim ya yemek kültürlerimiz farklı diye olur böğle uyumsuzluklar.biz kış olduğu ve orqanik olmadığı için domates ve salatalık tüketmiyoruz.lahana,domatez turşusu,yeşilliklerden de dereotu,tere,turp.bazen de maydanoz tüketiyoruz.onları da kalori olmasın diye tüketmedim.hakketen turşu olurmu?

Bu akşam eşimle arkadaşlara oturmaya gıdıcez yıne bır sınav benı beklıyor yememem lazım bişey yarında dr gidicem kılomu ölçücek fazla cıkmamam lazımm

Bu akşam eşimle arkadaşlara oturmaya gıdıcez yıne bır sınav benı beklıyor yememem lazım bişey yarında dr gidicem kılomu ölçücek fazla cıkmamam lazımm
Sakın güzelim ha.yememeye çalış demiyorum.kesinliklen yemeeee.buna hakkın yok.kendine bu kadar haksızlık yapamazsın.ne güzel iki haftada 4 5 kilo vermişsin(yanlış hatırlamıyorsam).yeme ya bu kadat basit.geldikten sonra çekiceğin vijdan azabını düsün.zayıflama nedenini de bilmiyorum ki şöyle bi damardan gireyim

hasta oldugun gözümden kaçmış geçmiş olsun canım..

Su çok az içiyorum.maksimum 3bardak falan.şimdi ben hangi yolu izlemeliyim?ne tavsiye ediyirsun kuzum?

su içme alışkanlığı kazanmak için elinin altında sürekli bir su şişesi bulundurabilirsin yarım yada 1 kiloluklardan. emin ol el altında olunca daha fazla su içiyorsun. bende başlarda senin gbiydim cok su içemezdm ama bu şekilde alışkanlık kazandım.. bu arada aramıza da hoşgeldin canım.

yaşasııın ben 1 kg 800 gr vermişim.77.8 idim geçen cuma sabahı şimdi 76yım.henüz takımda değilim ama bu bile şimdilik mükemmel.çok ama çok mutluyum kızlaaaar.olucam 60 kg çatlatıcam kocamı

ilk hafta için çok güzel kilo vermişsin tebrk ederm.. devamı da gelir inşallah

Hayacana gerek yok bu hafta çok gıtmemiş

geçen hafata :78,1

bu hafta :77,2

fark:0,9

%1,15

kendine haksızlık yapıyorsun bence. verdiğin kilo gayet güzel.

Kilo farkini *100 cikan sonuc\ gecen haftaki kulo

yüzde hesaplamayı bilmiyordum srekli size kalıyordu öğrendiğim iyi oldu bu konuda zahmet vermem en azından.

Ben takimi arkadaslarimi cok sevdim.umarim kapanmaz ..
Gupseyle uzlastysaniz sorun yok tabi ama gidecekse bile keske bir gelip bize yazsaydi bi kendinize iyi bakin deseydi ..neyse.

sanırım geçmişi okumamışsın canım sabah geldiğimde berilin düşüncelerini öğrenince yazmıştım sayfaya zaten o istediklerini ama daha sonra berille konustuk. çıksaydm da hiç birşey demeden dönüp gitmezdm yani. sonucta burda hep birlikte ortak bir amaç için çabalıyoruz iyi yada kötü. öyle bir şey olmazdı yani.

Ya siz şu damacanadan gelen suyu içiyormusunuz?yoksa illa kaynatılmalı mı?ya da şu filtrelerden süzülmüş su?burda her kes kaynatılmış su içer.ben de kaynatıp da soğudup da içeceğim oooo o ooh.çok uzun ya.şu damacanadan gelen suyu içe bilsem çok iyi olur.daha şu ana kadar 1litre soğutup içe bildim.Mazeret diyil ama işte

Kuzum sen benimi delirtecennnnn
Yesillikte ne kalori olacak, c vitamini deposu maydanoza nasil yemiyom dersin, Türe tutp sana kusmustu yapragini sarartmis git yerde gönüllerini al.tursu olur guzelde olur iyide susatir ama persembe gunu yemenizin yasakluyorum.nedeni ise turlu vucuttaki Ödem tutar sisligi ilk yapar cuma gunu tartida Kilo verdini gostermez

ben geçen cuma ayrılmıştım 2 haftalık..ama pazartesi misafirlerimiz gidiyor sonra gelcem bol bol..
Kizzzz sekerim caniskom Ben seni izinli diye yazmamissim ya gecen hafta
Leynnnn alanina benim bu ne güzel gaz verme boyle
woooow neler görüyorum takıma girmişim.teşekkürleeer
Birsey degil efemmmmmm
Bos ver Canim gecti bile.sen katilimdan bulunca arada bir gozumde gorunde Ben hesaplamaktan gocunmam
Olmasin, mezun olarak gidin oyle kurtulun benden
Ya Ben sana Birsey diyecemde ama kimseye soyleme tamammi
Burda bir kotu kadin müzeyyen rolünde beril diye biri var su icmeyene cok kiziyor.yinede sen bilirsin duyarsa yeni meni demez bilesin

woooow neler görüyorum takıma girmişim.teşekkürleeer

walla canım bizim öyle bir durumumuz yok açıkçası birşey diyemicem bu konuda. bizim burda tatlı su akan çeşmeler var şehir içinde bizde gidip suyumuzu ordan dolduruyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…