Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 1dilim kepek ekmek,2ç.k.lor peyniri,zencefilli yeşil çay
Öğlen 2 tane kibrit kutusu kadar haşlanmış kırmızı et,1kase yoğurt
Ara yarım muz
Akşam 1 havuç,1kase yoğurt.1tane küçük et
haşlanmış
1tane biskolata,5yudum pepsi,hani şu içmelik meyveli danone yoğurtlar var ya ondan içtim yarım bardak,kara kayısılısından
Aralarda 4 defa falan yeşil çay içtim

20 dakika walk at home ile yürüyüş.
1.5litre su
Yaaa berilcim şurdakı kötü kadın müzeyyene sakın söğleme haaa.çok kızar bana...dayanamam....

Son düzenleme:
Zuzuyu bana verrrrr

Esim sali gunu gidixor ya birde eski arkadaslar burda özledik birbirimizi

Valla zuzuyu kimseye veremem ya kıyamam ben ona :) ama annemin kediside bebek onada kıyamıyorum iki ateş arasında kaldım :)NE güzel işte çocuklarda yokken iyi olur böyle iyi yapıosunuz :)

Kızlar görümcemin cocukları bizde,yarın kaynanam onlara xingel deye bir gürcü yemeyi var ondan yapacak.hani mantı var ya aynen o sadece buharda diyil de suda pişiyor.kesin yiycem yani kendimi biliyorum.1kase yoğurtla kaç tane tüketsem iyi olur.kaçına izin var?lütfen insaflı olun normalde 8_10tane yiyorum.

haklısın canım her hafta 1 kg versem ıyı ama bu kılolar ver ver bıtmez eşimde dr gıdelım yıne deyıp duruyor bebek için yenden başlarsam yıne hormon ilaçları yıne kılooo ufff çok yoruldummm
Valla canim git yine de doktora istersen muhtemelen o da kilo vermeni soyler

Canim tek tek okudum ama oyle algilamisim sanirim.:) neyse katilimin artmis sevindim

Canim baktim hingele sanirim yapana gore boyutlari degisiyor :) yanina ekmek yeme .sakin tereyagi da dokturme .cok yemezsen sorun olmaz sanirim :)

simdi geldım mısafırlıkten bır kuru pasta yedım ama yarım parmak boyunda bır okadarda tatlı kuru pastadan tattım yarım bardakta zero kola içtım çok mutluyum irademe sahıp olduummm
Valla canim git yine de doktora istersen muhtemelen o da kilo vermeni soyler

Canim tek tek okudum ama oyle algilamisim sanirim.:) neyse katilimin artmis sevindim

canım zaten tup bebek için rapor cıkarmaya gıttığımde dr zayıflamn lazım dedı göbegındekı yağlardan zorlanırız demıstı

Bugün cuma olduğunu unutmuşum kızlar nabersiniz ne var ne yok bakiim dedim.

ben bi 60lı rakamlara ineyim çoluk çocuğa bişeyler dağıtçam.3 senedir hiç 60lı rakamları görmedim.yetmişlerde kaldım.hamilelikte 90ı gördüm

kendine bir hedef belirlemek sanırım insanın azmini daha da çok kamçılıyor..

berilcim şu yazılarınızın altındaki kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz ben de istiyom ondan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323

canm bu linkteki adımları uygulaman yeterli. aklına takılan birşey olursa sorarsn.

Bugün cuma olduğunu unutmuşum kızlar nabersiniz ne var ne yok bakiim dedim.
Hosgeldiiin :)) napalım bımbılları eritcez diye kosturuyoruz :)
Saol canım iyiyim valla nasıl oliyim canım :) Annem ümreye giderken bebek kedisini bıraktı bana bizim zuzuda öküz gibi sürekli nöbetteyiz birbirlerine girmesinler diye
Alışırlar kuzum benimkilerde ilk kavga ettiler 4 gunde falan alistilar :) dikkat et de kucuk olanin kaşı gözü dagilmasin :)

Aynen canim o yuzden kasma hic yine yol senin dedigine cikicak nasolsa :)

Canim baktim hingele sanirim yapana gore boyutlari degisiyor :) yanina ekmek yeme .sakin tereyagi da dokturme .cok yemezsen sorun olmaz sanirim :)
Evet tatım o da doğru. Ama 1kaç çeşit hingel var ve benim yiyeceyim içi kıymalı olanı.Şimdi ben boyutunu suze nasıl anlatayım ki.şimdiiii....:44::44::44: 1tanesi yumurta kadar olur.yanına ekmek ya da tereyağ yenilmez.karabiber ya da yoğurtla yenir.ben bol yoğurtla yemeyi düsünüyorum.

Günaydın kızlar. Sizde saat çok erken daha uyanmamışsınızdır.ben uyandım da tartıya çıxdım bile veeeee super sonuç 72.100 olmuşum.çok mutlu oldum yaaa.tam gaz devam.insan az yediyi günün ardından kendini ne kadar mutlu ve öz güvenli oluyor dimi.ve de çok yediyinde kendini ne kadar kötü hiss ediyor,vijdan azablndan kahr oluyor.eminim ki her kes öğledir. Peki bunu neden kendimize yapıyoruz acaba.şimdi,şu an geçtikten,bu kocaman sağlımıza zararlı yemeyi yedikten,nefsimize yenik düsdükten sonra ne kadar kötü hiss edeceyimizi harırlaya bilsek keşke...
İşte böğle bu da hepimize güne başlama motivasyonu olsun hepinizi seviyoruuuum..

Son düzenleme:

Afferim sana kız.keşke hepimiz misafirlikte kendimizi tuta bilsek.e bu gece eve geldikten sonra keçirdiyin o mutluluk ve öz güven hissini unutma...arada bize de hatırlat...

Sonuçlar neden açıklanmamış acaba...işte by benim ve tüm yeni katılanlar için motivasyon bozukluğu:18:

Evet kızlar.20dakika yürüyüş yaptım,600 ml su içtim.kahvaltıda 1haslanmış sosis,1.5 kepekli ekmek,1 ç.k lor peyniri ve bolzencefilli yeşil çay kullandım.umarım iyidir.

Evet kızlar.20dakika yürüyüş yaptım,600 ml su içtim.kahvaltıda 1haslanmış sosis,1.5 kepekli ekmek,1 ç.k lor peyniri ve bolzencefilli yeşil çay kullandım.umarım iyidir.

O sosis oldumu simdi sekerim yesillikle aranizda bir kuslükmü var
Allahtan sabah yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…