Bende herifimi bekliyom turku Bars gidecez.hazir sipalara babaannesi bakarken gidip iciyim sonrada herife sarkiyim tek kolla
Zuzuyu bana verrrrrSaol canım iyiyim valla nasıl oliyim canım :) Annem ümreye giderken bebek kedisini bıraktı bana bizim zuzuda öküz gibi sürekli nöbetteyiz birbirlerine girmesinler diye
Esim sali gunu gidixor ya birde eski arkadaslar burda özledik birbirimiziOh mis eğlenin :)
Zuzuyu bana verrrrr
Esim sali gunu gidixor ya birde eski arkadaslar burda özledik birbirimizi
Zuzuyu bana verrrrr
Esim sali gunu gidixor ya birde eski arkadaslar burda özledik birbirimizi
Valla canim git yine de doktora istersen muhtemelen o da kilo vermeni soylerhaklısın canım her hafta 1 kg versem ıyı ama bu kılolar ver ver bıtmez eşimde dr gıdelım yıne deyıp duruyor bebek için yenden başlarsam yıne hormon ilaçları yıne kılooo ufff çok yoruldummm
sanırım geçmişi okumamışsın canım sabah geldiğimde berilin düşüncelerini öğrenince yazmıştım sayfaya zaten o istediklerini ama daha sonra berille konustuk. çıksaydm da hiç birşey demeden dönüp gitmezdm yani. sonucta burda hep birlikte ortak bir amaç için çabalıyoruz iyi yada kötü. öyle bir şey olmazdı yani.
Kızlar görümcemin cocukları bizde,yarın kaynanam onlara xingel deye bir gürcü yemeyi var ondan yapacak.hani mantı var ya aynen o sadece buharda diyil de suda pişiyor.kesin yiycem yani kendimi biliyorum.1kase yoğurtla kaç tane tüketsem iyi olur.kaçına izin var?lütfen insaflı olunnormalde 8_10tane yiyorum .
simdi geldım mısafırlıkten bır kuru pasta yedım ama yarım parmak boyunda bır okadarda tatlı kuru pastadan tattım yarım bardakta zero kola içtım çok mutluyum irademe sahıp olduummmSakın güzelim ha.yememeye çalış demiyorum.kesinliklen yemeeee.buna hakkın yok.kendine bu kadar haksızlık yapamazsın.ne güzel iki haftada 4 5 kilo vermişsin(yanlış hatırlamıyorsam).yeme ya bu kadat basit.geldikten sonra çekiceğin vijdan azabını düsün.zayıflama nedenini de bilmiyorum ki şöyle bi damardan gireyim
Valla canim git yine de doktora istersen muhtemelen o da kilo vermeni soyler
Canim tek tek okudum ama oyle algilamisim sanirim.:) neyse katilimin artmis sevindim
ben bi 60lı rakamlara ineyim çoluk çocuğa bişeyler dağıtçam.3 senedir hiç 60lı rakamları görmedim.yetmişlerde kaldım.hamilelikte 90ı gördüm
berilcim şu yazılarınızın altındaki kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz ben de istiyom ondan
Hosgeldiiin :)) napalım bımbılları eritcez diye kosturuyoruz :)Bugün cuma olduğunu unutmuşum kızlar nabersiniz ne var ne yok bakiim dedim.
Alışırlar kuzum benimkilerde ilk kavga ettiler 4 gunde falan alistilar :) dikkat et de kucuk olanin kaşı gözü dagilmasin :)Saol canım iyiyim valla nasıl oliyim canım :) Annem ümreye giderken bebek kedisini bıraktı bana bizim zuzuda öküz gibi sürekli nöbetteyiz birbirlerine girmesinler diye
simdi geldım mısafırlıkten bır kuru pasta yedım ama yarım parmak boyunda bır okadarda tatlı kuru pastadan tattım yarım bardakta zero kola içtım çok mutluyum irademe sahıp olduummm
canım zaten tup bebek için rapor cıkarmaya gıttığımde dr zayıflamn lazım dedı göbegındekı yağlardan zorlanırız demıstı
Evet tatım o da doğru. Ama 1kaç çeşit hingel var ve benim yiyeceyim içi kıymalı olanı.Şimdi ben boyutunu suze nasıl anlatayım ki.şimdiiii....:44::44::44: 1tanesi yumurta kadar olur.yanına ekmek ya da tereyağ yenilmez.karabiber ya da yoğurtla yenir.ben bol yoğurtla yemeyi düsünüyorum.Canim baktim hingele sanirim yapana gore boyutlari degisiyor :) yanina ekmek yeme .sakin tereyagi da dokturme .cok yemezsen sorun olmaz sanirim :)
simdi geldım mısafırlıkten bır kuru pasta yedım ama yarım parmak boyunda bır okadarda tatlı kuru pastadan tattım yarım bardakta zero kola içtım çok mutluyum irademe sahıp olduummm
canım zaten tup bebek için rapor cıkarmaya gıttığımde dr zayıflamn lazım dedı göbegındekı yağlardan zorlanırız demıstı
Evet kızlar.20dakika yürüyüş yaptım,600 ml su içtim.kahvaltıda 1haslanmış sosis,1.5 kepekli ekmek,1 ç.k lor peyniri ve bolzencefilli yeşil çay kullandım.umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?