Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar birincisinizzzzz bence
Sanirim bireyselde derecede olacak arkadaslarimiz var

Yemediniz icin eksi ciktiniz icin hepinize tesekkürler.
Kusura bakmayin bu Kirik kolla Birsey yapamiyorum takimada bir faydam olmuyor.

Bos ver Canim gecti bile.sen katilimdan bulunca arada bir gozumde gorunde Ben hesaplamaktan gocunmam

Olmasin, mezun olarak gidin oyle kurtulun benden

bunu o kadar çok istiyorum ki. haftaya 60lı rakamlarda bir görebilsem kendimi nassı mutlu olucm. kç ay oldu kendimi o kilolarda görmeyeli :)

anammmm ne güzl haberler bunlar çok sevindim vallahi. bu alkıışlar hepimize gelsin o zaman

bu arada berilcim kendine haksızlık etme birşey yapamıyorum diye hepimizde ayrı ayrı ilgileniyorsun takımı bir arada tutmaya çalışıyorsn. daha ne olacak. bir de şu kolun düzeleydi :/

Kolum cok zorluyor benim tatlim.kaynanada yim simdi gerci is yaptirmiyor ama bende ona kiyamiyorum.persembe aksamki donecek yine

Istedikten sonra neden olmasin
Yaza incecik gireceni bir dusunsene

inşallah canım bunu çok istiyorum zaten bir de kısmet olursa yaza sözm olucak gbi duruyor o zamana kadar hedefime ulaşmak o elbisenin içinde tombik kız olarak değil incecik olmak istiyorum. bana da yeni bir motivasyon sebebi çıktı.

Kolum cok zorluyor benim tatlim.kaynanada yim simdi gerci is yaptirmiyor ama bende ona kiyamiyorum.persembe aksamki donecek yine

haklısın kıyamamakta ama yine de sana faydası olur canım.

Istedigin elbisenin resmini oraya buraya yapistir

aaaa tatlım senin kolun kırık mı?kırık kollamı böğle herkese yetişiyorsun?afferim sana.afferrim benim kaptan yardımcıma..hakketen ya kaptanımız nerde?
ok canım.Patron ne derse o...

ay güzelim ya ne güzel kaynanan var ya.Allah razı olsun ondan.senden de razı olsun ki onun kıymetini böğle biliğorsun da kıyamam diyorsun.canım yaaaa...

ben de 3,5 sene önce çok para sayarak ve inanılmaz beğenerek aldığım ancak ardından hamile kalıp birden şiştiğim ve bir kere bile giyemediğim bi elbisem var 38 bedenonun içine giricem.hedefim buaklım kalmıştı o elbisede çünkü

BUGÜNKÜ RAPORUM

SABAH: 1 bardak ılık su
yarım omlet
2 fincan çay
ARA:1 fincan şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE:2 kaşık kuru fasulye
1 kase yogurt
ARA:1/2 elma
AKŞAM:büyük bir kase sossuz salata
NOT:2 LT SU spor yapamadım henüz yatana kadar bişeyler yapıcam bütün gün temizlik yaptım.yarım saatçik markete kadar yürüdüm o kadar

bunu o kadar çok istiyorum ki. haftaya 60lı rakamlarda bir görebilsem kendimi nassı mutlu olucm. kç ay oldu kendimi o kilolarda görmeyeli :)

ben bi 60lı rakamlara ineyim çoluk çocuğa bişeyler dağıtçam.3 senedir hiç 60lı rakamları görmedim.yetmişlerde kaldım.hamilelikte 90ı gördüm

şimdi kızım uyudu yalan dünya başlıyor ayaklarımı uzatıp dizi izliycem.çok yorulmuşum bugün temizlik yaparken de kalori yakmışımdır sanırım

Tebrik ederim o zaman hepimizi :)) Senide Berilcim bu kırık kolla bile takımı bir arada tutuyosun =))

Kaptan Gogo Canim suan izinli
Bir gelsin ayni Gun gidecegim buralardan bosayacagim sizi
Kaynanami severim oda beni cok sever 7 gelininin en buyugu benim genelde ayri kalamayiz Biz gecen mayista kadarda beraber oturduk.sonra sehir degistirince ayrildik
O elbiseyle cektirecegin resmi bekliyorum senden.
Suuuuuuuuu azzzzzz
Marmetcik yuruyusunu spor diye yutturamassin bana
Bu menüyü hesapladim 800 kalori bile degil.vucudun kitlik moduna girerse kendini korumaya alir ve zayiflayamazsin
Birazdan iki ceviz koca bir Bardak tarcinli sut ic lutfen
Veeeee menulerini arttir
ben bi 60lı rakamlara ineyim çoluk çocuğa bişeyler dağıtçam.3 senedir hiç 60lı rakamları görmedim.yetmişlerde kaldım.hamilelikte 90ı gördüm

Ben 118 Kilo doguma girdim temmuzda 64 leri gordum.pasalar gibi 2 ay tatil yaptim löööp lööp yedim geri geldim

şimdi kızım uyudu yalan dünya başlıyor ayaklarımı uzatıp dizi izliycem.çok yorulmuşum bugün temizlik yaparken de kalori yakmışımdır sanırım

Bende herifimi bekliyom turku Bars gidecez.hazir sipalara babaannesi bakarken gidip iciyim sonrada herife sarkiyim tek kolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…