Bos ver Canim gecti bile.sen katilimdan bulunca arada bir gozumde gorunde Ben hesaplamaktan gocunmam
Olmasin, mezun olarak gidin oyle kurtulun benden
Kizlar birincisinizzzzz bence
Sanirim bireyselde derecede olacak arkadaslarimiz var
Yemediniz icin eksi ciktiniz icin hepinize tesekkürler.
Kusura bakmayin bu Kirik kolla Birsey yapamiyorum takimada bir faydam olmuyor.
bunu o kadar çok istiyorum ki. haftaya 60lı rakamlarda bir görebilsem kendimi nassı mutlu olucm. kç ay oldu kendimi o kilolarda görmeyeli :)
anammmm ne güzl haberler bunlar çok sevindim vallahi. bu alkıışlar hepimize gelsin o zaman
bu arada berilcim kendine haksızlık etme birşey yapamıyorum diye hepimizde ayrı ayrı ilgileniyorsun takımı bir arada tutmaya çalışıyorsn. daha ne olacak. bir de şu kolun düzeleydi :/
Istedikten sonra neden olmasin
Yaza incecik gireceni bir dusunsene
Kolum cok zorluyor benim tatlim.kaynanada yim simdi gerci is yaptirmiyor ama bende ona kiyamiyorum.persembe aksamki donecek yine
inşallah canım bunu çok istiyorum zaten bir de kısmet olursa yaza sözm olucak gbi duruyor o zamana kadar hedefime ulaşmak o elbisenin içinde tombik kız olarak değil incecik olmak istiyorum. bana da yeni bir motivasyon sebebi çıktı.
haklısın kıyamamakta ama yine de sana faydası olur canım.
aaaa tatlım senin kolun kırık mı?kırık kollamı böğle herkese yetişiyorsun?afferim sana.afferrim benim kaptan yardımcıma..hakketen ya kaptanımız nerde?Kizlar birincisinizzzzz bence
ok canım.Patron ne derse o...Kuzum sen benimi delirtecennnnn
Yesillikte ne kalori olacak, c vitamini deposu maydanoza nasil yemiyom dersin, Türe tutp sana kusmustu yapragini sarartmis git yerde gönüllerini al.tursu olur guzelde olur iyide susatir ama persembe gunu yemenizin yasakluyorum.nedeni ise turlu vucuttaki Ödem tutar sisligi ilk yapar cuma gunu tartida Kilo verdini gostermez
Kizzzz sekerim caniskom Ben seni izinli diye yazmamissim ya gecen hafta
Leynnnn alanina benim bu ne güzel gaz verme boyle
Birsey degil efemmmmmm
Bos ver Canim gecti bile.sen katilimdan bulunca arada bir gozumde gorunde Ben hesaplamaktan gocunmam
Olmasin, mezun olarak gidin oyle kurtulun benden
Ya Ben sana Birsey diyecemde ama kimseye soyleme tamammi
Burda bir kotu kadin müzeyyen rolünde beril diye biri var su icmeyene cok kiziyor.yinede sen bilirsin duyarsa yeni meni demez bilesin
Kolum cok zorluyor benim tatlim.kaynanada yim simdi gerci is yaptirmiyor ama bende ona kiyamiyorum.persembe aksamki donecek yine
bunu o kadar çok istiyorum ki. haftaya 60lı rakamlarda bir görebilsem kendimi nassı mutlu olucm. kç ay oldu kendimi o kilolarda görmeyeli :)
Kizlar birincisinizzzzz bence
Kaptan Gogo Canim suan izinliaaaa tatlım senin kolun kırık mı?kırık kollamı böğle herkese yetişiyorsun?afferim sana.afferrim benim kaptan yardımcıma..hakketen ya kaptanımız nerde?
ok canım.Patron ne derse o...
ay güzelim ya ne güzel kaynanan var ya.Allah razı olsun ondan.senden de razı olsun ki onun kıymetini böğle biliğorsun da kıyamam diyorsun.canım yaaaa...
O elbiseyle cektirecegin resmi bekliyorum senden.ben de 3,5 sene önce çok para sayarak ve inanılmaz beğenerek aldığım ancak ardından hamile kalıp birden şiştiğim ve bir kere bile giyemediğim bi elbisem var 38 bedenonun içine giricem.hedefim buaklım kalmıştı o elbisede çünkü
Suuuuuuuuu azzzzzzBUGÜNKÜ RAPORUM
SABAH: 1 bardak ılık su
yarım omlet
2 fincan çay
ARA:1 fincan şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE:2 kaşık kuru fasulye
1 kase yogurt
ARA:1/2 elma
AKŞAM:büyük bir kase sossuz salata
NOT:2 LT SU spor yapamadım henüz yatana kadar bişeyler yapıcam bütün gün temizlik yaptım.yarım saatçik markete kadar yürüdüm o kadar
ben bi 60lı rakamlara ineyim çoluk çocuğa bişeyler dağıtçam.3 senedir hiç 60lı rakamları görmedim.yetmişlerde kaldım.hamilelikte 90ı gördüm
Tebrik ederim o zaman hepimizi :)) Senide Berilcim bu kırık kolla bile takımı bir arada tutuyosun =))
berilcim şu yazılarınızın altındaki kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz ben de istiyom ondan
şimdi kızım uyudu yalan dünya başlıyor ayaklarımı uzatıp dizi izliycem.çok yorulmuşum bugün temizlik yaparken de kalori yakmışımdır sanırım
Canim Allah kavustursun Canim. Sari sekerim benim nasilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?