Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yagli bir tanem ......ha kasikla yag yedin ha sarküteri urunu
Durrrrrrr Panik Yok ogrenecezzzz
Tamam kuzum. Bak sen bana yeşillğin ve suyun zayıflamaya ne kimi etkisi olduğunu kısa ama öz anlatırsan sevinirim bu zahmet.int.den baksam 1sürü şey gelicek okumaya sabr yok

Son düzenleme:
Dalma kim kız?o kadar güldüm ki.afiyet olsun kyzum.söz öğlen hingelle baya bir yesillik yiycem.

Bu benim kahvaltim Sabah erken kalktim kolumda agridi ama ütü yaptim.sipalarim nerde uyudu bilmiyom elif dedeyle uyuyor dahada.oglene bir öküz doyuran sfrasi kurariz artik.kaynanacigim da Dokturur yine.esimde yukaridaki katta kardesiyle kahve iciyor.

Tamam kuzum. Bak sen bana yeşillğin ve suyun zayıflamaya ne kimi etkisi olduğunu kısa ama öz anlatırsan sevinirim bu zahmet.int.den baksam 1sürü şey gelicek okumaya sabr yok

Yesillik burincisi Vitamin icerir, ikincisi bol yer tutar midede kalorisi masumdur.diskilamayi kolaylastirir lifleri sayesinde
Suuuuuu
Bir kere zayifladiginda yaglar vucuttan ya idrarla yada diskiyla atilir.her cise gitmen yaklasik 40 kalori harcatir vucuda.idrarina dikkat et beyaza yakin bir sari renkteyse vucudunun su dengesi iyidir, yoksa koyu renkli olur.
Anlatabilmisimdir ins.

Burda herseyi sorabilirsin kimse yüksünmez.zaten bu son haftam beni bulamazsin bir daha

Burda herseyi sorabilirsin kimse yüksünmez.zaten bu son haftam beni bulamazsin bir daha

Çooook güzel anlatmışsın tatlım.hele ki su hakta dediklerini bilmiyodum hiç.sadece metebolizmayı çalıştırtığını bilirdim o kadar.nereye gidicen ki sen?hiç mi gelmiycen?peki günlük 5mesah?ama ben sana çok alıştım.ne güzek 2 oğlun bi kızın varmış.Allah korusun.kaç yaşındasın canım?

Son düzenleme:
Bugun iki arkadas bekliyorum buraya
Gelirlerse ilgilenin lütfen
Evacim insallah bu hafta sonu evdedindir.gecen hafta sen olmasan takim nice olurdu acep

Bu arada bireyselde kesin arkadasimiz var ama daha sonuclar belli degil

Amaaaaaaa son uc haftadir derecede olan 4. takim birinciiiiiiiiii

Odulunuzu acikliyorum, mesaj, spor saymayin.size isgence geliyor biliyorum.

Canim 3 kizim var
38 yasindayim
Gogo gelsin gidecemmmmmmm gelmemmi kiz gelip gelip size cemkirmezsem ne siz zayiflarsiniz ne icindeki kotu kadin muzeyyen
Bende seni cok sevdim takimin tek gevezesi bendimmmmm seninle birlik olur oburlerini klavye tuslarimizla alt ederiz.
Hooooop aloooooo Ben o elbisesi halini gorecem Merak etme.kurtulamassin

Kızlar bakın ayağım uğurlu geldi aaaa . birinciyiz.şaka bir tarafa hepinizi kutlarım.verdiğiniz kılolar sayesinde birinciyiz....gelicek hafta da inşallah böğle olur...

İnanırmısın mesajını okumadan önce içimde diyodum ki şimdi kızlar diyecek bu klz ne geveze herseyini de buraya yazıyoraçtım ki hoooop sen yazmışsın.ne yapem bu durumu sizden başka kimle konuşa bilirim ki.içimi döküyom işte.benbırakmam ki seni.habire soru sorarım sana sen de mecburen gelirsin cevaplamak için.
Sıpa yazmışsınben de erkek zannettim.Allah hepsini korusun inşallah.

Kızlar bakın ayağım uğurlu geldi aaaa . birinciyiz.şaka bir tarafa hepinizi kutlarım.verdiğiniz kılolar sayesinde birinciyiz....gelicek hafta da inşallah böğle olur...

Gelecek hafta senden bir patlama bekliyorum.suyun bir ozelligide vucudun odem tutmasini engeller.bu hafta senin Ödem gider haftaya tartina asik olabilirsin.ama motivasyonumu kaybetme lütfen.haftayada sen Bizi dereceye sokmada Basel oynarsin belki.
Haas Eva her an atak yapacak Ingiliz ati gibidir.mervede BMW m Paket gibi motoru yeni acilan araba gibi hizlidir bilesin.bende kolum kirilmadan fena degildim.rakiplerin guclu yani.adigegupse gelirrrr kilisunu soyler soklar. Masumum bebisibe ragmen inatcidir yaglarindan kurtulmaya.poemmm var tazeyse kan Pis Gaza gelmis durumda.temkinli yol Alan oluyoroylebazen var ki mini mini gider ama hedefine odaklidir,defne donuyor bu hafta sahalara.

Dikkat et derimmmm

Ooo isim cok bende
Yuzume bandimin adi haydar
Camasir makinemin adi Ayse
Herifede kizinca domuzcuk derim

Kararsabir hosgeldin Canim
Beklentin beniiii
Bende inat ettim gelmeden gitmem diye
Ben beril gulum kaptan yardimcinizim
Biraz ablaniz, biraz Kilo verirken durtukliyeniniz oluyorum

Yeni Gelen arkadaslar takimlara hafta sonu sessiz oluyor bu sizi etkilemesin EMI.

Selam herkese ben geldim burda daha çok yeniyim birileri bana neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Tabi onun öncesinde ben kendim hakkında biraz bilgi vereyim. 1.66 cm boyum.26 yaşındayım. 96 KG ile diyete başladım daha dogrusu 15 ocakta diyetisyene gittim ve tartıda 96 kg geldim çok tatlı bir diyetisyenim var:) onu çok sevdim verdiği diyet listesini de neyse lafı çok uzattım ilk günden:) amacım gayem sağlıklı bir şekilde bu kilolardan kurtulmak artık geçen haftadan bu yana diyete uyabildim ancak dün tartıldım 92.9 kg gösterdi tartı. 15 şubatta diyetisyene kontrolüm var artık hiç bozmadan diyetime devam etmek istiyorum:))))

Kararsabir hosgeldin Canim
Beklentin beniiii
Bende inat ettim gelmeden gitmem diye
Ben beril gulum kaptan yardimcinizim
Biraz ablaniz, biraz Kilo verirken durtukliyeniniz oluyorum

ayyy cnm ablam hakkını helal et valla beklettiğim için ben hafta sonu falan dinlemeden çalışıyorum da ondan ancak yazabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…