O sosis oldumu simdi sekerim yesillikle aranizda bir kuslükmü var
Allahtan sabah yedin
Bugün cuma olduğunu unutmuşum kızlar nabersiniz ne var ne yok bakiim dedim.
Anaaaaa,sosiz olmazmıydı.üffff yaaaa.ben de nasılsa kızartma deyil deye hiç düsünmedem yedim.offfff
Tamam kuzum. Bak sen bana yeşillğin ve suyun zayıflamaya ne kimi etkisi olduğunu kısa ama öz anlatırsan sevinirim bu zahmet.int.den baksam 1sürü şey gelicek okumaya sabr yokYagli bir tanem ......ha kasikla yag yedin ha sarküteri urunu
Durrrrrrr Panik Yok ogrenecezzzz
Dalma kim kız?o kadar güldüm ki.afiyet olsun kyzum.söz öğlen hingelle baya bir yesillik yiycem.
Tamam kuzum. Bak sen bana yeşillğin ve suyun zayıflamaya ne kimi etkisi olduğunu kısa ama öz anlatırsan sevinirim bu zahmet.int.den baksam 1sürü şey gelicek okumaya sabr yok
Tamam kuzum. Bak sen bana yeşillğin ve suyun zayıflamaya ne kimi etkisi olduğunu kısa ama öz anlatırsan sevinirim bu zahmet.int.den baksam 1sürü şey gelicek okumaya sabr yok
Burda herseyi sorabilirsin kimse yüksünmez.zaten bu son haftam beni bulamazsin bir daha
Çooook güzel anlatmışsın tatlım.hele ki su hakta dediklerini bilmiyodum hiç.sadece metebolizmayı çalıştırtığını bilirdim o kadar.nereye gidicen ki sen?hiç mi gelmiycen?peki günlük 5mesah?ama ben sana çok alıştım.ne güzek 2 oğlun bi kızın varmış.Allah korusun.kaç yaşındasın canım?
İnanırmısın mesajını okumadan önce içimde diyodum ki şimdi kızlar diyecek bu klz ne geveze herseyini de buraya yazıyorCanim 3 kizim var
38 yasindayim
Gogo gelsin gidecemmmmmmm gelmemmi kiz gelip gelip size cemkirmezsem ne siz zayiflarsiniz ne icindeki kotu kadin muzeyyen
Bende seni cok sevdim takimin tek gevezesi bendimmmmm seninle birlik olur oburlerini klavye tuslarimizla alt ederiz.
Hooooop aloooooo Ben o elbisesi halini gorecem Merak etme.kurtulamassin
Kızlar bakın ayağım uğurlu geldi aaaa . birinciyiz.şaka bir tarafa hepinizi kutlarım.verdiğiniz kılolar sayesinde birinciyiz....gelicek hafta da inşallah böğle olur...
İnanırmısın mesajını okumadan önce içimde diyodum ki şimdi kızlar diyecek bu klz ne geveze herseyini de buraya yazıyoraçtım ki hoooop sen yazmışsın.ne yapem bu durumu sizden başka kimle konuşa bilirim ki.içimi döküyom işte.benbırakmam ki seni.habire soru sorarım sana sen de mecburen gelirsin cevaplamak için.
Sıpa yazmışsınben de erkek zannettim.Allah hepsini korusun inşallah.
Kararsabir hosgeldin Canim
Beklentin beniiii
Bende inat ettim gelmeden gitmem diye
Ben beril gulum kaptan yardimcinizim
Biraz ablaniz, biraz Kilo verirken durtukliyeniniz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?