Kararsabir bunlar takim kurallarimiz.okuyup Kabul ettiginden takima gitmis oluyorsun.bana baslangic ve hedef kilonu bildirirsen Not edeyim.
4.TAKIM KAPTANI : gogo2405
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : beril77
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
ayyy cnm ablam hakkını helal et valla beklettiğim içinben hafta sonu falan dinlemeden çalışıyorum da ondan ancak yazabildim
Bu aralar bnm dürtüklenmeye çok ihtiyacım var zaten kilo verirken:)
Sorun degil Canim.takimimizda bekar, yeni evli ve benim gibi karta kacmis her yastan her kilodan arkadas var.renkli bir takimizdir.seyyyy ayiptir soylemesi kac haftadirda hep derecedeyiz zayiflamada.
Bakalim bir kac hafta sonrada beni durt diyecenmi.demiyeceksin cunku tarti habire eksileri gosterdikce sen kendinide bizde durtecen
ablam başlangıç kg:96 şu an 92.9 ilk hedefim 82 kg yani obezite değerlerinden çıkmak
Bu arada takımı canı gönülden tebrik ediyorummm:):):) başarılarımızın hep birlikte devamını diliyorum:)Sorun degil Canim.takimimizda bekar, yeni evli ve benim gibi karta kacmis her yastan her kilodan arkadas var.renkli bir takimizdir.seyyyy ayiptir soylemesi kac haftadirda hep derecedeyiz zayiflamada.
Bakalim bir kac hafta sonrada beni durt diyecenmi.demiyeceksin cunku tarti habire eksileri gosterdikce sen kendinide bizde durtecen
Canim makbul bir hedef belurleyelim.zayifladikca hedefi asagi cekeriz.75 belirleyelimmi ilk etapta
Karsinda 118 i görmus bir tosuncuk var senin
10 dakika Telefon molasi
Gelecemmmm
Selam herkese ben geldim burda daha çok yeniyim birileri bana neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Tabi onun öncesinde ben kendim hakkında biraz bilgi vereyim. 1.66 cm boyum.26 yaşındayım. 96 KG ile diyete başladım daha dogrusu 15 ocakta diyetisyene gittim ve tartıda 96 kg geldim çok tatlı bir diyetisyenim var:) onu çok sevdim verdiği diyet listesini de neyse lafı çok uzattım ilk günden:) amacım gayem sağlıklı bir şekilde bu kilolardan kurtulmak artıkgeçen haftadan bu yana diyete uyabildim ancak dün tartıldım 92.9 kg gösterdi tartı. 15 şubatta diyetisyene kontrolüm var artık hiç bozmadan diyetime devam etmek istiyorum:))))
Tamam olur tabikide bende o ara az okurum ne olup bittiğini:)
neyse ben az daha kendimi tanıtayım bekarım yani uğraşmam gereken bi çocuğum kocam falan yok ama yazmam gereken koskoca bir yüksek lisans tezi varve haftanın neredeyse 7 gunu 24 saat çalışma modundayım:) ee haliyle neredeyse bütün öğünlerim ara öğünlerim dışarda ama olsun ben onlara da bi çözüm buluyorum kendimce:) internet 7/24 elimin altında ama ilim bilim işleriyle uğraşmaktan burayı yeni tanıyabildim:) Ama olsun hiç bişey için geç değil yani:)
Yupppiiii kocaman bir dönüm noktasindasin yani.tez bitecek, Kilo verlierek yeni bir Ben diye hayata imza atacan yani
Evet evet tez savunmasına incecik gireceğim inşallah:)
Ablacım müsaitsen anlat burda olup biteni ben dinlerim:) ama yok değiilsen sonra da konuşuruz yolumuz uzun nasıl olsa? bu arada ben hemen bişey sorayım bu yogunluk ve soğuk havalar sebebiyle su an bir spor salonuna vs gidemiyorum o yüzden evde yapabileceğim spor önerilerinizi bekliyorum:)
Bölümün ne kac ayimiz var o gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?