Hergun bir oncesi günün raporunu veririz birbirimize ne yedik, ne ictik ne spor yaptik diye.hep beraber yorumlariz boylece hatalarimiz ortaya cikar.neyi ne Kadar yemek gerektini irdeleriz.ama asil amac katilimla ve cumalari bildirimde motivasyonu dusurmemek.birde beril var.oda pusuda bekler cisss yedinse su icmedinse acar agzini yumar gözunu.ayyy cok sirrettir bacim hic bulasma.suyunu ic yasaklari yeme Kir bacani aksamlari evine sporunu yap.cumalarda verdin kilolari sakir sakir anlat
Bölümüm MOLEKÜLER BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ cnm 1-15 haziran arası bi tarihte savunmaya gircem
bu arada tlfnm çaldı yazamadım k.bakma yaf
Ayy süpersin sen yaaa bayıldım sana valla:)
Aslinda sen isi cozmussun be yawww
Niccine bayildim karar sabir zayiflamak icin baska birseye gerek Yok.ismini ogrenebilirmuyiz yoksa kararsabir mi diyelim.
4 koca ayimiz var en kotu ihtimalle 15-16 Kilo gider.spor yaparsan sikilasmanin guzelligiyle bir iki bedende daha ince gorunursun.
Hiiii 16 yil once herifte bayilarak almisti ne hikmetse Adam artik ayilamuxor
Kizlar bu arada cepten giriyorum hard hatalarimin suclusu dolma gibi olan parmaklarim.birde suan sizin bilgilerinizi Not alamuyorum.cumaya yeniden sorarsam bildirin emi yoksa bulmak icin sayfalarin arasinda kaybolurum
Yeni arkadaslarrrrr
Lütfen Ära ogunleri unutmayin 2 ceviz yada 2-3 kuru kayisi bir kucuk meyve ama mutlaka bir kac kasik yogurt yada Minik bir Bardak sut icin.suyunuz icine tarcin ekleyin seker ihtiyaci hissetmezsiniz
Walk at home Nami diger Leslie ablamiz. 1-3-5 Mile ilk yurume programlari var. 1-3 o Kadar degilde 5 milde bayagi bir yoruyor.her Mile 15 dakika suruyor yaklasik 1.6 km yurumus oluyorsun.
Sor bebemmmm oysa kiyamam zaman bulurum kuzuma ben
Hoş geldin güzelim.ben de yeniyim.deneme süresindeyim.büyük ihtimal sen de öğle.eğer ki beğenilirsek takıma alacaklar bizi. aslında hani diyetisyene gidiyorsun ya bence listeni paylaşınca herpimiz faydalanırız.iyiki geldin tatlım.Ayy süpersin sen yaaa bayıldım sana valla:)
Hakketen yaza kadar 15_16 kilo verebilirmiyiz?ne güzel ya eğer öğle olursa ne güzel tam hedefime ulaşırım ya.inşallah...4 koca ayimiz var en kotu ihtimalle 15-16 Kilo gider.spor yaparsan sikilasmanin guzelligiyle bir iki bedende daha ince gorunursun.
Olur mu kız sana bayılmamak olurmu?çok tatlısın.enerjin yüksek ki burdan bunu hiss ede biliyoruz...Hiiii 16 yil once herifte bayilarak almisti ne hikmetse Adam artik ayilamuxor
Ok patron.ama ben o araları hiç sevmem ya.Yeni arkadaslarrrrr
Lütfen Ära ogunleri unutmayin 2 ceviz yada 2-3 kuru kayisi bir kucuk meyve ama mutlaka bir kac kasik yogurt yada Minik bir Bardak sut icin.suyunuz icine tarcin ekleyin seker ihtiyaci hissetmezsiniz
Ben de 2gündür yapıyorum,tavsiye ederim.insan zevk alıyor.düsün ki,bebeğim her sabah 8de kalkar ama ben yatakdan 10da kalkardım.iki gündür 8in 30da fırlıyorum yatakdan.çok iyi hiss etdiriyor.. basla hemen.aksamları da yapmayı düsünüyorum...leslie ablamı duymuştum ama hiç yapmadım bundan sonra nasipse onunla da tanışırız ayy ben zayıflama uğruna 2 haftada yüzmeyi öğrenmiş kızım hem de tam olimpik yüzme havuzunda:) bunları da yaparım dimi ama:)
Damlaaaaaaa
Asagida seni goruyorum niye yazmiyon
OOOoooo güzel bir takım olcaz desene:) millet haftasonu diye uykuda sanırım ses soluk yok kimsede:)***4. TAKIM 346. ETAP***
beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.14)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ 84.3/ 1/%1.17)
Adigegupse(72.3/ 70.9/1.4/%1.94)
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.88)
tutatse85(62.0/ / / % ) izne ayrildi
Defne222(59.0/ / / % ) izne ayrildi
Merve10er(78.1/77.2/0.9/%1.15)
Poem35(77.8/76/1.8/2.31) yeni üye hedef kilosu : 60
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.93
Buraya damla ve seninde eklersek Gogoda izinden gelirse 12 kisiyiz.gerci birkac kisiye epeydir izinli gelecekleri belki degil.zaten yeteriz cok ekstrem bir durum olmazsa kimseyide almayi dusunmuyorum.
Hoş geldin güzelim.ben de yeniyim.deneme süresindeyim.büyük ihtimal sen de öğle.eğer ki beğenilirsek takıma alacaklar bizi. aslında hani diyetisyene gidiyorsun ya bence listeni paylaşınca herpimiz faydalanırız.iyiki geldin tatlım.
Hakketen yaza kadar 15_16 kilo verebilirmiyiz?ne güzel ya eğer öğle olursa ne güzel tam hedefime ulaşırım ya.inşallah...
Olur mu kız sana bayılmamak olurmu?çok tatlısın.enerjin yüksek ki burdan bunu hiss ede biliyoruz...
Ok patron.ama ben o araları hiç sevmem ya.
Ben de 2gündür yapıyorum,tavsiye ederim.insan zevk alıyor.düsün ki,bebeğim her sabah 8de kalkar ama ben yatakdan 10da kalkardım.iki gündür 8in 30da fırlıyorum yatakdan.çok iyi hiss etdiriyor.. basla hemen.aksamları da yapmayı düsünüyorum...
Hoş geldin güzelim.ben de yeniyim.deneme süresindeyim.büyük ihtimal sen de öğle.eğer ki beğenilirsek takıma alacaklar bizi. aslında hani diyetisyene gidiyorsun ya bence listeni paylaşınca herpimiz faydalanırız.iyiki geldin tatlım.
Hakketen yaza kadar 15_16 kilo verebilirmiyiz?ne güzel ya eğer öğle olursa ne güzel tam hedefime ulaşırım ya.inşallah...
Olur mu kız sana bayılmamak olurmu?çok tatlısın.enerjin yüksek ki burdan bunu hiss ede biliyoruz...
Ok patron.ama ben o araları hiç sevmem ya.
Ben de 2gündür yapıyorum,tavsiye ederim.insan zevk alıyor.düsün ki,bebeğim her sabah 8de kalkar ama ben yatakdan 10da kalkardım.iki gündür 8in 30da fırlıyorum yatakdan.çok iyi hiss etdiriyor.. basla hemen.aksamları da yapmayı düsünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?