Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy süpersin sen yaaa bayıldım sana valla:)

Bölümüm MOLEKÜLER BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ cnm 1-15 haziran arası bi tarihte savunmaya gircem
bu arada tlfnm çaldı yazamadım k.bakma yaf

4 koca ayimiz var en kotu ihtimalle 15-16 Kilo gider.spor yaparsan sikilasmanin guzelligiyle bir iki bedende daha ince gorunursun.

Aslinda sen isi cozmussun be yawww
Niccine bayildim karar sabir zayiflamak icin baska birseye gerek Yok.ismini ogrenebilirmuyiz yoksa kararsabir mi diyelim.

evet kesinlikle öyle yaa karar ve sabır olmadan kim ne derse desin boşşşşş vala. ismim Karar sabır olsun yaaa siz öyle seslendikçe bnmde kararım ve sabrım daha da artar inş:)

Yeni arkadaslarrrrr
Lütfen Ära ogunleri unutmayin 2 ceviz yada 2-3 kuru kayisi bir kucuk meyve ama mutlaka bir kac kasik yogurt yada Minik bir Bardak sut icin.suyunuz icine tarcin ekleyin seker ihtiyaci hissetmezsiniz

Yeni arkadaslarrrrr
Lütfen Ära ogunleri unutmayin 2 ceviz yada 2-3 kuru kayisi bir kucuk meyve ama mutlaka bir kac kasik yogurt yada Minik bir Bardak sut icin.suyunuz icine tarcin ekleyin seker ihtiyaci hissetmezsiniz

evet evet bunları falan hep yapıyorum ayy kız aferin bana ben herşeyi doğrusundan yapıyomuşum da azcık motivasyon morale ihtiyacım varmış onu da buldum galiba:)

Walk at home Nami diger Leslie ablamiz. 1-3-5 Mile ilk yurume programlari var. 1-3 o Kadar degilde 5 milde bayagi bir yoruyor.her Mile 15 dakika suruyor yaklasik 1.6 km yurumus oluyorsun.
Sor bebemmmm oysa kiyamam zaman bulurum kuzuma ben

leslie ablamı duymuştum ama hiç yapmadım bundan sonra nasipse onunla da tanışırız ayy ben zayıflama uğruna 2 haftada yüzmeyi öğrenmiş kızım hem de tam olimpik yüzme havuzunda:) bunları da yaparım dimi ama:)

***4. TAKIM 346. ETAP***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.14)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ 84.3/ 1/%1.17)
Adigegupse(72.3/ 70.9/1.4/%1.94)
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.88)
tutatse85(62.0/ / / % ) izne ayrildi
Defne222(59.0/ / / % ) izne ayrildi
Merve10er(78.1/77.2/0.9/%1.15)
Poem35(77.8/76/1.8/2.31) yeni üye hedef kilosu : 60

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.93

Buraya damla ve seninde eklersek Gogoda izinden gelirse 12 kisiyiz.gerci birkac kisiye epeydir izinli gelecekleri belki degil.zaten yeteriz cok ekstrem bir durum olmazsa kimseyide almayi dusunmuyorum.

Ayy süpersin sen yaaa bayıldım sana valla:)
Hoş geldin güzelim.ben de yeniyim.deneme süresindeyim.büyük ihtimal sen de öğle.eğer ki beğenilirsek takıma alacaklar bizi. aslında hani diyetisyene gidiyorsun ya bence listeni paylaşınca herpimiz faydalanırız.iyiki geldin tatlım.
4 koca ayimiz var en kotu ihtimalle 15-16 Kilo gider.spor yaparsan sikilasmanin guzelligiyle bir iki bedende daha ince gorunursun.
Hakketen yaza kadar 15_16 kilo verebilirmiyiz?ne güzel ya eğer öğle olursa ne güzel tam hedefime ulaşırım ya.inşallah...

Hiiii 16 yil once herifte bayilarak almisti ne hikmetse Adam artik ayilamuxor
Olur mu kız sana bayılmamak olurmu?çok tatlısın.enerjin yüksek ki burdan bunu hiss ede biliyoruz...
Yeni arkadaslarrrrr
Ok patron.ama ben o araları hiç sevmem ya.
Ben de 2gündür yapıyorum,tavsiye ederim.insan zevk alıyor.düsün ki,bebeğim her sabah 8de kalkar ama ben yatakdan 10da kalkardım.iki gündür 8in 30da fırlıyorum yatakdan.çok iyi hiss etdiriyor.. basla hemen.aksamları da yapmayı düsünüyorum...

OOOoooo güzel bir takım olcaz desene:) millet haftasonu diye uykuda sanırım ses soluk yok kimsede:)

selam cnm sende bende hoşgeldik o zaman:) ayy listemi tabi paylaşırım diyetisyen kontrollerim 15 günde bir olcak bu ay izne çıktıgı için 1 ay oldu. soracağım çok sorum var diyetisyene hepsini yazdım destan gibi oldu dört gözle 15 şubatı bekliyom gitmek için:)

Bu arada veririz tabi kız 15-16 kilonun lafı mı olur:) baksana burası çok eğlenceli çok sevdim ben burayı eğleniyoz hem hemde kilo veriyoz:) bu arada bnm hiç okuma fırsatım olmuyo sen kaç kilosun ne kadar vermen gerekiyo?

slm kızlar ıyı hafta sonları.izinli oldugum için fazla gıremıyorum işteyken herzaman açık olluyorum yenı gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum.temizlik yapmam lazm önce kavıtasyon randevum var 1de gıdıp geleyım ılk hedefım temızlıkkkkk:111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…