slm kızlar ıyı hafta sonları.izinli oldugum için fazla gıremıyorum işteyken herzaman açık olluyorum yenı gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum.temizlik yapmam lazm önce kavıtasyon randevum var 1de gıdıp geleyım ılk hedefım temızlıkkkkk:111::111:
Sporu yemekten bir iki Saat sonra yap.spor yaparken yaniniza bir yesilcay yapin icinde limon sikin yag yakiminida metoyuda hizlandirin.Hoş geldin güzelim.ben de yeniyim.deneme süresindeyim.büyük ihtimal sen de öğle.eğer ki beğenilirsek takıma alacaklar bizi. aslında hani diyetisyene gidiyorsun ya bence listeni paylaşınca herpimiz faydalanırız.iyiki geldin tatlım.
Hakketen yaza kadar 15_16 kilo verebilirmiyiz?ne güzel ya eğer öğle olursa ne güzel tam hedefime ulaşırım ya.inşallah...
Olur mu kız sana bayılmamak olurmu?çok tatlısın.enerjin yüksek ki burdan bunu hiss ede biliyoruz...
Ok patron.ama ben o araları hiç sevmem ya.
Ben de 2gündür yapıyorum,tavsiye ederim.insan zevk alıyor.düsün ki,bebeğim her sabah 8de kalkar ama ben yatakdan 10da kalkardım.iki gündür 8in 30da fırlıyorum yatakdan.çok iyi hiss etdiriyor.. basla hemen.aksamları da yapmayı düsünüyorum...
Inan bana bende senin Burda olmana sevinixorumGeldim kuzum.okuyordum...öğle mutluyum ki burda bulunduğum için...
Canim sevgilisi olan bekarlar ve yeni evliler var.ehhhh anlayinnnOOOoooo güzel bir takım olcaz desene:) millet haftasonu diye uykuda sanırım ses soluk yok kimsede:)
Hadi git artikkkkkayy bnm çenem düştü yine yaa saatt olmuş 11.30 daha işim gücüm var burayı da bırakıp çıkamadım hee:)
Canim kolay gelsin.merve kavitasyonu gecen yil bende yaptirmistim kalici olmadi yaslm kızlar ıyı hafta sonları.izinli oldugum için fazla gıremıyorum işteyken herzaman açık olluyorum yenı gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum.temizlik yapmam lazm önce kavıtasyon randevum var 1de gıdıp geleyım ılk hedefım temızlıkkkkk:111::111:
Gelin CanimBnm çıkmam gerek artık gelirim akşama herkese iyi hafta sonları:)
Bende özledim tatil bitince annem gitcek az kaldiiiKaptanimizi isteriz diye isyan cikariyorlar bilesin
Sorun olmaz canım neden olsunki.Suan takim izinliler haric 11 kisi sence bir sorun olmaz nsallah
Ben kendimemi konusuyorum kaptanim nerdesin yawww
Bende özledim tatil bitince annem gitcek az kaldiii
Sorun olmaz canım neden olsunki.
Yok ben yavas yazsbildim.
Selam herkese ben geldim burda daha çok yeniyim birileri bana neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Tabi onun öncesinde ben kendim hakkında biraz bilgi vereyim. 1.66 cm boyum.26 yaşındayım. 96 KG ile diyete başladım daha dogrusu 15 ocakta diyetisyene gittim ve tartıda 96 kg geldim çok tatlı bir diyetisyenim var:) onu çok sevdim verdiği diyet listesini de neyse lafı çok uzattım ilk günden:) amacım gayem sağlıklı bir şekilde bu kilolardan kurtulmak artıkgeçen haftadan bu yana diyete uyabildim ancak dün tartıldım 92.9 kg gösterdi tartı. 15 şubatta diyetisyene kontrolüm var artık hiç bozmadan diyetime devam etmek istiyorum:))))
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 346. ETAP SONUC LİSTELERİ
24 OCAK /31 OCAK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
5. takımdan.............Vazgecmekyok.................2,39%
İKİNCİ
4. takımdan.............Poem35......................2,31%
ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............phalanx .....................2,06%
Butun takimi ve poemide iki Kati tebrik ediyorum
canm hoşgeldin aramıza :)
Hosbulduk cnm:)
Hosbulduk cnm :)Günaydın öğlen oldu ama olsun bugün cumartesi.. gözlerime inanamadım cumartesi sabahı bu ne yoğunluk yahu okumaya yetisemedim:) yeni arkadaslar hoşgeldiniz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?