Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbulduk cnm kolay gelsin sana:)

Sporu yemekten bir iki Saat sonra yap.spor yaparken yaniniza bir yesilcay yapin icinde limon sikin yag yakiminida metoyuda hizlandirin.
Geldim kuzum.okuyordum...öğle mutluyum ki burda bulunduğum için...
Inan bana bende senin Burda olmana sevinixorum

OOOoooo güzel bir takım olcaz desene:) millet haftasonu diye uykuda sanırım ses soluk yok kimsede:)
Canim sevgilisi olan bekarlar ve yeni evliler var.ehhhh anlayinnn
Bir kac yillik evlilerde Minik bebeklilerde var.temizlik yapip kalori harciyorlar suan bol bollll

ayy bnm çenem düştü yine yaa saatt olmuş 11.30 daha işim gücüm var burayı da bırakıp çıkamadım hee:)
Hadi git artikkkkk
Canim kolay gelsin.merve kavitasyonu gecen yil bende yaptirmistim kalici olmadi ya
Bnm çıkmam gerek artık gelirim akşama herkese iyi hafta sonları:)
Gelin Canim

Bende birazdan cikacam.ankaranin indirimlerinden mährum kalmayim.sonrada esimin bir arkadasindan klinigine gidecez.bakalim o nediyecek.haa soyleyim 2 yil once ayagima basparmagimin uzerine dolap dusmustu.sonra tirnak cikti.dr.birsey olmaz demisti.sonralari tirnak egri cikti.agri Yok ama kotu görunuyor.sonra Ben dr.gittim kucuk bir ameliyat lazim dedi.tirnagin yatagi zede almis dedi.birde Burda gostereyim ona Gore karar vereyim dedim.nasil olsa kolumdan dolayi ay sonuna Kadar Birsey yapamiyorum.onuda yaptirayim ikisi bir arada bitsin .zaten ameliyat yapilinca Eve gelecem yatmaya gerek yokmus.sadece bir hafta evde ufak tefek yururmusum.sonrasi normale donermisim.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 346. ETAP SONUC LİSTELERİ
24 OCAK /31 OCAK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM

İKİNCİ .................13. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
5. takımdan.............Vazgecmekyok.................2,39%

İKİNCİ
4. takımdan.............Poem35......................2,31%

ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............phalanx .....................2,06%

Butun takimi ve poemide iki Kati tebrik ediyorum

Kaptanimizi isteriz diye isyan cikariyorlar bilesin

Son düzenleme:
Suan takim izinliler haric 11 kisi sence bir sorun olmaz nsallah

Hoşbulduk canım bende sizi osledim.tebrikler hepinizi öpüyorum gonlumun birincileti.telden girdim yoldayım tuzlaya gidiyos pazartesi ise basliyom inssllah.sizler nadilsiniz.

Annen gittimi, evin tadilati bittimi, Kilo aldinmi, elifim nasil,yuruyus yapabiliyormusun

Günaydın öğlen oldu ama olsun bugün cumartesi.. gözlerime inanamadım cumartesi sabahı bu ne yoğunluk yahu okumaya yetisemedim:) yeni arkadaslar hoşgeldiniz. ..

kimse yok galiba kendimden bahsedeyim bari, 23 yasındayım evliyim ve 2.5 yasında oglum var boyum 1.75 bazende 77
kendimce ideal kılom 70 (kemıklerımde iri oldugu için en fazla 70 e inebildim) hamileligimn ilk ayları hersey güzel giderken 4 ayımda düşük tehlikem oldugunu ögrendim (merdivensiz perde asarken bebegin bulundugu keseyi yırtmışım) velhasıl doguma kadar yedim yattım yedim yattım en son kontrolumde tartıda 97 yi gördüm neysededım emzerirken veririm oglum dünyaya geldiginde kılom 86 cıvarıydı sütüm az oldugu için büyüklerim sag olsun tekrar bişeyler yedirmeye basladılar tekrar 96 ya cıktım ve birdaha veremedim şuan 92 kıloyum ve bu işin tek basına yürümiyecegini anladım aranıza benıde kabul ederseniz çok sevinirim bu sefer olucak olmalııııı.

bugun basladım kararımıda verdim ya olucak ya olucak mayısta yiğenimin sünnet düğünü var bu halde gidememher insan kendi bünyesini az çok tanır bekarken nasıl kılo verdiysem aynı yöntemi uyguluycam günde 1 öğün yemek eminim çoğunuz sağlıksız oldugunu söyliyceksiniz verdiğim kiloyu geri alıcağımı ama ben 12 kiloyu böyle vermiştim hamile kalıncaya kadarda almadım (yaklasık 4 sene) ewet günde 1 öğün bol su, 3 kupa sarmsak cayı ve biraz spor (derste calıstıgım için spora cok vakit ayıramıycam)

canm hoşgeldin aramıza :)

poemcim tebrik ederim kuzummmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…