Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:) Youtubedan hiphop abs i de yap bak oda çok zevklidir :)

bu arada damlanur seninle tanışamadık daha galiba..hadi yeniden hoşgeldin aramıza..
Sağ ol güzelim.evet ya daha herkesle tanışamadım.ama şu tabloyu bir yapayım herkes 1 1ni daha çabuk tanıyacak.bu arada sen bilgilerini attın mı?atmışsın galiba tam hatırlıyamıyorum.akşamlar düzenliyorum tabloyu kızım yattıktan sonra onun için emin olamaadım.akşam bakıcam geçmişe yine...
Sanal alem güzeldir ya :) insan vakit geçiriyo bu youtube kanalı açma fikride uzun zamandır istediğim birşeydi yeni fırsat olduda açtım :) Kocamda benim kadar olmasada seviyo videolar çekmeyi =)
Evet ya ben de çok çok severim.her halde uzun uzun yazmamnan belli olur.ama 1video yapmak hiç aklma gelmedi benim koca ağır abi yaaaa.yapmaz benle böğle videyolar.ne mutlu sana. ..

Son düzenleme:
ben buralardayım bayağı oldu 68-69 kiloyla başlamıştım ama arada sekteler oluyor tabii..amacım yaza kadar kilolarımdan tamamen kurtulmak herkes gibi

evet iyi aklıma getirdin şu leslie yi..2 çocukla bu soğukta yürümek imkansız ben..dur bende yapayım biraz..
Evet ya bende de dışarıda yapmam mümkün diyil.şiddetle tavsiye ediyorum yapmanı.1ci de yoruyor ama.terletmedi beni,2ci nefesimi kesdi.aslında ben plates yapıyordum.tv de ebru şallıyla,sora da kendim ama çok üşeniyorum. Ben ayaküstü severim.kaptanlar ip atlamayı desteklerse o da super olur....
:) Youtubedan hiphop abs i de yap bak oda çok zevklidir :)

Ok tatlım.onu da akşam yapıcam....

Evet ya ben de çok çok severim.her halde uzun uzun yazmamnan belli olur.ama 1video yapmak hiç aklma gelmedi benim koca ağır abi yaaaa.yapmaz benle böğle videyolar.ne mutlu sana. ..

Ben 4 sene önce isvecte yaşıyodum ordayken çok izlerdim yabancı youtuberları ozamanlar hiç türk yoktu videolar yapan. Hep bi kanal yapıyım ilk türk ben oliyim derdim ama makyaj konusunda çok başarılı değilim o nedenle bir türlü başlayamadım derken birsürü türkte yapmaya başladı sonra eşime dedim gel senle bi kanal yapalım illa makyaj kanalımı olmak zorunda dedim ve öyle başladık benim kocamda ağır abidir aslında ama işte ikna ettim :)

ben buralardayım bayağı oldu 68-69 kiloyla başlamıştım ama arada sekteler oluyor tabii..amacım yaza kadar kilolarımdan tamamen kurtulmak herkes gibi

Hakketen ya keşke mayıs ayına herkes hedefine ulaşsa...sonra da 4.takım mezunları diye 1 topik yaparız.ne güzel olur ama....

Zaten biz kadınların beceremeyeceyi 1 iş yokdur.heleki kocayı iknaaa o o ohhhhh.aslında şöğle yabancılara çok benziyorsun tip olarak...bu arada azeriyim.benzetme de doğru kelimeyi kulkanmadıysam kusura bakma

Son düzenleme:
Zaten biz kadınların beceremeyeceyi 1 iş yokdur.heleki kocayı iknaaa o o ohhhhh.aslında şöğle yabancılara çok benziyorsun tip olarak...bu arada azeriyim.benzetme de doğru kelimeyi kulkanmadıysam kusura bakma

Ay canım niye kusura bakıyım saçmalama :) Yabancılık var biraz anne tarafım göçmen :)

Hepimizin canim benim :)
Günaydınlar çıtır hatunlar. Sabha tartilayim dedim gözlerim yerinden fırladı 70 buçuk olmusum yaa. Tam saldim cayira oldu.neyse artik önümüzdeki maclara bakicaz.
Yaa sen gelmeyi dusunmuyon mu aha yoksa tamamen dondun de benim mi gozumden kacti hiii? :)
Ayrıca kanalıma yeni bir video daha ekledim izlemeyi unutmayın ve abone olmayı öpüldünüz :)) http://www.youtube.com/user/bimericbiebru

Hemen izliyorumm :)

Ebrucum ben de fırcalarla ilgili video yaparmisin dicektim tam ustune geldi soyledin yapicam diye :)) bu kez bende goruntu kalitesi dusuktu neden anlamadım
Bu arada h&m e bayılıyorum ama izmirde yok...istanbula sırf hm icin gelicem sanirim surekli netten bakmakla yetiniyorum hepsi de tam benim tarzım

1-İsimin nedir?
Aynur
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
25 yaşındayım 24.09.1988.Terazi burcu
3-Dış görüntünü tarif eder misin?

Burda 62kiloyum.Amannnn kocam resmimi koyduğumu görmesin:18:
4-Boyun Kaç?
1.64
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?[
Bir tane erkek kardeşim var.İnşallah 14 martda evleniyor.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Azeriyim.Baküde yaşıyorum.
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Çalışmıyorum.Ev hanımıyım.
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Evet evliyim.1 yıl 11 aylık...
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında?
Dünyalar tatlısı bir kızım var.İsmi Damla...
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
65 kiloydum hamile kaldığımda.84 kiloydum 8aylığımda.doğuma girerken bilemedim.doğumdan sonra 77 kiloydum.Daha veremedim ki
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
Normalde 62 kilo olurum.Ama şimdi 72 kiloyum.Hedefim evlenirken olduğum gibi 58 olmak.
12- Kilo alma maceran nedir?
Hamilelik tabiki.
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
Kendi vücudumdan utandım...
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Tüm polisiye filmlerini severim.Offf ya şimdi aklıma gelmedi ki bir isim...
15-Hiç hayvan besledin mi?
Koko isimli bir papağanım vardı.
6-Hobilerin nelerdir?
Elbiselerin üzerinde şöğle kağıtlardan bir şeyler olur ya türkçesini bilemedim,onları toplarım saklarım.
17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Aynı universitedede ve aynı qrupdaydık(acaba türkçesini doğru yazdınmı).
18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Polisiye romanlara bayılırımmmm...
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
En kızdığım şey bana yanlışımın sert bir şekilde söğlenmesi.Genel olarak sert üslubu hiç sevmem.Hemen kızarım.En mutlu olduğum şey kocamın bana ilgi göstermesi,ve izin istediğimde abartmadan izin vermesi...
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Saçlarım çok zayıf.Onlar için bir şeyler yapıcam.Bir de güzel elbiseler almayı düşünüyorum.

1- İsimin nedir?
Maymuş derler bana burda
2- Kaçyaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?

24 yaşındayım, akrep burcuyum, 1990 doğumluyum
3- Dış görüntünü tarif eder misin?
Beyaz tenliyim saçım kestane rengi
4- Boyun Kaç?
162 -165 boylarındayım
5- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
Ailem şehir dışında yasiyor 2 tane kardeşim var .kız olan lisede erkek ünv okuyor
6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Selanik gocmeniyiz ben Izmirde tek yasiyordum ama son 4 aydır kız kardesim benimle yaşıyor.
7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Sosyoloji mezunuyum calismiyorum.
kpss icin dersaneye gidiyorum.
aciktan sosyal bilimler okuyorum
Başka bir unv de de de aile danışmanlığı okuyorum.o da bitmek uzere
atanirsam sosyolog, atanamazsam psikolojik danismanlik acmak istiyorum

8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Bekarım 6 yıllık bir ilişkim var.
9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
yok :) dusunmuyorum ama ilerde 1 tane belki
10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
---
11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
87 ydim
suan 79 kiloyum
Hedef 60

12- Kilo alma maceran nedir?
Ergenlikte basladi kilo almam 89 a kadar ciktim.diyetistyenle 72 ye dustum sonra tekrar aldim hic bir nedeni yok cok yiyordum ve duzensizdim 87 ye kadar tekrar ciktim gecen yil mayis ayindan beri forumla birlikte 79 a dustum.
13- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
Yazları Deniz kenarında yasamama ragmen yuzememem vucudumdan utanmam.
Istedigim kıyafetleri alamamam
Surekli halsizlik, ağırlık ve stres hali

14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Cok fazla film izlerim ama hayatımda "Leon" ve "Amelie" nin onemli bi yeri vardır.
müziksiz zamanim gecmez aslında pop harici herseyden biraz biraz dinlerim ama genelde "r&b hiphop dubstep tercihim

15- Hiç hayvan besledin mi?

Hic hayvan beslemedigin oldu mu diye olmaliydi soru
Şu an evde
2 kedi
1 iguana
1 hamster
ve sayısız balık var :) onlar dunyanin en tatli seyleri :))

16- Hobilerin nelerdir?
Oyunlara çok sardıgim olur alısveris cok severim.balıga gitmeye bayilirim ne kadar su ara vaktim olmasa da...Tam bi kitap fetişisti sayılırım kitaplar en sevdigim
17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Internetten tanistik 3 ay sonra bulustuk ozamandan beri beraberiz :) 2009 olmasi lazim sene.ara ara ayriliklar da oldu tabi
18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
cok severim Psikoloji, felsefe, sosyoloji , siyaset okurum. Arada sıkılıp şu boş beleş olan best seller lardan okudugum da olur.

19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
Ben cok kıskancımdır güvensizlik beni de eder.Ve cok sabırsızımdır.çok ani ruh halim degisebilir.
Tabiki kendini begenmis degilimdir ama mütevaziliği elden bırakmadan Boş insanları kırmadan uzaklaştırırım kendimden.Hic sohbetelrine dayanamam.
En mutlu eden şey uyku uyku uyku :) ve tabiki kedilerimle ve sevgilimle hep beraber kokuş kokuş huzurlu huzurlu uyumak

20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Deli gibi alışveriş

Cok tatlisin canim :))

Gel canım beklerim istanbula beraber gezeriz :) Ayrıca fırçalarla ilgli videoyu yakında yapıcam evet :))

Etiket olucak o kağıtların türkçesi :) Ayrıca kocam resim koydugumu görmesin dedin ya cok güldüm heheh :)

Canım ya sizin ev baya iyimiş hayvan severliğinize bayıldım :) Ayrıca eğer istanbula gelirsen seninlede bi video çekelim :)) Bu psikoloji üzerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…