Kızlar umarım herkes iyidir.ben sabahdan dır koşup aranıza gelmek istiyom ama 1 türlü gelemedim.sadece girip bakıp 1kaç yorum yapıp çıkdım.ama bu yetmiyor ki anacım.ben hep burda olmak her yaptığımı,yediğimi,duyduğumu yaxmak isyiyom.bu gün şu walk at home in 2mile sini yaptlm.tüm elbisem ter oldu.o kadar terlemişim ki kilot,tişört hepsi su.gööüslerimin arası damla damla su.zevk aldım yani.o arada da 2bardak su içtim daha bi artıyodu terlemem.tavsiye ederim.kızlar bence dışatlda yürümek imkanınız yoksa evde bunu yapın.hem hani sporu bırakınca şişmanlar ya insanlar(öğle duydum yanlışsa düzeldin kızlar)bence yürüyüşü bırakına bu olmaz.bir de salatalık turşusu yedim öğlen kalorisi ne baktım da 0 mış ya.çok evindim.ben nedense her tükettiyimi korkarak yiyorum.ya fazla kkal isi varsa diye...ayrıca şimdiye kadar da 2lt. Su içtim öğreniyorum galiba
Sağ ol güzelim.evet ya daha herkesle tanışamadım.ama şu tabloyu bir yapayım herkes 1 1ni daha çabuk tanıyacak.bu arada sen bilgilerini attın mı?atmışsın galiba tam hatırlıyamıyorum.akşamlar düzenliyorum tabloyu kızım yattıktan sonra onun için emin olamaadım.akşam bakıcam geçmişe yine...bu arada damlanur seninle tanışamadık daha galiba..hadi yeniden hoşgeldin aramıza..
Evet ya ben de çok çok severim.her halde uzun uzun yazmamnan belli olur.ama 1video yapmak hiç aklma gelmedi benim koca ağır abi yaaaa.yapmaz benle böğle videyolar.ne mutlu sana. ..Sanal alem güzeldir ya :) insan vakit geçiriyo bu youtube kanalı açma fikride uzun zamandır istediğim birşeydi yeni fırsat olduda açtım :) Kocamda benim kadar olmasada seviyo videolar çekmeyi =)
Evet ya bende de dışarıda yapmam mümkün diyil.şiddetle tavsiye ediyorum yapmanı.1ci de yoruyor ama.terletmedi beni,2ci nefesimi kesdi.aslında ben plates yapıyordum.tv de ebru şallıyla,sora da kendim ama çok üşeniyorum. Ben ayaküstü severim.kaptanlar ip atlamayı desteklerse o da super olur....evet iyi aklıma getirdin şu leslie yi..2 çocukla bu soğukta yürümek imkansız ben..dur bende yapayım biraz..
:) Youtubedan hiphop abs i de yap bak oda çok zevklidir :)
Evet ya ben de çok çok severim.her halde uzun uzun yazmamnan belli olur.ama 1video yapmak hiç aklma gelmedi benim koca ağır abi yaaaa.yapmaz benle böğle videyolar.ne mutlu sana. ..
ben buralardayım bayağı oldu 68-69 kiloyla başlamıştım ama arada sekteler oluyor tabii..amacım yaza kadar kilolarımdan tamamen kurtulmak herkes gibi
evet olabilir aslında..neyse bende leslie yapacam şimdi bitince görüşürüz..1 mile le başlayayım bari..
Ben 4 sene önce isvecte yaşıyodum ordayken çok izlerdim yabancı youtuberları ozamanlar hiç türk yoktu videolar yapan. Hep bi kanal yapıyım ilk türk ben oliyim derdim ama makyaj konusunda çok başarılı değilim o nedenle bir türlü başlayamadım derken birsürü türkte yapmaya başladı sonra eşime dedim gel senle bi kanal yapalım illa makyaj kanalımı olmak zorunda dedim ve öyle başladık benim kocamda ağır abidir aslında ama işte ikna ettim :)
Zaten biz kadınların beceremeyeceyi 1 iş yokdur.heleki kocayı iknaaa o o ohhhhh.aslında şöğle yabancılara çok benziyorsun tip olarak...bu arada azeriyim.benzetme de doğru kelimeyi kulkanmadıysam kusura bakma
Hepimizin canim benim :)ben buralardayım bayağı oldu 68-69 kiloyla başlamıştım ama arada sekteler oluyor tabii..amacım yaza kadar kilolarımdan tamamen kurtulmak herkes gibi
Yaa sen gelmeyi dusunmuyon mu aha yoksa tamamen dondun de benim mi gozumden kacti hiii? :)Günaydınlar çıtır hatunlar. Sabha tartilayim dedim gözlerim yerinden fırladı 70 buçuk olmusum yaa. Tam saldim cayira oldu.neyse artik önümüzdeki maclara bakicaz.
Ayrıca kanalıma yeni bir video daha ekledim izlemeyi unutmayın ve abone olmayı öpüldünüz :)) http://www.youtube.com/user/bimericbiebru
1-İsimin nedir?
Aynur
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
25 yaşındayım 24.09.1988.Terazi burcu
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
Eki Görüntüle 961793
Burda 62kiloyum.Amannnn kocam resmimi koyduğumu görmesin:18:
4-Boyun Kaç?
1.64
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?[
Bir tane erkek kardeşim var.İnşallah 14 martda evleniyor.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Azeriyim.Baküde yaşıyorum.
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Çalışmıyorum.Ev hanımıyım.
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Evet evliyim.1 yıl 11 aylık...
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında?
Dünyalar tatlısı bir kızım var.İsmi Damla...
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
65 kiloydum hamile kaldığımda.84 kiloydum 8aylığımda.doğuma girerken bilemedim.doğumdan sonra 77 kiloydum.Daha veremedim ki
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
Normalde 62 kilo olurum.Ama şimdi 72 kiloyum.Hedefim evlenirken olduğum gibi 58 olmak.
12- Kilo alma maceran nedir?
Hamilelik tabiki.
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
Kendi vücudumdan utandım...
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Tüm polisiye filmlerini severim.Offf ya şimdi aklıma gelmedi ki bir isim...
15-Hiç hayvan besledin mi?
Koko isimli bir papağanım vardı.
6-Hobilerin nelerdir?
Elbiselerin üzerinde şöğle kağıtlardan bir şeyler olur ya türkçesini bilemedim,onları toplarım saklarım.
17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Aynı universitedede ve aynı qrupdaydık(acaba türkçesini doğru yazdınmı).
18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Polisiye romanlara bayılırımmmm...
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
En kızdığım şey bana yanlışımın sert bir şekilde söğlenmesi.Genel olarak sert üslubu hiç sevmem.Hemen kızarım.En mutlu olduğum şey kocamın bana ilgi göstermesi,ve izin istediğimde abartmadan izin vermesi...
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Saçlarım çok zayıf.Onlar için bir şeyler yapıcam.Bir de güzel elbiseler almayı düşünüyorum.
Ebrucum ben de fırcalarla ilgili video yaparmisin dicektim tam ustune geldi soyledin yapicam diye :)) bu kez bende goruntu kalitesi dusuktu neden anlamadım
Bu arada h&m e bayılıyorum ama izmirde yok...istanbula sırf hm icin gelicem sanirim surekli netten bakmakla yetiniyorum hepsi de tam benim tarzım
1-İsimin nedir?
Aynur
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
25 yaşındayım 24.09.1988.Terazi burcu
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
Eki Görüntüle 961793
Burda 62kiloyum.Amannnn kocam resmimi koyduğumu görmesin:18:
4-Boyun Kaç?
1.64
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?[
Bir tane erkek kardeşim var.İnşallah 14 martda evleniyor.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Azeriyim.Baküde yaşıyorum.
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Çalışmıyorum.Ev hanımıyım.
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Evet evliyim.1 yıl 11 aylık...
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında?
Dünyalar tatlısı bir kızım var.İsmi Damla...
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
65 kiloydum hamile kaldığımda.84 kiloydum 8aylığımda.doğuma girerken bilemedim.doğumdan sonra 77 kiloydum.Daha veremedim ki
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
Normalde 62 kilo olurum.Ama şimdi 72 kiloyum.Hedefim evlenirken olduğum gibi 58 olmak.
12- Kilo alma maceran nedir?
Hamilelik tabiki.
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
Kendi vücudumdan utandım...
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Tüm polisiye filmlerini severim.Offf ya şimdi aklıma gelmedi ki bir isim...
15-Hiç hayvan besledin mi?
Koko isimli bir papağanım vardı.
6-Hobilerin nelerdir?
Elbiselerin üzerinde şöğle kağıtlardan bir şeyler olur ya türkçesini bilemedim,onları toplarım saklarım.
17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Aynı universitedede ve aynı qrupdaydık(acaba türkçesini doğru yazdınmı).
18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Polisiye romanlara bayılırımmmm...
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
En kızdığım şey bana yanlışımın sert bir şekilde söğlenmesi.Genel olarak sert üslubu hiç sevmem.Hemen kızarım.En mutlu olduğum şey kocamın bana ilgi göstermesi,ve izin istediğimde abartmadan izin vermesi...
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Saçlarım çok zayıf.Onlar için bir şeyler yapıcam.Bir de güzel elbiseler almayı düşünüyorum.
Hic hayvan beslemedigin oldu mu diye olmaliydi soru
Şu an evde
2 kedi
1 iguana
1 hamster
ve sayısız balık var :) onlar dunyanin en tatli seyleri :))
18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
cok severim Psikoloji, felsefe, sosyoloji , siyaset okurum. Arada sıkılıp şu boş beleş olan best seller lardan okudugum da olur.
Etiket olucak o kağıtların türkçesi :) Ayrıca kocam resim koydugumu görmesin dedin ya cok güldüm heheh :)
Evet ya,kızar kesin...Ne yapayım benim koca da böğle...yapıcak bir şey yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?