Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şu an itibariyle akşam birşey yemeyeceğim..off hep akşam canım atıştırmak istiyor:18:
defneeee,kız tablo için bilgileri yazmamışsın.bulamadım.Sana zahmet yazsana onları...
Böğle söğle değil :) böyle şöyle olcak :) Öğren diye yazıyorum yoksa türkçen çok tatlı =))

anladım güzelim.ama nerede yazdım ki ben öğle. alıntıladığın mesajda sadece "böğle " yazmışım:18:

Gupseeeee (ne güzel ismin var ya)yazsana oku oku biteremediniz dimiiiii?oh oh iyi yaptım...yazdım da yazdım yazdım da yazdım

iyi akşamlar kızlar.ben bugün;
SABAH:
uyanınca koca bir bardak su
2 haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
2 fincan yeşil çay
ARA:1 Fincan Türk kahvesi
ÖĞLE:çeyrek ekmek arası 3 adet ızgara köfte
1 ayran
ARA:1/2 elma
AKŞAM:yarım tabak kıymalı bezelye yemeği
1 kaşık pilav
bol yeşil salata
1 kase yoğurt
3 lt su içtim.3,5 km yürüdüm yürüme bandında

güzel olmuş beğendim..bu gidişle oldu bu iş..

bende menümü yazayım bari...
sabah:
1 dilim kepek ekmeği ,peynir
3 zeytin,yeşil çay
ara:-
öğlen:5-6 kaşık kuru bamya yemeği salata az ekmek
ara: 1 sade kahve,5 badem
akşam:
yine bamya yemeği,salata,1 kaşık pilav
aralmamasını temenni ediyorum

su: 3lt.
spor:2 kere leslie 1 mile

Kızlqr bu gün ben 1 çorba taptım.içinde lahana,pamcar,havuç,soğan,patates,kırmızı et vardı akşam da öğlen de 1kase ondan yedim.umarım kaçırmamışımdır. Yanıtlarsanız sevinirim.
Rapor
Sabah 1dilim çavdar ekmeyi,çeyrek peynir,yeşillik,1kupa yeşil çay
Ara ceviz 2tane.3kadık yoğurt.yarım elma.yesil çay
Öğken 1dilim kepek ekmeyi,1kase yoğurt,1kase çorba.3tane küçük parmağım kadar salatalık turşusu,bolca yeşillik
Ara yeçil çay.yarım elma
Akşam çorba.yoğurt,yarım dilim kepekli ekmek,bolca yeşillik
Ara ceviz yarım portakal yeşil çay
3 litreden fazla su ve 30dakika yürüyüş...

1- İsimin nedir?
gupse

2- Kaçyaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?

22 yaşındayım.. aslan burcuyum... doğum günüm 6 Ağustos

3- Dış görüntünü tarif eder misin?
Beyaz tenliyim saçım kumral

4- Boyun Kaç?
1.70 boyum

5- Kaç kardeşsin? .Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
ailemin tek kızıyım. bir kardeşim vardı fakat doğduktan 1 hafta sonra öldü..

6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Balıkesirliyim ve şuan orda yaşıyorum.

7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
şuan çalışmıyorum. Edebiyat mezunuyum. formasyon ve kpss'ye hazırlanıyorum.

8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Bekarım.. 3 aylık bir ilişkim var şuan.

9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
yok :)

10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
---

11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
74 kilolayla başladım.
şuan 70 küsürlerdeym.
hedefim 60

12- Kilo alma maceran nedir?
tamamen iradesizlik sebebi. 3 sene önce hedef kilomdaydm ve gayet güzl bir fiziğim vardı. giydiğim yakışıyordu. sonra yavas yavas su pis boğazımı tutamamaya başladım. sonuc bu :)

13- Nasıl diyete başladın? Seni tetikleyen neydi?
alışverişe çıkıp beğendiğim herşeyi alamamaya başlayınca dedim durum vahim bu da bnim miladım oldu :)

14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
çok fazla film izleme alışkanlığım yok, tek basına film izlemeyi sevmiyorum nedense. müzik ve sanatçı konusunda da ayrımlarım yoktur pek. ama sezen aksu deyince de bir dururum tabi ..

15- Hiç hayvan besledin mi?
evet bir kaç sene önce eski sevgilim bir kuş hediye etmişti bana bir kaç sene ona baktım sonra ne hikmetse adam gidince kuş da öldü ya be :) sonrasında da bir daha bakmadım annem evde hayvan beslenmesine karsı çünkü.

16- Hobilerin nelerdir?
bazı oyunlar var ki oturdum mu kalkamam basından. kitap okumayı da severim çokça. nescafem, sigaram,kitabım ve ben çok iyi bi 4lü oluyoruz :)

17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
aslında birbirimizi bir kaç sene öncesinden tanıyoruz ama ben o zmaanlarda az sinir olmazdm buna. kıl olurdum resmen. sonra derken bu yakınlarda çok sık karşılaşmya başlamışız tabi bnm dikkatimi çkmedi. sonra bu internetten ekledi beni tabi ben her defasında kabul etmedm felan. artık en sonuncusunda dedm derdi ne acaba diye kabl ettim. sonrasında duurm bu <3

18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
çok severim.. tür olarak çok da ayırt etmem açıkçası. iyi bir kalemden çıkmış olması yeterli bir de tabi elime aldıgımdaki ruh halimde önemli. beni o an hangi tür bir kitaba iterse elimde onu buluyorum

19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
yalandan ve kendini beğenmiş ukala tiplerden nefret ediyorum.
sevdiceğimin omuzlarına basımı koyup öylece denizi seyretmekten de ayrı bir hzuur duyuyorum :)

20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

o da sorumu alışverişin dibine vurucam

Hepimizin canim benim :)

Yaa sen gelmeyi dusunmuyon mu aha yoksa tamamen dondun de benim mi gozumden kacti hiii? :)

Hemen izliyorumm :)

Yok canım dönmüyom daha annem haftaya gitcek o gitmeden donmicem menüde yazamam berbat çünkü ama müsait oldukca bakiyom sizlere

Kizlar selam bu Gun karisik bir Gun gecirdik.apar topar Eve geldik.esim cok sinirli yarinda gitmiyor.onun yaninda yazamadimda.kusura bakmayin.ne olduna gelince eltim yuzunden esim kardesiyle kavga etti.cocuguda isten cikardi.bizide aldi Eve getirdi.sabah eltim esiyle para yuzunden tartismislar.sesi duyunca obur eltimle benim ikizlerde onlara gitmis ne oluyor diye.eylem densiz densiz konusunda benim kizda babama diyecem demis.oda iyice cildirmis durumdaymis balima vurmus.tabii sonuc kötü oldu.olayin asil sebebi kaynim esimle beraber calisiyorum.eyide kazaniyordu.eltimin gozunu batmis bizim ev felan.seni kullaniyorlar sen onlarin kolesimisin felan demis.epeyde küfr etmis ikizler diyor.isler karisti yani.bu eltimi esim 3 yil once evden kovmustu.kadin hala durmuyor ya.kaynimada hamileymis meger cocugu dusurrum duyeti tehdit ediyormus.kaxnim ozur diledi ama Yok karismadim.balima niye vurmasina ses etmedin dedim.yenge cocukta karisinca delirdi dedi esi icin.ben arabaya biniyom hala abimle Konus diyor.bende kusura bakma Balimin dayak yemesi hasani delirtti dedim .abisinide arada ama Hasan demedik laf birakmadi.
Uygun zamanda gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…