Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oww baya karışmış ortalık geçmiş olsun canım

Ebrucum Video yine superrrr abone olabilmismiyim.o cuma gunu hediye Alan arkadasi tuttum.kuzum senin gozluge bayildim.ama bana yakusmixor

Merve dunden beri kk yada girmemis.insallah kotu Birsey yoktur

Ebru sana resimleri gormeni icin arkadaslik yolluyacagim ama yapamiyorum.cepten olmuyormu ki....
Sen yollarmisin

Masumcum ayni durum senin icinde gecerli

Eeeee ebruuuuu Biz arkadasmisiz ki....albumden bakarsin artik

Amaniiin karismis ortalık affetmeyin zaten ne demek cocuguna tokat atmak. Geçmiş olsun diyim gecsin gitsin.

Ebrucum Video yine superrrr abone olabilmismiyim.o cuma gunu hediye Alan arkadasi tuttum.kuzum senin gozluge bayildim.ama bana yakusmixor

Saol canım o cuma günü hediye alan arkadaş iyidir saolsun :) Bu arada gözlüğüge bende bayıldım zaten bana yakışan tek gözlük modeli bu damla model gerisi de bana yakışmıo :) Abone olamamış ya ama bi dahaki sefer olursun artık :)

Ebru sana resimleri gormeni icin arkadaslik yolluyacagim ama yapamiyorum.cepten olmuyormu ki....
Sen yollarmisin

Canım zaten arkadaşız biz bugun biraz kurcaladım ve buldum resimlerinin oldugu albumu çok tatlısınız hepiniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…