Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama abone diyor hatta begendim videolarida niye boyle oluyor hatta altta yorumlarada birseyler yazdim.
selam kızlar gecenin körü oldu ben ancak eve gelebildim ayy bu ilim bilim uğruna arada telef olucam ondan korkuyom:)

Hosgeldinnnn

ayy önce dünün sonra da bugünün menüsünü bi yazam..

02.02.2014
KAHVALTI: 2 Kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, domats, 2 dilim ekmek
ara:10 fındık,4kuru kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk şiş, salata, 2 bardak ayran.
ara: 1bardak light süt,3 kare bitter çikolata
akşam: salata, 40 gr kadar tavuk
ara:1 portakal,1 elma

03.02.2014
KAHVALTI: 2 Kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, domats, 2 dilim ekmek
ara:3 ceviz,4kuru kayısı
öğle: 4 küçük parça etli pide ( pidelerin kalınlığı yufka gibi ama:) ayran,salata
ara:2 diyet bisküvi
akşam: yoğurt, 4 yemek kaşığı sebzeli sote
ara: 1tane muz

Ahanda resmi cogunu cocuklarda seyretti zuzuya bile mesaj yazdik

Canim Senn Menü diyetisyende cikma oldugu icin Birsey diyemiyorum.cumaya bakacaz kac Kilo verecen

bu arada sular 3 lt hep:) yeşil çay ve form çayı içtim 2şer kupa her gün

Tum unlu gidalar
Tum seker icerenler tatli, borek corek vs...
Bakliyatlardada kh var pirinc, bulgur, mercimek, fasulye vs....
Patates, havuc, bezelye bu ücüne aman dikkat bomba resmen
Meyveyi biliyorsun zaten
Hazir yemekler kh li
Ketcap, mayonez vs....
Aklima gelenler bunlar
Kuruyemislerde + yag olarak zengin

Sakin persembe gunu tursu yeme Ödem tutar

Son düzenleme:
BOY:166 cm
BAŞLANGIÇ KG:96 kg
ŞİMDİKİ KG:92.9
HEDEF:önce 75 sonra 65 kg
TOMBİKLİK NEDENİ: düzensiz yemek fast food ürünler.
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık, sonra güzellik ve giyemediğim kıyafetlerimi giyebilmek.

selam kızlar gecenin körü oldu ben ancak eve gelebildim ayy bu ilim bilim uğruna arada telef olucam ondan korkuyom:)
Sorma ben de ayni dertten muzdaribim bi bitsinde guzel bi isimiz olsun kurtulalim...oyle diyorum da ben yine bi arastirma falan yaparim yada aciktan okurum sanirim haha alışkanlık yaptı
Eki Görüntüle 962359
Oda cok yorgunnnnn yaaaa baksana kuzumaaa
Canım cinsi ne cok tatliymis goldena benziyor
Yok canım dönmüyom daha annem haftaya gitcek o gitmeden donmicem menüde yazamam berbat çünkü ama müsait oldukca bakiyom sizlere
Tamam canim sen yine dikkat et :)
Canim aile mevzularina yorum yapmak istemem ama sebebi ne olursa olsun cocuga vurulmaz.cocuk dayakla egitilmez.biz gozumuzden sakınırken baskasinin vurması cok acı.gecmis olsun diyelim size umarim yasanmaz bidaha.sıkma canını
Teşekkürler güzelim.böğle resimli güzel oluyor aslında.herkes koysa ne güzel olur.ben kızlar bakınca kaldırıcam zaten.Görmelerini ,yazışırken akıllarında canlandırmalarını isterim.
Aaa kaldiriliyosa ben de koyarim ki :)
Gel canım beklerim istanbula beraber gezeriz :) Ayrıca fırçalarla ilgli videoyu yakında yapıcam evet :))
Umarım canım ben daha istanbulu gormedim.nedense sevmem bizimkiler gitti kac kere okadar israr ettiler yine de gitmedim.istanbul dusuncesi bile yoruyor beni:) ama gormek istiyorum artik
Canım ya sizin ev baya iyimiş hayvan severliğinize bayıldım :) Ayrıca eğer istanbula gelirsen seninlede bi video çekelim :)) Bu psikoloji üzerine :)

Canım orda okadar davet eden arkadasim varken seni gormek en cazibi sanırım daha cok eglenirim mutlu olurum diye dusunuyorum:) kanın ısınması bu demek galiba :))

Kizlar arkadaslarim burda kac gundur
hepsinin moraller bozk yanlarinda olmaya calisiyorum saat 5 e geliyor konustuk bu saate kadar yarin derse de gidemicem sanirim.o yuzden cok yazamiyorum.
biriyle de dun tartismistik artik gorusmeme karari aldik ama bugun aradi cok kotuydu apar topar gittim yanina.napicam bilmiyorum elden de bisey gelmiyor haliyle sıkıntılıyım ben de.

birde ustune vajinamda mantar oldu sanirim bu son 4 ayda 4. Kez oldu bi krem kullaniyorum geciyor ama yeniliyor tekrar.ben surekli duş jeli dove falan kullaniyorum.hijyenime cok dikkat ediyirum takintiliyim o konuda cogunlkla gunde 2 kez duş alıyorum.cok kimyasal kullandigimdan mi oluyor anlanadim vucudumun dengesini mi bozdum surekli kokulu duj jellerinden farkli farkli kullaniyorum ..niye oluyor anlamadim kaşıntıdan olucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…