Ama abone diyor hatta begendim videolarida niye boyle oluyor hatta altta yorumlarada birseyler yazdim.Saol canım o cuma günü hediye alan arkadaş iyidir saolsun :) Bu arada gözlüğüge bende bayıldım zaten bana yakışan tek gözlük modeli bu damla model gerisi de bana yakışmıo :) Abone olamamış ya ama bi dahaki sefer olursun artık :)
selam kızlar gecenin körü oldu ben ancak eve gelebildimayy bu ilim bilim uğruna arada telef olucam ondan korkuyom:)
Ama abone diyor hatta begendim videolarida niye boyle oluyor hatta altta yorumlarada birseyler yazdim.
Hosgeldinnnn
hoşbulduk cnm:)
ayy önce dünün sonra da bugünün menüsünü bi yazam..
02.02.2014
KAHVALTI: 2 Kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, domats, 2 dilim ekmek
ara:10 fındık,4kuru kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk şiş, salata, 2 bardak ayran.
ara: 1bardak light süt,3 kare bitter çikolata
akşam: salata, 40 gr kadar tavuk
ara:1 portakal,1 elma
03.02.2014
ara:3 ceviz,4kuru kayısı
öğle: 4 küçük parça etli pide ( pidelerin kalınlığı yufka gibi ama:) ayran,salata
ara:2 diyet bisküvi
akşam: yoğurt, 4 yemek kaşığı sebzeli sote
ara: 1tane muz
ayy önce dünün sonra da bugünün menüsünü bi yazam..
02.02.2014
ara:10 fındık,4kuru kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk şiş, salata, 2 bardak ayran.
ara: 1bardak light süt,3 kare bitter çikolata
akşam: salata, 40 gr kadar tavuk
ara:1 portakal,1 elma
03.02.2014
ara:3 ceviz,4kuru kayısı
öğle: 4 küçük parça etli pide ( pidelerin kalınlığı yufka gibi ama:) ayran,salata
ara:2 diyet bisküvi
akşam: yoğurt, 4 yemek kaşığı sebzeli sote
ara: 1tane muz
bu arada sular 3 lt hep:) yeşil çay ve form çayı içtim 2şer kupa her gün
Canim Senn Menü diyetisyende cikma oldugu icin Birsey diyemiyorum.cumaya bakacaz kac Kilo verecen
tamam cnm:) inş iyi olur. 15 şubatta randevum var diyetisyene bakalım.. bugün hasta oldum karnım çok fena şişş patlamak üzereyim
Cumaya baya bir gidecek desene
Ama abone diyor hatta begendim videolarida niye boyle oluyor hatta altta yorumlarada birseyler yazdim.
Su konusunda supersinnnn canim
Kizlar adinizi soyleseniz olmazmi.isterseniz takma isim koyun ya...poem, oluyoroylebazen, adigupse, kararli
Sorma ben de ayni dertten muzdaribim bi bitsinde guzel bi isimiz olsun kurtulalim...oyle diyorum da ben yine bi arastirma falan yaparim yada aciktan okurum sanirim hahaselam kızlar gecenin körü oldu ben ancak eve gelebildimayy bu ilim bilim uğruna arada telef olucam ondan korkuyom:)
Canım cinsi ne cok tatliymis goldena benziyorEki Görüntüle 962359
Oda cok yorgunnnnn yaaaa baksana kuzumaaa
Tamam canim sen yine dikkat et :)Yok canım dönmüyom daha annem haftaya gitcek o gitmeden donmicem menüde yazamam berbat çünkü ama müsait oldukca bakiyom sizlere
Canim aile mevzularina yorum yapmak istemem ama sebebi ne olursa olsun cocuga vurulmaz.cocuk dayakla egitilmez.biz gozumuzden sakınırken baskasinin vurması cok acı.gecmis olsun diyelim size umarim yasanmaz bidaha.sıkma canınıKizlar selam bu Gun karisik bir Gun gecirdik.apar topar Eve geldik.esim cok sinirli yarinda gitmiyor.onun yaninda yazamadimda.kusura bakmayin.ne olduna gelince eltim yuzunden esim kardesiyle kavga etti.cocuguda isten cikardi.bizide aldi Eve getirdi.sabah eltim esiyle para yuzunden tartismislar.sesi duyunca obur eltimle benim ikizlerde onlara gitmis ne oluyor diye.eylem densiz densiz konusunda benim kizda babama diyecem demis.oda iyice cildirmis durumdaymis balima vurmus.tabii sonuc kötü oldu.olayin asil sebebi kaynim esimle beraber calisiyorum.eyide kazaniyordu.eltimin gozunu batmis bizim ev felan.seni kullaniyorlar sen onlarin kolesimisin felan demis.epeyde küfr etmis ikizler diyor.isler karisti yani.bu eltimi esim 3 yil once evden kovmustu.kadin hala durmuyor ya.kaynimada hamileymis meger cocugu dusurrum duyeti tehdit ediyormus.kaxnim ozur diledi ama Yok karismadim.balima niye vurmasina ses etmedin dedim.yenge cocukta karisinca delirdi dedi esi icin.ben arabaya biniyom hala abimle Konus diyor.bende kusura bakma Balimin dayak yemesi hasani delirtti dedim .abisinide arada ama Hasan demedik laf birakmadi.
Uygun zamanda gelirim yine
Aaa kaldiriliyosa ben de koyarim ki :)Teşekkürler güzelim.böğle resimli güzel oluyor aslında.herkes koysa ne güzel olur.ben kızlar bakınca kaldırıcam zaten.Görmelerini ,yazışırken akıllarında canlandırmalarını isterim.
Umarım canım ben daha istanbulu gormedim.nedense sevmem bizimkiler gitti kac kere okadar israr ettiler yine de gitmedim.istanbul dusuncesi bile yoruyor beni:) ama gormek istiyorum artikGel canım beklerim istanbula beraber gezeriz :) Ayrıca fırçalarla ilgli videoyu yakında yapıcam evet :))
Canım ya sizin ev baya iyimiş hayvan severliğinize bayıldım :) Ayrıca eğer istanbula gelirsen seninlede bi video çekelim :)) Bu psikoloji üzerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?