Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merve dunden beri kk yada girmemis.insallah kotu Birsey yoktur

geldim geldimm

günaydın kızçeler nasılsınız ben bu ara çok yoğunum akşama mısafırlerım var hazırlıkları dun akşamdan yaptım bu akşam eve gıdınce pısırılecekler kaldı uffff çok yorgunum daha sabahtan

bazen bir kişi oluyor tüm aileyi huzursuz edebiliyor maalesef..en iyisi uzak durmak.yazık çocukla kimbilir yalnız olsa neler yapardı..zor işiniz valla...

Günaydın mayıs ayının fıstık hatunları.umarım herkes güzel diyetini pozmadan vicdan azabını çekmeden güzel bir gün geçirir.burda gün sizdekinden 2saat önce başlıyor.ben kalktım.30fakika yürüyüş yaptım,güzelce terledim,güne müthiş zinde başladım.kahvaltımı yaptım 1litre suyumu içtim ve koşşşşşa koşa yanınıza gedim.ama daha kimsecikler yok.e geçmişi okuyayım bari....

Gunaydinnnn canlarrrr
Röpörtajlar da anladimki turkiye ekonomisine katkida bulunmak icin Kilo veriliyor.vatan millet Sakarya....
Damla cok hossunya nereni begenmiyon da zayifliyorsun

Son düzenleme:
Kizlar bugun ne Kadar gelirim bilemiyorum ama lütfen irtibati koparmayin.
Poem biraz azmi yolumuz buralara dusuyor

Son düzenleme:
Gunaydinnnn canlarrrr
Röpörtajlar da anladimki turkiye ekonomisine katkida bulunmak icin Kilo veriliyor.vatan millet Sakarya....
Damla cok hossunya nereni begenmiyon da zayifliyorsun
günaydın güzelim.Hani şu arkadan belin alt yanından 1şeyler fırlıyor ya,sanırım simit deniyor.Bak işte orayı görünce sinir oluyorum...bu arada 71.8 olmuşum ya.Bir 70den aşağı inse şu mil...

eski mesajlarda mesaj düzenleme paneli olmuyomuşmuş? Of ya ben de resmimi kaldırmak istoyordum...

Sigara içmene üzüldüm bebişim.Keşke içmesen.Sağlığın açısından kötü ya canım....
Ah şu aile meseleleri beni çok huzursuz eder.Hiç bir şekilde kötü yorum yapmam kimseye,genelde böyleyim.Yangına körükle gitmek oluyor.Ama sen akıllı kadınsın.Bulursunuz Hasanınla mantıklı bir yolunu...
Bilgilendirmen için sağ ol kuzum.Sen emr et ben daha da turşu yemeğim ya.bir sözüne bakar.Sonuçta her şey bizim için.sence böyle devam edersem marta kadar kaç kilo vere bilirm?
ok güzelim.Hedefine ulaşman dileyi ile....
sağol cnm ama WC ile arkadaş oldum:)
ayyyy bende saat başı gidiyorum ya,ama bazen üşeniyorum....
mantar kötü bir şeydir.öğle kolayca da geçmez.dioktora görünsen iyi olur güzelim...
hoş geldin canım.Ben de aynen öyleyim. çalışmıyorum ama yine de bir gün önceden hazırlık yaparım...

Damla Kilo veriliyor bir Ära kitleniyor Canim.
Mesela Gogo aylarca 68 de kaldi.

Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Ama kiloya bakma incelmeye bak.

Köpeğimizi dün akşam vermek zorunda kaldık cok üzgünümm yaa içim acıyo ama öyle olmak zorundaydı çok havlıyorduu ama akşam evde hep sesını duyar gıbıydımm alışmam lazım hem onun iyiliği için hem benımm

kahve rengı benım köpeğimdi

Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Offff ya.bak buna moralim bozuldu

O temizleyiciler yapiyo olabilir tahtis ediyo sonucta.inatci ve gecmiyosa doktora git canım haplari var onlarla gecegeçer.

Evet aynen öyle ama moralini bozmadan devam etmek lazım.
Offff ya.bak buna moralim bozuldu

Bozulmasın hic.azimle yola dwvam vücudun direncini kirmak lazım.

Oluyoroylebazen Canim yanlis anlama lütfen partnerininde hijyenine dikkat et.bendede olmustu.vajinal fitil Vermislerdi.

pek sevimliyimiş:)
bizde çocukken vermek zorunda kalmıştık..insan çok bağlanıyor ne üzülmüştük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…