Merve dunden beri kk yada girmemis.insallah kotu Birsey yoktur
hakikatten merve nerelerde yahu
Kizlar selam bu Gun karisik bir Gun gecirdik.apar topar Eve geldik.esim cok sinirli yarinda gitmiyor.onun yaninda yazamadimda.kusura bakmayin.ne olduna gelince eltim yuzunden esim kardesiyle kavga etti.cocuguda isten cikardi.bizide aldi Eve getirdi.sabah eltim esiyle para yuzunden tartismislar.sesi duyunca obur eltimle benim ikizlerde onlara gitmis ne oluyor diye.eylem densiz densiz konusunda benim kizda babama diyecem demis.oda iyice cildirmis durumdaymis balima vurmus.tabii sonuc kötü oldu.olayin asil sebebi kaynim esimle beraber calisiyorum.eyide kazaniyordu.eltimin gozunu batmis bizim ev felan.seni kullaniyorlar sen onlarin kolesimisin felan demis.epeyde küfr etmis ikizler diyor.isler karisti yani.bu eltimi esim 3 yil once evden kovmustu.kadin hala durmuyor ya.kaynimada hamileymis meger cocugu dusurrum duyeti tehdit ediyormus.kaxnim ozur diledi ama Yok karismadim.balima niye vurmasina ses etmedin dedim.yenge cocukta karisinca delirdi dedi esi icin.ben arabaya biniyom hala abimle Konus diyor.bende kusura bakma Balimin dayak yemesi hasani delirtti dedim .abisinide arada ama Hasan demedik laf birakmadi.
Uygun zamanda gelirim yine
geldim geldimm
günaydın kızçeler nasılsınız ben bu ara çok yoğunum akşama mısafırlerım var hazırlıkları dun akşamdan yaptım bu akşam eve gıdınce pısırılecekler kaldı uffff çok yorgunum daha sabahtan
günaydın güzelim.Hani şu arkadan belin alt yanından 1şeyler fırlıyor ya,sanırım simit deniyor.Bak işte orayı görünce sinir oluyorum...bu arada 71.8 olmuşum ya.Bir 70den aşağı inse şu mil...Gunaydinnnn canlarrrr
Röpörtajlar da anladimki turkiye ekonomisine katkida bulunmak icin Kilo veriliyor.vatan millet Sakarya....
Damla cok hossunya nereni begenmiyon da zayifliyorsun
Sigara içmene üzüldüm bebişim.Keşke içmesen.Sağlığın açısından kötü ya canım....1- İsimin nedir?
gupse
2- Kaçyaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
22 yaşındayım.. aslan burcuyum... doğum günüm 6 Ağustos
3- Dış görüntünü tarif eder misin?
Beyaz tenliyim saçım kumral
4- Boyun Kaç?
1.70 boyum
5- Kaç kardeşsin? .Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
ailemin tek kızıyım. bir kardeşim vardı fakat doğduktan 1 hafta sonra öldü..
6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Balıkesirliyim ve şuan orda yaşıyorum.
7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
şuan çalışmıyorum. Edebiyat mezunuyum. formasyon ve kpss'ye hazırlanıyorum.
8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Bekarım.. 3 aylık bir ilişkim var şuan.
9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
yok :)
10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
---
11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
74 kilolayla başladım.
şuan 70 küsürlerdeym.
hedefim 60
12- Kilo alma maceran nedir?
tamamen iradesizlik sebebi. 3 sene önce hedef kilomdaydm ve gayet güzl bir fiziğim vardı. giydiğim yakışıyordu. sonra yavas yavas su pis boğazımı tutamamaya başladım. sonuc bu :)
13- Nasıl diyete başladın? Seni tetikleyen neydi?
alışverişe çıkıp beğendiğim herşeyi alamamaya başlayınca dedim durum vahim bu da bnim miladım oldu :)
14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
çok fazla film izleme alışkanlığım yok, tek basına film izlemeyi sevmiyorum nedense. müzik ve sanatçı konusunda da ayrımlarım yoktur pek. ama sezen aksu deyince de bir dururum tabi ..
15- Hiç hayvan besledin mi?
evet bir kaç sene önce eski sevgilim bir kuş hediye etmişti bana bir kaç sene ona baktım sonra ne hikmetse adam gidince kuş da öldü ya be :) sonrasında da bir daha bakmadım annem evde hayvan beslenmesine karsı çünkü.
16- Hobilerin nelerdir?
bazı oyunlar var ki oturdum mu kalkamam basından. kitap okumayı da severim çokça. nescafem, sigaram,kitabım ve ben çok iyi bi 4lü oluyoruz :)
17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
aslında birbirimizi bir kaç sene öncesinden tanıyoruz ama ben o zmaanlarda az sinir olmazdm buna. kıl olurdum resmen. sonra derken bu yakınlarda çok sık karşılaşmya başlamışız tabi bnm dikkatimi çkmedi. sonra bu internetten ekledi beni tabi ben her defasında kabul etmedm felan. artık en sonuncusunda dedm derdi ne acaba diye kabl ettim. sonrasında duurm bu <3
18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
çok severim.. tür olarak çok da ayırt etmem açıkçası. iyi bir kalemden çıkmış olması yeterli bir de tabi elime aldıgımdaki ruh halimde önemli. beni o an hangi tür bir kitaba iterse elimde onu buluyorum
19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
yalandan ve kendini beğenmiş ukala tiplerden nefret ediyorum.
sevdiceğimin omuzlarına basımı koyup öylece denizi seyretmekten de ayrı bir hzuur duyuyorum :)
20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
o da sorumu alışverişin dibine vurucam
Ah şu aile meseleleri beni çok huzursuz eder.Hiç bir şekilde kötü yorum yapmam kimseye,genelde böyleyim.Yangına körükle gitmek oluyor.Ama sen akıllı kadınsın.Bulursunuz Hasanınla mantıklı bir yolunu...Kizlar selam bu Gun karisik bir Gun gecirdik.apar topar Eve geldik.esim cok sinirli yarinda gitmiyor.onun yaninda yazamadimda.kusura bakmayin.ne olduna gelince eltim yuzunden esim kardesiyle kavga etti.cocuguda isten cikardi.bizide aldi Eve getirdi.sabah eltim esiyle para yuzunden tartismislar.sesi duyunca obur eltimle benim ikizlerde onlara gitmis ne oluyor diye.eylem densiz densiz konusunda benim kizda babama diyecem demis.oda iyice cildirmis durumdaymis balima vurmus.tabii sonuc kötü oldu.olayin asil sebebi kaynim esimle beraber calisiyorum.eyide kazaniyordu.eltimin gozunu batmis bizim ev felan.seni kullaniyorlar sen onlarin kolesimisin felan demis.epeyde küfr etmis ikizler diyor.isler karisti yani.bu eltimi esim 3 yil once evden kovmustu.kadin hala durmuyor ya.kaynimada hamileymis meger cocugu dusurrum duyeti tehdit ediyormus.kaxnim ozur diledi ama Yok karismadim.balima niye vurmasina ses etmedin dedim.yenge cocukta karisinca delirdi dedi esi icin.ben arabaya biniyom hala abimle Konus diyor.bende kusura bakma Balimin dayak yemesi hasani delirtti dedim .abisinide arada ama Hasan demedik laf birakmadi.
Uygun zamanda gelirim yine
Bilgilendirmen için sağ ol kuzum.Sen emr et ben daha da turşu yemeğim ya.bir sözüne bakar.Sonuçta her şey bizim için.sence böyle devam edersem marta kadar kaç kilo vere bilirm?Tum unlu gidalar
Tum seker icerenler tatli, borek corek vs...
Bakliyatlardada kh var pirinc, bulgur, mercimek, fasulye vs....
Patates, havuc, bezelye bu ücüne aman dikkat bomba resmen
Meyveyi biliyorsun zaten
Hazir yemekler kh li
Ketcap, mayonez vs....
Aklima gelenler bunlar
Kuruyemislerde + yag olarak zengin
Sakin persembe gunu tursu yeme Ödem tutar
ok güzelim.Hedefine ulaşman dileyi ile....YAŞ:26
BOY:166 cm
BAŞLANGIÇ KG:96 kg
ŞİMDİKİ KG:92.9
HEDEF:önce 75 sonra 65 kg
TOMBİKLİK NEDENİ: düzensiz yemek fast food ürünler.
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık, sonra güzellik ve giyemediğim kıyafetlerimi giyebilmek.
ayyyy bende saat başı gidiyorum ya,ama bazen üşeniyorum....sağol cnm ama WC ile arkadaş oldum:)
mantar kötü bir şeydir.öğle kolayca da geçmez.dioktora görünsen iyi olur güzelim...Kizlar arkadaslarim burda kac gundur
hepsinin moraller bozk yanlarinda olmaya calisiyorum saat 5 e geliyor konustuk bu saate kadar yarin derse de gidemicem sanirim.o yuzden cok yazamiyorum.
biriyle de dun tartismistik artik gorusmeme karari aldik ama bugun aradi cok kotuydu apar topar gittim yanina.napicam bilmiyorum elden de bisey gelmiyor haliyle sıkıntılıyım ben de.
birde ustune vajinamda mantar oldu sanirim bu son 4 ayda 4. Kez oldu bi krem kullaniyorum geciyor ama yeniliyor tekrar.ben surekli duş jeli dove falan kullaniyorum.hijyenime cok dikkat ediyirum takintiliyim o konuda cogunlkla gunde 2 kez duş alıyorum.cok kimyasal kullandigimdan mi oluyor anlanadim vucudumun dengesini mi bozdum surekli kokulu duj jellerinden farkli farkli kullaniyorum ..niye oluyor anlamadim kaşıntıdan olucem.
hoş geldin canım.Ben de aynen öyleyim. çalışmıyorum ama yine de bir gün önceden hazırlık yaparım...geldim geldimm
günaydın kızçeler nasılsınız ben bu ara çok yoğunum akşama mısafırlerım var hazırlıkları dun akşamdan yaptım bu akşam eve gıdınce pısırılecekler kaldı uffff çok yorgunum daha sabahtan
Offff ya.bak buna moralim bozulduDamla Kilo veriliyor bir Ära kitleniyor Canim.
Mesela Gogo aylarca 68 de kaldi.
Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Ama kiloya bakma incelmeye bak.
O temizleyiciler yapiyo olabilir tahtis ediyo sonucta.inatci ve gecmiyosa doktora git canım haplari var onlarla gecegeçer.Kizlar arkadaslarim burda kac gundur
hepsinin moraller bozk yanlarinda olmaya calisiyorum saat 5 e geliyor konustuk bu saate kadar yarin derse de gidemicem sanirim.o yuzden cok yazamiyorum.
biriyle de dun tartismistik artik gorusmeme karari aldik ama bugun aradi cok kotuydu apar topar gittim yanina.napicam bilmiyorum elden de bisey gelmiyor haliyle sıkıntılıyım ben de.
birde ustune vajinamda mantar oldu sanirim bu son 4 ayda 4. Kez oldu bi krem kullaniyorum geciyor ama yeniliyor tekrar.ben surekli duş jeli dove falan kullaniyorum.hijyenime cok dikkat ediyirum takintiliyim o konuda cogunlkla gunde 2 kez duş alıyorum.cok kimyasal kullandigimdan mi oluyor anlanadim vucudumun dengesini mi bozdum surekli kokulu duj jellerinden farkli farkli kullaniyorum ..niye oluyor anlamadim kaşıntıdan olucem.
Evet aynen öyle ama moralini bozmadan devam etmek lazım.Damla Kilo veriliyor bir Ära kitleniyor Canim.
Mesela Gogo aylarca 68 de kaldi.
Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Ama kiloya bakma incelmeye bak.
Offff ya.bak buna moralim bozuldu
Köpeğimizi dün akşam vermek zorunda kaldık cok üzgünümm yaa içim acıyo ama öyle olmak zorundaydı çok havlıyorduu ama akşam evde hep sesını duyar gıbıydımm alışmam lazım hem onun iyiliği için hem benımmEki Görüntüle 962753
kahve rengı benım köpeğimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?