Damla ye kuzum iki patetesten ńe olacak.tavuklu derisiz ye yogurdu unutma.
cnm patates kızartması ve mayonezi koymazsan olur bence:)
Cevabınız için teşekkürler.yedim kızlar,yanında dq bir bardak ayran içtim.şimdi de kızımı uyutup ip atlıycam.ip aldım bugün.başlıyorum ben.katılmak isterseniz 1sayı belirleyip başlayalım.bence bı sakıncası yok okadar patates ve mayonezden bısey olmazz
Yapma kuzum yaaaa.neden bulaşlyosun ki?ne ederiz sensiz?Kızlar bugunlerde tehlıkelı sularda yüzüyorum banlanabılırım bılesınız
AKŞAM: 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği,1kase çorba,salata(salatalar hep yağsız ve tuzsuz:)ayy boşluk bulmuşken ne yiyip içtiğimi yazayım bari:)
sabah:1s.b.ılık suya yarım limonu sıkıp içtim
kahvaltı:8yemek kaşığı k-flakes 1,5 su bardağı yarım yağlı sütle karıştırıp yedim
ara: 3ceviz ,2kuru kayısı 3-4kuru üzüm
1fincan beyaz çay
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği,3köfte,salata,1bardak ayran
ara:yarım muz,1elma
akşam: ayyy hiç bilmiyom valla:)
Kızlar bugunlerde tehlıkelı sularda yüzüyorum banlanabılırım bılesınız
Cevabınız için teşekkürler.yedim kızlar,yanında dq bir bardak ayran içtim.şimdi de kızımı uyutup ip atlıycam.ip aldım bugün.başlıyorum ben.katılmak isterseniz 1sayı belirleyip başlayalım.
Nasilsin kararli adimlarla Sabirla zayiflayanlar kuzu
Mayalı hamur gibi yayıldım kızlar babayla saunaya gıttı
Ayy kız ilahi o nasıl bir benzetmeydi öyle çok güldüm:) mayalı hamur gibi:))))
Ooo bazende tuz görmüş limon gıbı sulanırım
Damla tatlılar olmusmu canım
Kizlar bugun ne Kadar gelirim bilemiyorum ama lütfen irtibati koparmayin.
Poem biraz azmi yolumuz buralara dusuyor
vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?