Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Damla ye kuzum iki patetesten ńe olacak.tavuklu derisiz ye yogurdu unutma.

cnm patates kızartması ve mayonezi koymazsan olur bence:)

bence bı sakıncası yok okadar patates ve mayonezden bısey olmazz
Cevabınız için teşekkürler.yedim kızlar,yanında dq bir bardak ayran içtim.şimdi de kızımı uyutup ip atlıycam.ip aldım bugün.başlıyorum ben.katılmak isterseniz 1sayı belirleyip başlayalım.

Kızlar bugunlerde tehlıkelı sularda yüzüyorum banlanabılırım bılesınız

AKŞAM: 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği,1kase çorba,salata(salatalar hep yağsız ve tuzsuz:)

Cevabınız için teşekkürler.yedim kızlar,yanında dq bir bardak ayran içtim.şimdi de kızımı uyutup ip atlıycam.ip aldım bugün.başlıyorum ben.katılmak isterseniz 1sayı belirleyip başlayalım.

cnm sana katılmayı isterdim ama bnmde ipim yok hafta sonu alcam inş arkandan geliyom başla sen:)

Nasilsin kararli adimlarla Sabirla zayiflayanlar kuzu

İyiyim cnm regl döneminin verdiği bir şişlik var değişimi tam hissedemiyorum o yüzden. Diyete adaptasyonum süper şimdilik :) bide tartılar yüzümü güldürürse diyetisyene gidince benden iyisi yok demektir:) SEN NASILSIN?

Mayalı hamur gibi yayıldım kızlar babayla saunaya gıttı

ya ben sizi bir türlü yakalayamıyorum ya.şimdi burda saat olmuş 11 ben yavaştan uyumaya gidiyorum.Ama siz daha bundan sonra devam ediceksiniz.Vallaha gece kocamın kollarında uyurken bile acaba kızlar geldimi diye çatlıyom.Pc.i,tel.i elime almamak için irademi baya zorluyom yani Sizi seviyoruuuuuum....
Rapor
Sabah 2dilim kepekli ekmek,yarım dilim peynir,yeşil çay
Ara yarım portakal,yumurta
Öğlen çorba yarım dilim ekmek
Ara mccoffe
Akşam tavuk ızgara ve söYlediklerim
ara Bir biskolata yeşil çay
Ara 1dilim portakal,1dilim elma
bir de bir türlü yemek yaptık azerilerin yemeyi ismi "dovga".içinde yoğurt,ıspanak,dereotu,nane,1tencereye 1 tane yumurta,1kaşık pirinç olur.çorba halinde yapılır.Ondan 2küçük bardak içtim.Kalorisi çok olmamalı bence:18::18::18:
yarim saatlik evde yürüyüş,3.5litre su(artık su içmeden duramıyorum),150 tane ip atladım...

Kızlar ip atlamak müthiş.insanlar 1 saat yarım saat falan yapıyorlarmış nasıl anlamadım:44:Ben 50 tane ilk,sonra da 100 tane yaptım nefesim kesiliyordu resmen. guya 20dakika sonra başlıyormuş yağ yakmaya.Anlamadım bu işi ama yavaştan artırıcam. bakalım...

Son düzenleme:
Berilcim izinli kişiler kimler?Geç mi gelirler?tablo için soruyorum. 3 kişi kaldı,bir defne222 bir de iki izinli kişi.Kimler ki onlar?

Kizlar bugun ne Kadar gelirim bilemiyorum ama lütfen irtibati koparmayin.
Poem biraz azmi yolumuz buralara dusuyor

vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.

Yaa poem haklı sanki bende hergün herkesten rapor göremiyorum gibi.acaba arada ben mi kaciriyorum diye bakym geçmişe ama yok

SABAH:1 bardak limonlu ılık su
1 dilim kepek ekmeği
2 domates
1 salatalık
1/2 demet roka
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 fincan yeşil çay
ARA:2 günkurusu kayısı

ÖĞLE:3 kepçe çorba
1 kase yoğurt
ARA:5 fındık 2 fincan kiraz sapı çayı
AKŞAM:5 tane ızgara köfte bol yeşil salata ve iki bardak ayran
NOT:3,5 lt ye yakın su içtim 5 km yürüdüm.90 mekik çektim 100 tane ip atladım daha napiim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…