burayada reklam baklava konumuştövbe tövbe..
Umarım canım ben daha istanbulu gormedim.nedense sevmem bizimkiler gitti kac kere okadar israr ettiler yine de gitmedim.istanbul dusuncesi bile yoruyor beni:) ama gormek istiyorum artik
Canım orda okadar davet eden arkadasim varken seni gormek en cazibi sanırım daha cok eglenirim mutlu olurum diye dusunuyorum:) kanın ısınması bu demek galiba :))
Damla Kilo veriliyor bir Ära kitleniyor Canim.
Mesela Gogo aylarca 68 de kaldi.
Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Ama kiloya bakma incelmeye bak.
hey gonca nasılsın?ne zamandır görüşemedik..
geldim geldimm
günaydın kızçeler nasılsınız ben bu ara çok yoğunum akşama mısafırlerım var hazırlıkları dun akşamdan yaptım bu akşam eve gıdınce pısırılecekler kaldı uffff çok yorgunum daha sabahtan
Evet canım duraklama dönemi oluyor berilin dediği gibi bu hafta bende çok veremedim persembe günü diyetisyenim bana detox listesi vericek onu yapıcam paylaşırım burda yapmak ısteyenler uygularlar o duraksamaya iyi geliyormus =)
o pişirdiklerinden yeme bir zahmet cuma günü gelsin aklına
Sorma ben de ayni dertten muzdaribim bi bitsinde guzel bi isimiz olsun kurtulalim...oyle diyorum da ben yine bi arastirma falan yaparim yada aciktan okurum sanirim hahaalışkanlık yaptı
Canım cinsi ne cok tatliymis goldena benziyor
Tamam canim sen yine dikkat et :)
Canim aile mevzularina yorum yapmak istemem ama sebebi ne olursa olsun cocuga vurulmaz.cocuk dayakla egitilmez.biz gozumuzden sakınırken baskasinin vurması cok acı.gecmis olsun diyelim size umarim yasanmaz bidaha.sıkma canını
Aaa kaldiriliyosa ben de koyarim ki :)
Umarım canım ben daha istanbulu gormedim.nedense sevmem bizimkiler gitti kac kere okadar israr ettiler yine de gitmedim.istanbul dusuncesi bile yoruyor beni:) ama gormek istiyorum artik
Canım orda okadar davet eden arkadasim varken seni gormek en cazibi sanırım daha cok eglenirim mutlu olurum diye dusunuyorum:) kanın ısınması bu demek galiba :))
Kızlar öğlen 1kase çorba yarım dilim çavdar ekmeyi ile yedim.akşama saat 6da böğle yemek istiyorum.ne dersiniz?
2tane Izgara tavuk,2dilim kepekli ekmek,2 3tane kalem inceliyinde patates klzartması.yanında ayranla.1çay kaşığı mayonez.aslında bu ekmek arasında yapılam müthiş bir yemek ismi de "şaurma" kocama yapıcam.kendim de daha hafif şekilde yemek istiyorum.ne dersiniz?ne tavsiye edersiniz?lütfen cavaplayın da sonra vicdan azabı çekmiyeyim.
Kızlaaaaaaaar cevap bekliyom.dakikalar kaldı....
bence bı sakıncası yok okadar patates ve mayonezden bısey olmazzkızlar öğlen 1kase çorba yarım dilim çavdar ekmeyi ile yedim.akşama saat 6da böğle yemek istiyorum.ne dersiniz?
2tane ızgara tavuk,2dilim kepekli ekmek,2 3tane kalem inceliyinde patates klzartması.yanında ayranla.1çay kaşığı mayonez.aslında bu ekmek arasında yapılam müthiş bir yemek ismi de "şaurma" kocama yapıcam.kendim de daha hafif şekilde yemek istiyorum.ne dersiniz?ne tavsiye edersiniz?lütfen cavaplayın da sonra vicdan azabı çekmiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?