Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burayada reklam baklava konumuştövbe tövbe..

Evet canım ya yiyecek reklamları koyuyorlar.ama nedense benim hiç dikkatimi çekmiyor.çünki tok oluyorum.ben bekarken diyetler yapardım.ama aç kalırdım.geberirdim.özellikle akşamları.ama şimdi tok oluyorum.akşamları da aç olmuyorum.

Ay ya saol canım :) Gelirsin inşallahda eğleniriz olmadı ben zaten hep izmire geliyorum malum koca izmirli :) Ve önyargılı olma seversin bence yaşamaya gelmiyosun ya gezmeye geliosun :)

Damla Kilo veriliyor bir Ära kitleniyor Canim.
Mesela Gogo aylarca 68 de kaldi.

Ben resmen kili Kirk yarip hesap kitapla yiyorum ama resmen cakildim.gecen seneye yakansiz 3 aydan farzla 67 de takildim.
Ama kiloya bakma incelmeye bak.

Evet canım duraklama dönemi oluyor berilin dediği gibi bu hafta bende çok veremedim persembe günü diyetisyenim bana detox listesi vericek onu yapıcam paylaşırım burda yapmak ısteyenler uygularlar o duraksamaya iyi geliyormus =)

o pişirdiklerinden yeme bir zahmet cuma günü gelsin aklına

Tabi yaparız güzelim.yeterki zayıflayalım.sen koyarsın buraya yapılacakları...

Kızlar öğlen 1kase çorba yarım dilim çavdar ekmeyi ile yedim.akşama saat 6da böğle yemek istiyorum.ne dersiniz?
2tane Izgara tavuk,2dilim kepekli ekmek,2 3tane kalem inceliyinde patates klzartması.yanında ayranla.1çay kaşığı mayonez.aslında bu ekmek arasında yapılam müthiş bir yemek ismi de "şaurma" kocama yapıcam.kendim de daha hafif şekilde yemek istiyorum.ne dersiniz?ne tavsiye edersiniz?lütfen cavaplayın da sonra vicdan azabı çekmiyeyim.

Son düzenleme:
Ya kızlat ben mi bu diyet ve topikle kafayı sıyırdım yoksa ilk başlarda herşey böğlemi oluyor?ya dakika başı topikdeyim,wc de,kızımı yatırıken,yemek yaparken,yerken,boş zamanlarımın tümünde burdayım.ve her şeyi sormak istiyorum.yemek yemeye sakınıyorum.ağzıma bir sey koyduğumda aklıma siz geliyorsunuz hep.acaba kızlar neder diye.size bağımlı oldum galiba.2 yıl kadar önce yine burda üyeydim.hamile kalmak adına 1 topikde yazışıyordum tüm gün boşdum nerdeyse.ama hiç böğle deyildim. Arada girer yazardım.şimdi bağımlıyım sanki...

Bızde sana bagımlıyız bılıyonmu😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😄😋😋😋😋😋

ayy sorma valla yaa insana bağımlılık yapıyo okumak heralde:)

ayy boşluk bulmuşken ne yiyip içtiğimi yazayım bari:)

sabah:1s.b.ılık suya yarım limonu sıkıp içtim
kahvaltı:8yemek kaşığı k-flakes 1,5 su bardağı yarım yağlı sütle karıştırıp yedim

ara: 3ceviz ,2kuru kayısı 3-4kuru üzüm
1fincan beyaz çay

öğle:2 dilim tam buğday ekmeği,3köfte,salata,1bardak ayran

ara:yarım muz,1elma

akşam: ayyy hiç bilmiyom valla:)

Kızlaaaaaaaar cevap bekliyom.dakikalar kaldı....

bence bı sakıncası yok okadar patates ve mayonezden bısey olmazz

Damla ye kuzum iki patetesten ńe olacak.tavuklu derisiz ye yogurdu unutma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…