ya ben sizi bir türlü yakalayamıyorum ya.şimdi burda saat olmuş 11 ben yavaştan uyumaya gidiyorum.Ama siz daha bundan sonra devam ediceksiniz.Vallaha gece kocamın kollarında uyurken bile acaba kızlar geldimi diye çatlıyom.Pc.i,tel.i elime almamak için irademi baya zorluyom yaniSizi seviyoruuuuuum....
Rapor
Sabah 2dilim kepekli ekmek,yarım dilim peynir,yeşil çay
Ara yarım portakal,yumurta
Öğlen çorba yarım dilim ekmek
Ara mccoffe
Akşam tavuk ızgara ve söYlediklerim
ara Bir biskolata yeşil çay
Ara 1dilim portakal,1dilim elma
bir de bir türlü yemek yaptık azerilerin yemeyi ismi "dovga".içinde yoğurt,ıspanak,dereotu,nane,1tencereye 1 tane yumurta,1kaşık pirinç olur.çorba halinde yapılır.Ondan 2küçük bardak içtim.Kalorisi çok olmamalı bence:18::18::18:
yarim saatlik evde yürüyüş,3.5litre su(artık su içmeden duramıyorum),150 tane ip atladım...
Kızlar ip atlamak müthiş.insanlar 1 saat yarım saat falan yapıyorlarmış nasıl anlamadım:44:Ben 50 tane ilk,sonra da 100 tane yaptım nefesim kesiliyordu resmen. guya 20dakika sonra başlıyormuş yağ yakmaya.Anlamadım bu işi ama yavaştan artırıcam. bakalım...
SABAH:1 bardak limonlu ılık su
1 dilim kepek ekmeği
2 domates
1 salatalık
1/2 demet roka
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 fincan yeşil çay
ARA:2 günkurusu kayısı
ÖĞLE:3 kepçe çorba
1 kase yoğurt
ARA:5 fındık 2 fincan kiraz sapı çayı
AKŞAM:5 tane ızgara köfte bol yeşil salata ve iki bardak ayran
NOT:3,5 lt ye yakın su içtim 5 km yürüdüm.90 mekik çektim 100 tane ip atladım daha napiim?
Donuslerini soylemedilerBerilcim izinli kişiler kimler?Geç mi gelirler?tablo için soruyorum. 3 kişi kaldı,bir defne222 bir de iki izinli kişi.Kimler ki onlar?
Hakkisiniz, suan Tatil diye cocuk evde olanlar var.katilim hep tstillerde Azalirvallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
Yukaridaki leer ek herkeze yorum yapmaya sorularini cevaplamaya calusiyorumYaa poem haklı sanki bende hergün herkesten rapor göremiyorum gibi.acaba arada ben mi kaciriyorum diye bakym geçmişe ama yok
Daha ne yapacan ki.....ö.SABAH:1 bardak limonlu ılık su
1 dilim kepek ekmeği
2 domates
1 salatalık
1/2 demet roka
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 fincan yeşil çay
ARA:2 günkurusu kayısı
ÖĞLE:3 kepçe çorba
1 kase yoğurt
ARA:5 fındık 2 fincan kiraz sapı çayı
AKŞAM:5 tane ızgara köfte bol yeşil salata ve iki bardak ayran
NOT:3,5 lt ye yakın su içtim 5 km yürüdüm.90 mekik çektim 100 tane ip atladım daha napiim?
Sadece bir tane biscolata yedim güzelim.Baktım bir tanesi 47 kalori.sadece 1 tanesini yedim ammmmmma
Donuslerini soylemediler
Hakkisiniz, suan Tatil diye cocuk evde olanlar var.katilim hep tstillerde Azalir
Masum annesinde
Ben kolum Dan spor yapamiyorum evime gece geldim ankaradan
Adigegupse dersleri varmis yogunuz diyor
Defne izinluydi bebegi hastaydi
Ebru i oluyoroyleyi bilemiyorum
Yukaridaki leer ek herkeze yorum yapmaya sorularini cevaplamaya calusiyorum
Daha ne yapacan ki.....ö.
Tum unlu gidalar
Tum seker icerenler tatli, borek corek vs...
Bakliyatlardada kh var pirinc, bulgur, mercimek, fasulye vs....
Patates, havuc, bezelye bu ücüne aman dikkat bomba resmen
Meyveyi biliyorsun zaten
Hazir yemekler kh li
Ketcap, mayonez vs....
Aklima gelenler bunlar
Kuruyemislerde + yag olarak zengin
Sakin persembe gunu tursu yeme Ödem tutar
diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...
hadi bakalım poem kaçar.herkese iyi geceler sabaha bomba gibi kalkın yeni gün de az yiyip bol spor yapın kızlar.bugün geçti artık yaptıklarımız geri alamyız ama yarın yepyeni bir gün olacak .hadi kızlar cumaya ne kaldı ki?
Digerleri adina Birsey diyemem.benim elimdende Gelen bu kadar.uzgunum yetemedigim icin
hadi bakalım poem kaçar.herkese iyi geceler sabaha bomba gibi kalkın yeni gün de az yiyip bol spor yapın kızlar.bugün geçti artık yaptıklarımız geri alamyız ama yarın yepyeni bir gün olacak .hadi kızlar cumaya ne kaldı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?