Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vala spor ve su süper bence tebrikler:) menü de güzel ama kahvaltı az gibi geldi bana??

Yaa daha napcan kiz bacim yeter:)

bu arada patates çok kötü cıssss!!!!! havuç da öyle nolur sebze diyip geçmeyelim.kalorileri çok bunların.azıcık yedim nolcak demeyelim.yemeyelim ben ki sık sık mercimek çorbası yapardım artık yapmıyorum.çünkü patates var havuç var için de mercimek de bakliyat.yogurt çorbası yapıyorum bol naneli.

Berilcim izinli kişiler kimler?Geç mi gelirler?tablo için soruyorum. 3 kişi kaldı,bir defne222 bir de iki izinli kişi.Kimler ki onlar?
Donuslerini soylemediler
Hakkisiniz, suan Tatil diye cocuk evde olanlar var.katilim hep tstillerde Azalir
Masum annesinde
Ben kolum Dan spor yapamiyorum evime gece geldim ankaradan
Adigegupse dersleri varmis yogunuz diyor
Defne izinluydi bebegi hastaydi
Ebru i oluyoroyleyi bilemiyorum
Yaa poem haklı sanki bende hergün herkesten rapor göremiyorum gibi.acaba arada ben mi kaciriyorum diye bakym geçmişe ama yok
Yukaridaki leer ek herkeze yorum yapmaya sorularini cevaplamaya calusiyorum

Daha ne yapacan ki.....ö.

Son düzenleme:
Sadece bir tane biscolata yedim güzelim.Baktım bir tanesi 47 kalori.sadece 1 tanesini yedim ammmmmma

Cnm yediklerimize sadece kalori açısından bakmak çok yanlış. Icerdigi katki maddeleri seker yag falan onemli. Bence hazır seyler tüketme diyet olanlarinin da bazilari tuketilebilir hepsi degil bence.

diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...

Birkacgun once damlaya yazdigim mesaj

diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...

Digerleri adina Birsey diyemem.benim elimdende Gelen bu kadar.uzgunum yetemedigim icin

hadi bakalım poem kaçar.herkese iyi geceler sabaha bomba gibi kalkın yeni gün de az yiyip bol spor yapın kızlar.bugün geçti artık yaptıklarımız geri alamyız ama yarın yepyeni bir gün olacak .hadi kızlar cumaya ne kaldı ki?

Iyi geceler.........

Digerleri adina Birsey diyemem.benim elimdende Gelen bu kadar.uzgunum yetemedigim icin

canım lafım direkt sana değil herkese.alınma lütfen.sen zaten rahatsızsın.çocuklar da çok evde de sorunların var. takımız biz öyle değil mi?bireysel çalışıyoruz ama takım olarak yarışıyoruz.birbirimize rakip değil destekçiyiz.unutmayalım bunu

Ben üstüme alınmıyorum her fırsatta burda olmaya çalışıyorum yazılan herseye bıldıgım kadarıyla cevap verıyorum arada katılımn az dıye söylenıyorum herkezın jendınce mazeretlerı var o nedenle bırsey dıyenem ama bılesınzkı takım dağılmasın motıvasyon devamlılık gostersın dıye uğraşıyorum yada ugrastımı sanıyorum

Son düzenleme:
Diyet adina cok sey denedik ama kimse yanasmıyor
Eşleşme yaptık yok
Ceza uyguladım tınlanmadım
Ortak bır sporumuz olsun dedım havada kaldı

Takımı için ne ıstersenız ben varım

Son düzenleme:
bu tatil sebebiyle çok zorlanıyoruz en azından ben..çocuklarla evdeyiz havada soğuk..ama pazartesi iş temposuyla birlikte yeniden motive olcam inşallah..

beril gerçekten çabalıyor gogo da öyleydi..ama bekar olanların hızına yetişemiyoruz tabii
ama menülerin paylaşılmadığını bende fark ettim..
önceden başkasının menüsünü beğenip bende pişireyim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…